اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

برو یه سرچی کن میلیاردر شدن از صفر راه های زیادی هست که از هیچ تو رو میلیارد میکنن فقط حوصله میخاد خیلی
بعد برو دنبال کارت خخخخخخخخ

راستش من دقیقا از شنبه تابستوم شروع شده چون تو استان ما امتحان ورود ى برای تیزهوشانی ها گذاشته بودند
خودم هم نميدونم میخام المپياد یا نه ولی دنبال یه المپياد میگردم که مباحثش تو کنکور باشه

واسه المپیاد هر رشته ای که بری علاوه بر تسلط به کتاب های دبیرستان باید خیلی فراتر از اون و تخصصی ترش رو هم کار کرده باشی

من با یه نفر که المپیاد ریاضی خونده بود صحبت کردم میگفت مباحثی که تو المپياد خونده تو کنکور نبوده ولی تو فیزیک مباحث المپياد همون مباحث کنکور بوده

چیزی که هست اینه که اگه شما میخوای از المپیاد به کنکور برسی ریسکش بالاس وهمون بهتر که بری برا کنکور بخونی ولی اگه اهدافت چیزای دیگه ان المپیاد واسه خودش میخوای اون وقت بخون و بدون که خیلی افتخار داره المپیادی بودن حتی اگه اخرش نرسی به مرحله 2

نمیدونم المپیاد چی بخونم حتی رشتم هم نميدونم چیه ولی فکر نکنم المپياد ریاضی بخونم میشه در مورد المپیاد ها توضیح بدی؟ ;D

میتونید به تاپیک المپیاد ها مراجعه فرمایید اونجا بهتر میتونن شما رو راهنمایی کنن :>

شما تصمیم به خوندن المپياد نداری؟

به نقل از Swallow :
شما تصمیم به خوندن المپياد نداری؟
دارم
ریاضی

بقیم هستن
عمو مجید کامپیوتر
فک کنم مهرانه و فاط شیمی نه؟ :-"
صواع نمیخونه(ریسک نمیکنه)
و...

به نقل از مُشک :
دارم
ریاضی

بقیم هستن
عمو مجید کامپیوتر
و...
عمو مجید مگه امسال میره اول دبیرستان؟

به نقل از daneshvar.a :
عمو مجید مگه امسال میره اول دبیرستان؟
در کل گفتم :-"

از همین تابستون شروع میکنید؟

به نقل از مُشک :
دارم
ریاضی

بقیم هستن
عمو مجید کامپیوتر
و...

اون نسیم بود که گفت ریسک نمی‌کنه، من می‌خونم :-" :>

به نقل از Swallow :
نمیدونم المپیاد چی بخونم حتی رشتم هم نميدونم چیه ولی فکر نکنم المپياد ریاضی بخونم میشه در مورد المپیاد ها توضیح بدی؟ ;D
ببینید المپیاد رو به خاطر کنکور خوندن یکی از بدترین کار ها هست.اگر همچین کاری کنید به شدت ضربه می خورید.
کسی که المپیاد می خونه به خاطر علاقه اش میره سراغش.
خب انجمن مباحث عمومی المپیاد ها می تونه خیلی کمکت کنه.
ولی شرط اصلی و فاکتور اصلی تو المپیاد علاقه است وگرنه بعد از یک مدت که درسا سخت میشه آدم میبُره اگه علاقه نه داشته باشه.

• لایک
امتیازات: N.M

من کسانی رو میشناسم که هم برا المپياد میخوندند هم برای کنکور موفق هم بودند ولی نميدونم براى المپیاد هوش میخاد یا خوندن کافیه
ىکى از فامیل های ما دوم سوم براى المپياد ریاضی میخوند کلا مدرسه نرفت تا المپیاد رو داد از کنکور عقب موند

به نقل از Swallow :
من کسانی رو میشناسم که هم برا المپياد میخوندند هم برای کنکور موفق هم بودند ولی نميدونم براى المپیاد هوش میخاد یا خوندن کافیه
ىکى از فامیل های ما دوم سوم براى المپياد ریاضی میخوند کلا مدرسه نرفت تا المپیاد رو داد از کنکور عقب موند
ببین کنکور خوندن و المپیاد خوندن دو مسعله ی جدا هست.
کسی که المپیاد خونده ار اولش برای المپیاد و هدف اصلی اش خونده نه صرفن کنکور.
بله خیلی از کسایی که المپیاد خوندن به خاطر توانایی های خاصی که تو المپیاد یاد گرفتن توی کنکور موفق شدن.
بعد کسی که کلن درس رو بپیچونه معمولن عقب میفته.
ینی یه دانش آموزی که کلن سه سال اول دبیرستانم چیزی نه خونده پا شه بیاد کنکور بده سال کنکورش عین آدم درس بخونه کاملن می تونه
عقب ماندگی هاشو جبران کنه.

اونایی که میگن از همین تابستان: بهترین فرصت همین الانه نه در طول سال!!! مخصوصا اونایی که میخوان همین امسال مرحله ۱ قبول شن! در طول سال اصلا فرصت آنچنانی نیست با اون تکالیف و ... میفته تابستان سال بعد که اون موقع دیگه همه میخونن نه فقط تو یعنی جلو نیستی از بقیه
علاقه هم مهمه که اگر تو راهنمایی به چیزی علاقه مند نشدید و الان دارید فکر می کنید حالا المپیاد چه رشته ای بخونم و ... کار خوبی نمی کنید. زوری نیست

.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا