اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از sayyed jan :
حرف بنده اصلا در مورد انتخاب رسته نبود بلکه در مورد انتخاب المپیاد بود ولی چون المپیادی که میخوای بری خیلی باید با رشتت همخوانی داشته باشه تا موفق باشی باید ازمون تحت ازمون استرانگ بدی که هفت هوشت رو میسنجه و بهت میگه کدومشو موفق تری.پس حرف بیموردی نزدم دیگرانو راهنمایی میکنی به تاپیکای دیگه...و
خب کی میگه که انتخاب رشته دبیرستان تاثیر نداره روی انتخاب رشته المپیاد؟ :د
خودت داری میگی که منظورت انتخاب المپیاد بوده،که تاپیکاش اون طرفای همون تاپیکیه که گفتم !!! :د
چیز بی ربطی نگفتم !

• لایک
امتیازات: swz

دعوا نداریم که.بنده فقط گفتم بحث بی مورد موضوع تاپیک نبود که شما اینورو اونورش میکنید.همین.......

بنظرشماها اصن لازمه درسای اولو تویه تابستون بخونیم؟ ^-^

به نقل از ifel :
بنظرشماها اصن لازمه درسای اولو تویه تابستون بخونیم؟ ^-^
خب، پارسال هم سال بالایی ها خودشون رو کشتن تا به ما بفهمونن که نباید این کارو بکنیم

به نظر من نیازی نیست در سای اولو تو تابستون خوند.ریاضی سومتونو مسلط باشید ریاضی زیاد اذیت نمیکنه.فقط شاید لازم باشه یه آشنایی با فصل ااپتیک داشته باشید که حتما داشتید.به جز این به نظر بنده اصلا نیازی نیست وقتتونو صرف این کار بکنید.وقت گرانبهاتونو بهتره صرف اشنایی با رشته ها بذارید و علاقه خودتونو کشف کنید.داشتن هدف شغلی واینکه با انتخاب رشته قبل از شروع سال اول و مطیمن بودن خودتون در مورد رشتتون میتونه خیلی به درستون کمک کنه.به نظرم وقتونو صرف این امور کنید

هیچ اهمیتی نداره فقط واسه المپیاد بخونید + 2 فصل آخر فیزیک.

بچه ها! كتاباى سوم به درد ميخورن؟ نگه شون دارم يا نه؟ كتابايى مثل جغرافى و امثالهم رو ميگم، نه علوم و رياضى مثلا!

به نقل از صَواع. :
بچه ها! كتاباى سوم به درد ميخورن؟ نگه شون دارم يا نه؟ كتابايى مثل جغرافى و امثالهم رو ميگم، نه علوم و رياضى مثلا!
نه بابا بندازشون دور جز قران و ریاضی

به نام خدای اولشو جدا کن بعد کتاباتو بسپار به دست سرنوشت!

من نمی دونم چی کار کنم؟
امسال قطعا زیست رو دوس ندارم چون سر فصلای جالبی نداش اما سوم راهنمایی مو خوب خیلی دوس داشتم.
فیزیکم که کلا عشق است من چی کار کنم؟

به نقل از hastikhanoom :
من نمی دونم چی کار کنم؟
امسال قطعا زیست رو دوس ندارم چون سر فصلای جالبی نداش اما سوم راهنمایی مو خوب خیلی دوس داشتم.
چی رو چی‌کار کنی؟بحثت سر چیه؟
سر انتخاب رشته؟یا سر انتخاب رشته المپیاد؟

به نقل از hastikhanoom :
من نمی دونم چی کار کنم؟
مباحث کتاب درسی اصلا معیار خوبی برای علاقه مند یا متنفر شدن به چیزی نیست. اگر المپیاد رو میگید، برید سوالاش رو بخونید ببینید منابعش چیه و ... تا بفهمید اصلا اون رشته چیه...
*المپیاد فیزیک، نیازمند ریاضی قوی هستش (میتونید از بچه هاش بپرسید)

یکی که برای پستم نقل قول می ذاره می گم یا خدا دوباره مدیره می خواد پستمو پاک کنه X_X
نیازمند ریاضی قوی هس.بله شما درس می فرمایین.
نمی دونم قراره برای همیشه ریاضیم ضعیف باشه یا اگه اول رو خوب پیش رفتم برم سراغ ریاضی؟
حتی نمی دونم در حقیقت ریاضی من قویه یا ضعیف!هر کی دیگه اگه شرایط منو داشت مطمئنم این طوری پیش نمی رفت.
حالا جدا از اینا،یه سال می تونه توی انتخاب رشته کمکم کنه؟
در چه زمینه ای مطالعه کنم تا دقیق بدونم چه رشته ای رو باید انتخاب کنم

دوستان مشکل من هم این روزا انتخاب رشته هستش
علاوه براون اینکه وقتی ازانتخاب رشته حرف میزنم میگن هنوززوده ویکسال وقت داری ^-^
خومن الان چه کارکنم
؟
شماهابرای انتخاب رشته فکری کردین اصن؟
معیاراتون چیه؟

به نقل از پارادوکس :
دوستان مشکل من هم این روزا انتخاب رشته هستش
علاوه براون اینکه وقتی ازانتخاب رشته حرف میزنم میگن هنوززوده ویکسال وقت داری ^-^
خومن الان چه کارکنم
؟
شماهابرای انتخاب رشته فکری کردین اصن؟
معیاراتون چیه؟
برای انتخاب رشته هر چقدر هم تحقیق کنی بازم کمه به نظرم پس اصن زود نیست هرچقدر تحقیقت بیشتر باشه نتیجه ی بهتری میگیری
من خودم همین مشکل تورو داشتم امسالم رفتم تجربی و الان باز تغییر رشته دادم به ریاضی ;D
اول به یه نکته ای دقت کن که نه شیمی نه ریاضی و نه زیست کلاس اول دبیرستان هیچ شباهتی به دوم نداره 8-}
مخصوصا زیست و شیمی که واقعا یه چیزه دیگست اصن برو یه نگاهی بکن به اونا ببین خوشت میاد یا نه
اولین چیزی که باید در نظر بگیری اینه که اصن خودتو محدود نکن یعنی تو حتی برو درباره ی رشته های هنر و انسانی هم تحقیق کن شاید اصن بفهمی واقعا استعداد و علاقت توی اون رشته هاست (من خودم به هیچ عنوان حاضر نبودم به ریاضی فک کنم و فقط رشته های تجربی رو دیده بودم)
دومیش اینه که هیچ وقت هیچ وقت این حرفو نگو که حالا چون بقیه میگن و این رشته کلاس داره و ..... من با اینکه علاقه ندارم به این رشته واردش میشم و بعد علاقه مند میشم این بزرگترین اشتباهه #-o
و /اخریش هم این که حتما حتما حتما یه تست استعداد و اینجور چیزا بدید (نه اونا که تو مدرسه ازتون میگیرن پیش یه مشاور و روانشناس خوب) و باهاش صحبت کنید و ازش کمک بخواید و واقعا ببینید که از بچگی جه مدل کارایی رو دوست داشتید :) :) >:D< ;)

آره منم پبشنهاد دارم راجع به انتخاب رشته صحبت کنیم فکر کنم به یه پشتیبان نیاز باشه یا یه نفر که کمک کنه برای انتخاب رشته کسی هست از سال بالایی ها؟
براى توضیح رشته ها و کار ، کنکور و....

انتشارات دانشگاه شریف اگه اشتباه نکنم سه جلدکتاب داشت رشته های دانشگاهی ریاضی تجربی انسانی رو توضیح میده خیلی خوب بود استفاده کنید

من یه مشکل بزرگ دارم,از هر سه رشته رایج متنفرم :-<

به نقل از ایلیا :
من یه مشکل بزرگ دارم,از هر سه رشته رایج متنفرم :-<

رشته ای هست که دوست داشته باشین ؟
معیاری واسه انتخاب رشته ندارین ؟ مثلن درامد اینا..

ارزویی هدفی ندارین شوما ؟ :-"""

خب چیزای دوست دارم که نیست توی دبیرستان!مثل موسیقی یا کامپویتر و حومه :))
+خب درآ»د چون مهمه و باید بین ریاضی وتجربی انتخاب کنم،میخام برم سراغ تجربی!
++آرزو و هدف دارم!ولی نمیشه با این دو رشته بهش رسید :دی
+++میفرمان:بخاطر سنته،یکم بگذره مثل قبل میشی و بالاخره یا از ریاضی یا از زیست خوشت میاد!

به نقل از ایلیا :
خب چیزای دوست دارم که نیست توی دبیرستان!مثل موسیقی یا کامپویتر و حومه :))
خب مگه وحی منزل شده که همه چیزو تو دبیرستان یاد بگیرید؟ باسه هر کودوم از این چیزایی که گفتی، حداقل 10 تا آموزشگاه مطرح تو تهران پیدا میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا