اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از آرامش :
دیگه اینطوریم نیس هیچی نداشته باشه :‌-"
همه معلمای ما میگفتن ( و میگن :د ) که اول پایه س . صرفا چون آسونه نمیشه جدی نگرفتش
منو ببین!المپیاد ریاضی خونم.میدونم یه چیزی ک میگم.از ریاضی یک اتحاد یاد بگیرین با دلتا.
معلم شیمی سال اولمون میگف شیمی امسال مهم ترین درستونه.مام مثه گاو خوندیمش.اومدیم سال دوم فهمیدیم پارسال جغرافی بوده.

به نقل از ـفاتـــــ :
آخه پسر خوب،ریاضی یک هیچی نداره.میتونن بشینن مباحث المپیادو بخونن واسه ریاضی.مباحث کتاب درسی سال اول پیشرفتَشَم بی فایدَس.
من به عنوان یه مادربزرگ(!!) حرف بزنم؟!
ریاضی۱ خیلی هم مهمه... پایه‌ی درسای بعدیه. هرقدر هم به نظرتون آسون باشه خیلی مهمه. فقط فارغ‌التحصیلای ۹۰ می‌فهمن که ریاضی۱ چقدر سخت می‌تونه باشه... ماها سال اول دبیرستان امتحان ریاضیمون از سمپاد اومد. امتحانی که وقتش ۲ساعت بود، ما ۴ساعت نشستیم سرجلسه و کاری از پیش نرفت. سر امتحان گریه می‌کردن همه! معلما هی میومدن بهمون شکلات می‌دادن... از اونور هی از مرکز پسرونه زنگ می‌زدن ببینن ما برگه‌هامونو دادیم یا نه(می‌خواستن ببینن اگر ما برگه‌هامونو دادیم اونا هم از پسرها بگیرن) خلاصه...امتحانی که ۸تا ۱۰ بود رو ما ساعت ۱۲ گذشته تحویل دادیم برگه‌هاشو(اونم به زور...از زیر دستمون برگه‌هامونو کشیدن)
بعد بخش تستی امتحان رفت سمپاد تهران تصحیح شد و تشریحیش رو خود معلم‌ها تصحیح کردن. از شهید‌اژه‌ای که۲۰ نفر افتادن. از مدرسه‌ی خودمونو یادم نیست. خیلی زیاد بودن... مرکزهای دیگه هم همینطور.
خلاصه که... ما فهمیدیم ریاضی۱ سخته اون سال :دی
نمره‌ها پحشتناک پایین بودن...اصلا سوالاتش غیرقابل حل بودن...
درست بخونید. ریاضی کلا پایه ست. هر سال درست بخونیدش. هرسال...

عاقا من فقط اومدم بگم راهنمایی واقعا بهتر بود، لااقل استرس‌ش کم‌تر بود. اصن من حسِّ بدی نسبت به این اول پیدا کردم.
بعد ریاضی رو هم هی میگین آسونه و فلان من اصلا قبول ندارم! شایدم چون تابستونِ و تقریبا به ما کلا ده دقیقه درس میدن و بعد میرن سراغ سخت‌ترین سوالا اینجوری به نظر میاد! ولی واقعا آسون نیس. آسون اون درسای ابتدایی بود که خدا بیامرزشون! :|
بعد فیزیک هم من نمی‌دونم چرا برعکس همه انرِژی واسم سخت بود ولی بقیه‌ش آسون!
عاقا فیزیک در چه سطحی باهاتون کار می‌کنن؟ دبیر ما مثلا بیس دقیقه درس میده بعد شروع می‌کنه سوالای کنکور می‌گه! (از سال 85 اینا تا 93 مثلا) بعد اینم یجورایی استرس من تشدید کرده. گرچه خیلی هی دلداری میده و میگه نترسین و فلان، ( :))) ولی کلا حس بدیه!

فیزیک ما کلا ترس انداخت تو دل‌مون بعدم پاشد رفت. همچین از کنکور و اینکه یه مقداری از فیزیک امسال هست تو کنکور حرف زد، همه فکر کردیم امسال کنکور داریم : /
مدرسه های شما هم از الان شروع نگردیدند؟یعنی از کلاسای تابستونه شروع نمی کنن برا درس دادن[یعنی روز اول کلاس تابستونه به نوعی بشه اول مهر][و ادامه ]؟

بما دارن فیزیکو زیاضیو درس میدن،فیزیک نیم فصل رفته جلو،ریاضی یه فصلو نیم،تاکید هم دارن که تکرار نمیکنیم برای اونایی که نمیان!

اونایی ریاضی دارند چه مباحثی رو کار میکنند؟

به شما هم میگن اول مهمه و اینا؟

کتاب خوشخانو دارن درس میدن,ترتیب مباحثش مثل وزارتیه

ولی کلاسای ما اصن اینجوری نبود! (تموم شد :>)
به ما ریاضی فقط مبحثای مهم مثل: اتحاد ها و قدرمطلق و مختصاد اینا رو گفتن.
فیزیک هم همه‌ی فصل‌ها غیر از فصل آخر رو گفت.
و تو سال تحصیلی دوباره تکرا میشه هر دو درس.
البته من مسافرت بودم کلی غیبت خوردم، مثلا کلا واسه مختصاد ریاضی و یه سری قسمتای فیزیک کلا نبودم! :-"

چرا معلم ریاضی‎جات ما گفت که خواش‌خوان نگیریم ، خیلی سبزم نگیریم، بریم مبتکران بگیریم؟ خب می‌گفت که جامع ترین‌شان همین مبتکران [ ِ کوفتی] است.
ما آخرش هنگ موندیم، بریم خیلی سبز بگیریم، خوش‌خوان بگیریم، مرآت بگیریم، یا مبتکران ِ کوفتی ِ بقول ِ معلم ِ ریاضی ِ جوان ِ مون جامعّ.

معلم ریاضی ما گفت اگه میخواید زیاد یاد بگیرید
مبتکران بگیرید
فکر کنم مبتکران به عنوان مرجع نیاز باشه
راستی امسال هم کتابای تکمیلی داریم؟

گویا فقط ریاضی و زبان کتاب های تکمیلی دارن+ ممکنه جزوه تکمیلی شیمی رو مدرسه بهتون بده :د
که البته همون معلم مذکور ِ ریاضی، گفته بود که کتاب ِ ریاضی ِتکمیلی ِ اول ِ دبیرستان، خیلی بی‌نمک و مزّه بود. :د

خوشحالینا B-)
مدرسه ی ما اصلا زحمت کلاس تابستونی بخودش نداده :-[

به نقل از پارادوکس :
خوشحالینا B-)
مدرسه ی ما اصلا زحمت کلاس تابستونی بخودش نداده :-[
خوشبحالتون!ما وقت میزاریم پول میدیدم مطمئنم اخرشم دوباره تکرار میکنن :/ بخاطر مدرسه عن نمیتونم کلاسیو که میخا برم :/ دکون باز کردن برا خودشون :/

به نقل از ایلیا :
خوشبحالتون!ما وقت میزاریم پول میدیدم مطمئنم اخرشم دوباره تکرار میکنن :/ بخاطر مدرسه عن نمیتونم کلاسیو که میخا برم :/ دکون باز کردن برا خودشون :/

تکرار رمز یادگیریه ... اینو فراموش نکنین.

از نظر شما دوفصل ریاضی و یه فصل فیزیک ارزششو داره 200 تومن شهریه بدی؟یعنی یک شیشم کل شهریه سال!تازه تو تابستون ذل گرما پاشی بری پارچین!شما نمیدونین کجاس که اخه پارچین :/ سرویس نباشه آسفالت میشی بری :/ حداقل باید نیم ساعت برا رفت و نیم ساعت برای برگشت منتظر ماشین بمونی :/

ایلیا حالا گریه نکن مدرسه منم تو روستای خارج شهره، مثلا هم اینجا شماله ولی هوا به حد مرگ شرجی و گرمه :د
دوستان، دقیقا چه موقعی از سال ما باید مسیر و رشته‌مون رو انتخاب کنیم؟ :-"

یادم رفت ذکر کنم جادشم افتضاح خطرناکه :-" یه دفه ماشینی که جا یدونه داش ما سوار نشدیم زد پشت یه کامیونه مردن هر سه نفر درجا X_X :-<
اینکه اسپم بود اما جواب سوالت:
الان ما 4،5 تا دوم دبیرستانی تو مدرسه داریم هنو نه اومدن مدارک تکمیل کنن نه انتخاب رشته :)) پس یعنی حداقل تا اوایل تابستون وقت هست.

به نقل از ایلیا :
از نظر شما دوفصل ریاضی و یه فصل فیزیک ارزششو داره 200 تومن شهریه بدی؟یعنی یک شیشم کل شهریه سال!تازه تو تابستون ذل گرما پاشی بری پارچین!شما نمیدونین کجاس که اخه پارچین :/ سرویس نباشه آسفالت میشی بری :/ حداقل باید نیم ساعت برا رفت و نیم ساعت برای برگشت منتظر ماشین بمونی :/
فکر کنم اون 200 تومن رو براى کل سال دادید. چون براى ما هم این طوریه
200 تومن ( البته براى ما ) کل سال هست یعنی تو سال تحصیلی ادامه این کلاسها برگزار می شه.
از یه نظر هم این کلاس ها شاید مفید باشه چون من براى ورود ى به راهنمایی نرفته بودم کلاسها رو ضرر زیادی دیدم اگه تعدادتون زیاده مفید هست.

به نقل از ✿خدیـــج ه✿ :
تکرار رمز یادگیریه ... اینو فراموش نکنین.
اگه جای من بودی مطمئنا این حرفو نمیزدی.....
فک کن...من از 8 تا 12 جایی کلاس داشتم ساعت10 تا 2 هم کلاسای مدرسه بود....مجبور بودم 1 ساعت کلاس اولمو جیم کنم ی ساعتم از کلاسای مدرسم بزنم تازه کلی بدوام تو گرما با زبون روزه ک برسم.......... :| ~X(
افتضاح بود اون ی ماه.خدارو شکر تموم شد ولی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا