اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از N39!N :
حامیان حقوق ضد اسپمی زیاد شدن آ ((:

آره فیزیکم خوبه سلام مخصوص ب تو میرسونه :-"

خب اینم از سوال . من و س تا از دوستام خیلی روش فک کردیم ولی ب دست نیومد متاسفانه :-"

مقدار 1000 گرم آب ِ 100 درجه سانتی گراد توی یه ظرف داریم . از این ظرف هر بار 100 گرم آب برمیداریم و به جاش 100 گرم آب صفر درجه می‌ریزیم این عمل رو چند بار تکرار کنیم تا دمای آب بشه 65.61 درجه سانتی گراد ؟ :دی
این سوالو با مبحث روابط بازگشتی ترکیبیات حل کردم :))
فرض کنید Fn دمای آب بعد از انجام n مرتبه از عمل مذکور باشد
پس از برداشتن آب در مرتبه ی nام، وضعیت آب موجود در ظرف به این شکل میشه: 900 میلی لیتر آب Fn-1 درجه و 100 میلی لیتر آب 0 درجه و با میانگین گرفتن از دمای این مقدار آب، Fn به دست می‌آید
بقیه ش رو هم با ماشین حساب ویندوز میشه محاسبه کرد :دی
تصویر

ویرایش: عه، سوال جدید اومد که! ببخشید ندیدم

نه آقا این سوال خیلی آسونه :-" روابط بازگشتی چیه :/

ببین مِهرانه ;D
ما چقد انرژی داریم اولش ؟
1000 تا ( واحدش مهم نیست حالا ;D همون "تا" خوبه ;D ) دماشم 100 تاس
بعد الان کلن چقد انرژی داریم ؟ 1000*100 تا ینی 100000 تا ;D
بعد دفعه اول چقدر انرژی ازمون جدا میشه ؟ :-"
100 تا آبِ 100 که میشه 10000 تا انرژی ;D
نسبتِ انريی که مونده به اونی که اول داشتیم هست 9/10
دفعه های بعدم همینطور ... هر دفعه انرژیمون 9/10 برابر میشه ;D

خب دیگه بقیه ش تناسب مستقیمِ :-"

به نقل از N39!N :
گاد :))

مرسی واقعن :-"

اگر در آینه محدبی m بزرگنمایی و d فاصله جسم تا تصویر باشه ، ثابت کنید فاصله کانونی آینه محدب بر حسب d و m از فرمول زیر ب دس میاد
f =md / m^2 -1

* ام به توان 2 ؛ منهای یک
این به ما گفت دبیرمون، بنویسم یا بچه‌ها فکر می‌کنن؟ ;D

• لایک
امتیازات: w.k.A

اسپم ندید.

من فقط گفتم سوالات مفيد حل کنين...
هر سوالى دستتون اومد خودتونو بهش مشغول نکنين ...
به سوالاى مناسب تر بپردازيد. -

من ک از هر کی شنیدم میگه اول فقط فیزیک ش تو کنکور میاد اونم فصل نور و شایدم فصل اول بقیه درسا فقط ریاضی و عربی پایه سالای بعد هستن
بقیه درسا مهم نی
مثن زبان گرامرش اصن تو کنکور نمیاد
نتیجه:سال اول زیادمهم نی ;D
من ک نمیخوام خیلی بخونم ;D
بعد تازه خود فیزیک م تکرار میشه سالای بعد

امسال مهم نیست معدلش اثری نداره درساش اسونن همه اینا هست ولی چیزی که هست این که شما باید یه کار مفیدی بکنید! المپیاد خوارزمی رباتیک یه کاری ! چون خیـــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــی حیفه امسال واقعا وقت دارید یه عالمه مسابفه وال بل هست که شما تا پارسال حق شرکت نداشتید امسال میتونید سال های اینده شاید زیاد دورش نرید که از نظر من تا سال سوم دورش برید! واقعا حیفه برید دنبال این کارا درسم بخونید ولی اصلا نمیخواد زیاد بخونید در حد کافی با ارامش اینا :دی موفق باشید.

به نقل از shaylin :
من ک از هر کی شنیدم میگه اول فقط فیزیک ش تو کنکور میاد اونم فصل نور و شایدم فصل اول بقیه درسا فقط ریاضی و عربی پایه سالای بعد هستن
بقیه درسا مهم نی
مثن زبان گرامرش اصن تو کنکور نمیاد
نتیجه:سال اول زیادمهم نی ;D
من ک نمیخوام خیلی بخونم ;D
بعد تازه خود فیزیک م تکرار میشه سالای بعد
درسته که میگن درسای سال اول مهم نیست ولی خب این اشتباهو نکنید که خیلی خوب نخونید و بذارید برای سالای بعد
چون واقعا سال سوم و چهارم وقتشو ندارید که برگردید دور کنید اگر هم درست نفهمید درسارو سال دوم و سوم مشکل پیدا میکنید
فقط زیست اصلا مهم نیست و یه قسمتای زیادی از شیمی توی سال اول (حواستون باشه که اگه زیست سال اولو دوست دارید دلیل نمیشه که برید تجربی ها من این اشتباهو کردم به خاطر این که زیست سال اول خیلی خیلی کلیه و هیچ شباهتی به زیست تخصصی که شما قراره بخونید نداره)
همونطور که بالایی گفته ;D هرچقدر دوست دارید تفریح کنید و روش درس خوندن درستو یاد بگیرید >:D<

اهم
هر موقع میبینم اینجا داره بروز میشه رسما حالم بهم میخوره باو تابستونه و خوش گذرونی

یخاسته شخصی دارم این که برا ما تاپیک جدا بزنید چطوره؟
نظرتون؟

اهم،به نظر من که اصلا نیاز به تاپیک جداگونه نیست همین‌جا خوبه بعد درسته که تابستون برایِ شما خوش گذرونی و تعطیلاتِ ولی برای ما درس و مدرسس :-"خوب جدا از این اونایی که مثِ ما مدرسشون شروع شده بیان بگن برای چه درسایی کلاس دارن و تا چه قد پیش‌رفتن؟
ویه نکته دیگه هر درسی در عینِ سادگی می‌تونه یه نکته های ریزی ام داشته باشه پس این‌که خیلی درسای اولو ساده و بی اهمیت بدونیمم خوب نیس :-"

اولا التماس نه، مذاکره عموجان
دما من میگم این تاپیکو با تاپیکای دیگه آرشیو کنیم به نام سال تحصیلی 92-93 و تاپیکای جدید بزنیم همین

جرا مدارس شما زود شروع شده
چرا مشاوره تحصیلی مدیر دار شده :|

اونم نه یکی،دوتا! :-"

• لایک
امتیازات: Moshk

دوستان قوانین انجمن رعایت کنید ؛ اسپم ها تون خیلی زیاده اگه ادامه بدید یه مدت قفلش میکنم.

به نقل از SaranaZ :
دوستان قوانین انجمن رعایت کنید ؛ اسپم ها تون خیلی زیاده اگه ادامه بدید یه مدت قفلش میکنم.
حالا قبول كه ما زياد اسپم ميديم، ولى شما هم زيادى سخت گيرى نميكنيد يه مقدار؟

ساراناز : چرا :)))) اسپم پارتی بگیریم با هم؟ بچه های دیگه هم تاپیک دارن به خدا انقد من کچل نمیکنن !! پدر جد من سر تاپیک شما در میاد از بس اسپم داره !! تو یه صفحه نصفش اسپم ِ چه وعضشه؟ !

صبا: خب ما كوچولوييم تو سايت نميفهميم اسپم يعنى چى :-" سعى مى كنيم كمتر بديم از اين به بعد. :دى

ساراناز : خیلی ممنونم منم کمتر گیر میدم :)) خخخ.

به نقل از فاط :
خوب جدا از این اونایی که مثِ ما مدرسشون شروع شده بیان بگن برای چه درسایی کلاس دارن و تا چه قد پیش‌رفتن؟
من یه بار دیگه میگم: ما کلاسامون شروع شد و تموم شد. ریاضی و فیزیک داشتیم و زبان هم فقط واسه ورودی های جدید. ;D
بعد فیزیک بیشتر تمرکزش رو سوال بود تا نحوه‌ی درس دادن و اینا، انصافا سوالای خوبی هم می‌گفت. ;D
ریاضی هم بیشتر اتحادها و اینا بود ولی فصل‌های دیگه رو هم کار کردیم.(که البته من خیلی غایب بودم ;;))

صبا چه نقشه ها که برا مشاوره تحصیلی نداشتیم بر باد رف همش :)) :-"
خوب راست‌ش مالِ ما از اول شهریور شروع می‌شه و دقیق هم اطلاع ندارم چه درسایی هست ولی از ریاضی فیزیک مطمئنم :-"یه سوال کتاب کاری چیزی معرفی کردن؟ :-"

• لایک
امتیازات: swz

ما نسل طلاعی هستیم انقد اسپم میدیم : ))
+برای ریاضی خوشخان،برای فیزیک هم مجید نشر الگو گفتش،ولی معلم ما هنو چیزی نگفته

مال ما هم در شرف تموم شدنه.
برای ما ریاضی ، فیزیک، شیمی و عربی گذاشتند
عربی با اون چیزی که تو راهنمایی خوندیم فرق داره در واقع خونده هامونو کامل میکنند
ریاضی هم قدر مطلق و اعداد گویا
فیزیک هم تقریباً فصل اول
شیمی هم تقریبا بلد هستیم
کتاب کار هم گفتند تو سال میگند ولی مرات عربی و نشر الگو فیزیک رو براى سال گفتند

نشر الگو کدومش؟ :-/
یدونه که گندس ؟آموزشه اون یکی ک کوچولوعه تسته... من مکانیکش رو زدم فقد راهنماییو مرور میکنه... :|

ما خونه جلو وسایل الکتریکی ولوییم :))

اسپم محسوب میشه :-?
معذرت
همه گفتن در چه حالن منم خواستم بگم مدرسه نمیرم

من عادت کردم اسپمامو اینجا و صندلی داغ خالی کنم :-"
ترک عادت موجب مرض

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا