اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از Swallow :
فکر کنم اون 200 تومن رو براى کل سال دادید. چون براى ما هم این طوریه
200 تومن ( البته براى ما ) کل سال هست یعنی تو سال تحصیلی ادامه این کلاسها برگزار می شه.
از یه نظر هم این کلاس ها شاید مفید باشه چون من براى ورود ى به راهنمایی نرفته بودم کلاسها رو ضرر زیادی دیدم اگه تعدادتون زیاده مفید هست.
برای هر 15 جلسه صدتومن!دوتا درسه که میشه 200 تومن!15 جلسه هم تو تابستون تموم میشه!

به نقل از ایلیا :
برای هر 15 جلسه صدتومن!دوتا درسه که میشه 200 تومن!15 جلسه هم تو تابستون تموم میشه!
ولی به هر حال اگه تعدادتون زیاد باشه احتمالا مفید واقع باشه چون طی سال وقت نمیرسه به این راحتی درس بدن( البته این جور که میگند )

به نقل از مِهرانه :
دوستان، دقیقا چه موقعی از سال ما باید مسیر و رشته‌مون رو انتخاب کنیم؟ :-"
من به عنوان یه کسی که اولو تموم کرده جواب بدم ؟ :-"
توی سال یه چند تا(فک کنم دو تا :-" ) آزمون میدین یکیشون مربوط به هوشه و یکیش هم واسه وضعیت روانیه :-"
بعد یکیشون یا دوتاشون آخر سال نتیجه ش میاد (فک کنم اونی که مربوط به وضعیت روانی هس) بعد میگه مثلا خانم ایکس بهتره بره به یه رشته ای ؛ اولویت دومش چی می تونه باشه و اینا.
در طول سال هم معمولا هی در مورد رشته آیندتون می پرسن و یه آماری هم می گیرن
آخرای سال هم که دیگه تعیین رشته می کنین

تو همه ى شهر ها این طوریه؟
میشه ىه ذره راجع به این 2 تا امتحانی که گفتید بیشتر توضیح بدهید؟

به نقل از آیدا ;) :
من به عنوان یه کسی که اولو تموم کرده جواب بدم ؟ :-"
توی سال یه چند تا(فک کنم دو تا :-" ) آزمون میدین یکیشون مربوط به هوشه و یکیش هم واسه وضعیت روانیه :-"
بعد یکیشون یا دوتاشون آخر سال نتیجه ش میاد (فک کنم اونی که مربوط به وضعیت روانی هس) بعد میگه مثلا خانم ایکس بهتره بره به یه رشته ای ؛ اولویت دومش چی می تونه باشه و اینا.
در طول سال هم معمولا هی در مورد رشته آیندتون می پرسن و یه آماری هم می گیرن
آخرای سال هم که دیگه تعیین رشته می کنین
از ما هم از همین تستا گرفتن، ولی آخر سر رفتیم اون جایی که خودمون دوست داشتیم :د

به نقل از Swallow :
تو همه ى شهر ها این طوریه؟
میشه ىه ذره راجع به این 2 تا امتحانی که گفتید بیشتر توضیح بدهید؟
ببین امتحان نیس
یکیش تست هوشه ، ک تست هوش دیدین دگ ؟ ربطی به خوندن یا نخوندن درس نداره ، با توجه به استدلال خودت جواب میدی
یکی دیگه هم ازت در مورد شغل ها و استعدادهات و علایقت تست میگیره

پایان سال جواب اینا میاد ، اولی آیکیو و استعدادت رو مشخص میکنه ، دومی مشخص میکنه چه رشته ای بری بهتره برات . ولی اجبار نمیکنن حتما همون رشته رو برید شما ، صرفا یک راهنما هستن این تستا

اونی که مربوط به وضعیت روانی بود خیلی سوال داشت یعنی خیلیییییی :)) فک کنم نزدیک 200 تا بود (البته دقیق نمی دونم :-" آلزایمر گرفتم :-" )
مثلا یکی از سوالاش این بود که آیا دوستتون قلیون می کشه یا آیا خودتون می کشید ؟ :)) :))
ما موقع این آزمونه فقط داشتیم می خندیدیم روحیه مون رو باز کرد :)) :-"
اون هوشیه زمانش خیلی کم بود مثلا برای هر بخش(10 تا سوال حدودا ) 5 دقیقه . ما کلا نصف سوالا رو شانسی جواب دادیم چون سوالا هوشی بودن و وقت گیر . بخش های مختلف داشت مثلا این دنباله های عددی هستنا ؛ اونا یه بخش سوالا بودن یا مثلا یه چند تا شکل میدادن می گفتن اگه مثلا حرکت بعدی اینطوری باشه شکل 3 چه شکلی میشه ؟؟ ( :-توضیح افتضاح :-" )
همین دیگه :-"

به نقل از آیدا ;) :
اونی که مربوط به وضعیت روانی بود خیلی سوال داشت یعنی خیلیییییی :)) فک کنم نزدیک 200 تا بود (البته دقیق نمی دونم :-" آلزایمر گرفتم :-" )
مثلا یکی از سوالاش این بود که آیا دوستتون قلیون می کشه یا آیا خودتون می کشید ؟ :)) :))
ما موقع این آزمونه فقط داشتیم می خندیدیم روحیه مون رو باز کرد :)) :-"
اون هوشیه زمانش خیلی کم بود مثلا برای هر بخش(10 تا سوال حدودا ) 5 دقیقه . ما کلا نصف سوالا رو شانسی جواب دادیم چون سوالا هوشی بودن و وقت گیر . بخش های مختلف داشت مثلا این دنباله های عددی هستنا ؛ اونا یه بخش سوالا بودن یا مثلا یه چند تا شکل میدادن می گفتن اگه مثلا حرکت بعدی اینطوری باشه شکل 3 چه شکلی میشه ؟؟ ( :-توضیح افتضاح :-" )
همین دیگه :-"
چرا اطلاعات غلط میدی بچه ؟ :))
باو هوشو همشو شانسی جواب ندادیم ک :)) چرا برای ریاضیش وقتش خیلی کم بود ، اما بچه ها نترسید ها :دی فقط ریاضیو چن تا از تست هوشای شکلی (:-") اینطورین فقط

به نقل از آرامش :
چرا اطلاعات غلط میدی بچه ؟ :))
باو هوشو همشو شانسی جواب ندادیم ک :)) چرا برای ریاضیش وقتش خیلی کم بود ، اما بچه ها نترسید ها :دی فقط ریاضیو چن تا از تست هوشای شکلی (:-") اینطورین فقط
در کل خواستم بگم که احتمال وقت کم آوردن سر این آزمونه زیاده :-" حواستون رو جمع کنین :)) ما فقط حواسمون به دهن مشاورمون بود که بگه وقت تمومه!
بعد نکته مهم اینه که ورقه هر گروه از سوالا رو می گرفتن یعنی نمیشد که بعدا دوباره فکر کنی سرشون

به نقل از آیدا ;) :
در کل خواستم بگم که احتمال وقت کم آوردن سر این آزمونه زیاده :-" حواستون رو جمع کنین :)) ما فقط حواسمون به دهن مشاورمون بود که بگه وقت تمومه!
بعد نکته مهم اینه که ورقه هر گروه از سوالا رو می گرفتن یعنی نمیشد که بعدا دوباره فکر کنی سرشون

آژیر.آژیر.آژیر.آژیر ;D
"اطلاعات غلط است" :))
برگه ها رو نمیگیرن...
آخرش همه رو با هم میگیرن

به نقل از Free boy :
آژیر.آژیر.آژیر.آژیر ;D
"اطلاعات غلط است" :))
برگه ها رو نمیگیرن...
آخرش همه رو با هم میگیرن
برای ما بعد از 5-10 دقیقه هر ورقه رو می گرفتن و یکی دیگه رو می دادن
آرامش هم شاهده :-"

قدیما ملت واسه کنکوریا یه احترامی قائل بودن!!!!
از همین حالا باید تنبلی رو بذارین کنار و با سختی ها رو به رو بشین
کاری ندارم که چرا شهریه میگیرن و این صوبتا اما از فیزیک و ریاضی اول سرسری رد نشین

آقا اگه بی احترامی شد معذرت میخام.

پس اول دبیرستان جدی بگیریم؟
میشه گفت کدوم درسها براى سال های اینده و کنکور خیلی مهمه؟ ( یعنی لازمه حتماً بلد باشیم. )

پست پایینی :آخه هر کی یه چى میگه یکی میگه بخون یه کی میگه خوش باش

الآن داشتم اون اسپمای [ :-" ] زمان امتحانات خرداد رو میخوندم ک هی وسطش این سوم راهنماییا میومدن پارازیت مینداختن کلاس بریم ؟ کتاب چی بخونیمو اینا
خواستم بگم برنامه هاتون عملی شد ؟ :))

به نقل از Swallow :
پس اول دبیرستان جدی بگیریم؟
میشه گفت کدوم درسها براى سال های اینده و کنکور خیلی مهمه؟ ( یعنی لازمه حتماً بلد باشیم. )

پست پایینی :آخه هر کی یه چى میگه یکی میگه بخون یه کی میگه خوش باش
فقط ریاضی شو جدی بگیر.
سرویس کردین به مولا. :-"

به نقل از آرامش :
الآن داشتم اون اسپمای [ :-" ] زمان امتحانات خرداد رو میخوندم ک هی وسطش این سوم راهنماییا میومدن پارازیت مینداختن کلاس بریم ؟ کتاب چی بخونیمو اینا
خواستم بگم برنامه هاتون عملی شد ؟ :))
كى؟ ما؟ كلاس؟ برنامه؟ عملى؟ چى؟ ها؟ ((:
ما كه مدرسه كلاس نذاشت برامون اصلا. بعد من م كه انقدر سرم شلوغ بود نرسيدم بخونم چيزى خب.:-"

حامیان حقوق ضد اسپمی زیاد شدن آ ((:

آره فیزیکم خوبه سلام مخصوص ب تو میرسونه :-"

خب اینم از سوال . من و س تا از دوستام خیلی روش فک کردیم ولی ب دست نیومد متاسفانه :-"

مقدار 1000 گرم آب ِ 100 درجه سانتی گراد توی یه ظرف داریم . از این ظرف هر بار 100 گرم آب برمیداریم و به جاش 100 گرم آب صفر درجه می‌ریزیم این عمل رو چند بار تکرار کنیم تا دمای آب بشه 65.61 درجه سانتی گراد ؟ :دی

4 مرحله...
نه دهم به توان x باید بشه 65.61 تقسیم بر 1000 که خب جواب میشه 4 ;D

پ.ن : بچه ها یکم سوالای تخصصی ترهم بپرسید ;D
زشته اصن این سوالا :))

گاد :))

مرسی واقعن :-"

اگر در آینه محدبی m بزرگنمایی و d فاصله جسم تا تصویر باشه ، ثابت کنید فاصله کانونی آینه محدب بر حسب d و m از فرمول زیر ب دس میاد
f =md / m^2 -1

* ام به توان 2 ؛ منهای یک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا