اوّل دبیرستان

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.

صبا شفق

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 2
شهر
تهران
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از ایلیا :
به ما خود معلم گفت یا دفتر برا تمرین کتاب وردارین یا گاج بخرین
خب معلم با معلم فرق میکنه من هم از این مینالم که به ما کتاب کار ریاضی مبتکران دادن که توش جا داره برای حل برای تکلمیلی هم که خودشون چاپ کردن فقط یه وزارتی مونده که اون هم فک نکنم بالای 100 برگ لازم داشته باشه

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

دبیر عربیمون گفت یه کلاسور بردار برای عربی.قواعد رو یه جا بنویس تمرینا رو یه جا. اما قواعد هر چهار سالت پیش هم باشن که نیازت می شه. مرسی اون دوستی که گفتی.
اخیش فکر کردم دفترام رو دستم باد کرد ;;) الانم مشغول رنگامیزی کتاب زبانم هستم. خدا وکیلی یه رنگ زورشون می اومد بهش بکنن؟
بچه ها من یه مشکلی دارم که درس خوندن برام خیلی سخت تر از شما هاست. برام دعا کنین

Moshk

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1397

یسوال شما مدرستون شروع شده معلماتون انواع نظرات درباره کتب و دفاتر ارائه میکنند؟
اگه آره، از کی؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از مُشک :
یسوال شما مدرستون شروع شده معلماتون انواع نظرات درباره کتب و دفاتر ارائه میکنند؟
اگه آره، از کی؟
نع. نشروعیده. امروز دبیرعربی پارسالمون که سال های طولانیه دبیر عربی این مدرسه ینی راهنمایی بوده رو دیدیم و اینا. طبق ش گفت که این کارا رو انجام بدین.
منم از مهرنوش فهمیدم شما پسرین :D

صبا شفق

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 2
شهر
تهران

به نقل از مُشک :
اگه آره، از کی؟
ما چون کلاس تابستونی داشتیم و معلم های طول سال هم با ما یا سال بالایی ها کلاس داشتن ازشون پرسیدیم چی برداریم اون ها هم این توصیه ها رو به ما کردن

Moshk

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1397

مهرانه مال من رفت ماه عسل :))

بگید المپیاد چکار کردید ای کسانی که المپیاد میخونید :>

Farzin2x

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی3کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
politecnico di milano
رشته دانشگاه
statistical learning

به نقل از مُشک :
اسمت فرز داره مردم فکر میکنن میگی فرزانه :-"
منو هم اولا دختر میدونستن :-"
عادت میکنی کم کم :))
المپ که یکی از دوستان طلایی ریاضی میگفت من روزی 6 ساعت میخوندم #S-: :-?
جهت اطلاع:فرزین=مهره ی وزیر شطرنج(اشتباه نگیرید دیگه)
6 ساعت مال دوره ی تابستون و سال آخره که قید همه رو میزنی
اولش که 4 ساعت بخونی نابود میشی {-8 {-8 {-8 {-8 {-8

Moshk

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1397

ما ازش پرسیدیم گفت از دوم دبیرستان 6 ساعت میخوند
دوم نقره کامپ گرفت
سوم طلا ریاضی

این فراموش نشه
به نقل از مُشک :
مهرانه مال من رفت ماه عسل :))

بگید المپیاد چکار کردید ای کسانی که المپیاد میخونید :>

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

دوستان،می‌دونم که می‌دونید اینجا تاپیکِ اولِ دبیرستانِ صرفا و هیچ ربطی به المپیاد نداره و هیچم دلتون نمی‌خواد که دوباره بزنن اینجا رو قفل کنن خوب :-"حال‍ا چون آخرین صحبتی ه که راجع به المپیاد می‌شه از مدیران عزیز درخواستِ حذف نکردن‌شون و مارو موردِ بخشش قرار دادن رو داریم ;;) :-"بنده قرار است یکی از افرادی باشم که می‌خواد المپیاد شیمی بده و تا اینجا همش شیمی 2 خوندم و در حالِ خوندن ام :-"
چون اسپم و این صوبتا نباشه راجع به برداشتن دفتر واسه درسا و اینا که صوبت می‌کردین بگم ریاضی که حدود 100 به بالا یه دفتر برداریم یا حتی کلاسوری که اگه برگه هاش تموم شد بشه براش گذاشت،عربی‌ام من چون حوصله ندارم اون تمرینا رو تویِ دفتر بنویسم از نشر آبرنگ استفاده می‌کنم و یه دفتر 80 برگ‌م برایِ قواعدش برداشتم.
پایینی:نشر آبرنگ و نشر الگو فرق دارن ولی همون دفتر تمرینِ عربیه بعله :-"
هنوزم برنامه ندادن..

Swallow

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tbrz
سال فارغ التحصیلی
97

شیمی 1 براى المپیاد خوندن نداره
ولی براى المپیاد میگن از کتاب و مبتکران دوم شروع کنیم در واقع پيشرفته ى دوم
بالایی:نشر الگو همون دفتر تمرین عربیه دیگه؟
یه سوال:برنامه سال تحصیلی رو دادند؟ اگه آره ،براى هر درس چند ساعت وقت دادند؟

• لایک
امتیازات: Liese

Farzin2x

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی3کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
politecnico di milano
رشته دانشگاه
statistical learning

به نقل از مُشک :
ما ازش پرسیدیم گفت از دوم دبیرستان 6 ساعت میخوند
دوم نقره کامپ گرفت
سوم طلا ریاضی

این فراموش نشه
کامپیوتر و ریاضی بخاطر بحث ترکیبات که خیلی جامع هستش بهم مرتیط میشن(تازه کامپیوتر به فیزیک هم وصله :O)
ولی من دارم برای المپیاد فیزیک می خونم(البته فعلا دارم از روزای آخر لذت می برم)
وقتی یکی تو المپیاد مرحله 1 قبول میشه تو عموما مدرسه و معلما هواشو دارن و کلا تو زمینه ی زمان مشکلی ایجاد نمیشه ولی چون من امسال میرم اول باید خودم به مدرسه ثابت کنم که المپیدایم و ...اونوقت این زمانی که برای درس مدرسه میذارم رو برای المپیاد میذارم

پ.ن:اونجوری که من میدونم سال اول و دوم اصلا مرحله 2 نداره چه برسه به مدال!!!چجوریاست؟

leiliiii78

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
ershad
شهر
qeshm

سلام دوستان،واسه فیزیک نظرتون درمورد خوشخوان چیه؟چیز بهتری واسه فیزیک سراغ دارین؟ریاضی به نظرتون تست بخرم یا آموزش؟کتابی سراغ دارین که هم تست داشته باشه و هم درسنامه؟به نظرتون زیست تست بخرم یا آموزش؟یه کتابی بگین که هم تست باشه و هم آموزش،واسه زیست نظرتون درمورد خانه زیست شناسی و خیلی سبز چیه؟کدوم بهتره؟شیمی مبتکران بهتره یا فاطمی؟واسه زبان نظرتون درمورد خط سفید چیه؟واسه عربی کتاب تست خوب سراغ دارین؟کلک معلم چطوره؟واسه زبان فارسی از گل واژه بهتر هم هست یانه؟

صبا شفق

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 2
شهر
تهران

اول من یه چیزی بگم که ما دوباره زدیم تو المپیاد ولی حالا من توضیح مختصری بدم
به نقل از Farzin2x :
پ.ن:اونجوری که من میدونم سال اول و دوم اصلا مرحله 2 نداره چه برسه به مدال!!!چجوریاست؟
سال اول ها (یعنی ما ) میتونیم مرحله اول و دوم (در صورت قبولی مرحله یک ) شرکت کنیم در مرحله دوم برگمون تصحیح میشه ولی به انجمن دانش پژوهان و کلاس ها ی تابستونی که مدال میدن حتی اگه ترازمون خیلی بالا هم باشه نمیتونیم بریم اما سال دوم و سوم دبیرستان فرقی با هم ندارند و مدال میتونیم دو سال متوالی هم بگیریم

من المپیاد شیمی رو از تابستون با کلاس های معارفه مدرسه شروع کردم ( آخر تابستون یه آزمون از همه گرفتن با توجه به رتبه و علایق کلاس بندی کردن ) برای شروع هم شیمی 2 میخونم مدرسه هم برای بچه های اولی شیمی 5 شنبه از 7:30 تا 2:30 کلاس گذاشته .

Miraneh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
97

مشک ، ما هماهنگ کردیم بیایم واسه شام، پسر جان راضی نشد دلش نمیومد بره عروسی دوست‌دختر سابقشو ببینه :-" شما خسیسای ریاضی‌صفت همه غذا هارو خوردید.اصن اگه برا عروسی دعوتتون کردیم :-"
رحم کردیم بهتون نیومدیم دیگه،وانته دامادم شما ها آوردین یا پیاده دنبل عروس راه افتادید؟ :-"

[خب بریم تو موضوع]:
اهم اهم.. منم مثل فاطمه خب شیمی هستم،خوشحال هستم!خب...چی‌بگم دیگه؟ :د .آهان.چیزه،خب چی بگم واقعا؟ :د.خب من استوکیومتری خوندم،یکم ترموشیمی، شیمی توصیفی رو سال پیش یکم خونده بودم،نظریه های اتمی رو هم که خب یه نگاه انداختم،... ترکیبات یونی و کووالانسی و فلان و بهمان و ازین‌چیزام یکم بلدم دیگه. :د

ولی براى المپیاد میگن از کتاب و مبتکران دوم شروع کنیم در واقع پيشرفته ى دوم
بستگی داره.همه اینو نمی‌گن، مثلا میگن،«کتاب درسی گنگ توضیح داده،اگر میخواید حتما کتابو بخونید،ول کنید کتابو،برید سراغ مورتیمر،چون مورتیمر در حد عمومی خوب‌تر توضیح داده.» مثلا خانم زهرا کاظمی[نقره شیمی امسال] هم خودش با مورتیمر شروع کرد. کلا بستگی داره. :د
ولی کتابای بازرگانو [آقای بهمن بازرگان :د ] خیلی توصیه میکردن،همین آموزش دوم دبیرستانشو خوب توضیح داده بود.

شیمی اول دبیرستان هم چیز خاصی نداره،هرسال هم تعداد سوالاش داره تو مرحله اول کمتر میشه[درواقع سوالات دارن پیشرفته میشن و خب شیمی اول هم بیشتر حفظیه تا حل کردن و فلان!] میتونید این مثلا آلاینده ها رو مثلا بلد باشید،کلا خلاصه چیزایی که تو کتاب پیدا کردید و فکر کردید خیلی دیگه مهم هستن ،تو ورقه‌ای بنویسید که دم دست باشه، دیگه نخواید هی بچرخید تو کتاب اول.

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از leiliiii78 :
سلام دوستان،واسه فیزیک نظرتون درمورد خوشخوان چیه؟چیز بهتری واسه فیزیک سراغ دارین؟ریاضی به نظرتون تست بخرم یا آموزش؟کتابی سراغ دارین که هم تست داشته باشه و هم درسنامه؟به نظرتون زیست تست بخرم یا آموزش؟یه کتابی بگین که هم تست باشه و هم آموزش،واسه زیست نظرتون درمورد خانه زیست شناسی و خیلی سبز چیه؟کدوم بهتره؟شیمی مبتکران بهتره یا فاطمی؟واسه زبان نظرتون درمورد خط سفید چیه؟واسه عربی کتاب تست خوب سراغ دارین؟کلک معلم چطوره؟واسه زبان فارسی از گل واژه بهتر هم هست یانه؟

فیزیک سال اول خوشخوان خیلی خوبه ریاضی مبتکران فقط تمرین داشت فک کنم ولی خیلی خوب بود شیمی و زیست کتاب نمیخوان باو! عربی گاج سبز کافیه واسه سال اول بقیه ش هم کتاب تست میخوای چی کار؟ کتاب بخون خوبه دیگه!

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از SaranaZ :
فیزیک سال اول خوشخوان خیلی خوبه ریاضی مبتکران فقط تمرین داشت فک کنم ولی خیلی خوب بود شیمی و زیست کتاب نمیخوان باو! عربی گاج سبز کافیه واسه سال اول بقیه ش هم کتاب تست میخوای چی کار؟ کتاب بخون خوبه دیگه!

نمیشه حالا لطف کنی واسه زیستم معرفی کنی؟ :-"

Farzin2x

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی3کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
politecnico di milano
رشته دانشگاه
statistical learning

به نقل از leiliiii78 :
به نظر من مبتکران از همه بهتره(فیزیک و ریاضی و شیمی)
یه سری از کتاباش فقط تستن ولی یه سری هم هستن که درس دادن رو الویت یک گذاشته و کنارش برای تمرین تست گذاشته
البته کتاباشون غلط زیاد داره

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از Farzin2x :
به نظر من مبتکران از همه بهتره(فیزیک و ریاضی و شیمی)
یه سری از کتاباش فقط تستن ولی یه سری هم هستن که درس دادن رو الویت یک گذاشته و کنارش برای تمرین تست گذاشته
البته کتاباشون غلط زیاد داره

من کتاب دیگه ای نداشتم ک بخوام مقایسه کنم ولی بنظر منم مبتکران خیلی خوبه مخصوصا ریاضی و فیزیکش... ولی غلط زیاااادم نداره ها :-" من فقط تو یه سوال فیزیکش غلط پیدا کردم از کل کتاب

Miraneh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
97

کلا دل ‌ِ خوشی از این مبتکران ندارم من ! سال پیش کلا هی باهمراهی بابام [ :د ]از سوالاش غلط در میاوردیم.پیر کرد منو اصلا :د.
ولی خب،میگویند [:-"] که سال اول‌ش از همه سال هاش بهتر هست! ما گفتیم پس خیلی سبز چی؟؟؟؟ گفتن خیلی سبز خیلی خوب نتونسته توضیح بده و کلا میپیچونه جوابو و مثه اینکه لقمه رو تو دستت 2 دور بچرخونی دور سرت بعد بذاری تو دهنت. :د

خلاصه اینکه گفتند ریاضی مبتکران اول ، ممم، بهتر از همه‌شونه درکل :د

بعدم،شما چرا اینقد کتاب کتاب می‌کنید؟این‌همه کتاب می‌خواید بریزید تو اتاقتون؟ :/

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Suspicious Girl :
نمیشه حالا لطف کنی واسه زیستم معرفی کنی؟ :-"

به خدا نمبشه اگه بدونی چقدر چرته :)) فک کنم اصلا کتاب ندارن واسش :))
من هیج کتابی تاحالا ندیدم واسش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا