اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

آخه این مهارت زندگي خیلی افتضاحه کلا تو کلاس همه اینجوری (:| (:|
المپياد هم تابستون یه کلاسهایی گذاشتند قراره یه چند وقت دیگه یه امتحان بگیرن از اونایی که میخوان المپياد بدن بعد هر کی از اون امتحان به اصطلاح قبول شد کلاس ها رو ادامه بده
فعلا رو هواست! دوستان در راستای المپياد و درسو کنکور بگم که ما اخرین دوره از نظام قدیم هستیم اگه پشت کنکوری بمونیم بدبختیم و معدل نهایی هم تا سال کنکور ما خیلی تاثیر داره
( این ها پند های ظریف معلم ها به ما بود)

ما بیچاره ها امروز تا 4 مدرسه بودیم و من 5 خونه رسیدم امروز ما دینی داشتیم (تلفظ درس داد :-w )2 زنگ ریاضی پشت سرهم و 2 زنگ پژوهش یکسان و کسی که الان در حال تایپه جز مرده من نیست .
درباره ی المپیاد من کلاسام از 5 شنبه هفته دیگه به صورت رسمی شروع میشه
کامپیوتر هم که ادامه تابستون الان ما گرافیک رو تموم کردیم ریاضی هم که قبلا گفتم تجزیه تموم شده دورمون هم تموم شد

شما درس برنامه ریزی دارید عایا؟
ما کلاسامون از هفته ی دیگه پنج شنبه جمعه شروع میشه(تعریف از مدرسه نباشه ولی دو سال آخری مدرسمون ترکونده تو المپیاد-2 تا طلای جهانی ریاضی و فیزیک،2 تا طلای کشوری کامپیوتر و ریاضی و 4 تا برنز که 2 تاش فیزیک بود بقیه یادم نیست،تیم اول فیزیک پایا)
بنابراین المپیاد الآن تو مدرسمون مهمتر از هروقت دیگه ای شده معلم ریاضیمون به همه توصیه کرد کلاسو برن ولی فقط اونایی که می تونن و هوش تلاش کافی دارن ریسک المپیادو قبول کنن چون اگه برنز شی دیگه ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( X_X X_X X_X X_X X_X
من می خوام فیزیک شرکت کنم ولی هم کلاس ریاضی میرم و هم فیزیک المپیداو؛شما چطور؟

راستی این سطح بندی چیه؟

شما همتون میتونید تو کلاس المپياد ها شرکت کنید ولی ما نه. البته الان این طوری میگن شاید بعدا اجازه بدن! B-)
ما درس برنامه ریزی نداریم یه زنگ امتحان داریم که هر هفته امتحان خواهیم داشت بعضی موقع ها هم مشاور میاد ولی اکثرا امتحانه
ما که سطح بندی نداریم ولی اونایی که تابستون بودند رو جدا کردند.

رسما میخان به فنا بدن مارو با ریاضی :| مجموعا 12 ساعت ریاضی داریم تو هفته!سه تا معلم!یکی میخاد خوشخان کار کنه،یکی سمپاد و مبتکران،یکی هم یه کتاب دیگه!(هنوز باهاش کلاس نداشتیم..)بعد ازون ور فک کنم 3 یا 4 ساعت زیست داشته باشیم فقط :|
+امسال نیمدونم چرا انقد از مدرسمون داره حالم بهم میخوره :| خیلی جو بد شده :|

به نقل از ایلیا :
رسما میخان به فنا بدن مارو با ریاضی :| مجموعا 12 ساعت ریاضی داریم تو هفته!سه تا معلم!یکی میخاد خوشخان کار کنه،یکی سمپاد و مبتکران،یکی هم یه کتاب دیگه!(هنوز باهاش کلاس نداشتیم..)بعد ازون ور فک کنم 3 یا 4 ساعت زیست داشته باشیم فقط :|
اوه اوه
ما 6 ساعت راضی داریم و 2 ساعت هندسه و جبر
یه سوال هم پیش اومد برام،روز شنبه برناممون سه زنگ آخر ایطوریه:ریاضی،فیزیک،شیمی پشت سر هم یعنی اگه معلما بخوان امتحان بگیرن رسما دهنمون آسفالت میشه.وضع برنامه ی بقیه هم اینطوریه؟

میدونم ربطی نداره ولی اگه کسی جواب این پستو که گذاشتم بلده زود بگه [-o<
اینجا

به نقل از ایلیا :
از خداتون باشه درسهای مفید رو ساعت زیاد گذاشتند مال ما غیر مفید ها رو
ما زیست یه جلسه در هفته 1 ساعت و نیم داریم :|

توی برنامه ریزی و اینا 2 ساعت یعنی یه زنگ :دی من میگم سه ساعت یعنی یه زنگ ثابت یه زنگ چرخشی!
+ریاضی اخه اینقد سنگین ب چ درد منه تجربی میخوره؟ :| دارن از مباحث سه ریاضی میگن!!بعد عادم زده میشه خب :| چارشمبه دوزنگ پشت هم ریاضی شمبه هم باز دوزنگ پشت هم ریاضی :|

یکی از ناظما میگفت روزایی که درسهای پشت سر هم و سنگین دارید عدس و شیر بخورید :))
ولی خب فکر نکنم 4 ساعت در هفته دین و زندگی داشته باشید :|
بعد مطالعات یک زنگ کامل یه تک زنگ
مهارت زندگی یه زنگ کامل( همون پرورشیه ) :o من راهنمایی یه تک زنگو به زور تحمل میکردم

اول مهر که اصلا شبیهِ روز اولِ مدرسه نبود که،بعد برا همه اول دبیرستانا جشن می‌گیرن مثلـا ولی مدرسه مارو برده صف کلی حرف زدن بعدشم سر کلاس و درس و فولان ادبیاتم می‌گف کار عملی میخوام حتی...اینا هیچی حالا چون ما از تابستون می‌رفتیم از ادامه‌ش درس دادن ریاضی ام در هفته برامون ۸ ساعت کلاس گذاشتن و با این حال دبیرمون می‌گف وقت کم میاد :/ کتاب کار ریاضی ام مبتکران سبز اجباری ه با گاج سفید کنارش سمپاد بعدش خوشخوانم گف هرکس دوست داره می‌تونه داشته باشه نشرالگو و اون کتاب مبتکران که آموزش کرم ام دارم خوبن :-"" فیزیک ام در هفته ۴ ساعت داریم فکر کنم که خوشخوانو معرفی کرده من کنارش مبتکران ام دارم سطح دوتاشون خوبه،اووم دیگه کامپیوترم ++c کار می‌کنه شیمی ام مبتکران معرفی کرده و زیست ام خانه زیست شناسی بعد این ورودی جدیدا یه مقدار بیش از اندازه جوگیر و خرخون تشریف دارن به طوری که امتحان ریاضی سختی که به دقت شدیدی نیاز داشت یکی‌شون ۲۰ شد و ما رسما داشتیم می‌پوکیدیم :-"""" بسیارم مغرورن اندکی‌شون.
راجع به المپیادم تا الان که صوبتی نکردن و نمیدونم واقعا چه خبره :///

به نقل از ایلیا :
توی برنامه ریزی و اینا 2 ساعت یعنی یه زنگ :دی من میگم سه ساعت یعنی یه زنگ ثابت یه زنگ چرخشی!
+ریاضی اخه اینقد سنگین ب چ درد منه تجربی میخوره؟ :| دارن از مباحث سه ریاضی میگن!!بعد عادم زده میشه خب :| چارشمبه دوزنگ پشت هم ریاضی شمبه هم باز دوزنگ پشت هم ریاضی :|
ما هم همینیم با 2 ساعت کمتر 8 ساعت ریاضی 2 ساعت هندسه حالا جالب اینه بچه های المپیاد ریاضیمون هم پنج شنبه از 7 تا 2 سه شنبه ها 2:30 تا 6 ریاضی دارن امروزم که دو تا ریاضی پشت سر هم داشتیم

بیخیال مدرسه بشیم و اینا،من اصلا از برنامه صبح ‌ِ اول‌مهرشون خوشم نیومد. خصوصا از بوی اسفندی که برامون دود کردن و اون شکلاتی که خوشمزه هم نبود :-< بدتر از همه همون شکلاتش بود :-<

شما نیز زنگ برنامه ریزی درسی می‌دارید؟ ؛)
ورودی؟فاطمه امسال براتون ورودی گرفتن؟

اره ما هم برنامه ریزی داریم نمره هم داره و خلاصه... حالا نمی شد همینطوری ارتباط برقرار کنن؟حتما باید نمره اضافه کنن؟ :-L
کاش زبان و ادبیات فارسی رو می کوبیدن یه درسش می کردن. چیشششش
آخ دقیقا. من امروز یه شوکول خوردم این به فک و لثه و دندون و خلاصه چسبیده بود. اصن نمی دونستم باید چی کار کنم؟ دقیقا ناخن توی دهن و اینا می خواس که جلوی ملت زشت بود حالا هیم با من کار داشتن امروز

همه که برنامه ریزی دارن ما هم زنگ امتحان :-w :-w
حالا این برنامه ریزی چیه؟

به نقل از Farzin2x :
شما درس برنامه ریزی دارید عایا؟

اره مدرسه بهتون کتاب میده فکر میکنم برای درس خوندمون کمک کنه .. و احتمالا یکی از مشاورای مدرسه میاد برای تدریس .. ما 4 تا مشاور داریم یکیشون اینو واسه ما تدریس میکنه امروز هم اولین جلسه امون بود یه جورایی شبیه همون مشاوره اس دیگه.. ب چشم درس نبینین

بچه ها مدرسه ی ما امسال یه کار مزخرف کرد اونم این بود که بچه ها جدید الورود رو گذاشتن توی یه کلاس جدا و ما قدیمی ها ( :-" ) هم توی کلاسای دیگه... شما هم اینجوری بودین؟!

هستی : بیخیال باو نمره اش که تو کارنامه نمیره!

به نقل از Suspicious Girl :
اره مدرسه بهتون کتاب میده فکر میکنم برای درس خوندمون کمک کنه .. و احتمالا یکی از مشاورای مدرسه میاد برای تدریس .. ما 4 تا مشاور داریم یکیشون اینو واسه ما تدریس میکنه امروز هم اولین جلسه امون بود یه جورایی شبیه همون مشاوره اس دیگه.. ب چشم درس نبینین

بچه ها مدرسه ی ما امسال یه کار مزخرف کرد اونم این بود که بچه ها جدید الورود رو گذاشتن توی یه کلاس جدا و ما قدیمی ها ( :-" ) هم توی کلاسای دیگه... شما هم اینجوری بودین؟!

هستی : بیخیال باو نمره اش که تو کارنامه نمیره!
فائزه به نظرم اگه یه کار عاقلانه کرده باشن اینه که مارو از هم جدا کردن.
ببین ما برای راهنمایی وقت داشتیم که خودمونو برسونیم چون یه سال ازشون عقب بودیم اما اونا سه سال از ما عقبن و هر چی هم که باهاشون کار کرده باشن بالاخره جو سمپاد و اینا رو نداشتن و الان شاید در حد اول راهنمایی ما هستن. از نظر جو و اینا.
از ما جدا باشن خیلی ز ود به خاطر رقابت خودشونو می کشن بالا و اونوقت باید سال دوم با هم بندازن همه رو مشکلی نداره.
رقابت هر چی زیاد تر باشه سطح مدرسه هم میاد بالا تر.
آخه ساعت درسا رو کم کردن اینا رو گذاشتن؟ :-L

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
فائزه به نظرم اگه یه کار عاقلانه کرده باشن اینه که مارو از هم جدا کردن.
ببین ما برای راهنمایی وقت داشتیم که خودمونو برسونیم چون یه سال ازشون عقب بودیم اما اونا سه سال از ما عقبن و هر چی هم که باهاشون کار کرده باشن بالاخره جو سمپاد و اینا رو نداشتن و الان شاید در حد اول راهنمایی ما هستن. از نظر جو و اینا.
از ما جدا باشن خیلی ز ود به خاطر رقابت خودشونو می کشن بالا و اونوقت باید سال دوم با هم بندازن همه رو مشکلی نداره.
رقابت هر چی زیاد تر باشه سطح مدرسه هم میاد بالا تر.
آخه ساعت درسا رو کم کردن اینا رو گذاشتن؟ :-L

اینجوری قشنگ یه تفاوت و تفرقه بینمون می افته که این بده .. بعدشم ب نظرم اونا خیلی هم عقب نیستن .. کل تابستون داشتن درسا رو باهاشون کار میکردن

حالا گذاشتن دگ :-" ولی بازم بنظر من کمک میکنه.. درس خوبی میتونه باشه

اینجوری قشنگ یه تفاوت و تفرقه بینمون می افته که این بده .. بعدشم ب نظرم اونا خیلی هم عقب نیستن .. کل تابستون داشتن درسا رو باهاشون کار میکردن
چقد تو خوبى.
ما سال اول به دوم راهنمايى كه ميان پايه ورودى گرفتن بچه ها داشتن خودشون رو ميكشتن/ـيم كه اينا رو جدا كنن از ما.
+ ما هنوز برنامه درسى كامل نگرفتيم، فقط رو سايت مون همين سه شنبه چارشنبه بود نميدونم چى آ داريم. :-؟

حالا گذاشتن دگ :-" ولی بازم بنظر من کمک میکنه.. درس خوبی میتونه باشه
تفرقه نیست. چون من به شخصه هیچ غروری ندارم که از فرزانگان اومدم. دیگه به سنی رسیدیم که نخوایم از این ادا اصولا دربیاریم.
بعدشم کل تابستون جای سه سال رو نمی گیره. سه ماه فرصت داشتن درسایی که ما به مرور زمان خوندیم و و ملکه ی ذهنمون شده رو یاد بگیرن. شاید برای ما فرقی نکنه اما این کارو برای جدیدالورودا سخت می کنه

به نقل از صَواع. :
چقد تو خوبى.
ما سال اول به دوم راهنمايى كه ميان پايه ورودى گرفتن بچه ها داشتن خودشون رو ميكشتن/ـيم كه اينا رو جدا كنن از ما.
+ ما هنوز برنامه درسى كامل نگرفتيم، فقط رو سايت مون همين سه شنبه چارشنبه بود نميدونم چى آ داريم. :-؟

خوبی از خودتونه ;;)
چرا اخه؟؟ ... ببینین این خیلی بده فکر کن مثلا خودت تو یه فضایی که کلی واسه رسیدن بهش و وارد شدن توش تلاش کردی وارد شدی بعد اعضای اونجا اینجوری باهات رفتار کنن .. ببین چه حس بدی داره! میتونی تصورش کنی؟ .. بعد الان مثلا اینا فکر میکنن که وای ماها چه ادمای خاصی هستیم و نمیتونن جو ما رو درک کنن و خودشونو کاملا جدا از ما میبینن و اینا در صورتی که همون بچه های ورودی دوم هم که اومدن بعد یه مدت کاملا با ما مَچ شدن و الان جز ما محسوب میشن .
+ماهم فقط 3شنبه و 4شنبه بود شنبه رو هم امروز اومدن گفتن سرکلاس

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
تفرقه نیست. چون من به شخصه هیچ غروری ندارم که از فرزانگان اومدم. دیگه به سنی رسیدیم که نخوایم از این ادا اصولا دربیاریم.
بعدشم کل تابستون جای سه سال رو نمی گیره. سه ماه فرصت داشتن درسایی که ما به مرور زمان خوندیم و و ملکه ی ذهنمون شده رو یاد بگیرن. شاید برای ما فرقی نکنه اما این کارو برای جدیدالورودا سخت می کنه

تو شاید نداشته باشی اما قبول کن 90 درصد بچه ها این غرور خاص سمپادی بودن و قدیمی بودن رو دارن!
اتفاقا بنظر من اگه جدا باهاشون عین ابتدایی ها کار کنن سخت تره اما اگه بیت جو ما قرار بگیرن راحت تر میتونن کنار بیان و درسا رو هم کامل یاد میگیرن. حالا نمیدونم.. هرکی نظر خاص خودشو داره .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا