اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

سلام
خب همه بگید روز اول چطور بود؟
خودم هم بگم:
معلم ادبیاتمون وضعش بد بود ولی سه تا ی دیگه تا الان خوب بود،8 تا کلاس اولی هستیم که مال ما آخری و 24 نفره هستش
دو تا کتاب اضافه دادن که ریاضی تکمیلی و برنامه نویسی بود از نشر سمپاد
معلم فیزکمون گفت دفتر به دست خط خودتون مربوط میشه و نمیگه چند برگ باشه،عربی گفت 60 برگ :)) :)) :)) :))بعدش فقط از اسم دوصفحه جزو داد(شانس آوردیم زنگ خورد)،زبان فارسی هم گفت 40 برگ
دیگه چیزی نیست
راستی تا حالا کسی نگفته شهریه مدرسش چقدره
لطفا بگید ببینیم بین مدارس استانا چه فرقی هست ;D
مال ما:1370000تومن

ما دوزنگ زبان داشتیم،یه زنگ ادبیات فارسی،معلم زبانه که سال قبل معلم اونیکی سوما بود میشناختیمش،خیلس سخت گیره،ولی درس دادن و سوادش عالیه،امروز صداهارو کار کرد باهمون :دی ادبیات هم بد نبود معلمش ولی خوبم نبود :-؟
+ما شهریه 1.200!گفتن تا 10 مهر تصویه کنین :o

اول که ما رو کلی توی آفتاب نگه داشتن و کلی چرت و اینا گفتن :P بعد ازمون پذیرایی باشکوهی همراه با یه شوکول که معلوم نبود مال چند قرن پیش بود کردن.
معلمامون تا الان که یه روزه رفتیم فقط عربیش عالی بود. اونم برای این که خیلی فان بود ;D درس که خیلی نداد بیش تر دوره بود.گفت یه دفتر صد برگ برا سه سالمون کافیه. ولی نه خیرم من یه کلاسور براش گذاشتم :-w ;D
زیست هم بیش تر به دینی و پرورشی و اینا می خورد. البته این نظر منه. ولی در کل اولا همین نظرو داشتن. گفتش که دفتر خودتون ببینین نیاز هست یا نه. برای مطالب خارج از کتاب می شه از حواشی کتاب هم استفاده کرد :-w ینی ما انقدر فقیر شدیم آخه :-L :-s
شیمی هم که گفت چهل تا شصت برگ بردارین. اخلاقش هم بد نبود زیادم جالب نبود. شاید می خواسته اول کاری پرو نشیم و اینا.
زبان هم که خوب بود آره همین دیگعه :x
کتاب کارم کلن هیچی نگفتن. ینی اجباری کنن. مسخره بازی شده یه ذره

رفتیم سر صبی.
با بچه ها پشت در مدرسه وایسادیم تو سایه تا حرفاشونو بزنن (:| (:|
بعدشم که رفتیم تو شیرینی و اینا.
امروز ورزش داشتیم! :)
ریاضی.زبان.ورزش .آمار.
خوبیشم اینه یه هفته در میون چارشنبه ها ساعت 10و نیم میایم خونع! /m\ /m\
کلا حوصله مدرسه ندارم دیگع.اصن حال نمیده.

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
یادم رفت بگم
معلم فیزکمون که خیلی هم باحال بود گفتش که دو سال پیش خوشخان بود و سال قبل هم(من نفهمیدم چی گفت)
معلم عربیمون هم فقط از لحاظ درس دادن بود چون تا اومد تو کلاس درس داد
معلم دینییمونم یجوری بود
در مورد ادبیات یه چیز جالب دارم:<<
اول:انگار این دنیا رو ترک کرده بودو به خدا رسیده بود(فیلسوفی بود برای خودش)
دوم:من یکی که نه فهمیدم کجاییه و نه لهجش مال چه قومی و کلا از ادبیات اون سال چیزی دستگیرم نشد ولی خوب نمره میداد
سوم:بدبخت سکته کرده بود و یه طرف لبش یجوری بود ولی بشدت سختگیر بود که آخرش به نفعم تموم شد در حینی که بخاطر ادبیات نمرم شد 19/89
امسال هم که باید به معلمه اسپیکر وصل کرد ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( :(( :(( :(( >) >) >) >) :-?? :-?? :-?? :-?? :-?? :-& :-& :-& :-&

راستی بنویسید شهریتون چقدره؟اگه سرویس دارید بگید اون چقدر شده؟

منم ک همینایی ک هستی گفت :دی البته هر معلمی هم ک میومد مثن میگفت فلان چیز اجباری نیس بعد میگفت باید بخرین :| مثن عربی گفت دفتر اجباری نیس ولی شما باید قواعد و ترجه ها رو تو دفتر بنویسین :| یا مثن شیمی .. این کتاب کار اجباری نیست ولی من بیشتر سوالای امتحانامو از اینا میدم :| رسما میگه نخونین پوستتون کنده اس بعد میگه حالا نیاز نیس بخریناااا! :|

فرزین : من شهریه مدرسه رو نمیدونم :-" ولی سرویس چون مدرسه نگرفت واسمون ما شخصی گرفتیم سه نفریم هزینه اش هر ماه 500 تومنه بین سه تامون تقسیم میشه

به نام خدا ما امروز کامپیوتر زبان فیزیک داشتیم
کامپیوتر که تابستون سطح بندی کرده بودن زبان هم که آزمون داشتیم تا سطح بندی شیم بعدم دوره رو شروع کردیم فیزیک در کمال تعجب من وقتی داشت توضیح درباره ی کتاب کار گفت خوشخوان به هیچ عنوان نخرین :o کلی ایراد داره گفت مبتکران و نشر الگو بگیرین ریاضی هم که چون ما تابستون کلاس داشتیم درس داد و دوره کرد ( اتحاد و تجزیه و چند جمله ای ها )
شهریه مدرسه هم 5 میلیون و 100 تقریبا
پ .ن : کسایی که کتاب کامپیوتر سمپاد گرفتن برنامه نویسی سی (c++) رو دارن بعد نویسندش کیه ؟

به نقل از صبا شفق :
به نام خدا ما امروز کامپیوتر زبان فیزیک داشتیم
کامپیوتر که تابستون سطح بندی کرده بودن زبان هم که آزمون داشتیم تا سطح بندی شیم بعدم دوره رو شروع کردیم فیزیک در کمال تعجب من وقتی داشت توضیح درباره ی کتاب کار گفت خوشخوان به هیچ عنوان نخرین :o کلی ایراد داره گفت مبتکران و نشر الگو بگیرین ریاضی هم که چون ما تابستون کلاس داشتیم درس داد و دوره کرد ( اتحاد و تجزیه و چند جمله ای ها )
شهریه مدرسه هم 5 میلیون و 100 تقریبا
پ .ن : کسایی که کتاب کامپیوتر سمپاد گرفتن برنامه نویسی سی (c++) رو دارن بعد نویسندش کیه ؟

اسم کتاب "برنامه نویسی به زبان C" هستش.برای پایه اول دبیرستان نوشتن. عبدالله آراسته - محسن نصرتی انتشارات سمپاد! جلدش قهوه ای کمرنگه! داخل کتاب c++ گفته (یکی از فرق هاش: cin و cout برای c++ هستش اما scanf printf برای C که تو این کتاب از اولی استفاده شده!) . اما کتابخانه های مخصوص سی پلاس پلاس (مثلا وکتور) تو این کتاب نیست. برای همینه اسمش C هستش فکر کنم...
مدرسه گفت خودش میده!

به نقل از DaneshvarA :
اسم کتاب "برنامه نویسی به زبان C" هستش.برای پایه اول دبیرستان نوشتن. عبدالله آراسته - محسن نصرتی انتشارات سمپاد! جلدش قهوه ای کمرنگه! داخل کتاب c++ گفته (یکی از فرق هاش: cin و cout برای c++ هستش اما scanf printf برای C که تو این کتاب از اولی استفاده شده!) . اما کتابخانه های مخصوص سی پلاس پلاس (مثلا وکتور) تو این کتاب نیست. برای همینه اسمش C هستش فکر کنم...
مدرسه گفت خودش میده!
مال ما گام اول برنامه نویسی c++ نویسندش محسن نصرتی و محمد رضا جوانه هم آقای جوان و آقای نصرتی مدرسه ما درس میدن به خاطر همین میخوام بدونم کتابی که در بقیه مدرسه ها ی سمپاد هستش همینه یا نه ؟
پ.ن: آقای نصرتی توی حلی 4 هم یه مدت درس میدادن

به نقل از صبا شفق :
مال ما گام اول برنامه نویسی c++ نویسندش محسن نصرتی و محمد رضا جوانه هم آقای جوان و آقای نصرتی مدرسه ما درس میدن به خاطر همین میخوام بدونم کتابی که در بقیه مدرسه ها ی سمپاد هستش همینه یا نه ؟
پ.ن: آقای نصرتی توی حلی 4 هم یه مدت درس میدادن
آقای نصرتی مسئول گروه کامپیوتر مدرسه ما هم هست! مسئول برگزاری دو (شاید هم یک دقیقا نمی دونم) از مسابقه حلی نت هم بوده اند... به ما امروز گفتن این کتابو میخوان یگن!
البته اصلا یادگرفتنش چیز سختی نیست! اینقدر حساسیت نداره! به خصوص برای کسی که راهنمایی برنامه نویسی کار می کرده!

منو این همه خوشبختی محاله محاله ;D سی پلاس پلاس رو خریده بودم...
خب شهریه که 1200000و سرویس هم ماهیانه نود هزار تومن می دیدیم.البته مسیر ما بسته به مسیر داره دیگعه.
احساس می کنم امسال سال خوبیه :x

به نقل از Farzin2x :
سلام
خب همه بگید روز اول چطور بود؟

به روی ماهم

به نقل از صَواع. :
به به به، چه اول مهر خوبى. صبح كه يه بيست ديقه دير رسيدم مدرسه. از صبح هم همين طور هى دستمال دستم ه سرماخوردم. اومدم خونه هم كه گرفتم خوابيدم تا همين نيم ساعت پيش. و خب مى دونيد چرا؟ چون ديشب اينا من ُ به زور تو شب نشينى نگه داشته بودن نميذاشتن بخواب م. :‌-" همه ش هم تقصير اون عده اى ه كه زده بودن دوشنبه و مطمئن م حتى يك سوم شون هم نيومدن.

من تا 3 ک شب نشینی بودم ؛ بعدم اومدم سر شات گرفتن بعدم خوابیدم ؛صب رفتم مدرسه ، ساعت 3 اومدم خونه ، بعد غذا خوردم ، بعد گرفتم خوابیدم و ساعت شیش فردا صبحش بیدار شدم. :)))))) بعد فرم مدرسمو پوشیدم و دوباره رفتم مدرسه :))))

× بزارین من یه چیز بگم عمق فاجعه رو درک کنین ؛ تو مدرسه ما 400 تا دانش آموز کلاس اولی ییم . متوجه این که ؟ :))))

معلما مونو دوس داشتم ، به جز دینی :-" معلم آی تی مونو که اصن عاشقش شدم :)))

کمک درسی ها :
ریاضی : مبتکران ؛ سمپاد
فیزیک: انرژی اتمی ؛ خوشخوان
زبان : کلاغ سفید :‌|
زیست :خانه زیست شناسی

×سالی که زبان برای کتاب وزارتی میگه دفتر 80 برگ و ریاضی ـم میگه فعلا اللحساب 200 برگ بردارین بعدا کم اومد اضافه کنین رو خدا به خیر کنه :-"

ریاضی امروز منطق ریاضی و گزاره های عطفی و فصلی و اینا رو درس داد ؛ خیلی گیج کننده س ولی جالبه :دی

بابا خوش به حالتون دفتر دارین.
دبیرای ما که هی می گن کاغذ بچسبونین انگار ما رو از توی کمیته جمع کردن آوردن اه.
بعد عمق فاجعه برای ما این جاست که دبیر ریاضی می گه دفتر نمی خواد :-L اونوقت من دفتر دویست برگ خریدم.
خب چی کار کنم این همه دفتر روی دست من مونده

ریاضی دفتر نخواد پس چی میخواد ؟ :/ حتمن خودش بهتون جزوه میده. دفترا رو بزار واسه سال بعد ب هر حال مصرف میشه :-"
به ما اجتماعیم گف دفتر میخوایم :-"

روز دومم تموم شدو رفت
تا حلا معلم ریاضی به این باحالای ندیمه بودم،قرار شد مبتکران بخریم دفترمون هم 200 برگ،بهمون فیس بوک و شمارشو و ایمیلشو داد(تا حالا سابقه نداشته معلما از این کارا بکنن :|)شانس آوردیم چون دکترای ریاضی دانشگاه شریف داره خلاصه خیلی خوبه.
البته معلم هندسه و جبر نیومدن و نفهمیدیم اونا چی شد.
کامپیوتر هم معلم باحالی داشتیم دانشجوی IT بودش،این کتاب برنامه نویسی که سمپادرو هم معلم کامپیوترمون گفت یکم قدیمی ولی برای ترم اول با برنامه ای که ایم کتاب گفته پیش می ریم و برای ترم دوم هم PDF همون کتاب ولی ویرایش جدیدش که با یه برنامه دیگست دو تا کتاب و چند تا سایت هم بهمون برای برنامه نویسی پیشنهاد داد(اگه خواستید پ.خ بدید)

معلم زبان هم دیگه حرف نداشت.
بزارین من یه چیز بگم عمق فاجعه رو درک کنین ؛ تو مدرسه ما 400 تا دانش آموز کلاس اولی ایم . متوجه این که ؟ :))))
معاونای ما گفتن اگه اونایی که درخواست انتقالی دارن هم ثبت نام کنن تقریبا 700 تا میشیم کل مدرسه ولی برای اولا 220تایی باید باشیم.
ولی نگران نباشید من خودم ورودی امسالم(به دلیل اینکه از تهران جابجا شدیم نشد دیگه راهنمایی :(()از اون 400 تا اول مدرسه 200 تا میرن دومم 100 تا سوم 50 تا پیش.چون امسال مدارس تکمیل ظرفیتشون کم بود و آزمونا هم جدا شد ورودیای امسال قوین(بعضیا هی می گن نباید دانش آموز جدید بیاد)

به نقل از N39!N :
ولی ما ورودیای دبیرستانی نداریم ، اونا کلا یه شعبه دیگه میرن :-"
با شما نبودم ولی خودتون هم خوب می دونید که خیلی از بچه های راهنمایی تیزهوشان لایق بودن تو دبیرستان تیزهوشانو ندارن،بالاخره یجایی اخراج می شن.
دبیرستان ما پارسل دو نفر اخراجی اول داشت ولی وفتی به لیستا نگا می کنی می فهمی نزدیک 70-100 نفر برای سوم اخراج شدن که برای پیش بیشترم میشه.
هر کلاستون چندنفر داره؟

من فكر ميكردم ما زياديم ٣٦٠ نفريم.
ولى خب جمعيت مدرسه كلا ١١٠٠ و خورده ايه گويا. :/ و مدرسه مون هم خيلى كوچيك ه. به خصوص حياط ش.
روز اول مهر م كه نگين نقل قول كرد از من با تشكر. :-"
ديگه روز دوم م كه باز ساعت ٨ رسيدم مدرسه. :/ وسط تعيين سطح زبان. :/ با تشكر از سرويس محترم كه خيلى زود اومدن. :/
بعد به ما رياضى مجموعه ها رو درس داد تا يه جايى ديروز. زبان اون review سال پيش رو حل كرد و بعد چون بايد سطح بندى بشيم بيشتر نتونست درس بده.
ديگه اجتماعى يه چيزايى درس داد كه صداى كولر و بغل دستى كه داشت جامدادى من رو پاره مى كرد و جامدادى خودش نابود شد نذاشت بفهم م چى ميگه. درمورد اهميت مطالعه اجتماعى و اين صوبتا بود ولى.
كامپيوتر هم كه قراره c++ ياد بدن. زيست هم يه ذره صحبت كرد درمورد خودش و اينا بعد گفتن بريم آمفى تئاتر برنامه داريم، كه خب انقدر شلوغ بود ما تو حياط مونديم ديگه نرفتيم تو اصلا. :-"
و همين.

سطح بند زبان چیه؟
خوشبحال همتون کامپیوتر دارید ما نداریم به جاش مهارت زندگي :-&
راستی معلماتون ادامه درسهای تابستونو میگن یا از اول میگن؟
مال ما ادامه تابستون هست! :|
هر کلاس هم 30 نفره هست :-" کل اول ها هم 120 نفر

دو دسته ميكنن هر كلاس رو و تو دو سطح جدا كار ميكنن.
نمره ى كامپيوتر ما به جاى مهارت هاى زندگى ميره. :>
ما كه اصلا تابستون كلاس نداشتيم كه بخوان ادامه ى تابستون رو بگن.
+ ما شنبه و يك شنبه و دوشنبه رو رفتيم مدرسه معارفه. بعد حالا جمعه هم بايد بريم معارفه المپيادهاست.
مدرسه شما درمورد المپياد اينا صحبت كرده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا