اوّل دبیرستان

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از ROZHIN kocholoo :
زیاد درس خوندن تضمین نمیکنه که تو پایه اول افت نداشته باشین
برعکس.

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از ROZHIN kocholoo :
میون کلامتون!
علت اکثر پسرفت ها تو اول اینه که بچه ها سعی میکنن به همون روشی که تو راهنمایی درس میخوندن ادامه بدن و وقتی میبینن که نتیجه نمیده ضربه میخورن
زیاد درس خوندن تضمین نمیکنه که تو پایه اول افت نداشته باشین باید درست بخونین با معلما پیش برین

اره کاملا وافقم... گفتم که... چاره اش فقط یه برنامه درسیه درسته!
(الان مخاطبم مریمه :-" ) : ببین مثلا اگه همون روزی که معلما یه درسو میدن تو بیای خونه و همونو بخونی و دوره کنی و تستاشو بزنی این عالیه! عالی یادش میگیری!ضمانت میکنم حتی اگه بازم تا اخرسال نخونیش اما همون روز اول خوب واست تفهیم شه تا اخر یادته!
من یکی دوتا از درسای پارسالمو اینجوری خوندم بعد مثلا واسه امتحان فرصت نکرده بودم بخونمشون ولی عالی جواب دادم چون از همون روز اول خوب تو ذهنم شکل گرفته بود! بعد واسه امتحانای دیگه هم اصن لازم نبود بشینم بخونم فقط یه نگاه روش میکردم که دوره شه واسم!

shatoonak

Tulip
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ن.ج.ب.ا.د
سال فارغ التحصیلی
94

عاقا یه موردی که من در خودم دیدم این بود:تقریبن تمام مقاطع تحصیلیم به همون مقدار تلاش کردم و به همون مقدار نمره گرفتم که اول دبیرستان تلاش کردمو نمره گرفتم و اینکه اول دبیرستان یه تغییر بزرگی در دیدگاهتون نسبت به درس خوندن به وجود میاد که به سخت گیریای معلمو جو کلاسو درس خوندن بچه هاتون بستگی داره.سعی کنید همون اول دیدگاهتونو درست کنید و صحیح درس خوندنو یاد بگیرین

*بعد دوم خیلی علافگی میتونین بکنین.اصن دوم یه چیز دیگس.نه استرس اول دبیرستانو دارین،نه وقتی میرین سوم نهایی دارین؛نه پیش دانشگاهی کنکور :-"

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

سعي كنين صحيح خوندنُ ياد بگيرين ازهمه چي مهم تره ،يه چيز بگم اول دبيرستان بعضيا اُفت مي كنن طبيعيه

Shery

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجـنورد
سال فارغ التحصیلی
95

ای اولا !!! دیدین دیدین ؟ من رفتم از تاپیکتون ، 92 و 93 ای ها اومدن :)))))

وات ؟!! درس هرروزو همون روز خوندن تو اول دبیرستان ؟ ذوق و شوق ؟ مشاوره گرفتن از نفرات برتر ؟! چه چیزا !!!

آقا جمع کنین : )))))) ماعم از این هارتو پورتا داشتیم همش خوابید

++ خب ببینین ، کلا دبیرستان بهتره نسبت به راهنمایی 8-> فضاش و برخورد دبیرا اینکه بچه ها بزرگ تر شدن و اینا ... !!!
بعد خب بزرگتر بشین جرئت جسارت بیشتر میشه !!! :D پایه ترن بچـــــه ها و حتی دبیرا ، زیاد خواهید خندید (حداقل ما که اینطور بودیم)
از نظر درس هم ، سال اولو مرور راهنمایی حساب میکنیم (مثل این کتاب زبانا که استارتر دارن :D )
ولی خب اگه متعادل باشین تا چهارم همه چی خوبه!
منظورم اینه مثلا هرروز سه ساعت درس خوندن خیییییلی بازده بیشتری داره تا یه روز دو ساعت یه روز سه ساعت یه روز ده ساعت یه روز هیچی

Farzin2x

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی3کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
politecnico di milano
رشته دانشگاه
statistical learning

چقدر بحث الکی میکند خداییش :-w :-w :-w :-w :-w

آقا مبتکران سوم راهنمایی برای تابستون قبل از اول جواب میده یا نه؟

Shery

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجـنورد
سال فارغ التحصیلی
95

نه ذوق داشته باش ؛ دبیرستان خوبه...!
قابل مقایسه با راهنمایی نیست و این خوبیشو هم از همون روز اول مهر میشه فهمید... !
کلا من خودم اول دبیرستان که بودم ، انقدر مدرسه خوش میگذشت که هفته اول اصلا دست به نت نزدم از خوشحالی![nb]البته فقط همون هفته اول :-"[/nb]

+ الان انرژی گرفتین ؟ :-" :D

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

من به جرات می تونم بگم سوم راهنمایی رو ولش کنین. مهم نیست.
همه رو یه جوری باهامون کار می کنن که اگه ضعفی باشه برطرف می شه.
اگر قراره وقتی بذارین بذارین برای مبتکران اول دبیرستان نه سوم راهنمایی. ماشالا این درسنامه اش واسه خوش یلیه.
این دختر خوشگل ناراضی که می بینی فائزه جون سوگلی خانم بشیری بود L-: اولین شخصیه که بهش حسرت می خورم....
گذشت دیگه.
ادم وارد هر چیزی که می شه برای اولین بار ذوق داره. تازه قراره عکس لوازم التحریرهامونم بذاریم :P
کسی حرفی داره عایا؟ :))
جمع کنید ببرید.ادم دلش تنگ می شه ولی امان از این که مادربزرگ بشه...

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

یعنی شوما جدّی جدّی می‌خواید بشینید درسایِ سومو برای آماده بودن واسه اول بخونید؟بِگم خیلی بیکارید؟من به عنوانِ یه فردی که تجربه داره می‌گم نکنید این‌کارو برید این چند روزِ باقی مونده رو خوش باشید مدرسه‌ام اصل‍ا ذوق نداره ((: منم 20 روزِ پیش الکی خوش بودم و هِی خوشال از شروعِ مدرسه پشیمانم پشیمان آقا :-"
شیمی‌ه امسال خیلی آسونه،ریاضی‌م بستگی به جزوه‌ی تکمیلی که به‌مون می‌دن داره وگرنه کتاب وزارتیش‌و اصا هیچی نمی‌شه گفت آن‌قد مزخرفِ ((: فیزیکِ وزارتی‌م همین طور و سخت و آسونیش بستگی به اون جزوه‌ای داره که می‌دن.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

منم تیر و مرداد رو جدی خوندم شهریور شلش کردم. انقدی که هدر نره.
من می خواستم المپیاد بخونم و گرنه هدف خاصی نداشتم بیکار نبودم که...
یکی از شیوه های خوب برای لایک خوردن اینه که حدس بزنی دیس لایک بخوری. من خودم تجربه داشتم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
به نظر من الان انرژی تون رو تخلیه کنین که مهر آزاد باشین خیلی جواب می ده.
آخه چیزی نمونده.
ناامیدم نباشین. بعضیا دماغشون درازه :>

Farzin2x

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی3کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
politecnico di milano
رشته دانشگاه
statistical learning

به نقل از فاط :
یعنی شوما جدّی جدّی می‌خواید بشینید درسایِ سومو برای آماده بودن واسه اول بخونید؟بِگم خیلی بیکارید؟من به عنوانِ یه فردی که تجربه داره می‌گم نکنید این‌کارو برید این چند روزِ باقی مونده رو خوش باشید مدرسه‌ام اصل‍ا ذوق نداره ((: منم 20 روزِ پیش الکی خوش بودم و هِی خوشال از شروعِ مدرسه پشیمانم پشیمان آقا :-"
شیمی‌ه امسال خیلی آسونه،ریاضی‌م بستگی به جزوه‌ی تکمیلی که به‌مون می‌دن داره وگرنه کتاب وزارتیش‌و اصا هیچی نمی‌شه گفت آن‌قد مزخرفِ ((: فیزیکِ وزارتی‌م همین طور و سخت و آسونیش بستگی به اون جزوه‌ای داره که می‌دن.
اگه با منی
من سوم راهنمایی تو سوم راهنمایی تموم کردم رفت
تو تابستون هم فقط حال کردم

توصیه میکنم شما هم این دوهفته رو تفریح کنید
من یکی که می دونم تا آخر دانشگاه تنها تابستونی که کلا راحت خواهم بود پس استفاده می کنم

خدا لعنت کنه المپیاده که از الآن حال آدمو میگیره

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از فاط :

نه نمیخوایم بخونیم :D خوندیم دوماه اول تابستون :-"
کلا زیست و شیمی و فیزیکو من خوندم خیلی اسون بود! بنظر منم وقتتونو هدر ندید این چند روز اخرو خوش باشین

Potter Harry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان قـزوین

چقد همه خرخون تشریف دارن...(خطاب ب پست بالا)
خب بچه ها همین الان وزارتیا اومد...کلن ریاضیش ک گلابیه...داغون و ضایعه...فیزیکش بدتره...شیمیشم ک کلن شیمی نیس... :|
خب مفید ترین کاری ک میشه کرد تو اول دب علافیه عایا؟ :|

Frmesk

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
زیست‌شناسی/ نوروساینس

خوب اینجانب به عنوان یک عدد سال بالایی ی چیزی بگم،البته خو اختلاف سنیمون زیاد نی ! :-"

شما تازه الان میخواید برید اول دبیرستان ،اصلاً نیاز نیس به خودتون سخت بگیرید تاکید میکنم "اصلاً" .امسال درساتون خیلی خیلی آسونه ... این دوهفته رو خوش بگذرونید و بعدش درستون ُتو طول سال خوب بخونید.این دو هفته رو وقت بزارید رو فکر کردن راجع به اینکه امسال تو مدرسه چیکار کنین که بهتون خوش بگذره ! :D
بشینید استعداداتون ُ کشف کنید! :-"
تحقیق کنید راجع به رشته ها چون امسال به شدت واس انتخاب رشته سردرگم میشید! :-" کتاب بخونید تا سر کلاسا حرفی واسه گفتن داشته باشید! :-"
اگه دست به قلمتون خوبه ،برید دنبالش!
چون سالای بعد اگه برین ی رشته ی غیر مرتبط اصن وقت نمیشه !
اگه میخواید المپ شروع کنید تازه از شروع سال تحصیلیم خیلی زوده ...
هیچی کلا گفتم این د.و هفته رو درس نخونید! :))
سه تا تابستون آینده تون کار زیادی برا انجام دادن دارید!پس شاد باشید این روزا رو ! ;;)
و من الله توفیق! :D

#پوزش بابت حضور تو تاپیکتون! ;;)

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از p@RaNdeh :
تحقیق کنید راجع به رشته ها چون امسال به شدت واس انتخاب رشته سردرگم میشید! :-"

منه بیچاره 2 ساله واسش سردرگمم!! :rolleyes: پارسال هم کلی تحقیق کردم دفترچه انتخاب رشته سالای قبلو نگاه کردم یه سر پیش مشاور رفتم کلی سرچ کردم تو نت.. بعد بین دندونپزشکی و داروسازی مونده بودم اخرشم دندونپزشکی رو انتخاب کردم رشته ی عالی ایه ولی اصلا دوستش ندارم! :|

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

جدا؟!
چه چیزا....
چیزی که مشترکه و باید جمع بندی بشه اینه که:
1-دوستان هر کاری می خواستین بکنین باید از اول تابستون می کردین :D الان می یاین جو ایجاد می کنین که چی؟نخوندین حالا هم برین عشق و حال دنیا. درس اول دبیرستان اسونه از پسش بر می یاین.
2- عربی،ریاضی،فیزیک زبان انگلیسی درساییه که باید پایه تون قوی باشه. مثلا اگه توی عربی ضعیفین خوبه که یه نگاه بندازین. نرین مباحث جدید که هیچی نمی خونین بخونین بعد اشتباه بفهمین و در طول سال پدر خودتون رو در بیارین.
3-سکوت رو رعایت کنین. از سنتون لذت ببرین. راهنمایی را دریابید که دبیرستان دیر است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کار مفهیدی کردم نه؟ دیدم حالا حالا ها قراره این پیج ها و مسائل باز بمونه گفتم جمع بندی شه.
ولی یه چیزی رو می گم به عنوان کسی که خانواده ی سمپادی کلن زیاد داره. ملت بلف زیاد می زنن نباید اعتماد به نفستون رو از دست بدین. ظاهر کلاس اینه که کسی کلاس خصوصی نمی ره اما همه می رن چون که می خوان بگن ما خیلی باهوشیم رو نمی کنن. جو بدیه رقابت ناسالمیه اما به هیچ وجه نباید باعث سرخوردگی مون بشه.
پرچم سمپادیا ی گل سمپادیا بالاست.
x: x:

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

اسپم ندید.

قفل تا پاک سازی.

Potter Harry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان قـزوین

عاقا 100 بار:
اول دب رو حال کنین باو...درس های مدرسه چرتی بیش نیستن مخصوصن عمومیاش...عربی ک دوباره تکرار میشه...
ریاضی: ما رو ک با مبتکران کشتن اینا...همونو بخونین درسای مدرسه رو هم پاس کنین...البته باید تو تابستون حداقل نصفشو میبستین... :-"
فیزیک: خوشخوان...همش دوباره تکرار میشه...الگو هم کوچیکش...بزرگه آموزشه...کوچیکه برای کنکور بهتره... :-"
شیمی: کلن امسال شیمیمون ب شیمی نمیخوره...پیشنهادی ندارم... :-"
عمومی هم ک کلن نخونین دیه...وزارتی رو بخونین کافیه...(ما اونم نمیخونیم...یجوری پاس میشه دیه... :-")

Miraneh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
97

من فقط یک پستی از مهسا که هممون می‌دونیم همیشه سعی‌ش در کمک به بقیه هست، نقل قول می‌کنم در جواب فرد بالا.[مدیر انجمن پاکش نکنه اگر میشه ]

ایشون در رابطه با درس ریاضی اول دبیرستان توضیح داده:
من به عنوان یه مادربزرگ(!!) حرف بزنم؟!
ریاضی۱ خیلی هم مهمه... پایه‌ی درسای بعدیه. هرقدر هم به نظرتون آسون باشه خیلی مهمه. فقط فارغ‌التحصیلای ۹۰ می‌فهمن که ریاضی۱ چقدر سخت می‌تونه باشه... ماها سال اول دبیرستان امتحان ریاضیمون از سمپاد اومد. امتحانی که وقتش ۲ساعت بود، ما ۴ساعت نشستیم سرجلسه و کاری از پیش نرفت. سر امتحان گریه می‌کردن همه! معلما هی میومدن بهمون شکلات می‌دادن... از اونور هی از مرکز پسرونه زنگ می‌زدن ببینن ما برگه‌هامونو دادیم یا نه(می‌خواستن ببینن اگر ما برگه‌هامونو دادیم اونا هم از پسرها بگیرن) خلاصه...امتحانی که ۸تا ۱۰ بود رو ما ساعت ۱۲ گذشته تحویل دادیم برگه‌هاشو(اونم به زور...از زیر دستمون برگه‌هامونو کشیدن)
بعد بخش تستی امتحان رفت سمپاد تهران تصحیح شد و تشریحیش رو خود معلم‌ها تصحیح کردن. از شهید‌اژه‌ای که۲۰ نفر افتادن. از مدرسه‌ی خودمونو یادم نیست. خیلی زیاد بودن... مرکزهای دیگه هم همینطور.
خلاصه که... ما فهمیدیم ریاضی۱ سخته اون سال :D
نمره‌ها پحشتناک پایین بودن...اصلا سوالاتش غیرقابل حل بودن...
درست بخونید. ریاضی کلا پایه ست. هر سال درست بخونیدش. هرسال...

همین : ))

Potter Harry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان قـزوین

خب منم جوابمو میدم در جواب فرد پایین...:))
خب من نگفتم ریاضی 1 چرته و اینا...تو ریاضی 1 اتحاد ها و مثلثات و تجزیه اینا داره ک مثلن ممکنه قسمتیش رو قبلن خونده باشیم ولی کامل ترش تو اول دبه...
کلن اتحادها و مثلثات و مبحثای دیگه رو اگه بلد نباشی، تو دبیرستان خ کارت سخت میشه چون همه چیزش بر مبنای مبانی پایه ای مث اتحاداست...پس لازمه خوف بلد باشیم... :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا