پاسخ : اوّل دبیرستان
برعکس.به نقل از ROZHIN kocholoo :زیاد درس خوندن تضمین نمیکنه که تو پایه اول افت نداشته باشین
برعکس.به نقل از ROZHIN kocholoo :زیاد درس خوندن تضمین نمیکنه که تو پایه اول افت نداشته باشین
به نقل از ROZHIN kocholoo :میون کلامتون!
علت اکثر پسرفت ها تو اول اینه که بچه ها سعی میکنن به همون روشی که تو راهنمایی درس میخوندن ادامه بدن و وقتی میبینن که نتیجه نمیده ضربه میخورن
زیاد درس خوندن تضمین نمیکنه که تو پایه اول افت نداشته باشین باید درست بخونین با معلما پیش برین
اگه با منیبه نقل از فاط :یعنی شوما جدّی جدّی میخواید بشینید درسایِ سومو برای آماده بودن واسه اول بخونید؟بِگم خیلی بیکارید؟من به عنوانِ یه فردی که تجربه داره میگم نکنید اینکارو برید این چند روزِ باقی مونده رو خوش باشید مدرسهام اصلا ذوق نداره ((: منم 20 روزِ پیش الکی خوش بودم و هِی خوشال از شروعِ مدرسه پشیمانم پشیمان آقا
شیمیه امسال خیلی آسونه،ریاضیم بستگی به جزوهی تکمیلی که بهمون میدن داره وگرنه کتاب وزارتیشو اصا هیچی نمیشه گفت آنقد مزخرفِ ((: فیزیکِ وزارتیم همین طور و سخت و آسونیش بستگی به اون جزوهای داره که میدن.
به نقل از فاط :یعنی شوما جدّی جدّی میخواید بشینید درسایِ سومو برای آماده بودن واسه اول بخونید؟بِگم خیلی بیکارید؟من به عنوانِ یه فردی که تجربه داره میگم نکنید اینکارو برید این چند روزِ باقی مونده رو خوش باشید مدرسهام اصلا ذوق نداره ((: منم 20 روزِ پیش الکی خوش بودم و هِی خوشال از شروعِ مدرسه پشیمانم پشیمان آقا
شیمیه امسال خیلی آسونه،ریاضیم بستگی به جزوهی تکمیلی که بهمون میدن داره وگرنه کتاب وزارتیشو اصا هیچی نمیشه گفت آنقد مزخرفِ ((: فیزیکِ وزارتیم همین طور و سخت و آسونیش بستگی به اون جزوهای داره که میدن.
به نقل از p@RaNdeh :تحقیق کنید راجع به رشته ها چون امسال به شدت واس انتخاب رشته سردرگم میشید!
من به عنوان یه مادربزرگ(!!) حرف بزنم؟!
ریاضی۱ خیلی هم مهمه... پایهی درسای بعدیه. هرقدر هم به نظرتون آسون باشه خیلی مهمه. فقط فارغالتحصیلای ۹۰ میفهمن که ریاضی۱ چقدر سخت میتونه باشه... ماها سال اول دبیرستان امتحان ریاضیمون از سمپاد اومد. امتحانی که وقتش ۲ساعت بود، ما ۴ساعت نشستیم سرجلسه و کاری از پیش نرفت. سر امتحان گریه میکردن همه! معلما هی میومدن بهمون شکلات میدادن... از اونور هی از مرکز پسرونه زنگ میزدن ببینن ما برگههامونو دادیم یا نه(میخواستن ببینن اگر ما برگههامونو دادیم اونا هم از پسرها بگیرن) خلاصه...امتحانی که ۸تا ۱۰ بود رو ما ساعت ۱۲ گذشته تحویل دادیم برگههاشو(اونم به زور...از زیر دستمون برگههامونو کشیدن)
بعد بخش تستی امتحان رفت سمپاد تهران تصحیح شد و تشریحیش رو خود معلمها تصحیح کردن. از شهیداژهای که۲۰ نفر افتادن. از مدرسهی خودمونو یادم نیست. خیلی زیاد بودن... مرکزهای دیگه هم همینطور.
خلاصه که... ما فهمیدیم ریاضی۱ سخته اون سال
نمرهها پحشتناک پایین بودن...اصلا سوالاتش غیرقابل حل بودن...
درست بخونید. ریاضی کلا پایه ست. هر سال درست بخونیدش. هرسال...