اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

شیمی 1 براى المپیاد خوندن نداره
ولی براى المپیاد میگن از کتاب و مبتکران دوم شروع کنیم در واقع پيشرفته ى دوم
بالایی:نشر الگو همون دفتر تمرین عربیه دیگه؟
یه سوال:برنامه سال تحصیلی رو دادند؟ اگه آره ،براى هر درس چند ساعت وقت دادند؟

• لایک
امتیازات: Liese

به نقل از مُشک :
ما ازش پرسیدیم گفت از دوم دبیرستان 6 ساعت میخوند
دوم نقره کامپ گرفت
سوم طلا ریاضی

این فراموش نشه
کامپیوتر و ریاضی بخاطر بحث ترکیبات که خیلی جامع هستش بهم مرتیط میشن(تازه کامپیوتر به فیزیک هم وصله :o)
ولی من دارم برای المپیاد فیزیک می خونم(البته فعلا دارم از روزای آخر لذت می برم)
وقتی یکی تو المپیاد مرحله 1 قبول میشه تو عموما مدرسه و معلما هواشو دارن و کلا تو زمینه ی زمان مشکلی ایجاد نمیشه ولی چون من امسال میرم اول باید خودم به مدرسه ثابت کنم که المپیدایم و ...اونوقت این زمانی که برای درس مدرسه میذارم رو برای المپیاد میذارم

پ.ن:اونجوری که من میدونم سال اول و دوم اصلا مرحله 2 نداره چه برسه به مدال!!!چجوریاست؟

سلام دوستان،واسه فیزیک نظرتون درمورد خوشخوان چیه؟چیز بهتری واسه فیزیک سراغ دارین؟ریاضی به نظرتون تست بخرم یا آموزش؟کتابی سراغ دارین که هم تست داشته باشه و هم درسنامه؟به نظرتون زیست تست بخرم یا آموزش؟یه کتابی بگین که هم تست باشه و هم آموزش،واسه زیست نظرتون درمورد خانه زیست شناسی و خیلی سبز چیه؟کدوم بهتره؟شیمی مبتکران بهتره یا فاطمی؟واسه زبان نظرتون درمورد خط سفید چیه؟واسه عربی کتاب تست خوب سراغ دارین؟کلک معلم چطوره؟واسه زبان فارسی از گل واژه بهتر هم هست یانه؟

اول من یه چیزی بگم که ما دوباره زدیم تو المپیاد ولی حالا من توضیح مختصری بدم
به نقل از Farzin2x :
پ.ن:اونجوری که من میدونم سال اول و دوم اصلا مرحله 2 نداره چه برسه به مدال!!!چجوریاست؟
سال اول ها (یعنی ما ) میتونیم مرحله اول و دوم (در صورت قبولی مرحله یک ) شرکت کنیم در مرحله دوم برگمون تصحیح میشه ولی به انجمن دانش پژوهان و کلاس ها ی تابستونی که مدال میدن حتی اگه ترازمون خیلی بالا هم باشه نمیتونیم بریم اما سال دوم و سوم دبیرستان فرقی با هم ندارند و مدال میتونیم دو سال متوالی هم بگیریم

من المپیاد شیمی رو از تابستون با کلاس های معارفه مدرسه شروع کردم ( آخر تابستون یه آزمون از همه گرفتن با توجه به رتبه و علایق کلاس بندی کردن ) برای شروع هم شیمی 2 میخونم مدرسه هم برای بچه های اولی شیمی 5 شنبه از 7:30 تا 2:30 کلاس گذاشته .

مشک ، ما هماهنگ کردیم بیایم واسه شام، پسر جان راضی نشد دلش نمیومد بره عروسی دوست‌دختر سابقشو ببینه :-" شما خسیسای ریاضی‌صفت همه غذا هارو خوردید.اصن اگه برا عروسی دعوتتون کردیم :-"
رحم کردیم بهتون نیومدیم دیگه،وانته دامادم شما ها آوردین یا پیاده دنبل عروس راه افتادید؟ :-"

[خب بریم تو موضوع]:
اهم اهم.. منم مثل فاطمه خب شیمی هستم،خوشحال هستم!خب...چی‌بگم دیگه؟ :د .آهان.چیزه،خب چی بگم واقعا؟ :د.خب من استوکیومتری خوندم،یکم ترموشیمی، شیمی توصیفی رو سال پیش یکم خونده بودم،نظریه های اتمی رو هم که خب یه نگاه انداختم،... ترکیبات یونی و کووالانسی و فلان و بهمان و ازین‌چیزام یکم بلدم دیگه. :د

ولی براى المپیاد میگن از کتاب و مبتکران دوم شروع کنیم در واقع پيشرفته ى دوم
بستگی داره.همه اینو نمی‌گن، مثلا میگن،«کتاب درسی گنگ توضیح داده،اگر میخواید حتما کتابو بخونید،ول کنید کتابو،برید سراغ مورتیمر،چون مورتیمر در حد عمومی خوب‌تر توضیح داده.» مثلا خانم زهرا کاظمی[نقره شیمی امسال] هم خودش با مورتیمر شروع کرد. کلا بستگی داره. :د
ولی کتابای بازرگانو [آقای بهمن بازرگان :د ] خیلی توصیه میکردن،همین آموزش دوم دبیرستانشو خوب توضیح داده بود.

شیمی اول دبیرستان هم چیز خاصی نداره،هرسال هم تعداد سوالاش داره تو مرحله اول کمتر میشه[درواقع سوالات دارن پیشرفته میشن و خب شیمی اول هم بیشتر حفظیه تا حل کردن و فلان!] میتونید این مثلا آلاینده ها رو مثلا بلد باشید،کلا خلاصه چیزایی که تو کتاب پیدا کردید و فکر کردید خیلی دیگه مهم هستن ،تو ورقه‌ای بنویسید که دم دست باشه، دیگه نخواید هی بچرخید تو کتاب اول.

به نقل از leiliiii78 :
سلام دوستان،واسه فیزیک نظرتون درمورد خوشخوان چیه؟چیز بهتری واسه فیزیک سراغ دارین؟ریاضی به نظرتون تست بخرم یا آموزش؟کتابی سراغ دارین که هم تست داشته باشه و هم درسنامه؟به نظرتون زیست تست بخرم یا آموزش؟یه کتابی بگین که هم تست باشه و هم آموزش،واسه زیست نظرتون درمورد خانه زیست شناسی و خیلی سبز چیه؟کدوم بهتره؟شیمی مبتکران بهتره یا فاطمی؟واسه زبان نظرتون درمورد خط سفید چیه؟واسه عربی کتاب تست خوب سراغ دارین؟کلک معلم چطوره؟واسه زبان فارسی از گل واژه بهتر هم هست یانه؟

فیزیک سال اول خوشخوان خیلی خوبه ریاضی مبتکران فقط تمرین داشت فک کنم ولی خیلی خوب بود شیمی و زیست کتاب نمیخوان باو! عربی گاج سبز کافیه واسه سال اول بقیه ش هم کتاب تست میخوای چی کار؟ کتاب بخون خوبه دیگه!

به نقل از SaranaZ :
فیزیک سال اول خوشخوان خیلی خوبه ریاضی مبتکران فقط تمرین داشت فک کنم ولی خیلی خوب بود شیمی و زیست کتاب نمیخوان باو! عربی گاج سبز کافیه واسه سال اول بقیه ش هم کتاب تست میخوای چی کار؟ کتاب بخون خوبه دیگه!

نمیشه حالا لطف کنی واسه زیستم معرفی کنی؟ :-"

به نقل از leiliiii78 :
به نظر من مبتکران از همه بهتره(فیزیک و ریاضی و شیمی)
یه سری از کتاباش فقط تستن ولی یه سری هم هستن که درس دادن رو الویت یک گذاشته و کنارش برای تمرین تست گذاشته
البته کتاباشون غلط زیاد داره

به نقل از Farzin2x :
به نظر من مبتکران از همه بهتره(فیزیک و ریاضی و شیمی)
یه سری از کتاباش فقط تستن ولی یه سری هم هستن که درس دادن رو الویت یک گذاشته و کنارش برای تمرین تست گذاشته
البته کتاباشون غلط زیاد داره

من کتاب دیگه ای نداشتم ک بخوام مقایسه کنم ولی بنظر منم مبتکران خیلی خوبه مخصوصا ریاضی و فیزیکش... ولی غلط زیاااادم نداره ها :-" من فقط تو یه سوال فیزیکش غلط پیدا کردم از کل کتاب

کلا دل ‌ِ خوشی از این مبتکران ندارم من ! سال پیش کلا هی باهمراهی بابام [ :د ]از سوالاش غلط در میاوردیم.پیر کرد منو اصلا :د.
ولی خب،میگویند [:-"] که سال اول‌ش از همه سال هاش بهتر هست! ما گفتیم پس خیلی سبز چی؟؟؟؟ گفتن خیلی سبز خیلی خوب نتونسته توضیح بده و کلا میپیچونه جوابو و مثه اینکه لقمه رو تو دستت 2 دور بچرخونی دور سرت بعد بذاری تو دهنت. :د

خلاصه اینکه گفتند ریاضی مبتکران اول ، ممم، بهتر از همه‌شونه درکل :د

بعدم،شما چرا اینقد کتاب کتاب می‌کنید؟این‌همه کتاب می‌خواید بریزید تو اتاقتون؟ :/

به نقل از Suspicious Girl :
نمیشه حالا لطف کنی واسه زیستم معرفی کنی؟ :-"

به خدا نمبشه اگه بدونی چقدر چرته :)) فک کنم اصلا کتاب ندارن واسش :))
من هیج کتابی تاحالا ندیدم واسش

من یه کتاب زیست مرآت ( علوم زیستی و بهداشت ) تو نمایشگاه کتاب خریدم روش نوشته بود اول دبیرستان ولی محتواش اصلا به اول نمیخورد چه طوریه ؟

به نقل از صبا شفق :
من یه کتاب زیست مرآت ( علوم زیستی و بهداشت ) تو نمایشگاه کتاب خریدم روش نوشته بود اول دبیرستان ولی محتواش اصلا به اول نمیخورد چه طوریه ؟
کلا کتابایه مرات اینجوریه منم برایه ازمون تیزهوشان خریده بودم اصلا بدرد نخورد تیپ کتابای مرات اینجوریه

برنامه کلاسی به کیا دادن تا ساعت چند تو مدرسه اید؟

به نقل از hosseinhbh :
به ما دادند نمیدونم امسال چرا زود دادند یه زنگهایی گذاشتند آدم نمیدونه اصلا چیه؟
فکر کنم تا دو و 10 دقيقه یا دو و نیم مدرسه باشیم.

به نقل از Swallow :
به ما دادند نمیدونم امسال چرا زود دادند یه زنگهایی گذاشتند آدم نمیدونه اصلا چیه؟
فکر کنم تا دو و 10 دقيقه یا دو و نیم مدرسه باشیم.
برایه ما هروز تا 1 نیم هستش باریه شما هرروز تا دو ؟

به نقل از hosseinhbh :
اره 5 شنبه تعطیله ولی کلاس گذاشتند دیگه. فقط شنبه ها 12 و نیم اون حدودا تعطیل میشیم

به نقل از hosseinhbh :

ما لیست کلاسامونم هنوز مشخص نیس فک کنم یه روز ب مهر اعلام کنن :|

به نقل از hosseinhbh :

فک کنم ما تا دو و ربع یا نیم باشیم :-"

مام طبق بعضی شایعات که هنوز درستیشون معلوم نشده کلاس بندیمون تغییر کرده و مهر معلوم میشه

ساعت تعطیلیم 1:40 احتمالا و پنج شنبه هم تعطیله ولی کلاس تقویتی اختیاری میزارن

سلام
برای ما تا 2:20 دقیقه هستش،پنج شنبه ها هم کلاسا تعطیله ولی کلاس فوق برنامه و تقویتی و... اختیاری پنج شنبه هست.
برنامه ی درسیمونو اول مهر می دن.

:((پیشاپیش شروع مدرسه ها رو تسلیت می گم :((

والا همون کلاسای اختیاری عم نصفشون اجباریه :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا