منظورتون چیه؟به نقل از ♥hastikhanoom♥ :کسی میتونه نتایج اتحاد اویلرو به من توضیح بده؟#
![]()
معلم ما محشره.خیلی خوب توضیح میده و اطلاعاتش در حد لالیگا س.ولی من بازم نمیتونم ریاضی بخونم.به نقل از ...ELINOR... :ریاضی اول 50درصدش برمیگرده به معلم...معلمتون بد باشه بدبختین...
خب فرزندم چرت گفتیبه نقل از Suspicious Boy :تو سیگار![]()
معمولا توی فیلتر قرمزا بیشتره تو لایتا کم تر تو الترا هم به مقدار ناچیز
![]()
فصل 1 زیست همون چرت و پرتای آزمایشات فلانی و فرضیه ایناست دیگه؟به نقل از ♥hastikhanoom♥ :زیست بخش زیادیش حفظیه دیگه واقن....
من سر جلسه ی امتحان دیدم هیچی یادم نمی یاد
حالا روند مطالعه ام:
سه ساعت فصل یک ،جزوه،وزارتی،مزینانی
یک ساعت به همون ترتیب
دو ساعت به همون ترتیب
دو ساعت به همون ترتیب
ینی واسه ریاضی و فیزیک انقد وقت نزاشتم در عین این که نمره ام نصف شد.....
منو باید پرت کنن ریاضی به درد زیست خوندن نمی خورم ولی باید امسالو یه جور بگذرونم
اگه این حرفت خطاب به من بود باید بگم که منظور من این نبود که چارت ُ برای این بشینی بکشی که بعد از رو ش بخونی، منظورم این بود که وقتی خودت داری میکشی و دنبال اینی که چهجوری بکشی و چیزی رو از قلم نندازی، یاد میگیری.به نقل از ♥hastikhanoom♥ :مزینانی خودش چارت بندی داره
مرات خیلی خوبه هم تست هم تشریحی ولی بیشتر تشریحی هست!به نقل از saaad:D :سلام.سوالی داشتم
واسه عربی چه کتابی خوبه که تعداد تمریناش زیاد باشه ترجیحا و مطالب و همراه نکته ها قشنگ جا بندازه؟ ترجیحا تشریحی باشه.اگه سال اول کتاب تست ی خوبم واسه عربی داره بگید لطفا.مرسی![]()