- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- دانشگاه
- هنر تهران
- رشته دانشگاه
- عکاسی
پاسخ : اوّل دبیرستان
لعنت به این مدرسه.
لعنت به این مدرسه.
خیلی اینطوری بده،از چهارشنبهم شروع میشه

ما نیز همبه نقل از شفـق :خب همه اطلاع دادن منم بگم ما امتحانات ترممون از شنبه شروع شده اولی کامپیوتر بود دومی که امروز بود زبان فارسی و بدین ترتیب ما در روزهای زوج امتحان ترم داریم

خدایااااا. هستی به منم بگو چجوری درس میخونی؟
خب بابا سال آخره...... خوشم نمی یاد ولی بازم با خودم صبت میکنم خوب شم 

دو تا درس راحت و مهیج 17 و 19؟! :دبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :بچه ها من زیست رو به خودم هیفده دادم ریاضیو نوزده معدلم تو آفسایده چرا؟؟؟؟ مسخره![]()
و این که شما وایه ی لیگ پایا چی کار کردین یا میکنین؟؟؟؟؟
بعله و توضیح دادم چرا. 
برادرِ من اين مربوط به شيمي 3 هست ك "-:به نقل از Farzin2x :ریاضی و زیستو بیخی.شیمیو بچسبین.
کی می تونه سوال زیرو جواب بده؟
به نظر شما بینNH3 و CO2 در دما و فشار یکسان انحلال پذیری کدام بیشتر است؟
اولین سوال امتحان شیمی امروزم بود که تازه کلاسی بودش.به نقل از مُحَمَّد :برادرِ من اين مربوط به شيمي 3 هست ك "-:

منم دقیقا برعکس گزاشتم .شایدم کمتر از هیفده.به نقل از ♥hastikhanoom♥ :بچه ها من زیست رو به خودم هیفده دادم ریاضیو نوزده معدلم تو آفسایده چرا؟؟؟؟ مسخره![]()
و این که شما وایه ی لیگ پایا چی کار کردین یا میکنین؟؟؟؟؟
معلوم نیس منم تخمین زدم...به نقل از naeemeh :منم دقیقا برعکس گزاشتم .شایدم کمتر از هیفده.
واسه لیگ پایا فقط کتاب درسی خوندیم. :-\

ما زیست شناسی شرکت کردیم آخهبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :معلوم نیس منم تخمین زدم...
کافی نیستا،...انقدر جذاب هس که باید تابع و مشتق گیری هم بلد باشیم
پ.ن:تو سایت پایا نوشته بود از خودم نمیگم
به این نکته توچه کن که مطالب دبیرستان تکمیل شده ی راهنمایی هستن.به نقل از ♥hastikhanoom♥ :نه مال سوم نیس من تو مرات راهنمایی دیدم
ولی اثباتش...مسخرست دیگعه

میخونم ولی خیلی کم و میشه گفت بین تفننی و جدیبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :احیانا المپ ریاضی نبودین شما؟
قبول نیس ای طوری که.
خب براش برنامه ریزی کردین؟