اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

بچه ها کیا آزمونای رغبت و استعداد و اینا رو دادن؟ما قراره فردا بدیم.اگه کسی داده میشه بگه سوالاش چجوری بودن؟ :-?

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
راه برگشتی نیس :D
نمیدونم عموی من که کلی کارش گره خورد برا همین ما رو هی نصیحت میکنه عضو نشیم
فکر نمی کنم مثلا واسه ی هر دوره ثبت نام میکنن بعد از دبیرستان باید مجددا ثبت نام کنی...
ببین ولش کن بگی نمی خوام دیگه عضو بسیج باشم میگن با نظام مشکل داری میکننت تو گونی :))
خوش باش تو کنکورم سهمیه داره....

اون قضیه بلک لیست اف بی ای,و مشکل بورس شدن و اینا برای عضوای فعال/ویژس,برای عضوای عادی نیس :دی

به نقل از 7913 :
الان هدف تو از گفتن «پـــــــــــــول» چی بود؟ :| :D
نسبت به المپیاد میگم.تو باید تو پایا سه مرحله رد کنی تو المپیادم باید سه مرحله رد کنی ولی مدال گرفتن تو المپیاد کجا و تو پایا کجا.

المپیاد نیست ولی کنار المپیاد میتونه خوب باشه مثلا شما که المپیاد فیزیک میخونی کنارش دیگه برا پایا جدا نمیخونی که وقتتو نمیگیره
+به ما سال اول 300 دادن سال دوم یه تبلت 400 تومنی دادن
یعنی چی سوالاش چرتو پرته یعنی خیلی آسونو مضخرفو بچگونست دیگه ، اگه اینطوریه بیا شرکت کن همه رو بزن، خب احتمال اول شدنت 100% میشه دیگه! اون جایزه آخرشو میگیری(پول)

هدف هم از پایا میشه یه رقابت و سنجیدن خود و گروه خود با دیگر گروه ها!

منظورم دقیقن همونه که گفتی منتها از بچه های المپیادی دیگه (سال دوم و سوم) پرسیدم گفتن نرو،منم نمی رم :D :D

ازمون استعداد و اینا خیلی بده ما 4 ساعت دادیم .خیلی زیادن!

خداکنه یه چیزی تو مایه های تیت ریون باشه من صدو پنجا یا بیشتر نمی دونم شدم :D
ولی یادمه تویه تست دیگه منگل شدم، :D دوم ابتدایی بودم زبان بلد نبودم البته :D
خوبه از این زاویه ها،تروریستیم واسه خودمون :>
بریم آلمان مثن با تفنگ پلاستیکی و اینا .... :-"

از ما خ قبل گرفتن,وقت کم اوردیم و همرو از رو هم زدیم ارن شکلا و اینارو! :)) ولی اون اطلاعات شخصی و علایقو خودمون زدیم :د

سوال ریاضی

1. 1393 مربع داریم ثابت کنید می توان با بریدن و کنار هم قرار دادن آن ها مربع بزرگ تری درست کرد
2. چهار نوع تاس داریم به وجه های زیر :
3 3 3 3 3 3
1 1 1 5 5 5
2 2 2 2 6 6
0 0 4 4 4 4
در یک بازی باید تاس بیاندازیم و هر کس عدد بزرگ تری بیاورد برنده است
کدام تاس برای این بازی بهتر است ؟

من از همون اولشم ترجیه می دادم این سوالا رو حل نکنم.
خوشم نمی یاد انگار رشته های مغزیم توی هم می پیچه جاش اتحاد بدن،عبارت های جبری،هندسه هر چی دوس دارن.
نداره خاله اش هم هس :D
بچه ها من توی اون تاپیکه گفتم برامون پشتیبان بزارن گفتن ما جدی درس نمی خونیم. عایا این طوره؟

سوال دوم زياد مهم نيست كسي سوال ١ رو بلده ؟؟؟ :-? :-?

سوال یک حل شد :-"
خب ما فرض میکنیم که دو مربع به طول a و b داریم، ما میتونیم این دو تا رو طوری ببریم و کنار هم قرار بدیم که مربع جدیدی درست بشه، اثباتشم ربط به قضیه فیثاغورس داره اینجا قسمت اثبات باز چینی و جبری این چیزی که گفتم رو اثبات میکنه
خب بقیش حله دیگه خب ما از دو مربع اول فرضا a1 و a2 به یه مربع دیگه رسیدیم فرضا b1. حالا میتونیم با b1 و a3 به یه مربع دیگه برسیم و این همینجوری ادامه پیدا میکنه تا a1393.
حله؟

میشه دقیق تر توضیح بدی ؟ جوری که بشه رو کاغذ نوشت
در ضمن ضلع مربع ها را یک در نظر بگیر

یعنی همه ضلعشون یکه؟ :د
خیلی راحت شد که :>
مربع ها رو a1 تا a1393 نامگذاری میکنیم
الان دو مربع a1 , a2 رو میارم کنار بعد تو هر کدوم از یه قطرشون میبریمشون:
Capture.JPG

بعد ما 4 تا مثلث با وتر به اندازه رادیکال دو و اضلاع یک واحد داریم خب اگه اینارو از قسمت 1 هاش به هم وصل کنیم میشه یه مربع به ضلع رادیکال دو:
Capture.JPG

الان تا اینجاش رو قبوله؟

امیدوارم فهمیده باشی چون من دیگه نمیام احنمالا تا آخر امتحانات ادامشو میگمو میرم فهمیدنش با خودتون :دی
220px-Pythagoras-2a.gif

این انیمیشن رو از آخر ببین :-"
یعنی اول دو مربع به ضلع b و a رو کنار هم بزار بعد با توجه به اون خطوط سیاه برششون بزن بعد به هم وصلشون کن تا یه مربع به ضلع c در بیاد
یعنی ما از دوتا مربع به یه مربع رسیدیم
حالا تو مرحله بعدی مربع a که کوچیکتره میشه a3 خودمون و b میشه رادیکال دوئه حالا این دوتا یه رادیکال 3 میسازن(c) حالا با این رادیکال 3 و a4 یه رادیکال 4(2) بساز بعد رادیکال 5 و همینطوری میرن تا رادیکال 1393 یعنی ما با استفاده از 1393 تا مربع تونستیم یه مربع بزرگ به طول رادیکال 1393 بسازیم
تموم شد :>
فک کنم دیگه باید فهمیده باشی :-"

سلام
دوستان امروز یه بحثی داشتم با دوستام سر اینکه کدوم معلما بد تصحیح می کنن.حالا می خوام نظر شما دوستان رو هم بپرسم :D
مثلا معلم مطالعات ما کلمه ی اضافه،یک کلمه ی اشتباه و...(غلطای بنی اسرائیلی کلا) نمره کم میکنه!!آخه تو کارنامه ی میات ترم 19.75،واقعا!
دبیر عربیمون هم به همین شکل.زیست هم که کلا یه نمره رو یادش میره بده باید اعتراض کنی.
دبیر جبرمون خودکار مثل چاقو با فروت نینجا رو کاغذ می کشه اصلا نمی فهمی چجوری کم کرد!!!

نوبت شماست :D

نمره دادن که هیچی سوال طرح کردنشون تو حلقم :|
چگونه نهال وجود ما پربارتر میشود میشد تعریف هدف کامل :|
میخواستم بنویسم کودشو بیشتر میکنیم
عاخه سوال مفهمومی به اون میگن یا جاخالیاش انقد چرت و بیخود بود که کلی حرص خوردم
دانش ٱموز آزارن
دبیر زیست ما نمره کم میکنه یادش نمیاد چرا :D خودش بهم گف خوبه بازم میگه

معلم مطالعات نمره ای که تو ورقه داده با نمره ای که تو دفتر نمره میزاره فرق دارن.سر که و و ننوشتن هم نمره کم میکنه.
بقیه خوبن.

برای لغات عربی می‌تونید از فلش‌کارت‌ها استفاده کنید.
دو راه دارید:
یک؛ استفاده از جعبه لاینتر. این‌جا رو ببینید و این‌جا.
دو؛ به این صورت که کارت‌ها رو بعد از این‌که نوشتید و در حین نوشتن هم سعی بر حفظ شون کردید، بیاین و از خودتون بپرسید. اگه بلد بودید بزارید یه ورتون (بلد-بوده‌ها)، اگه بلد نبودید بذارید یه ور. بعد دوباره اونایی که بلد نبودید رو بپرسید از خودتون و اگه بلد بودید بزارید رو کارت‌های بلد-بوده‌ها و اگه نبودید بذاریدشون یه ور دیگه. و همین منوال رو ادامه بدید تا همه کارت‌ها برن تو بلد-بوده‌ها. بعد اگه مثل من سطحی خونید و سرسری می‌خونید، یه بار دیگه این‌کار ُ انجام بدید تا مطمئن شید یاد گرفتین. #روش‌ابداعی :-"

ولی جدا جواب می‌ده. من گذاشتم این ترم خودم امتحان کنم ببینم جواب می‌ده یا نه، بعد باهاتون در اشتراک بذارم. :-"
فقط کارت‌ها رو یا همون روزی که عربی دارید بنویسید یا چند هفته قبل امتحان؛ چون شب امتحان بخواین این کار ُ کنید واقعا وقت تون گرفته می‌شه.
:‌‌دی

لایتنر کلا چیز عالی ایه,اگ حوصله کنی,دبیر زبان ما ارشدشو با اینا رتبه اورده,بعد ۵ سال فیشارو اورد ما ازش پرسیدیم اکثرشو هنوز بلد بود!ولی خب کاملا منظم و طبق برنامه استفاده کرده بود :د

• لایک
امتیازات: swz
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا