اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از saaad:D :
سلام.سوالی داشتم :-"
واسه عربی چه کتابی خوبه که تعداد تمریناش زیاد باشه ترجیحا و مطالب و همراه نکته ها قشنگ جا بندازه؟ ترجیحا تشریحی باشه.اگه سال اول کتاب تست ی خوبم واسه عربی داره بگید لطفا.مرسی :-*
پرسمان گاج خیلی خوبههههههههههههههههههه

گاج قرمز عربی هم خوبه.

من هم می خوام برم ریاضی اما به هر حال مجبورم زیست 1 رو بخونم دیگه!
سخت نگیر زیست 1 این قدر سخت نیست ولی باید حفظیاتت عالی باشه.
من امروز امتحان زیست داشتم مدارس اهواز تعطیل بودند :x خیلی خوشحالم :D
کتاب کار عربی پرسمان گاج خوبه یه کتابی هم هست به اسم المساعد فقط برای خوندن قواعد خوبه تمرینای کمی داره

ببینید، زیست واقعا آسونه. خب؟
و پرسشا هم آسونه.
ولی مشکل اینجاس امتحانای معلم مارو یه خانوم دکتر که با تمام اصطلاحات تخصصی آشناست باید بیاد و بده.
سوالا در واقع آسونه، ولی انقدر قلمبه سلمبه و پیچیده بیان شده همه میمونیم توش! نمیفهمیم چی میخواد اصن!
هستی: امتحان آخر اون سوال پروتئین و اینا رو یادته؟ برا هر کدوم دوتا مثال میخواس؟ دیدی چقد اسون بود؟ ولی من منظور سوال رو تا یه ربع بعد از شروع امتحان نگرفته بودم! یا همون مونومرا!

خوب بالاخره باید سوالارو بکم بپیچونن دیگه!
منم به امید این که سال دیگه زیست ندارم در حد معمولی می خونمش!

سلام.
آیا امتحان علوم زیستی و بهداشت نوبت اول امسال، هماهنگ کشوری است؟ چون در مدرسه ما بعضی ها می گویند هماهنگ استانی، بعضی می گویند هماهنگ کشوری ... بالاخره جریان چیست؟

به نقل از titansarus :
سلام.
آیا امتحان علوم زیستی و بهداشت نوبت اول امسال، هماهنگ کشوری است؟ چون در مدرسه ما بعضی ها می گویند هماهنگ استانی، بعضی می گویند هماهنگ کشوری ... بالاخره جریان چیست؟

مرسی ادبیات!
ببین دوست عزیز، همه امتحانای ترم1 هماهنگ ه اما به شرطی که دبیرتون خودش بخواد، یعنی اختیاریه. باید بری از دبیرتون بپرسی. دبیرما که نخواسته ظاهراً.

http://up-is.ir/up93/p4/141897784129181.jpg

ممنون میشم قسمت ب رو برام توضیح بدید.

الف) بار بینشون جابجا میشه تا به تعادل برسن بعد الان هر دو مثبتند خوب آونگ دور میشه(هم دیگه رو دفع میکنن)
ب) انگشت بزنیم به آونگ بار مثبتش خنثی میشه (از مایی که به زمین وصلیم منفی میره توش) و در حالت طبیعیش قرار میگیره. بعد امکان داره با القا بار دار بشه یعنی اگه نزدیک باشه به کره قسمت سمت جسمش منفی میشه اون سمتش مثبت، بعد این منفی آونگ با اون کره(که مثبته) باز همدیگه رو جذب میکنن، بعد بار مجموع دو جسم مثبت میشه و این بار بین دو جسم (به نسبت شعاع) تقسیم میشه و هر دو مثبت میشن و آونگ باز دور میشه (انحرافش کمتر میشه چون الان به نسبت سوال الف بار مجموع مثبت کمی داریم (چون با زمین قدری(به اندازه شعاع آونگ) تخلیه شده) پس قدرت دفعش کمتر از حالت الف‌ـه پس کمتر همدیگه رو دفع میکنن)

الان حله؟ "حله" نقل قول هستن ایشون

سلام
از اونجایی که از هفته ی دیگه امتحانای ترم شروع میشه بفرمایید برنامه ریزی خاصی کردین؟روزای امتحانای و فاصله ی بینشون چطوریاست؟
اولین امتحان چیه؟بنظرتون سطح سوالا چطوریه؟چقدر تو طول ترم خوندین؟وقت واسه المپ میذارین عایا؟خر میزنین عایا؟

دیگه هیچی به ذهنم نمی خطوره :D

علیک السلام
امتحانای ما از همین 4 شنبه شروع میشه اولین امتحان ادبیات هست
به نظرم امتحانای ترم رو باید جدی بگیرم (بگیریم)چون از اون امتحانا هستند که هر کی 20 بگیره مستمری 20 میشه وا ینا
تو مدرسه ما هم معدل مهمه چون اگه کم باشه نمیزارن بری تجربی (البته من هنوز تصمیم نگرفتم) المپیادی هم که نیستم
خرم که بزنیم دردش میاد :D

چهارشنبه شروع میشه,اولیش دینی,حس میکنم سطح امتحانا متوسط باشه,من از امروز شروع کردم یه دوره کنم درسارو.

ما از شنبه و با دینی شروع میشه دومین امتحانمونم ریاضیه از الان دارم میخونم
امتحان یکی مونده به آخرمونم زیسته قشنگ یادمون رفته همه رو
استادمون میگف درس خوندن سه حالت داره:خوندن،خرخونی،خر زنی
من میخوام مرحله سوم رو برم البته فقد برای درسای پایه و مورد نیاز ریاضی...
ولی کلا این طور درس خوندن بهم کیف میده
فردا برناممو روی سایت میزارم

امروز شروع شد، رایانه!

امتحانای ما از یکشنبه ی هفته بعد شروع میشن.اولیش دین و زندگیه.اه .اصلا حس درس خوندن نیس.البته واسه درسای مدرسه نیس.وگرنه المپیاد رو عشقه. >:D<

امتحانت من از چهارشنبه این هفته شروع میشن اولیش مطالعاته.

اولین امتحان ما شنبه برنامه نویسی بود امروزم که زبان فارسی
این هفته رو تا 2:30 بودیم هفته ی اخرم تا 12:30 تو مدرسه ایم
26 دی ماه هم که میخوان یه ازمون جامع بگیرن مثه اینکه اسمش گزینه دو

امتحانای ما کاملا پشت سر همه,یه روزم خالی نداریم بینشون,ماله سما چطور؟ما میتونیم اعتراض کنیم ب این وضع مسخره؟ :|

مال ما خیلی عالیه قشنگ برای هر امتحان وقت دادند مثلا یه امتحان شنبه هست امتحان بعدی دوشنبه می باشد :D
اگه امتحاناتون 4 شنبه شروع بشه فکر نکنم بشه اعتراض کرد چون دیگه برنامه شروع شده نمیشه :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا