پاسخ : يهود و يهوديت
به نقل از دکتر شریف! :
در حالی که در پایان انجیل لوقا آمده است که حضرت عیسی(ع) به حواریون خود سفارش کرد که تا زمان ظهور منجی موعود، در اورشلیم بمانند. (لوقا 24/49)
شما خودت خوندی این سفارشو ؟
انجیل لوقا باب ِ 24 آیه 49 :
" اینک من روح القدس را که پدرم به شما وعده داده است بر شما خواهم فرستاد . از این رو پیش از آنکه این پیام ِ نجات بخش را به دیگران اعلام کنید ، در اورشلیم بمانید تا روح القدس بیاید و شما را با قدرت ِ الهی از عالم ِ بالا مجهز کند "
خب دیدیم که حرفی از موعود نزد . هوم ؟
مطمئنم میای میگی روح القدس همون منجی و موعود ِ ، واسه همین پیشنهاد میکنم
نظر مرجع ِ شیعه مکارم شیرازی رو دربارش بخونی که مشکلت حل شه
توی انجیل متی باب ِ 24 سخن ِ مستقیم داریم از عیسی ، که میگه فقط برای هدایت ِ یهودی ها اومدم نه غیر یهودی ها ، چون اونا گوسفندان ِ گمشده خدا هستن ، و با همین بهانه به یک زن ِ غیر یهودی که برای دختر مریضش کمک میخواد کمک نمیکنه ، اما اون غیر ِ یهودی التماس میکنه و میگه که به عیسی ایمان اورده ، بعد عیسی میگه حالا که ایمان اوردی برو که درخواستت اجابت شد و دخترت شفا پیدا کرد ، این غیر ِ یهودی بود دیگه ، نه ؟
بعد جالبه ، قبول دارید این دوتا پیامبر جزو پیامبران اولولعزم هستند اما میگید که رسالتشون مال بچه محل های خودشون بوده !!!
بعد شما تفسیر هایی که از آیه 13 و 14 سوره یس شده رو بخون ، مفسرین دارن میگن 3 تا حواری مسیح بودن که رفتن به یک شهر ِ بت پرست ( انطاکیه ) و اونارو دعوت کردن ، پس بازم برا یهودی ها نبوده ، نه ؟
نظر خودم درباره یهودیت :
به نظرم یکی از زیرک ترین نژاد های بشری هستن ، همین زیرکیشون باعث شده خیلی جاها از خیلی ملت ها استفاده کنن و برای همین هم زیاد وجهه خوبی نداشته باشن ،
این مردم میان وارد ِ یه قوم میشن ، دقیقن شبیه ِ اونا میشن و وقتی مردم ِ اونجا اونارو از خودشون دونستن کم کم خصلت های یهودیشون رو رو میکنن .
هیتلر یهودی هارو به یه سری گرگ تشبیه میکنه که با لباس ِ گوسفند میان توی گله زندگی میکنن ، کم کم از بقیه گوسفندا تغذیه میکنن و با اینکه همه میبینن گوسفندا دارن کم میشن اما هیچکس نمیفهمه که گرگن ! بعد وقتی که دارن لو میرن یهو از لباس ِ گوسفند در میان و از اینکه بگن گرگن هیچ ترسی ندارن چون گله ضعیف شده !
بعد هیچی دیگه ، تا جائی که جا داره این گله رو میخورن اگه گله موفق شد شکستشون بده جم میکنن میرن سراغ ِ یه جا دیگه !
واسه همینه که یهودی ها مثه کوچ نشینا بودن ، توی تاریخ یهو یه جا ظاهر میشدن و بعد دیگه نبودن !
کلن منطقه مشخصی نداشتن و میچرخیدن ...
بعد اینکه نژادین که فقط به خودشون فک میکنن ، اما وقتی پای مسائل ِ کلی نژادشون مطرح میشه از همه چیشون میگذرن تا از قومشون دفاع کنن ، حتی از خودشون !
من به شخصه برخورد زیادی با یهودی ها نداشتم که بگم بصورت مستقیم و عینی رو زندگیم تاثیر داشتن و واسه همون ازشون متنفرم یا عاشقشونم !
اما یهودی ها نژادین که واقعن به خاطر هوش و ذکاوت ِ بالاشون تحسینشون میکنم ، قبول دارم که آدم های فوق العاده زرنگین ، اما من ازشون خوشم نمیاد (به این معنی نیست که بدم میاد ! ). برای این حسم دلایل شخصی دارم که لازم نمیدونم بگم