دوستی به جای ازدواج

Hitler

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : دوستی به جای ازدواج

به نقل از مُحسن :
یک نگاهی به آمار طلاق بنداز.
آمار طلاق هيچ ربطي به اين بحث نداره

مشكل طلاق آگاهي نداشتن إز طرف مقابل و همچنين زندگى كه همكاري مي خواد و بايد همو درك كنن

ولي با توجه به عشق هاي يك روزه كسي به آينده فكر نمي كنه

به نظرتون اينطور نيست

Hitler

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

[quote ]
مشکل طلاق به این ابعاد ریز نیست، دامنه عوامل موثر توی طلاق خیلی وسیعتر هست که گاه به سیاست یک کشور و اقتصاد اون مملکت هم میرسه. لزوما قرار نیست دو تا آدم تفاهم نداشته باشند و به طلاق بینجامه.
[/quote]

قبول دارم ولی بهتر بدونیم که سیاست های یک کشور در صورتی باعث مشکل در زندگی افراد در حد طلاق می شود که اون زندگی پابند به خانواده نباشد و مسولیت نسبت به زندگی رو قبول نداره و به همین دلیل توانایی مقابله با این مشکلات حتی به نسبت گسترده رو نمی تونه داشته باشه.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

دوستی به جای ازدواج یه مقدار هم باید با توجه به جامعه مورد نظر بررسی بشه .
مثلا توی جامعه ی ایران و با توجه به قوانین اینکه طرفین به عنوان خانواده زندگی کنن ولی ازدواج نکنن میتونه از دسته ی نسبتا بزرگی از حقوق اجتماعی محرومشون کنه و حتی براشون مجازات در نظر بگیرن ، این قضیه بسیار جدی تر میشه اگر پای بچه هم وسط بیاد چون قوانین (متاسفانه) حتی حق وجود برای اون بچه قائل نمیشه و براش شناسنامه صادر نمی کنن و در تمام زندگی مشکلات زیادی خواهد داشت و این محرومیت ها شاید بشه گفت بیشتر برای خانم ها مشکل ایجاد می کنه به خصوص اگر از هم جدا بشن .
اما در جامعه ای مثل اروپا یا آمریکا قوانین اینطور خانواده هارو از حقوق اجتماعیشون محروم نمی کنه مگر در مورد ارث و میراث که خوب به همسر میرسه . اما اگر بچه ای هم باشه براش در طول زندگی مشکلی بوجود نمیاد از نظر قانونی . (البته عده کمی از مردم هستن که ممکنه اذیت کنن به خصوص توی آمریکا ولی خوب خیلی حائز اهمیت نیست)

اینکه دو نفر با هم زندگی کنن به عنوان خانواده زیاد مشکلی نداره . از نظر سست بودن یا استوار بودن هم به خود اشخاص بستگی داره ازدواج رسمی که فقط یه کاغذه که امضا می کنن مهم اون حس تعهده که باید وجود داشته باشه و اگر نداشته باشه با امضا کردن اون کاغذ هم به وجود نمیاد و در نهایت سرانجام خوبی نخواهد داشت .
به نظر من اینکه دو نفر با هم زندگی کنن بدون ازدواج اشکالی نداره ولی اگر قرار باشه بچه داشته باشن شاید بهتره ازدواج کنن چون اگر بچه دار میشن اصولا باید زمانی باشه که می دونن می خوان با هم بمونن و در این شرایط ازدواج باعث میشه که این خانواده از حقوقش به صورت تمام و کمال بهره مند بشه .
آمار طلاق هم خیلی بیشتر از اینکه به این قضیه بستگی داشته باشه به عواملی مثل وضعیت اقتصادی و تعادل نظام اجتماعی داره و شرایط دیگه ی جامعه بستگی داره.

minatj

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نظرم دوستی با کسی که دوستت داره و دوسش داری خوبه اما یه دوستی واقعی البته منظورم این نیست که دوستی به جای ازدواج باشه و این که به نظر من کلا ازدواج خیلی جایگاه خاصی داره و یک پیمان و عهد قوی در حالی که اکثر این دوستی ها مخصوصا تو سن های پایین تر به جدایی ختم می شه چون هیچ ریشه و اهمیتی نداره و صرفا برای سرگرمیه...

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

یه سوال اینایی که ۱۵ سال دارن یا هنوز راهنمایی هستن چند تاشون اصلن تاحالا با هیچ کسی در جنسه مخالف رابطه داشتن ؟‌

نه به اون ترشی ترشی نه به این بی نمکی.
اخه نمیشه یهو یکیشو ندید گرفت که

ببینید هم میشه ازدواج کرد هم میشه نکرد.
ولی نمیشه یکیشو کملن انکار کرد.

ازدواج یه سری خوبی ها هم داره که بر شما پوشیدست اقا جان :-"

مثلن اگه پسری با یه دختر از بلاد کفر فقط دوست بشه خب اینکه کار به جایی نمیبره #-o برو ازدواج کن در این مورد و نپرس چرا که سرمایه جاودانیستو این حرفا :-"

ولی خب بعضی وقتا لازمه به دلایل قانونی ازدواج رو قانونی (یا در واقع ثبت کرد)‌که این کاملن جدا از مبانی اسلام هست حرفم.

ولی خب تو ایران اگه دوست ندارید حرف پشت سرتون باشه ازدواج کنید اقا جان :-w

ولی خب دیگه .....

fateme78

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F@rz@NeG@N H!gh $ch00l
شهر
eMN@n$

دوستی قبل از ازدواج رو قبول دارم...چون واسه شناخت بهتره البته به شرطی که پاک باشه
اما دوستی به جای ازدواج رو نه...قبول ندارم
چون به نظرم اینجوری دیگه خانواده معنایی پیدا نمیکنه...دیگه هیچکدوم از طرفین نسبت به دیگری تعهدی نداره...
بگذریم که الانشم با اینکه بعضیا ازدواج میکنن نسبت به همدیگه هیچ عاطفه و مسئولیتی ندارن...(آدم اگه آدم باشه مثه آدم زندگیشو میکنه)
الان شما آقایون قبول میکنین به جای ازدواج با دختر مورد علاقه تون باهاش دوست شین بعد اونم به جز شما با ده نفر دیگه هم باشه؟
قبول دارم که همه دخترا اینجوری نیستن و قبول دارم که بعضی از خانم ها با اینکه ازدواج کردن...
ولی بازم به نظرم ازدواج بهتر از دوستیه
البته منظور من ازدواجه صرفا جهت ازدواج نیست...منظورم ازدواجیه که هر دو طرفش همدیگه رو واقعا دوست داشته باشن
جدا از بحث دینیش گفتم اینارو

usboy

کاربر حرفه‌ای

من سخن يه بازيگر نامي امريكايي رو ميخوام بگم::
ميگه تو جواني بايد دوست بود و وقتي پا به سن گذاشتيم و پير شديم بايد ازدواج كنيم
چون اين كاغذهاي ازدواج همش مسخرس و نميتونه هيچوقت قلب دونفر رو در كنار هم نگه داره و هيچ ارزشي نداره
مهم اون حسه طرفينه حالا چه ثبت شه رو كاغذ و با نامه ازدواج باشه چه همينجوري و با نام دوستي باشد
بنظرمن واقعا حرف قشنگيه
چه اشكال داره افراد تا پيري دوست باشن بعد ازدواج كنن

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

لزوما نباید دوستی به ازدواج ختم بشه!اگه این جوری بود که دیگه چرا با هم دوس شن؟! یه هو برن ازدواج کنن خوب! :D به نظر من نیت آدم مهمه! بعضیا معلومه که کلمالا برا وخ گذرونی و هوس بازی دوس میشن! خوب فک نمی کنم این کار هیچ پسندیده باشه! حتی تو جوامع باز!ولی اگه دو نفر همو دوس داشتن و از این احساس مطمئن بودن و احتمال بدن که شاید بخوان با اون طرف ازدواج کنن خب چه اشکالی داره؟! :D

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از كيان :
من سخن يه بازيگر نامي امريكايي رو ميخوام بگم::
ميگه تو جواني بايد دوست بود و وقتي پا به سن گذاشتيم و پير شديم بايد ازدواج كنيم
چون اين كاغذهاي ازدواج همش مسخرس و نميتونه هيچوقت قلب دونفر رو در كنار هم نگه داره و هيچ ارزشي نداره
مهم اون حسه طرفينه حالا چه ثبت شه رو كاغذ و با نامه ازدواج باشه چه همينجوري و با نام دوستي باشد
بنظرمن واقعا حرف قشنگيه
چه اشكال داره افراد تا پيري دوست باشن بعد ازدواج كنن
اینکه احساس آدم اولویت داره به چیزی که رو کاغذه درس! ولی اینکه آدم تا پیری ولنگاری پیشه کنه بعد ازدواج کنه زیاد جالب نیس! البته شاید منظور شما این نبوده!
ازدواج فقط یه چیز بیشتر از رو کاغذه!حداقل باید بیشتر از اون بهش ارزش داد به نظرم!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
97

به نظر من این دوستی قبل ازدواج لازمه... البته این که شما میگید که در غرب این دوستی به جای ازدواجه رو مطمئنید ازش؟ چون فکر نمی کنم اونا هم این کارو "به جای" ازدواج انجام بدن و اونا هم این کارو قبل از ازدواج انجام میدن! و به علاوه این که در زمان این دوستی بچه دار میشن هم فکر نمیکنم درست باشه... فکر می کنم صرفا فقط با هم زندگی می کنن که قبل از این که تصمیم مهمی مثل ازدواج رو بگیرن بیشتر باهم آشنا بشن و کارشون به طلاق نکشه...

نبودن این دوستی در ایران هر چند به دلیل بد بودن طلاق به چشم مردم، طلاق رو زیاد نمی کنه... ولی باعث بد شدن روابط میان زوج ها میشه! با کمال تعجب من با این که سیزده سالمه فقط خیلی این قضیه رو تو اطرافم دیدم!

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
دندون پزشكي:*

اصلا همينكه دونفر ميرن محضر امضا ميدن حد اقل تو فرهنگ ما با بد بينانه ترين حالتش واسه نصفشون يه جور تعهد ناشي از ترس مياره كه اين ترس باعث ميشه با كوچيكترين مشكل به اين فكر نيفتن به درد هم نميخورن.....حالا بحران كه گذشت دوباره خوب ميشن..اغلب..

خود شما با جونجوني ترين دوستتون مشكلي نداشتيد؟خب مشكل كه حل شده باز خوب شديد و مدتي بعدش به صميميت قبل رسيديد....

حد اقل واسه مامان باباي من وقتي دقت ميكنم اينطوره.....

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از منه مريم :
اصلا همينكه دونفر ميرن محضر امضا ميدن حد اقل تو فرهنگ ما با بد بينانه ترين حالتش واسه نصفشون يه جور تعهد ناشي از ترس مياره كه اين ترس باعث ميشه با كوچيكترين مشكل به اين فكر نيفتن به درد هم نميخورن.....حالا بحران كه گذشت دوباره خوب ميشن..اغلب..

خود شما با جونجوني ترين دوستتون مشكلي نداشتيد؟خب مشكل كه حل شده باز خوب شديد و مدتي بعدش به صميميت قبل رسيديد....

حد اقل واسه مامان باباي من وقتي دقت ميكنم اينطوره.....
البته اینجا چون زن حق طلاق نداره تا حدی اینطوره و در صورت وجود مشکلاتی و تمایل زن به جدایی مانع وجود داره . ولی اگر حق طلاق برای هر دو نفر وجود داشته باشه دیگه این ترسی که می گید تا حد زیادی وجود نداره .
اگر منظورتون این هست که ازدواج و ثبت کردن باعث میشه که بر اثر مشکلات کمتر جدایی ایجاد بشه در حالتی که ذکر کردم در حقیقت این اتفاق نمی افته چون طلاق گرفتن همونقدر آسونه که جدا شدن در رابطه ی خارج از ازدواج .
پس به نظر من نمیشه گفت یه سری کاغذ احساس تعهد خاصی ایجاد می کنه .
یه مسئله ای که با مسئله ثبت کردن نباید قاطی بشه اینه که وقتی دو نفر بچه دارن ، اگر افرادی باشن که درست تربیت و جامعه پذیر شدن ، نسبت به بچه شون احساس تعهد و مسئولیت دارن و این میتونه باعث بشه در جهت اینکه بچه احساس کمبود نداشته باشه سر هر مشکلی از هم جدا نشن .
حالا این جدایی می خواد جدا شدن از دوست دختر/پسر باشه یا طلاق از همسر .
مثالی که زدین هم میتونه نشون بده که اون کاغذ ها تعهد به وجود نمیاره . همونطور که رابطه ای که هرکس با صمیمی ترین دوستاش داره یه رابطه بسیار قوی ولی نانوشته هست .

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

به نقل از Bahar_R :
البته اینجا چون زن حق طلاق نداره تا حدی اینطوره و در صورت وجود مشکلاتی و تمایل زن به جدایی مانع وجود داره . ولی اگر حق طلاق برای هر دو نفر وجود داشته باشه دیگه این ترسی که می گید تا حد زیادی وجود نداره .
اگر منظورتون این هست که ازدواج و ثبت کردن باعث میشه که بر اثر مشکلات کمتر جدایی ایجاد بشه در حالتی که ذکر کردم در حقیقت این اتفاق نمی افته چون طلاق گرفتن همونقدر آسونه که جدا شدن در رابطه ی خارج از ازدواج .
پس به نظر من نمیشه گفت یه سری کاغذ احساس تعهد خاصی ایجاد می کنه .
یه مسئله ای که با مسئله ثبت کردن نباید قاطی بشه اینه که وقتی دو نفر بچه دارن ، اگر افرادی باشن که درست تربیت و جامعه پذیر شدن ، نسبت به بچه شون احساس تعهد و مسئولیت دارن و این میتونه باعث بشه در جهت اینکه بچه احساس کمبود نداشته باشه سر هر مشکلی از هم جدا نشن .
حالا این جدایی می خواد جدا شدن از دوست دختر/پسر باشه یا طلاق از همسر .
مثالی که زدین هم میتونه نشون بده که اون کاغذ ها تعهد به وجود نمیاره . همونطور که رابطه ای که هرکس با صمیمی ترین دوستاش داره یه رابطه بسیار قوی ولی نانوشته هست .

اگه دقت كرده باشي گفتم واسه نصفه ادما.....و اين به فرهنگ و شرايط خانوادگي ربط داره.....مثلا 2 نفر از فا ميلامون ازدواج كردن و طلاق گرفتن واسه هيچ و پوچ...و من ميگم اگ خانواده و تشكيلش به صورت رسمي مهم باشه كه واسه يه عده اي مهمه ديگه الكي ازدواجو طلاق نداريم...اصل به بعضي پسرا بگي بزار به مامانت بگيم رابطه داريم ميگه نه چون واسش رسميت و تعهد داره و نميخواد تو رابطه باشه و واسه خوش گذروني اومده يا ميگه اره يعني من حاضرم كه بخوايم جدي باهم واسه اينده تلاش كنيم.....وقتي ام كه قراره ازدواج رسمي باشه يعني به فاميل و اينام ميگيم و همه ميدونيم اينجا ايرانه و به كسي كه از دواج قبلي داشته عادي نگاه نميكنن..يجوري كه اون فرد الان بيچارس مخصوصا خانم هارو....همين عادي نگاه نكردن بقيه به اين جور ادما باعث ميشه اول به دقت خانواده تشكيل بدن و با دقت نگهش دارن..ولي تو رابطه هاي اونطوري هر چقد همو دوس داشته باشن پسر تنوع طلب ما حتما ميذاره ميره يا دختر منفعت طلب ما حتما ميذاره ميره...چون راه بازه..نميشه امكه همش رابطه هاي جديد شروع كنيم...اغلبم تو روحيه افراد تاثير ميزاره....كساييكه تا بحال رابطه ايو بهم زدن اغلب احساس تنهايي ميكنن و هر چقد رابطه هاي بيشتري ايجاد و منحل ميكنن بيشتر احساس تنهايي ميكنن...ومن احساس ميكنم تو غرب همچين اتفاقايي ميفته.....خودم كه ميترسم با كسي ازدواج كنم كه طلاق واسش قبحي نداره

دوستي قبل ازدواج بايد باشه.....ولي دوستي بجاي ازدواج نه...

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از منه مريم :
اگه دقت كرده باشي گفتم واسه نصفه ادما.....و اين به فرهنگ و شرايط خانوادگي ربط داره.....مثلا 2 نفر از فا ميلامون ازدواج كردن و طلاق گرفتن واسه هيچ و پوچ...و من ميگم اگ خانواده و تشكيلش به صورت رسمي مهم باشه كه واسه يه عده اي مهمه ديگه الكي ازدواجو طلاق نداريم...اصل به بعضي پسرا بگي بزار به مامانت بگيم رابطه داريم ميگه نه چون واسش رسميت و تعهد داره و نميخواد تو رابطه باشه و واسه خوش گذروني اومده يا ميگه اره يعني من حاضرم كه بخوايم جدي باهم واسه اينده تلاش كنيم.....وقتي ام كه قراره ازدواج رسمي باشه يعني به فاميل و اينام ميگيم و همه ميدونيم اينجا ايرانه و به كسي كه از دواج قبلي داشته عادي نگاه نميكنن..يجوري كه اون فرد الان بيچارس مخصوصا خانم هارو....همين عادي نگاه نكردن بقيه به اين جور ادما باعث ميشه اول به دقت خانواده تشكيل بدن و با دقت نگهش دارن..ولي تو رابطه هاي اونطوري هر چقد همو دوس داشته باشن پسر تنوع طلب ما حتما ميذاره ميره يا دختر منفعت طلب ما حتما ميذاره ميره...چون راه بازه..نميشه امكه همش رابطه هاي جديد شروع كنيم...اغلبم تو روحيه افراد تاثير ميزاره....كساييكه تا بحال رابطه ايو بهم زدن اغلب احساس تنهايي ميكنن و هر چقد رابطه هاي بيشتري ايجاد و منحل ميكنن بيشتر احساس تنهايي ميكنن...ومن احساس ميكنم تو غرب همچين اتفاقايي ميفته.....خودم كه ميترسم با كسي ازدواج كنم كه طلاق واسش قبحي نداره

دوستي قبل ازدواج بايد باشه.....ولي دوستي بجاي ازدواج نه...
البته مردم الان دیگه به افراد مطلقه به چشم بدی نگاه نمی کنن . قبلا اینطور بود ولی الان تقریبا چنین دیدی از بین رفته بین مردم .
اگر دو نفر به هم علاقه داشته باشن و قصد داشته باشن با هم بمونن یعنی احساس تعهد به هم داشته باشن ، اون کاغذی که امضا می کنن چیزی رو تغییر نمیده . حالا به فامیل اینا هم می گیم چه با اون کاغذ چه بدون اون کاغذ می تونیم بگیم به فامیل که ما دو نفر قراره با هم خانواده تشکیل بدیم . البته در ایران به این مسئله دید خوبی ندارن درست میگید .
اگر دختر یا پسری تنوع طلب و منفعت طلب باشن بعد از ازدواج هم میتونن خیانت کنن . ازدواج جلوی عمل نکردن به تعهد رو نمی گیره .
ولی برداشت من از بحث اینه که بیشتر قراره بحث بشه که این تشکیل خانواده ای که نانوشته باشه آیا اشکالی بوجود میاره یا نه .
از نظر تعهد به نظر من امضا کردن چندتا کاغذ باعث ایجاد احساس مسئولیت در آدم بی مسئولیت نمیشه و آدم مسئولیت پذیر هم نیازی به نوشتن و رسمی کردن تعهدش نداره تا به اون عمل کنه .
اون مثال که زدین از پسرا بپرسیم . یه مسئله ای که باز اینجا داره قاطی میشه اینه که ما دو دسته دوستی دختر و پسر داریم (غیر از دوستی معمول) . یکی اونی که معمولا در سن های کمتر هست و هدفش وقت گذرونی یا خوش گذرونی هست و هیچ قصدی برای تشکیل خانواده وجود نداره . دوم اون دسته ای هست که به هدف تشکیل خانواده هست و بنابراین دختر یا پسری که وارد دومی میشن نمیذارن برن و تعدد روابط توش نیست . تعدد روابط که شما بهش اشاره کردید مال دسته اول هست . پس اون احساس تنهایی که بعد از جدایی بوجود میاد رو نمی تونیم فقط به تشکیل خانواده ی نانوشته نسبت بدیم . همونقدر که در این رابطه در صورت جدایی این احساس بوجود میاد در ازدواج هم در صورت طلاق بوجود میاد .

تنها مسئله ای که ازدواج رو دارای برتری می کنه مسائلی مثل حق ارث هست . که در قانون همه ی کشور ها تا وقتی کسی به صورت رسمی همسر کس دیگه ای نباشه حق ارث اون فرد بهش تعلق نمی گیره .

• لایک
امتیازات: usboy

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

به نقل از Bahar_R :
البته مردم الان دیگه به افراد مطلقه به چشم بدی نگاه نمی کنن . قبلا اینطور بود ولی الان تقریبا چنین دیدی از بین رفته بین مردم .
اگر دو نفر به هم علاقه داشته باشن و قصد داشته باشن با هم بمونن یعنی احساس تعهد به هم داشته باشن ، اون کاغذی که امضا می کنن چیزی رو تغییر نمیده . حالا به فامیل اینا هم می گیم چه با اون کاغذ چه بدون اون کاغذ می تونیم بگیم به فامیل که ما دو نفر قراره با هم خانواده تشکیل بدیم . البته در ایران به این مسئله دید خوبی ندارن درست میگید .
اگر دختر یا پسری تنوع طلب و منفعت طلب باشن بعد از ازدواج هم میتونن خیانت کنن . ازدواج جلوی عمل نکردن به تعهد رو نمی گیره .
ولی برداشت من از بحث اینه که بیشتر قراره بحث بشه که این تشکیل خانواده ای که نانوشته باشه آیا اشکالی بوجود میاره یا نه .
از نظر تعهد به نظر من امضا کردن چندتا کاغذ باعث ایجاد احساس مسئولیت در آدم بی مسئولیت نمیشه و آدم مسئولیت پذیر هم نیازی به نوشتن و رسمی کردن تعهدش نداره تا به اون عمل کنه .
اون مثال که زدین از پسرا بپرسیم . یه مسئله ای که باز اینجا داره قاطی میشه اینه که ما دو دسته دوستی دختر و پسر داریم (غیر از دوستی معمول) . یکی اونی که معمولا در سن های کمتر هست و هدفش وقت گذرونی یا خوش گذرونی هست و هیچ قصدی برای تشکیل خانواده وجود نداره . دوم اون دسته ای هست که به هدف تشکیل خانواده هست و بنابراین دختر یا پسری که وارد دومی میشن نمیذارن برن و تعدد روابط توش نیست . تعدد روابط که شما بهش اشاره کردید مال دسته اول هست . پس اون احساس تنهایی که بعد از جدایی بوجود میاد رو نمی تونیم فقط به تشکیل خانواده ی نانوشته نسبت بدیم . همونقدر که در این رابطه در صورت جدایی این احساس بوجود میاد در ازدواج هم در صورت طلاق بوجود میاد .

تنها مسئله ای که ازدواج رو دارای برتری می کنه مسائلی مثل حق ارث هست . که در قانون همه ی کشور ها تا وقتی کسی به صورت رسمی همسر کس دیگه ای نباشه حق ارث اون فرد بهش تعلق نمی گیره .
بازم به خانواده و اطرافيان ربط داره كه بعد طلاق چجورين....ولي كسيكه از يه طلاق به خانوادش بر ميگرده از يه نفر كه از رابطه اي به خانوده بر ميگرده كه خوشايند اكثر خانوادها نيس...خودت فكر كن طرف چه حسي ميتونه داشته باشه؟اين كه من الان چيم تو جامعم؟چه باورهاش درس باشه چه غلط
وقتي 2 نفر به قصد ازدواج 2ستن منظورم بود. بازم 2 طرف بر حسب علاقه با همن ولي مطمئن نيستن ..اون رابطه هاي دبيرستاني كه واسه زنگ تفريحشونه اصلا حر فشو نزن....مثلا ئاسم سواله كه اوناييكه 14 سال 2ستن 5 تا هم بچه دارن(همسايه دايي دوستم تو سوئد)...ازدواجم نكردن چرا ازدواج نكردن؟ 1.وقتشون با ارزش تر از اين حر فا بوده كه عقد رسمي كنن؟2.دوس نداشتن به عنوان زن و شوهر نسبت بهم شناخته بشن؟
اصلا عقد 2 ركن داره مهريه كه به نفع زنه...اجازه پدر(كه اگ از راهاي قانوني بخواي ميتوني حقت اگ داره تئسط پدرت ضايع ميشه بگيري)كه باعث ميشه دختر ساده و احساسي ما گول اين جور رابطه هارو نخوره...

اگ پسري هم همچين پيشنهادي بهت داد كه بيا باهم بدون ازدواج ديگه به اون فكرم نكنيا...ابجي....

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از منه مريم :
بازم به خانواده و اطرافيان ربط داره كه بعد طلاق چجورين....ولي كسيكه از يه طلاق به خانوادش بر ميگرده از يه نفر كه از رابطه اي به خانوده بر ميگرده كه خوشايند اكثر خانوادها نيس...خودت فكر كن طرف چه حسي ميتونه داشته باشه؟اين كه من الان چيم تو جامعم؟چه باورهاش درس باشه چه غلط
وقتي 2 نفر به قصد ازدواج 2ستن منظورم بود. بازم 2 طرف بر حسب علاقه با همن ولي مطمئن نيستن ..اون رابطه هاي دبيرستاني كه واسه زنگ تفريحشونه اصلا حر فشو نزن....مثلا ئاسم سواله كه اوناييكه 14 سال 2ستن 5 تا هم بچه دارن(همسايه دايي دوستم تو سوئد)...ازدواجم نكردن چرا ازدواج نكردن؟ 1.وقتشون با ارزش تر از اين حر فا بوده كه عقد رسمي كنن؟2.دوس نداشتن به عنوان زن و شوهر نسبت بهم شناخته بشن؟
اصلا عقد 2 ركن داره مهريه كه به نفع زنه...اجازه پدر(كه اگ از راهاي قانوني بخواي ميتوني حقت اگ داره تئسط پدرت ضايع ميشه بگيري)كه باعث ميشه دختر ساده و احساسي ما گول اين جور رابطه هارو نخوره...

اگ پسري هم همچين پيشنهادي بهت داد كه بيا باهم بدون ازدواج ديگه به اون فكرم نكنيا...ابجي....
خوب آره قبول دارم توی فرهنگ و عرف ایران کسی که طلاق گرفته جایگاه بدی نداره ولی کسی که در یک رابطه جدا شده جایگاه خوبی نداره . البته توی ایران کلا رابطه غیر از ازدواج مورد قبول نیست . یعنی دوست پسر و دوست دختر برای خیلی ها کلا قابل قبول نیست بنابراین جدا شدنش هم قابل قبول نیست .
گاهی استدلال کسایی که ازدواج نمی کنن ولی خانواده هستن اینه که دلیلی برای ازدواج نیست . کاری که دلیلی نداره چرا انجام بدیم .
هم میشه گفت "چرا ازدواج کنن ؟" هم میشه گفت "چرا ازدواج نکنن ؟" .
البته اون ارکان عقد اجازه ی پدر یا باید برای هم دختر هم پسر باشه یا اصلا نباشه . که شخصا فکر می کنم لازم نبودن اجازه ی پدر به صورت قانونی بهتره . کسی که به سن قانونی رسیده عواقب همه ی تصمیماتش با خودش هست و پدر و مادر میتونن بهش مشورت بدن ولی آینده ای که قراره عواقبش با اون فرد باشه باید تصمیم نهایی کاملا با خودش باشه .
البته به نظر من در نهایت ازدواج از نظر حقوق قانونی مثل حق ارث برتری داره به تشکیل خانواده بدون ازدواج . اما اگر این حقوق رو در نظر نگیریم درواقع هیچ کدوم به اون یکی برتری نداره .

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

عزيزم يكي از دوستام b f اش دزد بود...دزد و دوست ساده من علاقه شديدي بهش داشت....اگه اجازه پدر لازم نبود حتما ميرفت ازدواجرو ميكرد...و بدبخت ميشد. #-o..اونجوريكه دخترا گول ميخورن پسرا اگ بخوان هم نميتونن انقد ساده لوحانه تصميم بگيرن...همين يدونه نمونه واسه من كافي بود كه بفهمم چقد ازدواج رسمي بهتره...اون چيزاييكه باباها ميبينن ما شايد هيچوقت نميبينيم.....به نظر منم اگ كسي زير بار عقد محضري نميره يعني ميخواد خوش باشه....و الا عين بقيه بودن چه اشكالي داره؟يه عقد محضري ساده باعث ميشه به كجاش بر بخوره؟

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

چجوری می گید پسرا گول نمی خورن ؟؟ الان دارید به شکل واضح به عقل دخترا توهین می کنید . :D در حالی که اتفاقا بلوغ عقلی و فکری دختر ها از پسرها چند سال زودتره . یعنی یک دختر در سن یکسان با پسر از نظر درک عقلی بالاتر هست . پس این حرفی که میزنید زیاد منطقی نیست .
پدر و مادر ایشون باید بهشون مشورت میدادن و در مورد این آقا تحقیق می کردن و مطمئنا اگر به دخترشون می گفتن که این آقا دزده هیچ وقت تصمیم به ازدواج باهاش نمی گرفت . اگر هم می دونست که دزده طرف و باز تصمیم به ازدواج باهاش می گرفت اونوقت به کسی ربطی نداشت . زندگی خودشه شاید دوست داشته باشه با یه دزد زندگی کنه . ایراد این مسئله شاید درمورد دختر 18 19 ساله واضح نشه ولی وقتی یه دختر 30 ساله بخواد ازدواج کنه و برای ازدواجش باید از پدرش اجازه بگیره که آیا پدرش پسند کنه یا نه اون موقع ایراد کار معلوم میشه . که یه آدم عقل و بالغ حق نداره برای سرنوشتش تصمیم بگیره به تنهایی .
مثلا با شرایط عقد در ایران شاید بشه حق داد به جوونایی که زیر بار نرن بخصوص دختر ها . ولی اگر محدودیتی با ازدواج ایجاد نشه بله دلیلی نیست که ازدواج نکنن

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

به نقل از Bahar_R :
چجوری می گید پسرا گول نمی خورن ؟؟ الان دارید به شکل واضح به عقل دخترا توهین می کنید . :D در حالی که اتفاقا بلوغ عقلی و فکری دختر ها از پسرها چند سال زودتره . یعنی یک دختر در سن یکسان با پسر از نظر درک عقلی بالاتر هست . پس این حرفی که میزنید زیاد منطقی نیست .
پدر و مادر ایشون باید بهشون مشورت میدادن و در مورد این آقا تحقیق می کردن و مطمئنا اگر به دخترشون می گفتن که این آقا دزده هیچ وقت تصمیم به ازدواج باهاش نمی گرفت . اگر هم می دونست که دزده طرف و باز تصمیم به ازدواج باهاش می گرفت اونوقت به کسی ربطی نداشت . زندگی خودشه شاید دوست داشته باشه با یه دزد زندگی کنه . ایراد این مسئله شاید درمورد دختر 18 19 ساله واضح نشه ولی وقتی یه دختر 30 ساله بخواد ازدواج کنه و برای ازدواجش باید از پدرش اجازه بگیره که آیا پدرش پسند کنه یا نه اون موقع ایراد کار معلوم میشه . که یه آدم عقل و بالغ حق نداره برای سرنوشتش تصمیم بگیره به تنهایی .
مثلا با شرایط عقد در ایران شاید بشه حق داد به جوونایی که زیر بار نرن بخصوص دختر ها . ولی اگر محدودیتی با ازدواج ایجاد نشه بله دلیلی نیست که ازدواج نکنن
همين ديگه انقد رومخه دختره كار كرده بود كه بيچاره دختره حواسش نبود اين كيه اصلا؟نميتونس به مامانشم بگه مامان اين دزده 2ستمه....
شعور و فهم دخترا از پسرا بيشتره يعني سريع از خواسته ها ي اوليه ميگذرن و خواهان عشق و عاطفه هستن و پسرا چند سالي طول ميكشه بفهمن زندگي چيه......تو بايد چند تا از دورو بريامو بهت نشون بدم بفهمي چي ميگم ;;)....پسرا حتي سن پايين هدف گران يعني ميدونن از اولش چي ميخوان...دخترا نه.. سن كم و متاسفانه بعضي اوقات هم سن بالاي 20اولش هي ناز و فلان ولي انقد كه بهشون گير ميدن ديكه تسليم ميشن.....و قانونيكه تو مملكت ماست تقريبا از قران و احاديثه كه اجازه پدر لازمه واسه اينجور دختراست و قانون از كجا بدونه كه ما چجور دختريم يا اماممونم كه نيس بگه اين دختره از رو احساسات تصميم نميگيره پس اي پدر !!!بزار كارشو كنه .........اونيم كه ميگي دختره هي منتظر بابا هه بمونه تا يه سنيه ...از سناي بالاتر ديگه اجازه پدر لازم نيس .....مثلا اون وقتي كه ديگه كسي نمياد طرف دختر اگ يكي بياد ديگه نميخواد از بابات اجازه بگيري....من اينو شنيدم و اينم شنيدم كه مثلا پير زن هاييكه عمرا كسي بخواد بره طرفشون ميتونن با حجاب كامل نيان بيرون...من با اينكه خيلي اذيت شدن دخترا رو ديدم سر احساساتي بودنشون نميدونم واسه خودم پيش بياد چه تصميمي ميگيرم....خوشحال ميشم كه بابام كمكم كنه....اصلا غلبه اي كه پسر رو احساسش داره رو با دختر يكي ندون

usboy

کاربر حرفه‌ای

اتفاقا بنظر من زنهاي مطلقه خوشبختترين زنها هستن
چون نه اجازه ي پدر ميخوان نه اجازه شوهر براي كاراشون :)
بعدشم چرا ما از طلاق دهنيت بدي داريم؟؟؟
طلاق يعني آسوده شدن يك زن از دسته يه مرد ديوانه و برعكس
اصلا شايد طرف تا يه مدتي از يه كسي خوشش مياد ولي بعدش حوصلشو نداره
خب چرا خودشو عذاب بده
از اول اصن ازدواج نميكنه با طرف
چه اشكال داره طرف همونجوري مثلا تو ٥٠ سالگي ازدواج كنه؟؟؟

بالا