- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : دوستی به جای ازدواج
به قانون یا کسی مربوط نیست که یک نفر بخواد یه روش زندگی رو انتخاب کنه . کسی که بالای 18 سال هست عواقب همه ی تصمیماتش با خودش هست . اگر یه دختری خواست با کسی ازدواج کنه و پدرش اجازه نداد درحالی که ممکنه پدرش اشتباه کنه بعد عواقبش برای کیه ؟ عواقبش برای اون دختر هست که زندگی مطلوبش رو بدست نمیاره . بنابراین وقتی عواقب برعهده اون دختر هست نمی شه یکی دیگه تصمیم بگیره ، باید تصمیم هم با خود فرد باشه .
ضمنا یه مسئله کوچیک رو یادآوری کنم اینجا بخش جامعه شناسی هست بنابراین حدیث بیارین یا از یه دین خاص حکم بیارین که مسئله چطور باید باشه قبول نیست . توی اعتقادی شاید بشه چون دین گفته باید فلان جور باشه اما توی جامعه شناسی استدلالی به جز حکم دین نیاز هست . :)
در مورد مزایای ازدواج پس تا اینجا قبوله که امضا کردن چندتا کاغذ لزوما باعث احساس مسئولیت و تعهد نمیشه ؟ و تنها برتری ازدواج نسبت به دوستی مسائلی مثل حقوق قانونی در برابر همسر نظیر حق ارث هست ؟
خوب از نظر روانشناسی خانم ها عواطف و احساسات بیشتری دارن اما احساست و عواطف لزوما بیشتر از منطق نیست . قانونی که برای جلوگیری از اشتباهات براثر پخته نبودن در همه جای دنیا وجود داره اینه که کسی زیر 18 سال نمی تونه ازدواج کنه . و بالای 18 سال عاقل تشخیص داده میشه .به نقل از منه مريم :همين ديگه انقد رومخه دختره كار كرده بود كه بيچاره دختره حواسش نبود اين كيه اصلا؟نميتونس به مامانشم بگه مامان اين دزده 2ستمه....
شعور و فهم دخترا از پسرا بيشتره يعني سريع از خواسته ها ي اوليه ميگذرن و خواهان عشق و عاطفه هستن و پسرا چند سالي طول ميكشه بفهمن زندگي چيه......تو بايد چند تا از دورو بريامو بهت نشون بدم بفهمي چي ميگم ....پسرا حتي سن پايين هدف گران يعني ميدونن از اولش چي ميخوان...دخترا نه.. سن كم و متاسفانه بعضي اوقات هم سن بالاي 20اولش هي ناز و فلان ولي انقد كه بهشون گير ميدن ديكه تسليم ميشن.....و قانونيكه تو مملكت ماست تقريبا از قران و احاديثه كه اجازه پدر لازمه واسه اينجور دختراست و قانون از كجا بدونه كه ما چجور دختريم يا اماممونم كه نيس بگه اين دختره از رو احساسات تصميم نميگيره پس اي پدر !!!بزار كارشو كنه .........اونيم كه ميگي دختره هي منتظر بابا هه بمونه تا يه سنيه ...از سناي بالاتر ديگه اجازه پدر لازم نيس .....مثلا اون وقتي كه ديگه كسي نمياد طرف دختر اگ يكي بياد ديگه نميخواد از بابات اجازه بگيري....من اينو شنيدم و اينم شنيدم كه مثلا پير زن هاييكه عمرا كسي بخواد بره طرفشون ميتونن با حجاب كامل نيان بيرون...من با اينكه خيلي اذيت شدن دخترا رو ديدم سر احساساتي بودنشون نميدونم واسه خودم پيش بياد چه تصميمي ميگيرم....خوشحال ميشم كه بابام كمكم كنه....اصلا غلبه اي كه پسر رو احساسش داره رو با دختر يكي ندون
به قانون یا کسی مربوط نیست که یک نفر بخواد یه روش زندگی رو انتخاب کنه . کسی که بالای 18 سال هست عواقب همه ی تصمیماتش با خودش هست . اگر یه دختری خواست با کسی ازدواج کنه و پدرش اجازه نداد درحالی که ممکنه پدرش اشتباه کنه بعد عواقبش برای کیه ؟ عواقبش برای اون دختر هست که زندگی مطلوبش رو بدست نمیاره . بنابراین وقتی عواقب برعهده اون دختر هست نمی شه یکی دیگه تصمیم بگیره ، باید تصمیم هم با خود فرد باشه .
ضمنا یه مسئله کوچیک رو یادآوری کنم اینجا بخش جامعه شناسی هست بنابراین حدیث بیارین یا از یه دین خاص حکم بیارین که مسئله چطور باید باشه قبول نیست . توی اعتقادی شاید بشه چون دین گفته باید فلان جور باشه اما توی جامعه شناسی استدلالی به جز حکم دین نیاز هست . :)
در مورد مزایای ازدواج پس تا اینجا قبوله که امضا کردن چندتا کاغذ لزوما باعث احساس مسئولیت و تعهد نمیشه ؟ و تنها برتری ازدواج نسبت به دوستی مسائلی مثل حقوق قانونی در برابر همسر نظیر حق ارث هست ؟