دوستی به جای ازدواج

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : دوستی به جای ازدواج

به نقل از منه مريم :
همين ديگه انقد رومخه دختره كار كرده بود كه بيچاره دختره حواسش نبود اين كيه اصلا؟نميتونس به مامانشم بگه مامان اين دزده 2ستمه....
شعور و فهم دخترا از پسرا بيشتره يعني سريع از خواسته ها ي اوليه ميگذرن و خواهان عشق و عاطفه هستن و پسرا چند سالي طول ميكشه بفهمن زندگي چيه......تو بايد چند تا از دورو بريامو بهت نشون بدم بفهمي چي ميگم ;;)....پسرا حتي سن پايين هدف گران يعني ميدونن از اولش چي ميخوان...دخترا نه.. سن كم و متاسفانه بعضي اوقات هم سن بالاي 20اولش هي ناز و فلان ولي انقد كه بهشون گير ميدن ديكه تسليم ميشن.....و قانونيكه تو مملكت ماست تقريبا از قران و احاديثه كه اجازه پدر لازمه واسه اينجور دختراست و قانون از كجا بدونه كه ما چجور دختريم يا اماممونم كه نيس بگه اين دختره از رو احساسات تصميم نميگيره پس اي پدر !!!بزار كارشو كنه .........اونيم كه ميگي دختره هي منتظر بابا هه بمونه تا يه سنيه ...از سناي بالاتر ديگه اجازه پدر لازم نيس .....مثلا اون وقتي كه ديگه كسي نمياد طرف دختر اگ يكي بياد ديگه نميخواد از بابات اجازه بگيري....من اينو شنيدم و اينم شنيدم كه مثلا پير زن هاييكه عمرا كسي بخواد بره طرفشون ميتونن با حجاب كامل نيان بيرون...من با اينكه خيلي اذيت شدن دخترا رو ديدم سر احساساتي بودنشون نميدونم واسه خودم پيش بياد چه تصميمي ميگيرم....خوشحال ميشم كه بابام كمكم كنه....اصلا غلبه اي كه پسر رو احساسش داره رو با دختر يكي ندون
خوب از نظر روانشناسی خانم ها عواطف و احساسات بیشتری دارن اما احساست و عواطف لزوما بیشتر از منطق نیست . قانونی که برای جلوگیری از اشتباهات براثر پخته نبودن در همه جای دنیا وجود داره اینه که کسی زیر 18 سال نمی تونه ازدواج کنه . و بالای 18 سال عاقل تشخیص داده میشه .
به قانون یا کسی مربوط نیست که یک نفر بخواد یه روش زندگی رو انتخاب کنه . کسی که بالای 18 سال هست عواقب همه ی تصمیماتش با خودش هست . اگر یه دختری خواست با کسی ازدواج کنه و پدرش اجازه نداد درحالی که ممکنه پدرش اشتباه کنه بعد عواقبش برای کیه ؟ عواقبش برای اون دختر هست که زندگی مطلوبش رو بدست نمیاره . بنابراین وقتی عواقب برعهده اون دختر هست نمی شه یکی دیگه تصمیم بگیره ، باید تصمیم هم با خود فرد باشه .
ضمنا یه مسئله کوچیک رو یادآوری کنم :D اینجا بخش جامعه شناسی هست بنابراین حدیث بیارین یا از یه دین خاص حکم بیارین که مسئله چطور باید باشه قبول نیست . توی اعتقادی شاید بشه چون دین گفته باید فلان جور باشه اما توی جامعه شناسی استدلالی به جز حکم دین نیاز هست . :)

در مورد مزایای ازدواج پس تا اینجا قبوله که امضا کردن چندتا کاغذ لزوما باعث احساس مسئولیت و تعهد نمیشه ؟ و تنها برتری ازدواج نسبت به دوستی مسائلی مثل حقوق قانونی در برابر همسر نظیر حق ارث هست ؟

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
دندون پزشكي:*

جواباتو ريز بريز نوشتم...با دقت بخون...اول اينكه من هنوز حرفاي تورو قبول نكردم كه اخر همه پستات مينويسي پس تا اينجا فلان مطلب رو قول ميكنيم.......اينو ديگه ننويس...اخرين پستم ببين چند بار تكرار كردي

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

خوب رد نکردی و دلیلی برای رد شدنش نیاوردی . علم غیب که ندارم . بحث باید پیش بره و ما باید بدونیم تا کجا پیش رفتیم .
اگر به مسئله ای توی پست من ایرادی وارد میدونی با دلیل بگو که واضح باشه الان کجای بحث هستیم . :)
ضمنا من آخر همین یه دونه پستم فقط نوشتم و علامت سوال قرار دادم به معنای پرسش .

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

به نقل از USboy :
اتفاقا بنظر من زنهاي مطلقه خوشبختترين زنها هستن
چون نه اجازه ي پدر ميخوان نه اجازه شوهر براي كاراشون :)
بعدشم چرا ما از طلاق دهنيت بدي داريم؟؟؟
طلاق يعني آسوده شدن يك زن از دسته يه مرد ديوانه و برعكس
اصلا شايد طرف تا يه مدتي از يه كسي خوشش مياد ولي بعدش حوصلشو نداره
خب چرا خودشو عذاب بده
از اول اصن ازدواج نميكنه با طرف
چه اشكال داره طرف همونجوري مثلا تو ٥٠ سالگي ازدواج كنه؟؟؟

خدارو شكر كه دختر نيستي :D
دختريكه ميگه دوس داره زن مطلقه باشه يا ديونس يا ميخواد يه كلاه شرعي بزاره روكاراي به قول معروف از اون كارا!!!!!!!!!!كه باز اگه از لحظ ديني و قا نوني بگيم بيشتر از 3 بار نميتونه به كاراي خفت بارش ادامه بده.....خدا فكر همه چيو كرده ;;)...

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

به نقل از Bahar_R :
خوب رد نکردی و دلیلی برای رد شدنش نیاوردی . علم غیب که ندارم . بحث باید پیش بره و ما باید بدونیم تا کجا پیش رفتیم .
اگر به مسئله ای توی پست من ایرادی وارد میدونی با دلیل بگو که واضح باشه الان کجای بحث هستیم . :)
ضمنا من آخر همین یه دونه پستم فقط نوشتم و علامت سوال قرار دادم به معنای پرسش .

نه ...تو 2يا 3 تا قبليا هم گفتي....الان از بيرون اومدم ...تايپم كنده ....حتما جواباتو ميدم .....عزيزم بحثمون بيشتر اين طرف رفته كه همديگرو قبول نداريم و فقط ميگيم...بايد درست بگيم و قبليارو هي نگيم...

/m\
به نقل از Bahar_R :
خوب از نظر روانشناسی خانم ها عواطف و احساسات بیشتری دارن اما احساست و عواطف لزوما بیشتر از منطق نیست
چرا! همون روانشناسي ميگه احساسات خانمها بر عقلشون(منطق)غلبه ميكنه.

به نقل از Bahar_R :
قانونی که برای جلوگیری از اشتباهات براثر پخته نبودن در همه جای دنیا وجود داره اینه که کسی زیر 18 سال نمی تونه ازدواج کنه . و بالای 18 سال عاقل تشخیص داده میشه .
به قانون یا کسی مربوط نیست که یک نفر بخواد یه روش زندگی رو انتخاب کنه .
پس اصلا قانون واسه چيه!واسه اينه كه هرج و مرج نباشه و هر كي هر كاري دوس داره نكنه....

به نقل از Bahar_R :
. کسی که بالای 18 سال هست عواقب همه ی تصمیماتش با خودش هست ؟
عواقب تصميماتش با خودشه و اصلا خودش نابود شه!جامعه چهگناهي داره كه همچين ادمي رو تحمل كنه...اصلا يكي بخواد هرجور 2ست داره خب معتاد هم اجتماع هم خانواده ه خودش ضرر ميزنه...توهر كاري ميكني مستقيم و غير مستقيم تو اجتماع تاثير ميزاره....چون شخص تو تو لجتماع راه ميره.

به نقل از Bahar_R :
. اگر یه دختری خواست با کسی ازدواج کنه و پدرش اجازه نداد درحالی که ممکنه پدرش اشتباه کنه بعد عواقبش برای کیه ؟ عواقبش برای اون دختر هست که زندگی مطلوبش رو بدست نمیاره . بنابراین وقتی عواقب برعهده اون دختر هست نمی شه یکی دیگه تصمیم بگیره ، باید تصمیم هم با خود فرد باشه .
هيچ پدري ببد بچه رو نميخواد ...........اگ خواست
واسه اين تو قانون راه حل هست كه ميتونه حقش رو بگيره(اين رو تو يه پست ديگه گفتم اگ خونده باشي)

به نقل از Bahar_R :
ضمنا یه مسئله کوچیک رو یادآوری کنم :D اینجا بخش جامعه شناسی هست بنابراین حدیث بیارین یا از یه دین خاص حکم بیارین که مسئله چطور باید باشه قبول نیست . توی اعتقادی شاید بشه چون دین گفته باید فلان جور باشه اما توی جامعه شناسی استدلالی به جز حکم دین نیاز هست . :)
؟
حديث يا دين نياوردم فقط گفتم ا گر كسي اين دين رو قبول نداره اقليت هستش ومحترم وما به اونا نميگيم چي خوبه يا بد و اونا هم بايد اينطور باشن
ولي كسيكه قانون رو قبول نداره حتي توي اون كشورايي كه چيزي كه تو ميگي عاديه كه من فكر نكنم...اونجام تورو به عنوان مجرم ميبرن زندان!تو همهجوامع ازدواج خيلي مهمه...حتي اون كشورايي كه بي بند و باري به حد فجيح رسيده.

×نیرمان : لطفا پست هاتون رو جدا نزنید ! همه نقل قول ها رو در یک پست جا بدید !6 پست ادغام شد!

usboy

کاربر حرفه‌ای

اوووووووووووف چقدر عصبي شدين
ما هم حرف داريم
حرف ما اينه
هركي هر كاري كه دوست داره ميكنه به هيچكسم ربطي نداره
شما ميگي براي جامعه آسيب داره
از فردا بيان روسري ها رو بكشن چون من حالم از ديدن روسري به هم ميخوره
اينكه دليل نميشه
اون فردي كه معتاده مقصرش حكومته
چون حكومت تفريح ديگه اي براي جوونا نذاشته
نه كنسرتي نه سينمايي نه ...
خانه سينما رو ميبندن
دوتا پسر دختر ميبينن دهنشونو سرويس ميكنن
خب طرف مجبوره معتادشه
بعدشم زنها هر رابطه اي داشته باشن حال ميكنن كه داشته باشن
مثله معتادا كه نميان جلوي بچه ها و خانواده ها كه آسيب بزنن به جامعه

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

گفتم خستم B-)..عصبي؟؟؟ ^#^

مقصر كار رو نبايد كس ديگه كرد....ادم بايد مسوليت كارشو بپذيره..معتاد ميتونست تفريحاي من وشمارو داشته بشه..ماهم تو اين اجتماعيم...معتاديم؟ :D
نه...زنا ييكه حال ميكنن هركاري كنن خب ميرن با پسر يه خانواده ديگه يا اصلا با پدر يا شوهر يكي ديگه
خودت بفهمي بابات خداي نكرده همچين كاري كرده ميگي هر كاري 2ستاره بكنه؟
يا مامانت؟يا ابجيت يا داداشت؟حالا بر فرض از هم جداهم بشن و برن با يكي ديگه خوبه؟

بحث ما اين نيس دخترا هر كاري ميخوان بكنن يا نه....بالاي صفحه رو بخون يبار

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

آقا جانِ مَن لطفا لحن رو آروم کنید ! :D خانواده ی هم رو مثال نزنید زشته خب ! میدونم منظوری ندارید و فقط مثال ه اما شاید به کسی برخورد !

فک کنم بحث تون داره زیاد کش دار میشه ! بهتر نیست یه موضوع جدید پیش بکشیم؟ :-?

به نظر شما یه رابطه دوستی قبل از ازدواج بیشتر به پسر ضربه میزنه یا به دختر ؟ اصلا رابطه قبل از ازدواج لازمه ؟ شرایط دوست بودن چی هست اصلا؟

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

به نقل از نیرمـا)΄ :
آقا جانِ مَن لطفا لحن رو آروم کنید ! :D خانواده ی هم رو مثال نزنید زشته خب ! میدونم منظوری ندارید و فقط مثال ه اما شاید به کسی برخورد !

فک کنم بحث تون داره زیاد کش دار میشه ! بهتر نیست یه موضوع جدید پیش بکشیم؟ :-?

به نظر شما یه رابطه دوستی قبل از ازدواج بیشتر به پسر ضربه میزنه یا به دختر ؟ اصلا رابطه قبل از ازدواج لازمه ؟ شرایط دوست بودن چی هست اصلا؟
من واقعا منظوي نداشتمولي وقت فك ميكنم طرفي كه اين صحبتو ميكنه خب يه نيم نگاهي هم خانوده خودش رو ببينه وانقد اروپايي فك نكنه

خودم از كساييكه بهخانواده طرف گير يدن متنفرم...ولي خواستم يه مثال خانواده رو كه قبول داره خوبن رو زده باشم
از دااااش us boy هم ميخوام كه به دل نگيره يوقت \:D/ \:D/

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از منه مريم :
چرا! همون روانشناسي ميگه احساسات خانمها بر عقلشون(منطق)غلبه ميكنه
میشه یه منبع روانشناسی معرفی کنی که اینو میگه ؟ :D
چون من تاحالا چیزایی که خوندم دیدم که میگه احساسات و عواطف خانوم ها پررنگ تره نسبت به آقایون اما اصلا نشنیدم و به نظرم هم منطقی نمیاد که لزوما به منطق غلبه کنه . اگر بخوایم طبق حرف شما بگیم که خانم ها باید خیلی رفتارشون بچگونه باشه . یعنی همیشه احساسات غلبه کنه به منطق . "هرچی دلم میگه" یه خصلت مربوط به بچه های کوچیک هست که مسلما همه ی خانم ها اینطور نیستن . غلبه ی احساسات به منطق یا برعکس یکی از ویژگی های شخصیتی هرکس هست (جدا از جنسیت) و کاملا مربوط به فرده یکی ممکنه اینطوری باشه یکی دیگه نباشه .
اگه نه که خانم ها چطوره کلا تصمیمات و زندگیشونو بدن دست آقایون ؟ از اونجایی که خودشون بدون عقل و با احساسات تصمیم می گیرن ؟ :D
به نقل از منه مريم :
پس اصلا قانون واسه چيه!واسه اينه كه هرج و مرج نباشه و هر كي هر كاري دوس داره نكنه....
قانون برای اینه که حقوق افراد رو حفظ کنه . به هیچ وجه برای این نیست که جلوی اینو بگیره که هرکی هر کاری دوست داره انجام بده . البته این "هرکاری" تا جایی اجازه داره پیش بره که مزاحم افراد دیگه ی جامعه نشه . که مسائل شخصی یک نفر مثل نوع ازدواجش و نوع زندگی کردنش برای سایر شهروندان مزاحمتی ایجاد نمی کنه بنابراین قانون حق نداره در مسائل شخصی افراد دخالت کنه .
به نقل از منه مريم :
عواقب تصميماتش با خودشه و اصلا خودش نابود شه!جامعه چهگناهي داره كه همچين ادمي رو تحمل كنه...اصلا يكي بخواد هرجور 2ست داره خب معتاد هم اجتماع هم خانواده ه خودش ضرر ميزنه...توهر كاري ميكني مستقيم و غير مستقيم تو اجتماع تاثير ميزاره....چون شخص تو تو لجتماع راه ميره
چجور آدمی رو؟ ضمنا معتاد با کسی که فکر می کنه نیازی نیست ازدواج کنه خیلی خیلی فرق می کنه . مواد مخدر یه چیزیه که به طور قطعی توی همه ی دنیا مضر شناخته میشه و هیچ حرفی توش نیست . ازدواج کردن یا نکردن و اصولا روش های مختلف زندگی یه مسئله ی حل شده نیست که جواب قطعی داشته باشه . تابحال هم هیچکس نتونسته به همه ی دنیا اثبات کنه که فلان روش زندگی از همه بهتره چون شدنی نیست از نظر گستردگی ملاک ها .
ضمنا حرف من رو ناقص نقل نکن لطفا :D من اونجا که این حرف رو زدم گفتم وقتی هر کاری کنه عواقبش رو خودش باید بپذیره بنابراین تصمیم گیری برای عواقبی که خودش باید تحمل کنه هم با خودش هست .
به نقل از منه مريم :
هيچ پدري ببد بچه رو نميخواد ...........اگ خواست
واسه اين تو قانون راه حل هست كه ميتونه حقش رو بگيره(اين رو تو يه پست ديگه گفتم اگ خونده باشي)
بله هیچ پدری بد بچه رو نمی خواد . مسئله اینه که معیار پدر و مادر و بچه (دو نسل متفاوت) خیلی وقتا در مورد زندگی خوب و مطلوب یکی نیست . بنابراین ممکنه نوع زندگی که فرزند انتخاب می کنه برای پدر زندگی مطلوب و خوب تلقی نشه . و اینجاست که فرزند که باید عواقب انتخاب نوع زندگی رو بپذیره ، باید خودش انتخاب کنه .
به نقل از منه مريم :
حديث يا دين نياوردم فقط گفتم ا گر كسي اين دين رو قبول نداره اقليت هستش ومحترم وما به اونا نميگيم چي خوبه يا بد و اونا هم بايد اينطور باشن
ولي كسيكه قانون رو قبول نداره حتي توي اون كشورايي كه چيزي كه تو ميگي عاديه كه من فكر نكنم...اونجام تورو به عنوان مجرم ميبرن زندان!تو همهجوامع ازدواج خيلي مهمه...حتي اون كشورايي كه بي بند و باري به حد فجيح رسيده
خوب من صرفا گفتم اون قسمتی که گفتی حدیث داریم که باید پدر اجازه بده توی بخش جامعه شناسی این استدلال قابل قبولی نیست که حدیث یا دین گفته .
قانون لزوما درست مطلق نیست روی سنگ هم ننوشتن که قابل تغییر نباشه . ما داریم بحث می کنیم که اصلا آیا چنین قانونی درست هست که باشه یا نه .
کسی منکر اهمیت ازدواج توی همه ی جوامع نشد . اما شرایط ازدواج باید طوری باشه که برای فرد محدودیت ایجاد نکنه چون اگر ازدواج تبدیل بشه به پدیده ای محدود کننده دوستی میتونه ترجیح پیدا کنه .

uranuscelona

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرز2
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از USboy :
اوووووووووووف چقدر عصبي شدين
ما هم حرف داريم
حرف ما اينه
هركي هر كاري كه دوست داره ميكنه به هيچكسم ربطي نداره
شما ميگي براي جامعه آسيب داره
از فردا بيان روسري ها رو بكشن چون من حالم از ديدن روسري به هم ميخوره
اينكه دليل نميشه
اون فردي كه معتاده مقصرش حكومته
چون حكومت تفريح ديگه اي براي جوونا نذاشته
نه كنسرتي نه سينمايي نه ...
خانه سينما رو ميبندن
دوتا پسر دختر ميبينن دهنشونو سرويس ميكنن
خب طرف مجبوره معتادشه
بعدشم زنها هر رابطه اي داشته باشن حال ميكنن كه داشته باشن
مثله معتادا كه نميان جلوي بچه ها و خانواده ها كه آسيب بزنن به جامعه
کنسرت که خیلی هست!! حالا درسته با دردسر مجوز میدن ولی به نسبت ده سال پیش الان خیلی بهتره همش کنسرت دارن خواننده ها تو شهرای مختلف!
درسته حکومت نقش بزرگی داره تو مشکلات ولی نمیشه همه چب رو گردن حکومت انداخت!
تو امریکا که شما قبولش دارید اعتیاد نیس؟ بی بند و باری نیس؟ صد در صد هست و مشکلاتشون از ایران هم بیشتره از این نظر

کلا به ازدواج اعتقادی ندارم ولی به نظرم دوستی بیشتر ضرر میزنه! چون طرف خودش رو ازاد میدونه که هرکاری می خواد انجام بده و طرف مقابل ضرر می کنه! ضربه روحی می خوره! یه چیزایی مثل معصومیت هم از بین میره!
ازدواج هم که دیگه سراپا محدودیته! به درد نمی خوره!
اصن حیف خانوما نیس گیر اقایون بیفتن؟ :D

usboy

کاربر حرفه‌ای

من اصلا حكومت امريكا رو كامل نميدونم
منظورم سوييس بود
من كلا معتقدم هركي ميخواد ازدواج كنه هركي ميخواد دوست باشه
اصن يه زن مجردي ميخواد با ١٠ تا مرد رابطه داشته باشه
بازم به كسي ربطي نداره

• لایک
امتیازات: Pan

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

به نقل از USboy :
منظورم سوييس بود
بازم به كسي ربطي نداره

فکر نمی کنی اینجوری بنیان خانواده ها از هم بپاشه ؟ :-? آزادی خوبه اما نه در حدی که ارزش های جامعه رو مختل کنه ! یه مثالی بود تو کتاب دینی ! جامعه مثل کشتی ه ! اگه هرکسی به بهانه اینکه بخشی از کشتی مال اونه جاشو سوراخ کنه همه غرق میشن !

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

به نقل از USboy :
منظورم سوييس بود
بازم به كسي ربطي نداره

اون خانمي كه با 10 تا مرده خب با شوهر يا پدر يه كسه ديگه اي ممكنه باشه.....و اين واسه اون خانواده فاجعه ميشه...

usboy

کاربر حرفه‌ای

دوستان من در قبل هم اشاره كردم
تا قبل از ازدواج
بعد از ازدواج كه خيانت محسوب ميشه براي همسر چه مرد و چه زن
مرد متاهل غلط ميكنه با زن ديگه اي رابطه داشته باشه

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

USboy × اینجا یه بحث مطرح میشه ! ببین کسی که تنوع طلب بار بیاد حتی بعد از ازدواج هم به یکی راضی نمیشه ! مثل اینه که به بچه فحش یاد بدی ، خیلی سخت یادش میره ! کسی هم که به بی بند و باری و یا به اصطلاح آزادی جنسی عادت کرده باشه یا کلا ازدواج نخواهد کرد و یا اینکه بعد ازدواجم خیانت میکنه.

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

به نقل از USboy :
دوستان من در قبل هم اشاره كردم
تا قبل از ازدواج
بعد از ازدواج كه خيانت محسوب ميشه براي همسر چه مرد و چه زن
مرد متاهل غلط ميكنه با زن ديگه اي رابطه داشته باشه
اگ با 2 يا 1 نفر اشنايي داشته باشي خوبه....ولي زياد تر بقيش حر فاي نيرمان...........

usboy

کاربر حرفه‌ای

آقاجان من نميگم يك نفر يا ده نفر
من ميگم هرجور خوده طرف حال ميكنه
بعدشم تا طرف از خودش مطمئن نشده كه نبايد ازدواج كنه
وقتي فهميد كه ميتونه از كارهاي مجرديش جدا بشه بعد بايد ازدواج كنه
طرف تو ايرانم كلي دوستو رفيق بازه ولي بعد از ازدواج ديگه ميذاره كنار
الانم بعد ازدواج بايد بذاره كنار
به نقل از uranuscelona :
کنسرت که خیلی هست!! حالا درسته با دردسر مجوز میدن ولی به نسبت ده سال پیش الان خیلی بهتره همش کنسرت دارن خواننده ها تو شهرای مختلف!
درسته حکومت نقش بزرگی داره تو مشکلات ولی نمیشه همه چب رو گردن حکومت انداخت!
تو امریکا که شما قبولش دارید اعتیاد نیس؟ بی بند و باری نیس؟ صد در صد هست و مشکلاتشون از ایران هم بیشتره از این نظر

کلا به ازدواج اعتقادی ندارم ولی به نظرم دوستی بیشتر ضرر میزنه! چون طرف خودش رو ازاد میدونه که هرکاری می خواد انجام بده و طرف مقابل ضرر می کنه! ضربه روحی می خوره! یه چیزایی مثل معصومیت هم از بین میره!
ازدواج هم که دیگه سراپا محدودیته! به درد نمی خوره!
اصن حیف خانوما نیس گیر اقایون بیفتن؟ :D

جدي ؟؟؟
من تو ايران نه كنسرت جنيفر لوپز ديدم نه ابي نه داريوش نه متاليكا نه ياني نه گوگوش نه...
وقتي اين ها رو نداشته باشه يني هيچي نداره

Shek8fe : پست های متوالی شما ترکیب شد.

arvin.a

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 7
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از منه مريم :
اون خانمي كه با 10 تا مرده خب با شوهر يا پدر يه كسه ديگه اي ممكنه باشه.....و اين واسه اون خانواده فاجعه ميشه...
حالا اگه مجرد باشه مشکلی نداره ~X( :-w

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه

به نقل از arvin.a :
حالا اگه مجرد باشه مشکلی نداره ~X( :-w

مجرد باشه كه دارن فك ميكنن به يه رابطه ي پايدار.... :-"

در اين حالت صدمه اي كه به يه خانواده ميزنه بيشتر از اينه كه وقتي اون خانم با يه پسر مجرده(پسر خانواده)
البته بايد مثال رو كامل ميزدم( هميشه سعي ميكنم بدترين مثال رو بزنم...)

بالا