پاسخ : بررسی اتفاقات و حواشی نیم فصل
اول اینکه اینقدر پایه پایه نکنید تو رو خودا
الان غیر از تیمای اصفهانی کدوم تیم از ریشه مشکل نداره؟!
وقتی همه چی از پایه درست میشه که اون مدیر عامل بدبختی که میاد بدونه قراره حداقل 5-6 سال کار کنه
نه اینکه تا 3-4 تا باخت پشت سر هم اورد شوتش کنن بیرون
وقتی مدیر عاملا فوقش دو سال بیشتر نمیمونن میگن چه کاریه از ریشه درست کنیم ، ما که قرار نیست بلند مدت بمونیم ، پس برنامه هامونم کوتاه مدته ، برا نتیجه گیری مقطعیه
همون کاری که پروین میخواست قبل شروع فصل انجام بده ، یِ برنامه 6 ساله تحویل داد که از پایه کارارُ اوکی کنه ولی باش موافقت نکردن ( چرا؟!!)
الانم که رویانیان مدیر عامل شده ، حالا درسته که اومده یا نه کاری ندارم ، ولی تا الان تو کارش موفق بوده ، بازم به خاطر سیاسی بودنشه یا نه کاری ندارم
ولی اگه بذارن چندین سال تو پرسپولیس باشه ، با چند تا باخت پشت سر هم شوتش نکنن بیرون ، اونوقت میتونه یِ کارایی بکنه
سپاهانم الان چرا بیشتر کاراش رو منوال خاصیه؟ چرا اینقدر منظمن ؟ چرا از نظر پایه از بقیه تیما لیگ سرترن ؟! ===> ساکت چند سال مدیرعامل سپاهان بود؟!
----
در رابطه با پرسپولیس :
1- یارگیری بد اول فصل که خیلیش برمیگرده به کاشانی ، ایشون میخواستن خیلی درچارچوب قانون (!!) بازیکن بگیرن برا همین نمیتونستن بازیکنای خیلی تاپی بگیرن ، ولی از اونور فتح الله زاده چک شخصی میداد ، بازیکنام با کله میومدن اونجا
2- بدنسازی قبل فصلشون افتضاح بود ، از دقیقه 80 به بعد همه بازیکنا اصن قفل میکردن ، نمیدونم استیلی چه کار کرده باهاشون!
3- خود استیلی ، به نظر من از نظر فنی زیاد مشکل نداره ، یعنی دانش فنیشُ تا حدی قبول دارم( حداقل اینُ تو تیمای قبلیش نشون داده بود) ولی ، مشکلش این بود که جذبه نداشت ، به بازیکنا شل میگرفت ، و دیگه اینکه نمیتونست حواشیُ جمع کنه ، در کل مربی کاملی نبود ، دانشش بد نبود ، ولی فقط دانش مربی گری کافی نیس!
4- مصدومیتهای پشت سر هم کار دست تیم داد ! نمونه بارزش همین اولادی که برا آقای گلی روش حساب ویژه باز کرده بودیم ولی دریغ از یِ گل ! بعد اینکه هم از مصدومیت خارج شد نتونست بشه همون اولادی قبلی
+ محرومیت شیث و نصرتی دفاع رو داغون کرد + خیلی حاشیه برا تیم درست کرد
-----
نیم فصل دوم :
مربی خیلی خوبی گرفته پرسپولیس ، کار بلده ، کلا کارش درسته
بازیکنای خوبی داره میگیره
به نظرم میتونن امسال سهمیه رُ کسب کنن !
من خوش بینم به این تیم تو نیم فصل دوم!
ولی پرسپولیس اصلی ، پرسپولیس فصل بعد