• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دیدار آدمای معروف!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع L.E
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دیدار آدمای معروف!

پارسال پدر ساعت آفتابي هاي ايران را ديدم .
قرار بود پوريا ناظمي را هم ببينيم . بليط گير نيومد برا ايشون . كلي ناراحت شدم . :((

یه بار تو فیس بوک استاد شجریان رو اد کردم اونم اکسپت کرد!
وقتی آن شد بم پی ام داد!باورم نمی شد!بعد سلام و احوال پرسی گفت:شما استاد عبدالله ظریف رو می شناسید؟تو مشهد استاد من بودن.
گفتم:نه ما تو فامیلمون عبدالله ظریف نداریم اما بابام هم موسیقی کار میکنه و تو جشنواره فجر جایزه بهترین موسیقی رو گرفته!شما رو هم می شناسه!از دوستای صمیمی استاد یگانه و استاد سلیمانیه!
دیگه جوگیر شدم زیاد حرف زدم. دفعه بعد که رفتم فیس بوک دیدم استاد شجریان منو از دوستاشون حذف کردن! ;D

به نقل از skyfullofstars :
پارسال پدر ساعت آفتابي هاي ايران را ديدم .
قرار بود پوريا ناظمي را هم ببينيم . بليط گير نيومد برا ايشون . كلي ناراحت شدم . :((
ا
چقدر اینایی که گفتید من نمیشناسم.

قرئتی مثلا :-" اصن انگار اون میاد دیدار من ؛ هر هفته :| ( الان ریا شد هر ماه یه بار می برنمون ضبط ؟! :-" )
جونم براتون بگه یه بارم فردوسی پور رو دیدیم ، فک کنم آرژانتین بود ( البته کشورش نه ها !!!) :-/
حمید محمدی ، یه فروشگاه
هادی ساعی ، شهرری :-"
مازیار فلاحی ، کنسرتش تو برج میلاد
احمدی نژاد هم که بالاخره جای خود دارد :-" ما وایساده بودیم اون حاشیه ها ، خیل جمعیت هلمون دادن رفتیم جلو ! ایشون هم پیشونی ما رو ماچ کرد ! آبدار :-" جاتون خالی ;D
فرمانده بسیج ( :-") ، تجمع بیست هزار نفری بسیجیان ( :-")
یه بارم یکی رو دیدیم از پشت ، احساس کردیم حیاتیه :-"

من تو یه شهرستان کوچک زندگی می کنم و خیلی ادمای معروفی را ندیدم به جز رضا امیر خانی و چند تا از این دست
ولی بعضا افرادی را دیده ام و می شناسم یا حتی دوستشان هم که واقعا افسوس می خورم که چرا افراد زیادی نمی شناسندشان؟
ولی یکی را دوست دارم ببینم و دستش را ببوسم

• لایک
امتیازات: hel@$

#-o
من الآن آب میشم میرم تو زمین :-":
یه بار تو هتل قلعه نویی و دیدیم بعد دایی م منو برد پیشش ... منم ماتم برده بود...دیدم دوربینو داد دستش گفت یه عکس ازما بگیر ;D
(قضیه مال 7-8 سال پیشه)

نیکبخت واحدی بازیکن احسان خواجه امیری کنسرت و شهین تسلیمی کیش

آقا آقا المپياديام آدمايه معروفين ديگه نه؟ 8-^

مثن آقاي ثقفيان ، خانوم نويدي ، ... اينا 8-^ باهاشون كلاس داشتم 8-^

بعد با آقاي عليپور ، آقاي پيش نماز هم كلاس داشتم تازه 8-^ 8-^ تازه آقاي پيش نماز اسممم پرسيد 8-^ اَاَاَاَاَاَ 8-^

پارسال خونه ی خونواده ی یه شهید تو مشهد نشست اختصاصی بود که نماینده ی مشهدو رئیس سابق قوه ی قضاییه و چنتا از نماینده های شهرای دیگه هم بودن
منم خواهرم خبرنگاره باهم رفته بودیم
اون وسط فقط 4 تا خانوم بیشتر نبود: منو خواهرمو یه خبرنگار دیگه و عفت شریعتی(نماینده ی مشهد)
کلا 15،16 نفری بودیم
خلاصه سر سفره ی شام خانم شریعتی کنار من نشستنو خیلی راحت غذاشونو میخوردن!من که هر قاشق که میخوردم جونم به لبم میومد :-[
تازه هر کی خانم شریعتیو صدا میکرد فک میکردم با منه!! ;))(آخه منم فامیلم شریعتیه دیگه) B-)

Back
بالا