• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دیدار آدمای معروف!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع L.E
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دیدار آدمای معروف!

اگه ادمایه معروف با ما دیدار کرده باشن چی??
تو خونه همسایمون چن روزه ک دارن فیلم برداری میکنن
4شنبه ک از مدر3 میومدم دیدم تو کوچه خعلی شلوغه اول فک کردم یه اتفاقی افتاده جلوتر ک رفتم دیدم یه تعداد وایسادن و با هیاهو یه چیزایی ب هم میگن هیچ کدومشون برام اشنا نبودن...بی تفاوت رد شدم ... :| تو راپله ها همسایمونو دیدم
همسایه:{با هیجان} دیدیشون??
من:{خعلی ریلکس}کیا رو??
همسایه:وا...ساعد هدایتی،سیروس گرجستانی،سوسن پرور و...
من: :-??نع..واقعا :-\ :o
همسایه: :-?
من: :-"

داشتیم میرفتیم مسافرت تیو فرودگاه عمو پورنگ و امیرمحمدو دیدیم :| داشتن میرفتن ترکیه :-??
سید صالحی هست فوتبالیسته ، اون شش ماهی همسایه ما بود 8-}
رامبدجوان و سحر دولتشاهی رو هم توی رستوران دیدیم ^-^

به نقل از speed :
الان یه آدم معروف دیدی که چی بشه؟؟؟ :-/
ميدوني چيه...وقتي آدم يه فرد معروف ميبينه احساس غرور بهش دست ميده...
بعدشم ميتونيم براي رو كم كني هم شده يه آدم معروف ديدن خوبه :))

شانس ندارم که من دبستان که بودم خواهر زاده حمید لولایی تو کلاسمون بود اصلا بهش محل نمیزاشتم یه بار هم حمید لولایی اومد مدرسمون یه بار دیگه هم مهران رجبی رو دیدم یه بار هم محتاج نجومی رو شانس ندارم یه بازیگر جون ببینم :-< ~X(

از همه بهتر حامد بهداد فامیل ماست . اگه دقیق بگم میشه پسر خاله شوهر نوه عمم <:-P <:-P
میرزا کوچک خانم هست ولی دیگه اونو ندیدم متاسفانه ولی میشه شوهر خاله ی مادر زن عموی مادرم

تو هتل پارس کرمان بودیم که تیم مس سرچشمه رو دیدیم اینقد باحال بود :-"
یه بارم سامان گوران رو تو فرودگاه تهران دیدیم
یه بارم یک شخصیت خیلی معروفو تو آیینه دیدم ;D

یه بار ریزعلی خواجوی (همون دهقان فداکار) رو اورده بودن مدرسمون. 90سالش بود! اون موقعا بچه بودیمو جاهل، اینقدر خوشحال بودم که امضاشم گرفتم! :>

من یه بار علی کریمی رو دیدم یعنی دقیقا تو دهنم بود اما خیلی عصبانی بود
دو بار دانیال حکیمی رو دیدم یه بار تو رستوران یه بار تو شهروند تا شعاع دو کیلومتریش هیچ کس نبود
عموپورنگ فیتیله و خاله نرگس رو هم دیدم

× عباس معروفی رو خیلی دیدم. دوست بابام ـه در اصل و از بچگی با هم بزرگ‌شدن. برای همین خیلی دیدم ـش :-"

× رضی هیرمندی رو وقتی دبستان بودم دیدم. اومد و کلی حرف‌زد و اینا. آدم خیلی جالبی‌بود. #جدی

× خودم ؛ شخصا ؛ جلال آل‌احمدُ ندیدم ولی چون دوست‌خانوادگی بودیم خیلی رفت‌و‌آمد داشتیم باهاشون. خودِ شخص جلال رو بابام وقتی بچه بوده دیده ولی خانواده‌شونُ خیلی دیدیم. [ پسرعمه‌ی جلال‌آل‌احمد آدم معروف نیست که. هست؟ اونُ خیلی دیدیم ولی :-" :)) ]

× کل Cast and Crew ـه اون سریال چرت ـه ؛ ستایش ؛ رو هم دیدم. فیلم‌برداری اون سکانس ـای بیمارستان ـشون توی کوچه‌ی ما بود. کافی‌بود بعد از این‌که این ـا ماشین ـاشونُ پارک‌کردن بری تو کوچه تا معنی واقعی تروریسم رو بفهمی :-" [ چون دخترعمه ـم کارگردانی خونده و اینا بازیگر و کارگردان خیلی دیدم. :-" ]

+ عاپ. :]

Back
بالا