Elegy For Dunkirk موسیقی متن بسیار زیبای فیلم Atonement 2007 هست؛ نظر خاصی به طور مستقل دربارهی خود فیلم ندارم، اما موسیقی متنش حقیقتا شنیدنیست.
این نسخه هم با گیتار الکتریکی نواخته میشه و از نسخه اصلی به نظرم قشنگتره.
Le Moulin هم که آشناست؛ موسیقی معروف یان تیرسن که سال 2001 توی فیلم امیلی غوغا کرد. من اون زمان به دنیا هم نیومده بودم اما غوغاش تا پس از سالهای تولد و کودکی من هم ادامه داشت :"
A Way of Life موسیقی متن فیلم The Last Samurai 2003 هست اند گس وات؟ هانس زیمرررر :::: خداوندا از این مرد شکوه خالصه که میباره؛ میدونم که موسیقیهای بسیار زیبایی رو ساخته ولی به طور خیلی ویژه بابت این قطعه و همچنین
Time ، موسیقی متن فیلم Inception 2010 بایستی ازش تشکر کرد D=
Inconsolable یک قطعه از موسیقی انیمه Violet Evergarden هست که شنیدنیست.
اما فراشنیدنیتر، قطعهی
The Ultimate Price ئه که به نظر خودم، بین تمام موسیقیهای زیبایی که در این انیمه هستن، این یکی یه چیز دیگهست. به طور ویژه یه چیز دیگهست!
ویرایشِ یک: قطعهی Merry Go-Round-Life اثرِ Joe Hisaishi، موسیقیِ زمینۀ انیمۀ Howl's Moving Castle معروف :)) با این اثر میتونید ساعتها پرواز کنید واقعاً؛ ولی
این نسخه همراه با اندکی تغییر، زیباتره ~
ویرایشِ دو:
این ترک، با نامِ T-KT اثرِ Hiroyuki Sawano، موسیقیِ متنِ سومین فصلِ انیمۀ Attack On Titanـه؛ راستش حسِ تراژدیکِ این قطعه واقعاً من رو به وجد میاره. و زمانی که اوج میگیره بیشباهت به یه بمبِ حماسی نیست. زیباست. خیلی خیلی خیلی زیباست.
Unravel هم موسیقیِ متنِ انیمۀ Tokyo Ghoulـه.
من سریالِ «سفرِ سبز» رو ندیدم؛ ولی صدای
این قطعه -که گویا مربوط به اون سریاله- با چنان سوزی از ویولنسل بیرون میاد که ای بابا. ای بابا :)) در ادامه، دوباره از کارن همایونفر
این قطعه هست که از قبلی سه برابر قشنگتر و شنیدنیتره. اینقدر که اینها قشنگن خودِ سریالها و فیلمهاشون قشنگ نیستن؛ لذت ببریم از صدا، از نوا، از حسشون :"
این یکی هم، موسیقیِ انیمۀ Death Paradeـه. خیلی خیلی خیلی قشنگه.
هی میخوام ببندم پست رو، هی موارد بیشتری یادم میاد .-. احتمالا بعدها ویرایش کنم و بهش اضافه کنم ولی خب فعلا تا همین جا ~