به نقل از SaϔnA.M :دی سی باشه اون پایین اون شکلی نیستا ( الآن فهمیدین ؟ )
توی این خبر نوشته دسترسی به برخی از وبسایت های جهانی مسدود خواهد شد ... یعنی دقیقا چطوریه ؟ مگه قرار نبود که سایت ها فقط توی سرور های داخل ایران بیاد ؟به نقل از GCD :پس قضیه داخلی شدن اینرنت واقعا جدیه...
خبرایی مثل این رو هم دیده بودم، ولی فکر نمی کردم در این حد باشه که حتی سمپادیا باز نشه
@مهسا و ساینا: شاید منطقه ای تست می کردن، چون مشهد شهر اسلامیه بعید نیس اول اونجا تست کرده باشن
خلاصه اگه دیگه ندیدیمتون از الان خدافظ و اینا
منظورش از وبسایت های جهانی مثلا فیسبوک، توییتر، گوگل، یاهو، آمازون، ebay و اینچور سایتاستبه نقل از Masih-j :توی این خبر نوشته دسترسی به برخی از وبسایت های جهانی مسدود خواهد شد ... یعنی دقیقا چطوریه ؟ مگه قرار نبود که سایت ها فقط توی سرور های داخل ایران بیاد ؟
بعد اگه اینترنت ملی بشه مثلا گوگل را بزارن باشه ... وقتی یه نفر تو گوگل سرچ می کنه نتایج را از همه وبسایت ها می یاره نه فقط از سایت های روی سرور های داخلی که اینطوری خیلی ناکارآمد هست .... یا کاری می کنن که فقط تو سایت های سرور داخلی سرچ کنه ؟
این که دسترسی به یه سری وبسایت و ... امکان پذیر باشه خیلی یه جوریه ... خیلی از وبسایت ها به هم وابستن ، ربط دارن و ...
خو میگم، شاید فقط واسه شاتل مشهد بوده نه جاهای دیگهبه نقل از مهسا² :آقا من میگم سایت ارسال داشت در اون مدت ها داشت به قرعان
يه سوال!به نقل از GCD :منظورش از وبسایت های جهانی مثلا فیسبوک، توییتر، گوگل، یاهو، آمازون، ebay و اینچور سایتاست
کلا میخوان فـیلترینگ رو بجای blacklist بکنن whitelist
آها . بعنی اینطوری می شه که هر کس می ره وبسایتش را ثبت می کنه بعد اگه تایید شد می ره توی white list ؟ پس وبسایت می تونه روی سرور خارجی باشه ؟ یا نه فقط برای وبسایت های جهانی اینطوریه که بعضی هاشون را می یارن توی white list و بقیه سایت ها باید روی سرور داخلی باشند ؟به نقل از GCD :منظورش از وبسایت های جهانی مثلا فیسبوک، توییتر، گوگل، یاهو، آمازون، ebay و اینچور سایتاست
کلا میخوان فـیلترینگ رو بجای blacklist بکنن whitelist
اگه بخوان شبکه رو کلا محدود به داخل کنن، نه نمی شهبه نقل از -)+Sheyda+(- :يه سوال!
ﺍﻻﻥ ﺍﻳﻦ ﻳﻨﻲ ﺍﻳﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻭﻱ ﭘﻲ ﺍﻥ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻴﺸﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﻭﻥ ﺳﺎﻳﺘﺎﻳﻲ ﺷﺪ ﻛﻪ ﺗﻮ "ﻭﺍﻳﺖ ﻟﻴﺴﺖ" ﻧﻴﺴﺘﻦ؟
من نمیدونم دقیقا میخوان چیکار کنن، اگه امروز اینطوری شده که نت محدود به داخل بوده احتمالش هست که اینترنت رو محدود کنن به شبکه داخلی و سایت هایی که سرورشون خارجه و ثبت شده رو کش کنن رو سرورای داخل، یا این که بگن سرورتون رو بیارین داخلبه نقل از Masih-j :آها . بعنی اینطوری می شه که هر کس می ره وبسایتش را ثبت می کنه بعد اگه تایید شد می ره توی white list ؟ پس وبسایت می تونه روی سرور خارجی باشه ؟ یا نه فقط برای وبسایت های جهانی اینطوریه که بعضی هاشون را می یارن توی white list و بقیه سایت ها باید روی سرور داخلی باشند ؟
چیز پی ان کلا دیگه کار نمیکنه که بخوای ازش استفاده کنیبه نقل از -)+Sheyda+(- :يه سوال!
ﺍﻻﻥ ﺍﻳﻦ ﻳﻨﻲ ﺍﻳﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻭﻱ ﭘﻲ ﺍﻥ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻴﺸﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﻭﻥ ﺳﺎﻳﺘﺎﻳﻲ ﺷﺪ ﻛﻪ ﺗﻮ "ﻭﺍﻳﺖ ﻟﻴﺴﺖ" ﻧﻴﺴﺘﻦ؟
ایمیل ملی جمهوری اسلامیبه نقل از ღஜنیرمانஜღ :یه سوال...خب ما واسه چت کردن به جای یاهو..یا به جای Gmail از چی باید استفاده کنیم؟! من یاهوو دوس دارممممممممممممم
آخه برای پایان نامه قرآنیبه نقل از fa.z :اگه اين اتفاق بيفته ديگه چت معنى نداره
حتما تحقيقم فقط بايد قرآنى و حوزوى باشه!