انسان، موجودی کامل یا ...

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : انسان، موجودی کامل یا ...

ماآينده روحال ميسازيم!پس نميشه گفت آينده مهمترازحاله!اگه حال نباشه آينده اي نيست!همون جورکه گذشته اي نبود!حالي هم نميبود!!
ببينيدعقل انسان ميتونه گسترش پيداکنه!همون جورکه تاحالاپيداکرده!اماماهيچ وقت خودمونوباآينده اي که اتفاق نيافتاده قياس نکرديم!
هميشه وهمه جاحتي جاهاي کوچيک مث پيشرفت درسي!!!!

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ninja :
ماآينده روحال ميسازيم!پس نميشه گفت آينده مهمترازحاله!اگه حال نباشه آينده اي نيست!همون جورکه گذشته اي نبود!حالي هم نميبود!!
ببينيدعقل انسان ميتونه گسترش پيداکنه!همون جورکه تاحالاپيداکرده!اماماهيچ وقت خودمونوباآينده اي که اتفاق نيافتاده قياس نکرديم!
هميشه وهمه جاحتي جاهاي کوچيک مث پيشرفت درسي!!!!
وبی باید آینده ای رو ترسیم کنیم که واسش تو حال تلاش کنیم
و من فکر می کنم کسایی تونستن موفق بشن که خودشونو با آینده قیاس کردن

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

اتفاقابنظرمن کسايي موفق اندکه حالشونوخوب ساختن!آينده اي که مبنيش همين الانه!
چيزي که اتفاق نيافتاده!وچگونگيش الان مشخص ميشه قابل قياس نيست!آدماهدف آيندشونوترسيم ميکنن!امااين دليل مزيت آينده نميشه!

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ninja :
اتفاقابنظرمن کسايي موفق اندکه حالشونوخوب ساختن!آينده اي که مبنيش همين الانه!
چيزي که اتفاق نيافتاده!وچگونگيش الان مشخص ميشه قابل قياس نيست!آدماهدف آيندشونوترسيم ميکنن!امااين دليل مزيت آينده نميشه!

اگه آینده ایی نباشه تو برای چی می خوای تلاش کنی؟

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

اگه حالي نباشه چه آينده اي ايجاد ميشه؟
من نميگم به آينده فکرنميکنم...
امابايدتوي حال زندگي کرد...

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

ولی حال ما برای آینده مونه!
فرض کن تو فردا بمیری(فقط فزضه ها اشالا.. همه ی سمپادی ها 1000 سال عمر کنن) اونوقت تو آینده ای نداری و تو یک روز به تمام لذاتی که دوست داری می جوای برسی ولی اگه بدونی فردایی هست امروزتو قربانی می کنی واسه ی فردای بهتر

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

خب حرف منم همينه!قرباني کردن امروز!يعني مااگه حالوبچسبيم بهش پايه واساس آيندس!

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ninja :
خب حرف منم همينه!قرباني کردن امروز!يعني مااگه حالوبچسبيم بهش پايه واساس آيندس!
دقت کردی ما خیلی وقته از بحث اصلی دور شدیم :)

Nooshin_d

نوشین
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از no one :
علم انسان هنوز به این حد نرسیده که تمام حرکات و رفتار های حیوونا رو پیش بینی کنه! در ضمن شاید گونه ی تکامل یافته تر از ما هم تونست رفتار مارو پیشبینی کنه الانم انسان هایی با قدرت هوشی بالایی وجود دارن که می تونن رفتار های آدمای دیگه رو پیشبینی کنن!
مثلا ما نمدونستیم چرا تمام عنکبوتا جاهای خاصی تار میزنن ولی میدونیم همشون این کارو میکنن و نشون میده همشون غریزه و انتخاب یکسانی دارن . خیلی از این موردا هست
ـــ هوش بالا نمیتونه پیش بینی کنه میتونه محاسبه کنه . هوش بالا وقتی میتونه برتری بده که در راه درستی استفاده بشه . مثل کسانی که بمب اتمی میتونستن بسازن ولی برای حفظ جون مردم نساختن . اینا واقعا انسانن و باهوش ! از کسی مثل من معلومه برترن ( از نظر انسانیت و شایستگی)

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نوشين :
مثلا ما نمدونستیم چرا تمام عنکبوتا جاهای خاصی تار میزنن ولی میدونیم همشون این کارو میکنن و نشون میده همشون غریزه و انتخاب یکسانی دارن . خیلی از این موردا هست
ـــ هوش بالا نمیتونه پیش بینی کنه میتونه محاسبه کنه . هوش بالا وقتی میتونه برتری بده که در راه درستی استفاده بشه . مثل کسانی که بمب اتمی میتونستن بسازن ولی برای حفظ جون مردم نساختن . اینا واقعا انسانن و باهوش ! از کسی مثل من معلومه برترن ( از نظر انسانیت و شایستگی)
نه خوب! شما میگی واسه جونه آدما! نمی دونم اون کلیپ رو دیدی که یه پلنگ یه غزلو شکار میکنه (نمیدونم حیوونا چی بودن :-" ) بعد همون لحظه غزاله بچشو بدنیا میاره ولی اون پلنگه جون اونو حفظ میکنه و .....
یعنی اینا برترن!؟!؟!؟
من هنوز به این باور نرسیدم که انسان برترینه! در ضمن من یه جایی رو تو قرآن پیدا کردم که نوشته بود " و تو را بر بیشتر مخلوقات برتری بخشید" خوب پس اون کمترا کیان!؟!

Nooshin_d

نوشین
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از no one :
من هنوز به این باور نرسیدم که انسان برترینه! در ضمن من یه جایی رو تو قرآن پیدا کردم که نوشته بود " و تو را بر بیشتر مخلوقات برتری بخشید" خوب پس اون کمترا کیان!؟!

http://drghabooli.blogfa.com/post-78.aspx
تو این سایت هم اون آیه هم توضیحش داده شده . جالبه .
کلا ما علاوه بر برتری ذاتی ، برتری اکتسابی هم توسط اعمالمون میتونیم داشته باشیم

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نوشين :
http://drghabooli.blogfa.com/post-78.aspx
تو این سایت هم اون آیه هم توضیحش داده شده . جالبه .
کلا ما علاوه بر برتری ذاتی ، برتری اکتسابی هم توسط اعمالمون میتونیم داشته باشیم
سایت جالبی بود!
ولی فرض کنیم ما یه سری کارایی انجام میدیم و کامل تر میشیم! مثلا درس میخونیم دانسته هامون بیشتر میشه و ....
خب به اینجا می رسیم که میمیریم و قیامت میشه و فرضا رفتیم بهشت خب اونجا چی میشه!!!؟!!!(البته الان یه مقدار بحث اعتقادی میشه ولی هنوز مربوط به این انجمنه چون نمی خوایم زیاد وارد ادیان بشیم) ما اونجا کامل تر میشیم که چی؟ وقتی عمر جاویدان داریم و هر چی بخوایم بشه! چه نیازی به این ویژگی ها داریم؟
من خودم تا اینجا رو خیلی فکر کردم ولی به بعد .....

Nooshin_d

نوشین
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

من یه روایتی شنیدم که پیامبر موقع معراج ، یکی از پیمبرا رو با چند تا جوون دید. گفت اینا کی هستن؟ جبرئیل گفت اون پیامبر داره به این جوونا ( تو برزخ) یه سری علوم تعلیم میده.
و شنیدم که ما تو قیامت ( بهشت) چیزی یاد میگیریم ولی به درجه ی بهشتیمون اضافه نمیشه .

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

به نقل از no one :
خیلی از جاها خوندیم که انسان کامله یا اشرف مخلوقاته یا قدرت اختیار و تعقل داره و اینجور حرف ها! بنظرم اگه در این مورد بحث شه سردرگمی خیلیا از جمله خودم که در این موظوع سردرگمم حل شه!

انسان به گل سرسبد موجودات معروف شده به 2 دلیل:1-رفتار و سخن گفتن 2-تفکر و اندیشه که در سخن گفتن آشکار میشه(یا همون منطق)
مهم ترین فعالیت روح انسان هم تفکره.

یه ذره هم رعایت کنید از جسم و برزخ گرفته تا بیولوژی و زیست شناسی رو قاطی کردید..بیچاره تاپیک داره بالا میاره.

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ღஜنیرمانஜღ :
انسان به گل سرسبد موجودات معروف شده به 2 دلیل:1-رفتار و سخن گفتن 2-تفکر و اندیشه که در سخن گفتن آشکار میشه(یا همون منطق)
مهم ترین فعالیت روح انسان هم تفکره.

یه ذره هم رعایت کنید از جسم و برزخ گرفته تا بیولوژی و زیست شناسی رو قاطی کردید..بیچاره تاپیک داره بالا میاره.
1) حیوونا هم می تونن حرف بزنن ولی ساده تر و قابل فهم واسه خودشون!
2) در مورد منطق نمیشه نظر داد ولی یه داستان فکر کنم تفکر شما رو نسبت به منطق عوض کنه!
یه روز استاد دانشگاه منطق به دانشجویاش میگه اگه دو نفر یکی تمیز یکی کثیف بیاد بگیم برن حموم کدوم میره؟ دانشجو ها میگن کثیفه! استاده میگه نه تمیزه میره چون اگه کثیفه می خواست بره تا حالا رفتخ بود تا کثیف نباشه بعد میگه دوباره دو نفر در شرایط قبلی کدوم میره حموم دانشجو ها میگن تمیزه استاده میگه نه کثیفه چون کثیف لازم داره بره حموم نه تمیز دوباره این سوالو مطرح میکنه دانشجوا میگن کثیفه ولی استاد میگه نه هر دوشون چون تمیزه به خاطر تمیز بودنش دوباره میره کثیفه هم که کثیفه باید بره حموم و دوباره اینو میپرسه دانشجو ها میگن هر دو ولی بازم استاده میگه نه هیچ کدونم چون تمیزه، تمیزه و لازم نیس بره حموم و کثیفه هم که می خواست بره تا الان رفته بود! بعد به دانشجوهاش میگه با توجه به محیط و شرایط و خیلی پارامترای دیگه منطق تعریف میشه!!!
تو حیوونا هم شاید با خصوصیات دیگه ای منطق وجود داره! پس حرفاتون نمیتونه جواب کنه منو [-(
در ضمن دیدگاه فلسفس و منطقی اینه که از همه چی همیه چیزشو و از هیچی، هیچیشو استفاده کنه! واسه اینه که میتونیم تو این بحثا از زیست شیمی دینی و یل هر چیز دیگه ای استفاده کنیم
( غلط املایی داشت ببخشید)

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

ببین اون داستانی که تعریف کردی برمیگرده به قضایای منطق! کلی مثال و ... دیگه هم هست از جمله متصل و منفصل و من وجه و مطلق و غیره!

ببین..شما داری میگی توو حیونا شاید با خصوصیات دیگه ای منطق وجود داره! پس یقین نداری از چیزی که میگی. اگه حیونا منطق داشتن حالا به فرض به حرف شما استناد میکنیم که به شیوه های دیگه منطق داشته باشن..الان دنیا دست اونا بود! منطق نمیگه حیوونا تفکر ندارن! بلکه دارن..اما اون قدر ناچیزه که بهتره بگیم ندارن. تفاوت انسان هم اینه که قدرت انتخاب داره! یه حیون نمیتونه کفر بگه یا کافر بشه..ولی انسان میتونه! یه حیون نمیتونه چیزی رو خلق کنه! اما انسان میتونه(گذشته از لانه سازی و اینا چون اعمابل غریزی محسوب میشه نه ارادی..)

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ღஜنیرمانஜღ :
ببین اون داستانی که تعریف کردی برمیگرده به قضایای منطق! کلی مثال و ... دیگه هم هست از جمله متصل و منفصل و من وجه و مطلق و غیره!

ببین..شما داری میگی توو حیونا شاید با خصوصیات دیگه ای منطق وجود داره! پس یقین نداری از چیزی که میگی. اگه حیونا منطق داشتن حالا به فرض به حرف شما استناد میکنیم که به شیوه های دیگه منطق داشته باشن..الان دنیا دست اونا بود! منطق نمیگه حیوونا تفکر ندارن! بلکه دارن..اما اون قدر ناچیزه که بهتره بگیم ندارن. تفاوت انسان هم اینه که قدرت انتخاب داره! یه حیون نمیتونه کفر بگه یا کافر بشه..ولی انسان میتونه! یه حیون نمیتونه چیزی رو خلق کنه! اما انسان میتونه(گذشته از لانه سازی و اینا چون اعمابل غریزی محسوب میشه نه ارادی..)

میگی حیوونا تفکر دارن ولی نسبت به ما کمتره!! پس همینجوریم قدرت اختیارش کمتره! پس ما هم نسبت به قوه ی خودمون اختیار بیشتری داریم
درضمن ممکنه اینکه میگین غریزیه رفتار حیوونا! ممکنه این نیازا مثل عبادت و اینجور چیزا جزو غریزه ی ما باشه!!!

Nooshin_d

نوشین
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از ღஜنیرمانஜღ :
یه سوال پرسید جواب دادم .
به نقل از no one :
درضمن ممکنه اینکه میگین غریزیه رفتار حیوونا! ممکنه این نیازا مثل عبادت و اینجور چیزا جزو غریزه ی ما باشه!!!
به نظرم غریزه ی خودکار حیوان ها با فطرت حقیقت جوی اختیاری انسان متفاوته!

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

خب شما دارید خیلی دید مذهبی و تعصبی نیگا میکنید!
در فلسفه و منطق نباید ذره ای تعصب داشت!!! تا حالا هیچکدوم از حرفا منو قانع نکرده چون منطقی نبوده

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

آن کس که نمی خواهد بفهمد،نخواهد فهمید.

ببین شما به من میگی الان شبه! ولی من میگم نه! روزه! باز بقیه میگن اشتباه میکنی الان شبه! ولی من قانع نمیشم چون نمیخوام که قانع بشم.پس تا نخوای قانع بشی هیچکس قانعت نمیکنه.
اگر هیچ کدوم از حرفایی که زده شده منطقی نیست پس از نظر شما منطق چیه؟

سوالی هم که پرسیدید جوابش اینه:

کره ی زمین در اختیار کدوم موجوده؟انسان
کدوم موجود بر تمامی نقاط و موجودات تسلط پیدا کرده؟انسان
در حقیقت انسان اشرف مخلوقاته و تا به الان هم هیچ موجودی نتونسته بر جامعه انسانی تسلط پیدا کنه.
و دلیل این برتری چیزی جز تفکر و تعقل و اختیار انسان نیست.

بالا