- شروع کننده موضوع
no one
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اورمیه
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : انسان، موجودی کامل یا ...
سوال دوم: مثلا اگه دایناسورا زنده بودن و متقارن با انسان اونا انسانا رو از بین می بردن و تسلط پیدا میکردن به همه ی موجودات اونا کامل ترین بودن
در مورد تفکر و تعقل هم صحبت کردیم هر موجودی نسبت به تکاملی که پیدا کرده عقلش هم کامل شده پس باتکامل های بعدی و گونه ی بعد انسان هم تکامل رخ میده و موجودات کامل تری نسبت به انسان حاصل میشه(احتملا) لطفا چیزایی که تو کتاب دینیامو نوشته رو اینجا نیارین چون واقعا تک بعدی بحث کرده این کتابای دینی دوره ی دبیرستان :-&
سوال اول: ما 10 به توان 10 تا کهکشان داریم!!! زمین یه نقطه ی خیلی خیلی کوچولو هستش بین اینا!! انگار داری میگی چون انسان تونسته یه تپه ی کیوچیکه بگیره پس از همه بهتره! پس مالکیت انسان به زمین که هنوز بهش مسلط نیس و نمیتونه کنترل کنه نمیتونه دلیل قانع کننده ای باشه!به نقل از ღஜنیرمانஜღ :آن کس که نمی خواهد بفهمد،نخواهد فهمید.
ببین شما به من میگی الان شبه! ولی من میگم نه! روزه! باز بقیه میگن اشتباه میکنی الان شبه! ولی من قانع نمیشم چون نمیخوام که قانع بشم.پس تا نخوای قانع بشی هیچکس قانعت نمیکنه.
اگر هیچ کدوم از حرفایی که زده شده منطقی نیست پس از نظر شما منطق چیه؟
سوالی هم که پرسیدید جوابش اینه:
کره ی زمین در اختیار کدوم موجوده؟انسان
کدوم موجود بر تمامی نقاط و موجودات تسلط پیدا کرده؟انسان
در حقیقت انسان اشرف مخلوقاته و تا به الان هم هیچ موجودی نتونسته بر جامعه انسانی تسلط پیدا کنه.
و دلیل این برتری چیزی جز تفکر و تعقل و اختیار انسان نیست.
سوال دوم: مثلا اگه دایناسورا زنده بودن و متقارن با انسان اونا انسانا رو از بین می بردن و تسلط پیدا میکردن به همه ی موجودات اونا کامل ترین بودن
در مورد تفکر و تعقل هم صحبت کردیم هر موجودی نسبت به تکاملی که پیدا کرده عقلش هم کامل شده پس باتکامل های بعدی و گونه ی بعد انسان هم تکامل رخ میده و موجودات کامل تری نسبت به انسان حاصل میشه(احتملا) لطفا چیزایی که تو کتاب دینیامو نوشته رو اینجا نیارین چون واقعا تک بعدی بحث کرده این کتابای دینی دوره ی دبیرستان :-&