پاسخ : سيگار كشيدن
به نقل از مازیمون :
طرف چند سال زندس سیگار در نهایت عمرش رو چند سال کاهش بده!اگه لذت می بره خوب بذار از ۶۰ سال لذت ببره. حالا یه چهار ساله کسل کننده کمتر!
سیگار قطعاَ خوب نیست.
ببینین این طرفی که شما می گی قبل از مرگ دهنشن اساسی سرویس میشه و بعد خواهد مرد مشکلات قلبی تنفسی،سرطان های بدفرم،پوسیدگی دندون و هزار کوفت و زهرمار دیگه.حالا برای چی؟برای این که به واسطه ی یک استوانه ی حاوی توتون حالش مقداری از وضعیت نافرمی که داره بهتر شه؟مضخرفه.مضخرف.
به نقل از مازیمون :
اعتیاد داشتن به چیزی شاید خیلی خوب نباشه، اگه فرد ازش لذت می بره و اون کار فقط به خودش صدمه می زنه به بقیه چه ؟
این که یکی سیگار میکشه قطعاً ناشی از یه یه نقص- هرچند کوچیک یا بزرگ- تویه اون فرده،چرا که هر عقل سلیم،و روح و جسم سالمی،نمی پذیره که بخواد به واسطه ی رهایی از یه رنج درونیِ فکری و روحی و یا حتی جسمی به خودش آسیب دیگه ای برسونه.
یه مثال: من از ورزش کردن به خصوص والیبال خوشم میاد و به شدت ازش لذت می برم .هم به جسمم کمک میکنه و هم به روحم.خُب بعد از گذشت مدتی از والیبال بازی کردن متوجه میشم که این ورزش که یه عنوان عامل ایده آل برای روح و جسمم بوده؛دیگه نیست.عاشقشما،ولی برام خوب نیست،ازش لذت میبرما ولی برام خوب نیست.اگه من اصرار کنم که عشقمه و نمی تونم ازش جدا بشم و داره حالمو خوب می کنه و و همین برام کافیه خُب این با عقل جور در نمیاد و نشونه ی یه نقص و مشکله.
بهتره با این اوصاف بریم اون نقص رو برطرف کنیم که بعدش نخوایم زجر بکشیم و درد حاصل از علاق ی اشتباهمونو یه عمر تحمل کنیم.
الان
عمده ی دلیلی که جوونا و نوجونا به سیگار رو آوردن،یه مسأله است به نام "مُد"و "مُد گرایی".دقت کنین گفتم
عمده. بینین الان جو حاکمِ فضایِ ایده آل و جذابِ جوونا و نوجوونای ایرانی چهره و وجه خوبی نداره،مثلا (گفتم مثلنا)همه خب از ژست های یه فرد که حرفای جذاب و قشنگی میزنه،حرفایه یه خُرده ساختارشکنانه یه خُرده اعتراضی یه خُرده انقلابی،یه خُرده مخالف با جو کلی حاکم بر فضای اجتماعی جامعه،براشون جذابه(به دلیل ضعف آموزش فرهنگی){کاری به درست و غلط بودنش هم ندارم} و اونا هم دلخوش میشن،بعد اگه اون فردِ جذاب برای جوونا،که شرایط حالِ جامعه رو ایده آل و مطابق با تفکراتش نمیدونه و غصه و غم سراغش اومده از نادانی ملت و کوته فکران و املُان جامعه رفته سراغ پدیده ای به نام سیگار که حال بدشو خوب کنه.(این همون نقصه هست که میگم طرف به واسطه ی اون میره سراغ یه چیزه ظاهراً حال خوب کن ولی مضر).جوون بیچاره هم از قسمت عمده ی ماجرا بی خبر سیگار رو دست اون طرف میبینه و شروع می کنه به استعمال که بگه مردم ببینین منم درد و غصه دارم چه شاخم.بیایین انقلاب کنم واستون و خودمو از این رنج نجات بدم.
یا اصلا میره تویه خفا میکشه که وجدان خودشو رو ارضاع کنه بگه به وجدانش می بینی مردم چه قدر خرن حالم ازشون به هم میخوره احمقایِ کوته فکر من که مثل اونا نیستم بزار یه سیگار بکشم دردم کم شه از این اوضاع بد.
به نقل از مازیمون :
البته الان اگه گشتی بزنید تو اماره کسایی که بعده ۱۹۸۰ به دنیا اومدن تعداد سیگاری ها و مصرف سیگار به طور کلی کاهش پیدا کرده. چون تو رستوران ها که نمیشه کشید!تو کافه ها هم محدود شده. تو محل کار غیر قانونی هست. تو ساختمون ها نمیشه کشید.
و برنامه های تلویزیونی هم دیگه محدودیت سنی دارن و سعی میشه بازیگر توی فیلم سیگار نکشه!
تویه ایران خیلی رعایت نمیشه.
##این از بررسی دلیل عمده سیگار کشیدن جوونا و نوجوونا که مورد بحث من بود کاری به دلایل سیگار کشیدن آدم بزرگا(از لحاظ سنی)فعلا ندارم.
بعد یه عده ممکنه بگن اینا همش چرته و من صرفاً برا خودم میکشم و جلوی کسی هم نمیکشم که بخوام پز و تز روشنفکری بدم.خُب منم میگم برادر من خاهر من مطمئنی این کارِ تو آخرین راهه،تو دیگه هیچ جوره نمی تونه حالت خودتو خوب کنی واقعاً نمی تونی اون
نقصی که به دلیل اون داری سیگار می کشی برطرف کنی؛همه ی راهارو امتحان کردی،روانشناس روانپزشک یه فرد عالم،یه اهل دین،یه راوی گفته های خدا، یه پدیده که باعث شه اون نقص برای تو کمرنگ شه یا بهتر شه؛که حالا اومدی زارت نشستی به سیگار کشیدن؟؟!!
به هر حال قطعاً سیگار خوب نیست و بهتره که اون مشکل و نقصی که باعث شده به سیگار کشیدن فکر کنیم رو هر طور شده برطرف کنیم.
لطفا صورت مسأله رو پاک نکنیم.
والسلام.