• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سيگار كشيدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سيگار كشيدن

به نقل از Sοgand :
اگر بشه هم راه حل درست و منطقي اي نيست فكر كنم.
درسته
راه منطقی بگید

• لایک
امتیازات: مت

به نقل از amoo.majid :
درسته
راه منطقی بگید
والا من خودم خيلي مشكلات دارم الان ولي هيچ وقت سعي نكردم ب سيگار فكر كنم.
چرا منطقي هست سيگار؟!
مثلن ميتونه با چن تا دوست خوب حرف بزنه و مشكلش رو بگه و حس تنهايي كمتر اذيتش كنه.

به نقل از Sοgand :
والا من خودم خيلي مشكلات دارم الان ولي هيچ وقت سعي نكردم ب سيگار فكر كنم.
چرا منطقي هست سيگار؟!
مثلن ميتونه با چن تا دوست خوب حرف بزنه و مشكلش رو بگه و حس تنهايي كمتر اذيتش كنه.
خط دومتون رو درک نمیکنم (سوال بود یا جمله ی خبری؟)
خب یکی مثل من شاید تو کل دنیا یه دونه دوست صمیمی هم نداشته باشه :/

• لایک
امتیازات: مت

به نقل از amoo.majid :
خط دومتون رو درک نمیکنم (سوال بود یا جمله ی خبری؟)
خب یکی مثل من شاید تو کل دنیا یه دونه دوست صمیمی هم نداشته باشه :/
سوالي بود.
خب اين ي مشكله. سيگار كشيدن ب نظر من صد تا مشكله. سعي كنيد دوست پيدا كنيد. همه ي آدما توانايي دارن دوست پيدا كنن!

اقا یا سیگار نکشین یا برای کیفش بکشین :/ واقعا مسخرس برای درد کشیدن :/
+گفته بودین دولت ازین ور میگه نکشین ازون ور کارخونه میزنه،خب میدونین چه سودی داره تولید دخانیات؟!یا چه مالیاتی میگیرن برای وارداتش؟!

كسايي كه ميگن سيگار بده و جز ضرر چيزي نداره به خاطر اينه كه بهش معتاد نيستن :| ،اگه بهش معتاد بشين نظرتون در مورد تاثير گذاريش بر روي فكر تغيير مي كنه،وقتي مي خواد سيگار بكشه و نمي كشه هميشه ذهنش مشغوله انگار كه يه چيزي هميشه كمه،اين حرفا هيچ تاثيري نداره ،بهترين راه اينه كه از ابتدا و در سنين كم از ابتلا به سيگار جلوگيري بشه. سيگاري هم يه معتاده ولي فقط ضرر چيزي كه بهش اعتياد داره كمتره،

خب این فقط برای سیگار نیست،ادم به هرچیزی عادت کنه وضع همینه،الان 1 ساعت نتو ازت(م) بگیرن فکر نمیکنم یه چیزی کمه!فکر میکنه همه چی کمه اصن انگار هیچی نیس :)) #جدی
چون بهش عادت کردم،یا خیلی چیزای دگه،سیگار هم همینطوره.

به نقل از حسين. :
كسايي كه ميگن سيگار بده و جز ضرر چيزي نداره به خاطر اينه كه بهش معتاد نيستن :| ،اگه بهش معتاد بشين نظرتون در مورد تاثير گذاريش بر روي فكر تغيير مي كنه،وقتي مي خواد سيگار بكشه و نمي كشه هميشه ذهنش مشغوله انگار كه يه چيزي هميشه كمه،اين حرفا هيچ تاثيري نداره ،بهترين راه اينه كه از ابتدا و در سنين كم از ابتلا به سيگار جلوگيري بشه. سيگاري هم يه معتاده ولي فقط ضرر چيزي كه بهش اعتياد داره كمتره،

این واقعا حرف غلطیه خب.
داروی روان گردان نیست سیگار که «عقل» افراد رو بخواد تحت تاثیر قرار بده کنه.
کسی که وابستگی داره به سیگار خیلی هم خوب در جریان خطراتشه.
معتاد هم تو فرهنگ ما خیلی لفظ قشنگی نیست، هوم؟ :‌)

به نقل از حسين. :

معتاد یعنی کسی که اعتیاد داره! یکی به اینترنت. یکی به مثلن شب گشت زدن تو خیابون. یکی به سیگار. یکی به بازی کردن!‌خوب ؟‌

معتاد بودن کلمه ی خیلی بدی نیست که مثلن بگی طرف احساساتی بشه بگه نهههه!

( یعنی یکی مثلن به من بگه معتادی خوب در جواب میگم : خوب الان چیکارت کنم ؟ )

اعتیاد داشتن به چیزی شاید خیلی خوب نباشه، اگه فرد ازش لذت می بره و اون کار فقط به خودش صدمه می زنه به بقیه چه ؟‌

طرف چند سال زندس سیگار در نهایت عمرش رو چند سال کاهش بده!‌اگه لذت می بره خوب بذار از ۶۰ سال لذت ببره. حالا یه چهار ساله کسل کننده کمتر!

البته الان اگه گشتی بزنید تو اماره کسایی که بعده ۱۹۸۰ به دنیا اومدن تعداد سیگاری ها و مصرف سیگار به طور کلی کاهش پیدا کرده. چون تو رستوران ها که نمیشه کشید!‌تو کافه ها هم محدود شده. تو محل کار غیر قانونی هست. تو ساختمون ها نمیشه کشید.

و برنامه های تلویزیونی هم دیگه محدودیت سنی دارن و سعی میشه بازیگر توی فیلم سیگار نکشه!

( در کل این روش بازی با کلمات جهت تحت تاثیر قرار دادنه افراد بیشتر برای بچه های اول ابتدایی کاربرد داره. )

سیگار بی تقلب و ناز پریوشان این هر2در این جهان کشیدنیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا