• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جای زخم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sara J
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جای زخم ...

من آمادگی بودم ... بعد از این میله های بارفیکس مانند می شد تو حیاط ! گرفته بودم داشتم یکی یکی می رفتم
جلو که ی دفعه افتادم بعدش دیگه تا ی چند دقیقه یادم نیس چی شد . پا شدم دیدم پوست چونم رفته (ای خیلی افتض بود)

ی بارم داشتم دوچرخه سواری می کردم که ماشین بهم زد .. بعد بازوم خیلی بد زخم شده بود.

یه دفعه داخل خونه بودم خیلی بچه بودم یه دفعه دویدوم جلومو نگاه نکردم با کله رفتم تو دیوار ;Dبد جوری خون اومد :((

یه بار شش سالم بود! پسر دایی مامانم موتور خرید من هم موتور ندیده 8-}
عین بختک افتادم رو کله طرف که من هم موتور سواری میخوام ;D
اون بدبختم منو سوار کرد بعد که داشتم ازموتور میومدم پایین پام گرفت به اگزوز همچین سوخت که نگووو!!!!!!از شدت درد اشکم خشک شده بود فقط جیغ میزدم!الانم جاش مونده!!
یه بارم سه سالم بوده تصادف میکنیم شاهرگم میبره :(( :(( :(( :((
هنوزم جاش هست!!! :(

پاسخ

من روی گردنم یه رد دارم که مال زمان جنگه که میخواستن گردنم رو با اره برقی ببرن ! ولی انصافا تاپیک خیلی من رو از خودم ناامید کرد، چون بچگیا هیچ شیطنتی نکردم که منجر به جای زخم بشه .

دیروز تو باشگاه اومدم تریپ خیلی حرفه ایی در آرم از پاسور رفتم ضربه عقبو بزنم بعد از اونجایی که نمیرسیدم
شیرجه زدم بعد داشتم میدوییدم یکی از بچه ها زیر پا انداخ حالا من تو هوا توپ هم داره میخوره زمین اومدم از خود گذشتگی کنم
همونجوری ساعد زدم حالا خوردم زمین پام قد کف دستم کبود شده انقدم درد میکنه

;)
به نقل از NA$IM :
man iek jaye zakhm roye pam daram ke tavasote bokhary rosh ijad shode onam najor az 6 salegim hanoz hast

قوانین سایت رو قبلا مطالعه نکردی که پینگلیش مینویسی اینجوری آدم هم حوصله نمیکنه مطلبتو بخونی توجه می نمویی ؟؟؟

من یه جای چروک ( قبلا زخم بوده ) روی چهار تا انگشت دست چپم دارم!!!!!

موقعی که یک سالم بوده با مشت زدم توی اوتو!!!!!!! به مدت 30 ثانیه!!!! 8-}

دوم دبستان که بودم تو تیم شنا بودم ، هر روز باید میرفتیم استخر ، یه بار مربیمون خودش نیومده بود ، یه آدم ه احمق گذاشتن بالا سر ه ما :دی یاررو بهمون گفت که پشت به استخر وایسیم انگشت ه پامون رو بذاریم لبه ی استخر همونجوری بپریم تو آب ( نمیدونم فهمیدین چجوری میگم یا نه :دی ) منم چونم محکم خورد به این میله هایی که به لبه ها چسبیده ، 11 تا بخیه خورد :دی هنوزم جاش هست اما چون زیر چونمه خیلی معلوم نیست :دی

بچه که بودم 4,5 ساله یه مدت شدید جو آشپزی گرفته بودم بعد مامانم یه چارپایه گذاشته بود کنار گاز که قدم برسه .
یه بار یه قابلمه گذاشتم رو گازو رفتم از چارپایه پایین آب بیارم فکر کنم، بعد رفتم رو چارپایه که چارپایه از زیر پام سرخورد و من با کله به لبه قابلمه خوردم که یه زخم هری پاتری روی پیشونیم درس شد ;D (فک کنم فعلو اشتباه نوشتم #-o )

دو سه سال پیش دستمو با دفترچه تلفن بریدم!!!!!؟؟؟؟؟ هنوز جاش مونده ولی هنوز نفهمیدم چه جوری بریدم

Back
بالا