• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جای زخم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sara J
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جای زخم ...

ی بار وقتی با اسکیت تو پارک شیطنت میکردم افتادم زمینو لبم پاره شد...
ردش هنوز مونده.... :(( :((

من يه جايه زخم پايينه زانوي راستم و يكي ديگه هم بالاي زانوي چپم دارم..
يه بارم با چاقو اره اي ميخواستم پرتقال ببرم انگشته اشاره ي چپمو بريدم...چاقو به استخونم رسيد...خيلي درد داشت...اوووووف :-??

من وقتی خیلی کوچیک بودم،(3 سالگی مثلا) ، قبول نمی کردم با سه چرخه بازی کنم،سوار دوچرخه می شدم،همیشه هم تعادل نداشتم میفتادم،نصف پام مثل جای بخیه سفیده ،هنوز هم جاش نرفته

من خودم جای زخم خاصی ندارم به جز یه دفعه که افتادم جاش رو زانوم مونده.
ولی خواهرم! (:|
یه دفه دبستان داشتم مشق مینوشتم رفتم مدادمو تراش کردم.تیز تیز شد!
بعد نمیدونم چی شد که خواهرم باهام دعوا کرد مثه وحشیا پرید روم!مداد منم خورد یه جاهایی نزدیک گردنش! ^#^
هنوز که هنوزه جاش یه نقطه ی سیاه وجود داره! =))

كلاس٢دبستان كه بودم داشتيم دست به ديوارا بازى مى كرديم بد برگشتم به گرگه زبون درازى كنم وقتي برگشتم رفتم تو ديوار له شدم :-wدماغم كه يه طورى داغون شد دكتر گفت اگه يه ذره محكم تر بود بايد عمل مى كرديم دگه شكلشم نگم بهتره هنوز آثارش مونده. :(( :(( >:p

بچگی اسکیت بازی میکردم جلوی اسکیت قشنگ پاموساییده بودهنوزجاش مونده :(

اول يا دوم راهنمايي كه بودم يه زنگ داشتيم بسكتبال بازي ميكرديم!‌ پام ليز خورد و به طرز خيلي وحشتناكي خوردم زمين! شلوارم از زانو تا پايين پاره شد و پام 2تا بخيه خورد! هنوزم درد وحشتناكش تو ذهنمه...!

كنار صورتمم كه وقتي 7-8 ساله بودم پسرداييمو بغل كردم اونم يه ناخون خوشگل صورتمو كشيد كه جاش خيلي كمرنگ مونده!

یکی روسرم هست

وقتی 2 سالم بوده ی تاب داشتم تو حیاط مادر بزرگم اینا (ازین تابای بچگونه دیگه) بعد پسر خالم داشته منو تابم میداده و منم هی میخندیدم بعد دیده من خوشم میاد همچین هولم داده که خودش میگفت رفتی هوا دیگه نیومدی... خلاصه آخرش با سر رو کاشیا فرود اومدم و اینطوری...
الانم نادمم... ;D
کلن خیلی مظلوم واقع میشدم همش...

يه زخمي تو ابروم ... اگه بد جور ابرو هام بمونه معلوم ميشه... :(

• لایک
امتیازات: Azura

جای ی زخم رو ساعدمه دوسش دارم یادگار اولین کارگاه علوممونه گرفت به در کمد اتاق رباتیک ;D ;D ;D

Back
بالا