• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فمنیسم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Newton
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    118
پاسخ : فمنیسم؟!

به نقل از Bahar_R :
حداقل حقوق اولیه ی هر دو باید کاملا یکسان باشه . حقوقی که به صرف انسان بودن باید به فرد داده باشه . که میشه گفت این حقوق همون مواردی هست که در بیانیه های حقوق بشر ذکر شده .
بقیه کشور ها هم هنوز شاید اینطور نباشن به طور کامل . هیچ کس به ایده آل اجرای حقوق بشر نرسیده ولی کشور هایی هستن که نسبتا به اون نزدیک شدن .
خوب من مشتاقم شما اون کشورا رو نام ببرید و مثال هایی بزنید

به نقل از hosseinsohrabi :
شما یه نگاهی به آمار کشور های نقض کننده ی حقوق بشر بندازید متوجه خواهید شد چه کشوری چطوره وضعش . ضمنا حقوقی که تحت عنوان حقوق بشر هست مطالعه کنید تا ببینید حقوق انسانی برابری که زن و مرد باید داشته باشن چیه و در چه کشوری تا چه حد این حقوق وجود داره . من الان امکان ارائه لینک ندارم اما پیدا کردن چیز هایی که گفتم با سرچ به سادگی امکان پذیره .

حقوق مردان و ضد فمینیسم برای بیداری مردم مخصوصا مردان (تا کی قرار است فریب بخورید؟!). فریب رسانه ها و فمینیست های سودجو را نخورید که اینها بدترین دشمنان خانواده و مردان و زنان هستند و معضلات بسیار الان از جمله بیکاری، از بین رفتن زنانگی زنان، طلاق و از هم پاشیدن خانواده ها، تحقیر و تضعیف جایگاه مردان، تحریف اصول اسلام و قرآن و ... همه ناشی از مکتب منحرف فمینیست اسلامی یا ایرانی است که با رشد پرشیب خود فرهنگمان را نابود می کند و فساد را افزایش می دهد.

mensright.ir (انجمن حمایت از حقوق مردان و خانواده)

×فونت کوچیک شد - وب خودتون رو تبلیغ نکنید !

حقوق مردان و ضد فمینیسم

آیا چیزی راجع به حقوق مردان و جنبش های ضدفمینیستی شنیده اید؟ فمینیسم یا هر سازمانی که تحت نام مدافعان حقوق زن فعالیت های فمینیستی انجام می دهد اهداف شرورانه و ضد انسانی دارند و فمینسم و دین هیچگاه در کنار هم قرار نخواهند گرفت چون باهم متضادند، فمینیسم مرد و زن را برابر می داند اما اسلام مکمل.

mensright.ir (انجمن حمایت از حقوق مردان و ضدفمینیسم)

پاسخ : حقوق مردان و ضد فمینیسم

مشخصه که درک بسیار پایینی نسبت به فمنیسم دارید . فمنیسم با هدف پس گرفتن حقوق سلب شده از زن ها به وجود اومده و هیچ حقی بیش از حقوق انسانی رو خواستار نیست . البته مقصودم فمنیست های افراطی نیست . در حالت معقول فمنیسم این رو می خواد .
اگر منظورتون از برابری زن و مرد حقوق اونها بود که بله زن و مرد در حقوق انسانی و اولیه باید کاملا برابر باشن و هیچ تفاوتی از جهت انسانیت ندارن .
اگر مقصودتون از برابری یکسان دونستن زن و مرد و انکار تفاوت اونها بود که این یک حرف بسیار ساده لوحانه هست که حتی یک کودک خردسال اون رو نمی پذیره . فمنیست های میانه رو هم هرگز چنین چیزی نمی گن چون به دور از عقل هست .
فقط مردان زورگو و استبداد طلب هستن که تمایل دارن زن هارو از حقوق انسانی (همون چیزی که فمنیسم طلب می کنه) محروم کنن . بنابراین ضد فمنیسم به طور مستقیم معنای زورگو و استبداد گر رو میده و دوره ی این تفکرات بدوی خیلی وقته گذشته . :)
اسلام هم اصلا بهانه ی خوبی نیست برای توجیه زورگویی چون از نظر اسلام مرد و زن از نظر انسانیت برابرند .

برید خدا رو شکر کنید الآن تو کشور های عربی بری ببینی روزی 10000000000000000000000000000000000 بار خدا رو شکر میکنی 8-^ 8-^ 8-^ 8-^

به نقل از alirezakabir :
برید خدا رو شکر کنید الآن تو کشور های عربی بری ببینی روزی 10000000000000000000000000000000000 بار خدا رو شکر میکنی 8-^ 8-^ 8-^ 8-^
واقعا چه دلیلی داره ما خودمونو با بی تمدن ترین قوم منطقه مقایسه کنیم ؟ :-? البته همه ی کشور های عربی از این نظر بد نیستن ولی تعداد زیادیشون وضعیت نامطلوبی دارن . مثل عربستان صعودی .
تلاش بر اینه که رو به پیشرفت و بهتر شدن بریم نه اینکه به کشور های بدتر نگاه کنیم و بگیم وضع ما هنوز از بدترین های دنیا بهتره پس جای نگرانی نیست .

به نقل از میعاد :
تو بقیه کشورا حقوق زن و مرد تماما یکسانه؟
شما حرفت اینه که حقوق زن و مرد باید کاملن یکسان باشه؟

البته جواب من خطاب به حسين سهرابي بود كه گفته بودند قوانين به طور كلي بايد براساس روحيات افراد تعيين شه. ;D
به طور خلاصه؛ بله، بايد يكسان باشه.

به نقل از hosseinsohrabi :

همه‌ي كشورهاي پيشرفته! :-??
چه مثالهايي ميشه زد؟
خب، به عنوان مثال سهميه‌بندي جنسي براي چيز خاصي ندارن. دخترها و پسرها به يه اندازه براي ورود به مدرسه و دانشگاه حق دارن. هيچكس حق نداره همسرش رو از كار كردن منع كنه. فردي كه به سن 18 سالگي رسيده، چه دختر و چه پسر، از لحاظ قانوني براي انجام هيچكاري به اجازه‌ي والدين (پدر!) احتياج نداره. زنان ميتونن در همه‌ي عرصه‌هاي سياسي و اجتماعي حضور داشته باشن، مجازن قاضي يا هرچيز ديگه‌اي كه مايل باشن بشن. ارث و ديه‌ي مرد و زن برابره. هيچ‌كدوم ملزم نيستن به هم "تمكين" كنن.
و مهمتر از همه، اين حرفها در اون كشورها يه چيز كاملاً بديهيه.

به نقل از ANTI FEMINIST :
حقوق مردان و ضد فمینیسم برای بیداری مردم مخصوصا مردان (تا کی قرار است فریب بخورید؟!). فریب رسانه ها و فمینیست های سودجو را نخورید که اینها بدترین دشمنان خانواده و مردان و زنان هستند و معضلات بسیار الان از جمله بیکاری، از بین رفتن زنانگی زنان، طلاق و از هم پاشیدن خانواده ها، تحقیر و تضعیف جایگاه مردان، تحریف اصول اسلام و قرآن و ... همه ناشی از مکتب منحرف فمینیست اسلامی یا ایرانی است که با رشد پرشیب خود فرهنگمان را نابود می کند و فساد را افزایش می دهد.

mensright.ir (انجمن حمایت از حقوق مردان و خانواده)

×فونت کوچیک شد - وب خودتون رو تبلیغ نکنید !

توي اين پستتون كه من نشانه‌اي از دليل و مدرك نديدم و فقط تعدادي جمله رو طوري پشت سرهم رديف كرديد كه انگار حقايق پذيرفته‌شده‌اي هستند.

از بين رفتن زنانگي زنان؟ دقيقاً منظورتون چيه؟ زني كه كار ميكنه زن نيست؟
بيكاري؟ چطور حقوق زنان موجب بيكاري ميشه؟ منظورتون دختران و زناني هستن كه كار ميكنن؟ و كار كردن اونها باعث شده مردها كار گيرشون نياد؟ ^-^ شخصي كه مشغول به يه كاريه، اغلب بايد شايستگيشو براي اون كار اثبات كنه و اگه دختري شايستگي انجام كاري‌ رو داره، به چه حقي از انجام اون كار محرومش ميكنين؟
تضعيف جايگاه مردان؟ واقعن حرفي براي زدن ندارم. :|
اگه منظورتون از "تخريب فرهنگ"، منظورتون تخريب فرهنگيه كه اجازه ميده زن‌ها له بشن و ساده‌ترين حقوقشون ازشون گرفته بشه، جمله‌تون رو تاييد ميكنم.

به اون وبسايت هم سرزدم، و بايد بگم كه در اون چيز ارزشمندي پيدا نكردم. اگه مايل به بحث هستيد، ميتونيد مطالب وبسايتتون رو اينجا مطرح كنيد كه روشون بحث كنيم.

به نقل از alirezakabir :
حرفت خیلی ضایس
دوروست پسری و منم پسرم...
ولی چ ربطی داره...
یکی ی کار ضایع انجام بده ما هم باید انجام بدیم...
خیلی بده حرفت ....!!!!!!!!!!!

سلام . من یک حرفی داشتم . ( :-[) . قطعا جایی که همه حرف های درست شما توش بگنجه رو بهش می گن جامعه ایده آل . من رفتم یکم مطالعه کردم دیدم چقدر این جامعه ایده آل به مدینه فاضله شبیهه . ( به جز بعضی چرت و پرت هایی که فقط برای اینکه شبیه همین جامعه نباشه ساختن ) . دوستان مدینه فاضله شهریست که قانون اساسی اش را همه قبول دارند . می دونید در ورودی این شهر چیه ؟ اسلام عملی . شیعه عملی . (با تمام احترام به برادران اهل سنت و این جمله برای این بود که من مطالعاتم در زمینه شیعه بوده ) . در زمینه فمینیسم . من اصلا این رو قبلا ندارم . ( منظورم حقوق بانوان نیست ها ) . هر گونه وابستگی به این جامعه بازی در زمین دشمن است . دوستان آگاه ما از من هم این ها رو بهتر می دونند . دوستان ، علامتی که فمینیسم ها برای جامعه شون انتخاب کرده اند برگرفته از اسطوره های ماسونی مصر باستانه . اگر سریال یوسف پیامبر رو دیده باشید . می فهمید که این آرم در حقیقت همون چیزیه که دست اون کاهنای معبد بود . ( آنخ ) . فراماسون ها هر چیز که دارند از مصر باستان دارند . فقط محض اطلاع مجسمه آزادی هم در حقیقت یکی از الهه های مصره . اگر کسی توضیح خواست می تونم تو یک تاپیک جدا توضیح بدم . ( با عرض معذرت جهت پر حرفی )

Back
بالا