vahidd
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
پاسخ : تماشای گروهی | جدایی نادر از سیمین
خوب بر اساس چه نماد هایی پیش میرفت ؟ یعنی هر فیلمی که توش یه قشر مثلآ صعیف جامعه باشه و یه قشر میانی نماد اصلاح طلب و اصول گرا هستند ؟
و از طرفی این تو ایران هست که قشر ضعیف بیشتر اصول گرا هستند ! پس حرف سیاوش هم درست نیست ... ولی ما همیشه دو حذب نداشتیم .اون هم فقط مال ایران الان هست
یعنی اخه کلاسیک و مدرن ! یعنی چی ؟
خوبه خانومه مدیر ؟! اسپمم نیس دیگه
اخه نقره و کمیاب نماد چی هستن ؟به نقل از ریــحــانــه :اون سیاست رو کلی در مورد فیلم عرض کردم . اینا واسه نماد بودن . :)
ببینین این اغراق نیست . بعضی از فیلما براساس نماد پیش میرن . نمیشه گفت همش نماد بود . ولی نماد خیلی داشت .
نه ! مسلما نه !
( توجه کنین به اینکه تو این پستام گفتم که من این دو اسم رو قبول ندارم همونطور که پوریا گفت کلاسیکُ مدرن بودنشونُ قبول دارم . )
کل رفتاراشون تو فیلم اینُ نشون میداد .
خوب بر اساس چه نماد هایی پیش میرفت ؟ یعنی هر فیلمی که توش یه قشر مثلآ صعیف جامعه باشه و یه قشر میانی نماد اصلاح طلب و اصول گرا هستند ؟
و از طرفی این تو ایران هست که قشر ضعیف بیشتر اصول گرا هستند ! پس حرف سیاوش هم درست نیست ... ولی ما همیشه دو حذب نداشتیم .اون هم فقط مال ایران الان هست
یعنی اخه کلاسیک و مدرن ! یعنی چی ؟
به نقل از prabd.chess :نقره...تو رو یاد چی میندازه؟...یاد یه چیزی میندازه...منو یاد یه چیز دیگه...چرا؟...چون صفت نیست...اسم است...و تداعی آزاد است...اما نادر...نادر 3فت است...برای همه مان یک چیز را تداعی میکند:کمیاب...میبینی؟...از همین هم میشه کلاسیسم و آزادی ذهن رو برداشت کرد...
تو ایران قشری که سعی در تغییر دارد را اصلاح طلب و آنان را که میگویند عقیده ی ما برتر است بی چون و چرا و ارزش های فرهنگی را باید بنا نهاد اصولگرا نامیم...
آهان...ببین...نکته همینه...بازم اصغر خیلی قشنگ خودش را محدود به عامل زمان نکرده...اصلا فیلم پیش نرفته(حرفم اولش عجیبه و احمقانه...اما یه ذره بهش بفکر...فیلم حالت بازه بازه داره بیشتر تا حالت محور)
خوبه خانومه مدیر ؟! اسپمم نیس دیگه