قرار بود اینجا نقد کنیمُ تبریک اینا نگیم ! :)به نقل از زی زی جون :تبریک میگم....![]()
![]()
![]()
![]()
جدایی نادر از سیمین اسکار گرفت....![]()
![]()
![]()
![]()

به نقل از زی زی جون :تبریک میگم....![]()
![]()
![]()
![]()
جدایی نادر از سیمین اسکار گرفت....![]()
![]()
![]()
![]()

به نقل از گولـی :من نمی گم پولشونو نگیرن!ولی واقا کاملا بی مسئولیتی بود که همون وسط ول کنن و دست از کار بکشن!می تونستن ببرن بالا بعد!خوب این یه بی مسئولیتی رو نشون می داد!
در ضمن حرفشونم بی منطق بود چون همکفم حساب کرده بودن!
بعدم من خانواده آی ایرانیو با جای دیگه ای مقایسه نکردم!نگفتم اروپاییا بهترن که!!!

به گمونم این برداشت اصلاح طلب و اصولگرا برای حال حاضر بی معنیه!وضع حال حاضر سیاست ایران به هر چیزی شبیه هست الا نبرد اصلاح طلب و اصولگرا ها!!به نقل از ریــحــانــه :جدایی نادر از سیمین پر از نماده و یک فیلم کاملا سیاسی .
نادر و سیمین ، نماد اصول گرا و اصلاح طلب بودن و اگه خاطرتون باشه تو تیتراژ آخر ، راستُ چپ نشسته بودن ! ( اگه از جایگاه تماشاگر سمت ها رو نگاه کنیم ! )
اسماشونم حتی نماد بود !
نادر = کمیاب
سیمین = صفت نسبی سیم به معنای نقره !
( واقعا تفکر اصغر فرهادیُ تو این فیلم تحسین میکنم ! )
ترمه ، نماد جامعه ی ایران بود . و اینکه آخرش مجبور به انتخاب شد . ینی ما کودومُ انتخاب میکنیم ؟
و پدر نادر ، نماد سنت ایران ! که در آخر مُرد ...
درسته وقتی گفت من به این فک کردم ولی ، حس میکنم مثل اینا الان هست .به نقل از Dorna :به گمونم این برداشت اصلاح طلب و اصولگرا برای حال حاضر بی معنیه!وضع حال حاضر سیاست ایران به هر چیزی شبیه هست الا نبرد اصلاح طلب و اصولگرا ها!!
در حال حاضر تو جامعه ی ایران دغدغه ای تحت عنوان "اصلاح طلب یا اصولگرا؟" وجود نداره!
اگه فیلم دهه ی دهه ی 70 ساخته شده بود همچین تفسیری شاید قابل پذیرش بود اما حالا مناسبتی واسه همچین تفسیری نیست...
من نه با نظر ریحانه موافقم نه درنا!به نقل از ریــحــانــه :درسته وقتی گفت من به این فک کردم ولی ، حس میکنم مثل اینا الان هست .
ینی میشه تفکرات ایرانی رو مثل اینا تقسیم کرد .

مرسی ! دقیقا منظورم این بود نمیدونسم چجوری بگم !به نقل از prabd.chess :من نه با نظر ریحانه موافقم نه درنا!
به نظرم اصغر اومده یه فرمول کلی داده برای تمام تفکرات سیاسی در طول تاریخ...گفته همه دو دسته میشن1-کلاسیک2-مدرن...
اولی بر پایه ی سنت ها و ارزش ها و دومی بر پایه ی تغییر است...
حال شاید و فقط شاید!با توجه به اقتضای زمان بشه این رو تعمیم داد به اونی که ریحانه گفت...
اما در کل به نظرم یه فرمول زمان شمول!!است...

اون سیاست رو کلی در مورد فیلم عرض کردم . اینا واسه نماد بودن . :)به نقل از وحـیـــــــــــــــــــد :ریحانه جان اول این که من نفهمیدم نقره و کمیاب چه ربطی به سیاست داره
دومن به نظرم یکم اغراق بود یعنی فردا نماد فراماسونریم از توی فیلم اصغر اینجوری در میارن که !
و دوم اصلاح طلب و اصولگرا رو از چی برداشت کردی از صندلی که نشسته بودن ؟
آهان...مچ میگیریم!به نقل از ریــحــانــه :مرسی ! دقیقا منظورم این بود نمیدونسم چجوری بگم !
تفکرات نادر طبق چارچوبُ قوانین بود . دقیقا چیزی که سیمین نداشت یا شاید کمتر داشت ...