• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیشتر بودن سن مرد در ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بیشتر بودن سن مرد در ازدواج

فک کنم یه نظریه هست ک میگه بلوغ فکری مردا 5 سال از زنا دیرتر اتفاق میفته.
برای همین بخاطر اینکه ازنظر سطح فکری باهم تناقض نداشته باشن میگن بهتره ک مرد حداقل 2-3 سال از زن بزرگتر باشه.
البته همه ی اینا ب افراد بستگی داره... بعضی از خانوما فکرشون از مرد هم سال خودشون 5 سال جلوتر نیست ک هیچ،5 سالم عقب تره و برعکس.

باااا بی خیال مهم دله که باس ردیف باشه سن و سالو کی کار داره...........
اگه هم دیگرو دوس داشته باشن این جور چیزا تاثیری تو زندگیشون نداره.
اما میزان اختلاف سن هم مهمه بیشتر از 5 / 6 سال نشه دیگه.
B-)

به نقل از کیــمیـــا :
فک کنم یه نظریه هست ک میگه بلوغ فکری مردا 5 سال از زنا دیرتر اتفاق میفته.
برای همین بخاطر اینکه ازنظر سطح فکری باهم تناقض نداشته باشن میگن بهتره ک مرد حداقل 2-3 سال از زن بزرگتر باشه.
البته همه ی اینا ب افراد بستگی داره... بعضی از خانوما فکرشون از مرد هم سال خودشون 5 سال جلوتر نیست ک هیچ،5 سالم عقب تره و برعکس.

درسته با همش موافقم غیر خط آخر..

زن وقتی بچه به دنیا میاره شکسته تر میشه .. خوب نیس که بعد 10 -20 سال زن پیرتر از مرد نشون بده ! :)

مهم اختلاف سن نیست .مثلا پیامبر با حضرت خدیجه 15 سال اختلاف داشتن و زن از مرد بزرگ تر بود
یا بعضی ها مثه اولیای shoooooooooo<3 .ده سال مرده از زنه بزرگتره.
مهم ... رسیدن به سن ازدواج وبه قول خودمون بزرگ شدن هستش.
نه اختلاف سن .

به نقل از شَـب بو :
درسته با همش موافقم غیر خط آخر..

زن وقتی بچه به دنیا میاره شکسته تر میشه .. خوب نیس که بعد 10 -20 سال زن پیرتر از مرد نشون بده ! :)

اگه ب نظرت قیافه و شکل و ظاهر زن خیلی مهم تر از خوشبختیشونه میتونی این حرفو اولویت قرار بدی.

الانم قضیه با 30-40 سال پیش خیلی فرق کرده.... مطمئنا با امکاناتی ک الان هست چنین چیزی رو نمیبینیم ;)

به نقل از کیــمیـــا :
اگه ب نظرت قیافه و شکل و ظاهر زن خیلی مهم تر از خوشبختیشونه میتونی این حرفو اولویت قرار بدی.
برای من نه .

اما این غریزه انسانه !

بخصوص مردها !

و اگرنه معلومه که چنین چیزی الویت نیست :)

به نقل از شَـب بو :
برای من نه .

اما این غریزه انسانه !

بخصوص مردها !

و اگرنه معلومه که چنین چیزی الویت نیست :)

به نقل از کیــمیـــا :
الانم قضیه با 30-40 سال پیش خیلی فرق کرده.... مطمئنا با امکاناتی ک الان هست چنین چیزی رو نمیبینیم ;)

دکتر انوشه میگه:
در موردی ک بین دو نفر چیززی به نام عشق بوجود اومده باشه در اون صورت هیچ مانعی برای ازدواج وجود نداره،وحتی سن و فرهنگ و وضعیت مالیو ....هیچ کدوم نمیتونن باعث این بشن ک ذو نفر بهم برسن............اما تاکید میکنه ک عشق عشق واقعی باشه ن یه احساس الکی و حساس تر از اون ن عشقی ک بهش شک دارین

اما در موردی ک عشقی نیس و مثلن ازدواج ب شیوه سنتی صورت میگیره و یا عشقی هس اما اطمینان صددر صد به اون عشق وجود نداره تفاوت سنی بین 3تا11سال برای ازدواج لازمه،ک البته در این موردم شخصیت های مختلف شرایط مختلفی رو دارن.
شعور و شخصیت یه دختر 20ساله در شرایط عادی و یکسان جامعه به اندازه شعور وشخصیت یک پسر24ساله هس و این مسئله رو باید جدی گرفت.
اما توجه کنید ک خودش تو یه جایه دیگه هم میگه تفاوت سنی برای اینه ک سطح فکری دختر و پسر بهم برسن،حالا اگه ی پسرشرایطی رو داره ک سطح فکریش از اون چیزی ک تو عامه مردم هس بالاتره(همون ک گفتم دختر20ساله=پسر24ساله)خب این مورد رو میتونیم با اختلاف سنی 1یا دوسال هم توجیهش کنیم.
اما تاکید مطلق بر اونه ک پسر از دختربزرگ تر باشه.

خب من از اول بحث نبودم پستارو هم نخوندم ;D
به نظر من این یه حس درونیه که خانوما دوس دارن همسرشون از خودشون بزرگتر باشه چون احساس امنیت بیشتری می کنن....
و همین طور فکر می کنم که اقایونم مایل باشن همسرشون از خودشون کوچیک تر باشه ( دیگه دلیلشو از خودشون بپرسین :-?)
یه مسائلی هم در باره روابط زناشویی هم خوندم که کلیاتش اینه که در آقایون یه سن خاص و در خانوما هم یه سن خاص که می شه این حس فروکش می کنه ، پس بهتره که اختلاف سنی با هم داشته باشن که زیاد تو این مسئله مشکل نباشه .... :-"
( مدیونی اگه فکر بد کنی ;D)

یکی دو از پست ها رو خوندم ;))..ولی ثابت شده از لحاط عقلی خانوم ها از آقایون6سال عاقلترند 8-^!..من خودم امتحان کردم /m\ حتی یه دختر بچه 4ساله به اندازه یه پسر10 ساله عاقلتره :-"..ولی به نظرم دیگه تو همین حدودا خوبه :-"!10سال چیه ;D؟؟؟!!..البته بستگی هم داره بعضی ها سن شون اصلا" گویای چهره شون نیست :-s!کمتر یا بیشر از اون چیزی که هست نشون میده!..مسلما" با این توضیحات عاقلی و اینا سن آقاهه باید بیشتر از خانومه باشه! ;)

Back
بالا