افتادن اولین دندان!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Neg@r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : افتادن اولین دندان !

افتادنه اولین دندونمو ندیدم چون صبح تو آینه نگاه کردم دیدم هنوز لقه رفتم بیرون وقتی اومدم خونه دیدم نیست!!!! هنوزم نتونستم بفهمم چی شد فک کنم خوردمش!!! :-" :-"

من همه ی دندونام افتاده ... ولی 99.999 % شون توی خواب بوده گاهی داشتم خفه میشدم گاهی هم بالشم رو پر خون کردم کلا من خاطرات زیاد یادم نمیمونه

• لایک
امتیازات: Neg@r

داشتم مرغ بریون می خوردم دندونم افتاد فکر کردم استخونه بعد چند دقیقه بعد فهمیدم دندونم بود .
اصن درد نداشت ;D

• لایک

من 6 تا از دندونای ریز ُ کوچولوی اون موقع هامُ دارم >:D<

پیشُ نیش ـآ

همه ی دندونامم همیشه خودم میکندم :>
ولی نه که مثلاً مستقیماً نخ ببندم بش ببندم به دستگیره
یا انبردستی بیارم یا حتی با دست زرت از جا بکنمش! :-"

اولین بار که دندون جلوئیم خیلی خیلی لق بود هی میخواستم بکنمش (آخه وقتی باش ور میرفتم میخارید بعد حال میداد ;D)
جرئتشم نداشتم :-"
آخر خیلی خلاقانه یه دستمال کاغذی مچاله کردم دورش، که حس نکنم دندون زیر ِ دستمه! بعد پیچ دادم
بعدحس کردم راحت شدم اصن ;D

دیگه همیشه دندونامو با همون روش کندم
حتی اون آخر آخرا رو
خیلی حال میداد جلوی آینه بعد ِ قرقره کردن آب نمک با این حالت لبخند میزدم : ;D

• لایک

اولین دندونم وقتی افتاد که داشتم بستنی می خوردم.بعد فک کردم تو بستنیم سنگه و هم بستنی و انداختم دور هم دندونم و.
مامانم اومد خونه دید دندونم نیست تازه فهمیدم اون سنگ نبوده دمدونم بوده

اینم سواله؟؟؟؟
ما دندونای شیریمون 28 تا بودن...
اینقدر افتادن که نمی دونم کدوم اتفاق برا کدومشون افتاد...
درباره ی نگه داشتنشون هم من فقط می دونم هر بار که می خواستم این کارو بکنم یا یادم می رفت یا مامانم می گفت:
اه اه این کارا چیه؟؟؟
تازه سال چهارم تونستم نگهش دارم که اونم برا آزمایش رفت به دیار باقی...(دندون بندازیم تو نوشابه و از این جور چیزا...)

مگه کنده می شد لعنتی

چه قدر روش کار کردیم هر روز بازی ما شده بود تکون دادن این دندان بلکه فرجی بشه .

یه روز گفتم دیگه وقت حمله ست این جوری نه می شه غذا خورد نه سیب

چنان به جانش افتادم که نگو ........

آخرشم کنده نشد که نشد اشک مارو در آورد

دیگه بی خیالش شدیم

تا اینکه یه بار شب خوابیدیم صبح بلند شدیم دیدیم ای بابا
بی دندون شدیم رفت حالا بگرد دنبالش که بزارم زیر سرم که فردا صبح یه هدیه گیر ما بیاید

.

• لایک

خیلی درد داشت :-s
ب این نتیجه رسیدم ک بابا واسه چی باشه این :-/
آخرش دست بکار شدم و کندمش آخه بیش از اندازه لق بود :)
از اونروز ب بعد جوری حرف میزدم ک هیشکی بدون اینکه بفهمه از کنارم رد نشه :-"
یادش بخیر ;D

مال من تو موقع خاصی نیوفتاد
فقط یادمه اینقده گریه کردم که کم مونده بود واسش مراسم ساگرد هم بگیرم ;))

• لایک

ما یه عالمه دندون داریم اصلا یادم نیس اولیش کی و چه جوری افتاد فقط یکیشو یادمه که توی سیزده بدر داشتیم جوجه کباب میخوردیم یه دفعه دیدم یه چیزی تو دهنمه وقتی دیدم دندونمه و داره خون میاد یک ذره گریه کردم اتفاقا همونجا یه چشمه هم بود که آبش تمیز بود دهنمو با همون آب شستم. چندتا از دندونامم تا کلاس چهارم -پنجم نگه داشته بودم ولی مامانم همون چندتا رو هم انداخت دور ;D

تو مدرسه.خیلی خوشحال شدم دندون لق واقعا عاصیم کرده بود از دستش راحت شدم

به نقل از SH@MIM :
من تا جایی که یادم میاد خودم دندونامو میکندم یه بار هم با پسر عموم رفتیم توی اتاق بهش گفتم نخ ببند به دندونت بعد ببند به در من درو می بندم که در حین انجام عملیات زئن عموم دیدمون و بهمون یاد داد که بدون اینکارا خودمون با دست دندونامونو بکنیم. ;D
پ.ن:پسر عموم سه سال از من بزرگتره یعنی اون موقع 10 سالش بوده خداییش گاگول بوده ها
عید دیدنی رفته بودم خونه ی خالم همین عید امسال
دندونم دیوونه ام کرد
از روشت استفاده کردم ...
بی نظیر بود ....

من يادم نيس اولين دندونم كي و كجا افتاد اما يادمه يه بار رفته بوذيم پاساژ افتخار كفش بخرم يه ليوان ذرت مكزيكي خريدم داشتم ميخوردم كه يهو يكي دندونام افتاد =))اصلا خون نيمد همون موقع درش اوردم انداختم تو سطل اشغال

من وقتي پيش دبستاني بودم اولين دندونم افتاد چند هفته مدام درد مي كرد آخرش كه خسته شده بودم ازش رفتم جلوي آينه چشامو بستم و پيچوندمش بعد چنان دردي گرفت فكر كردم افتاده چشامو باز كردم ديدم نه بابا انقدر لق بود كه پيچيده بود ولي كنده نشده بود ديگه ولش كردم تا چند روز بعد خودش افتاد خلاصم كرد!!!!!!!

• لایک
امتیازات: ALISC

:))تا اونجا من يادم هست ٤تاي أولوز خوردم بعدياشم به صورت خيلي جالب زير بالشم گذاشتم كه تا صبح بيدار مي موندم تا مامانم برام پول بياره

یاده خونه ی خالم بودیم.
خیلی ترسیده بودم .
سریع رفتم پیش مامانم و گفتم پاشو بریم بیمارستان ، دندونم کنده شد.
همه زدن زیر خنده .ولی بعد که موضوعو فهمیدم مث جونم ازش محافظت می کردم. ;D

من كلن كم دندونام افتاده نميدونم چرا؟ ;))
اوليش كه افتاد بچه بودم 7 سالم بود رفتم جلو آينه بعد هي نيگا كردم ،هي نيگا كردم ديدم اي واي دندوني در كار نيست انگار يه جايي افتاده بوده من نفهميدم شايدم خوردمش شايدم دزديدن نميدونم ;)) =)) =)) اگه كسي يه دندون پيدا كرد ماله منه ها فقط سياه نباشه و كوچولو هم هست 8-^

خوردمش... =)) :-&

• لایک
امتیازات: TMNT

من داشتم میرفتم کلاس دوم ولی هنوز دندونای شیریم نیفتاده بود!برای همین مجبور شدیم بریم دندونپزشکی و 4 تا از دندونامو باهم بکشه!هیچوقت یادم نمیره!تا 3 روز همه چی مزه ی اهن میداد!‏ :| :|

Back
بالا