• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

افتادن اولین دندان!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Neg@r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : افتادن اولین دندان !

ما یه عالمه دندون داریم اصلا یادم نیس اولیش کی و چه جوری افتاد فقط یکیشو یادمه که توی سیزده بدر داشتیم جوجه کباب میخوردیم یه دفعه دیدم یه چیزی تو دهنمه وقتی دیدم دندونمه و داره خون میاد یک ذره گریه کردم اتفاقا همونجا یه چشمه هم بود که آبش تمیز بود دهنمو با همون آب شستم. چندتا از دندونامم تا کلاس چهارم -پنجم نگه داشته بودم ولی مامانم همون چندتا رو هم انداخت دور ;D

تو مدرسه.خیلی خوشحال شدم دندون لق واقعا عاصیم کرده بود از دستش راحت شدم

به نقل از SH@MIM :
من تا جایی که یادم میاد خودم دندونامو میکندم یه بار هم با پسر عموم رفتیم توی اتاق بهش گفتم نخ ببند به دندونت بعد ببند به در من درو می بندم که در حین انجام عملیات زئن عموم دیدمون و بهمون یاد داد که بدون اینکارا خودمون با دست دندونامونو بکنیم. ;D
پ.ن:پسر عموم سه سال از من بزرگتره یعنی اون موقع 10 سالش بوده خداییش گاگول بوده ها
عید دیدنی رفته بودم خونه ی خالم همین عید امسال
دندونم دیوونه ام کرد
از روشت استفاده کردم ...
بی نظیر بود ....

من يادم نيس اولين دندونم كي و كجا افتاد اما يادمه يه بار رفته بوذيم پاساژ افتخار كفش بخرم يه ليوان ذرت مكزيكي خريدم داشتم ميخوردم كه يهو يكي دندونام افتاد =))اصلا خون نيمد همون موقع درش اوردم انداختم تو سطل اشغال

من وقتي پيش دبستاني بودم اولين دندونم افتاد چند هفته مدام درد مي كرد آخرش كه خسته شده بودم ازش رفتم جلوي آينه چشامو بستم و پيچوندمش بعد چنان دردي گرفت فكر كردم افتاده چشامو باز كردم ديدم نه بابا انقدر لق بود كه پيچيده بود ولي كنده نشده بود ديگه ولش كردم تا چند روز بعد خودش افتاد خلاصم كرد!!!!!!!

• لایک
امتیازات: ALISC

:))تا اونجا من يادم هست ٤تاي أولوز خوردم بعدياشم به صورت خيلي جالب زير بالشم گذاشتم كه تا صبح بيدار مي موندم تا مامانم برام پول بياره

یاده خونه ی خالم بودیم.
خیلی ترسیده بودم .
سریع رفتم پیش مامانم و گفتم پاشو بریم بیمارستان ، دندونم کنده شد.
همه زدن زیر خنده .ولی بعد که موضوعو فهمیدم مث جونم ازش محافظت می کردم. ;D

من كلن كم دندونام افتاده نميدونم چرا؟ ;))
اوليش كه افتاد بچه بودم 7 سالم بود رفتم جلو آينه بعد هي نيگا كردم ،هي نيگا كردم ديدم اي واي دندوني در كار نيست انگار يه جايي افتاده بوده من نفهميدم شايدم خوردمش شايدم دزديدن نميدونم ;)) =)) =)) اگه كسي يه دندون پيدا كرد ماله منه ها فقط سياه نباشه و كوچولو هم هست 8-^

خوردمش... =)) :-&

• لایک
امتیازات: TMNT

من داشتم میرفتم کلاس دوم ولی هنوز دندونای شیریم نیفتاده بود!برای همین مجبور شدیم بریم دندونپزشکی و 4 تا از دندونامو باهم بکشه!هیچوقت یادم نمیره!تا 3 روز همه چی مزه ی اهن میداد!‏ :| :|

Back
بالا