27مین کارگاه علوم فرزانگان 1 تهران

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : 27مین کارگاه علوم فرزانگان 1 تهران

به نقل از پویا م :
سایت یک موسسه، همایش، شرکت و ... نشان دهنده‌ی کیفیت اون موسسه یا ... هست. به عبارتی وقتی شما وارد سایتی می‌‌شید که به هیچ وجه طراحی جالبی نداره، نمی‌تونید به اون شرکت یا موسسه صاحب اون سایت امید زیادی داشته باشید!
الان من یه انتقادی بکنم. خداییش من رفتم داخل سایت شما، واقعا زده شدم. واقعا. رو بلاگفا وبلاگ زدید و صرفا براش یک domain اختصاصی خریدید (اگه حدسم درست باشه). اونم کردید قالبش.
پسترتون هم واقعا نکته‌ای نداره. یکی ببینه فکر می‌کنه طراحش سرویسش داشته می‌رفته. سریع رفته داخل سایت کامپیوترتون. بعد ورد رو باز کرده یه عکس گذاشته روش و یک متن روش نوشته.

دقیقا دو چیزی که می‌تونست به جذب آدم کمک کنه ( { سایت ، پوستر } ) به بدترین شیوه‌ی ممکن طراحی کردید.

البته این نظر شخصی خودم بود و ممکنه از نظر بقیه بهترین چیزی که باشه که تو زندگیشون دیدن
البته خیلی جالبه که بقیه با شما تو پستر هم عقیده نیستن
امیدوارم یه سری هم بخواین بزنید به خود کارگاه
خیلی چیزا هس که تفاوت ها رو می سازه :D

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از مهسا.ق :
صد در صد. بنده نگفتم کارگاه شما بد خواهد بود یا فلان ... گفتم می‌تونستید از سایت و پوستر بهترین استفاده‌ی ممکن رو بکنید که به نظر من بدترین استفاده رو کردید.

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از پویا م :
صد در صد. بنده نگفتم کارگاه شما بد خواهد بود یا فلان ... گفتم می‌تونستید از سایت و پوستر بهترین استفاده‌ی ممکن رو بکنید که به نظر من بدترین استفاده رو کردید.
سایتو من اطلاعات کافی ندارم
ولی در مورد پوستر
شما دارید این پوستر رو با چی مقایسه می کنید؟
این پستر حال و هوای جالبی داشت و خیلی مناسب کارگاه بود
دوس دارم پوستری که از نظر شما خوبه رو ببینم 8->

• شروع کننده موضوع

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

مرسى از انتقادتون :)

روى پوستر خيلى زياد زحمت كشيده شده
پس قضاوت نكنيد خواهشا !
به هر حال هر كس نظر ِ خاص ِ خودش ُ داره ..

به نظر ِ من سايت بى اهميت ترين چيز تو كارگاهه
كه استفادش صرفا براى فايل هاى دانلودى براى بچه هاى مدرسه اس!
سايت ِ سمينار هم همينطور بود!

در ضمن انتقاد خوبه كه سازنده باشه نه كوبنده !

لوسیفر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli tehran
شهر
تهران
مدال المپیاد
1 ترم المپیاد کامپیوتر

به نقل از مهسا.ق :

واقعا پوسترتون مسخرس.آخه کی تو پوستر عکس یه دخترو میذاره...ایده قدیمیه.فردا هم قراره یه سر به کارگاه بزنم.ببینیم این چه تحفه ایه.
خوش حالم خداروشکر سمینار ما با اندازه اینا مزخرف نشد
به این سایت یه سری بزنین تا بفهمین فقط علامه حلی یعنی چی.seminar28.com

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

آقا جان! من حرفام نامفهومه؟!!

۱. بنده اصلا مقایسه‌ای با سمینار حلی انجام ندادم که ندادم!
۲. بنده نگفتم که نتیجه‌ی کارگاهتون به سایت بستگی داره! گفتم می‌تونستید در جهت مثبت استفاده کنید که نکردید!
۳. از نظر من پوستر خلاقیت می‌خواد که به نظرم پوستر شما خلاقیت کافی نداشت!

بی خیال. من اصن اشتباه کردم نظر دادم.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

@ دوتا بالایی :
اینجا جای کل انداختن نیست . :|

در ضمن این که از پوستر خوشتون نمیاد یه مسئله‌ی کاملا سلیقه‌ای هست و انتقاد محسوب نمیشه . و همون طور که کیمیا گفت و بهتر در جریانه ، برای همین پوستر کلی زحمت کشیده شد . بعد هم فرزانگان اصولا کاری رو می کنه که فکر می کنه اون کار هدفش رو بهتر نشون میده . قانونی وجود نداره که دختر توی پوستر نباشه ، یا همه پوسترا باید فلان چیز رو داشته باشن . از این نظر فکر بچه ها برای طراحی بازه و خیلی خیلی هم خوبه . این که شما خوشتون نیومده به سلیقه ی شما بر می گرده .

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

خیلی خوب می شد که انتقاداتون با کلمه آی بهتری بود حداقل!

در مورد کارگاه امسال از لحاظ ظاهر سازی خوبه و خیلی زحمت کشیده شده!
پروژه های علوم انسانیم اکثرا خوب بودن!
در مورد بقیه ی پروژه ها نسبت به سال قبل خیلی بهتر بود ینی پروژه آی خیلی خوب زیاد بودن!
(بگذریم که پروژه ها سطحش هر سال پایین تر میاد)

در کل کارگاه خوبیه به نظرم!

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

بله سطح ادب هم در رسوندن منظور مهمه و خوشحالم که شما داشتيد ولي متعصفانه اين دوستمون . . .

لوسیفر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli tehran
شهر
تهران
مدال المپیاد
1 ترم المپیاد کامپیوتر

ببخشید شما وقتی مدارسو دعوت می کنین و بهشون پوستر میدین.اونا اولین کاری که می کنن به سایت سر میزنن که..میبینن وبلاگه و...تعطیل.میفهمن که باید بیخیال شن.
دقیقا روی چیه پوستر زیاد کار شده؟چیزی نداره که کار شده.
در مورد پروژه ها هم فردا میبینیم
ما بی ادب شما با ادب.

Sheyda76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اسلامشهر
شهر
تهران

ﻭﺭﻭﺩ ﺑﺮﺍ ﻋُﻤﻮﻡ ﺁﺯﺍﺩ ﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻗﻌﺎً ؟!
ﻳﻨﻲ ﺣﺘﻤﺎً ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﻴﺎﻳﻢ ؟

• شروع کننده موضوع

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

اگر شما فكر ميكنيد كه كارگاه براتون سطحش پايينه يا هر چى لطف كنيد كلا نيايد !
من سمينار اومدم و واقعا براى هممون متاسف شدم !
اما انتقادى كه كردم اصلا شبيه حرفاى شما نبود آقاى لوسيفر .
گفتم كه ! انتقاد بايد سازنده باشه!
نه كوبنده !

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@کیمیا:با به کار بردن اول شخص جمع لطفا سعی نکن همراهی ایجاد کنی...
من حالم از سمینار خودمون به هم خورد...چون 15تا از دوستای من رو 3رفا به خاطر اینکه ظاهرشون مورد دلخواه نبود بدون تذکر راه ندادن...اسمش رو هم گذاشتن پررویی(به من گفتن اینا رو نگو و برای سمینارمون بد میشه و اینا ولی من میگم)...
اصلا تردیدی ندارم که این کادر افتضاح بود...خود فاجعه...نه کمتر نه بیشتر...از همون اول هم با"انتخاب اشتباه"هممون مقصر بودیم...از همه مهمتر شخص اصلی [-(
اما من هنوز نمیفهمم که چی میشه که از در و دیوار از پروژه ها انتقاد میشه...
ریاضی امسال واقعا نسبت به پارسال"رویایی"بود...گروه ریاضی امسال رسما احیا شد(دلیلش هم ایده ی شاخ اتاق ریاضی بود)...اون طرف زیستمون واقعا عالی بود(مثال بارزش پروژه ی برداشتن تخمدان موش و رفتارشناسی پس از آن)...شیمی و فیزیک افتضاح نبودن اما بد بودن...فرهنگ و هنر از پارسال بهتر اما همچنان افتضاح بود...مکانیک و هوافضا و هوش مصنوعی و کامپیوتر رو خوب ندیدم که نظر بدم اما تعاریف همه رو از درون و برون ازشون شنیدم...

حالا برای چی همه ی اینا رو گفتم؟(و خواهش میکنم پاکش نکنی کیمیا و نگی که پاکش کنن)...جاش که تو این تاپیک نیست...
فقط وا3 اینکه میخوام یه بار برای همیشه این بحث مسخره ی"پروژه های سمینار امسال افتضاح بود"تموم بشه...خب؟...
نمیگم نظرتو نگو...میگم اینجا دیگه جایی نیست که بتونیم نام"سلیقه"بر آن بنهیم...اینجا باید دلیل اورد...

من م3 مسئولین نیستم که بیام به دروغ اون بالا بگم"فرهنگ و هنر امسال عالی بود"...اما از طرفی نمیخوام"کادر و سازماندهی آشغال"تاثیری روی نظرتون روی پروژه ها داشته باشه...
--------------------
من کارگاهتون نیومدم و نمیام...اما مطمئنم با افراد محکمی که برای کارها و سمت ها انتخاب کردین(اشاره به سلطان بی تاج و تختتون :-")کارگاهتون عالی میشه...مخصوصا با شناختی که از دوم های امسال فرز دارم...
اما بیاین در مورد همدیگه با اطلاعات نظر بدیم...

پ.ن:کیمیا من نمیدونم تو سمینار ما رو دیدی یا نه...ولی دوستان(داخل و خارج...فارغ التحصیل و دانش آموز...پیر و جوون :-")از سطح نمایشگاه(حتی نبست به خود مقام والای حلی)"افتضاح"یاد نکردند...
امید هست تغییر نظر ایجاد شود... :)

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از پویا م :
سایت یک موسسه، همایش، شرکت و ... نشان دهنده‌ی کیفیت اون موسسه یا ... هست. به عبارتی وقتی شما وارد سایتی می‌‌شید که به هیچ وجه طراحی جالبی نداره، نمی‌تونید به اون شرکت یا موسسه صاحب اون سایت امید زیادی داشته باشید!
الان من یه انتقادی بکنم. خداییش من رفتم داخل سایت شما، واقعا زده شدم. واقعا. رو بلاگفا وبلاگ زدید و صرفا براش یک domain اختصاصی خریدید (اگه حدسم درست باشه). اونم کردید قالبش.
پسترتون هم واقعا نکته‌ای نداره. یکی ببینه فکر می‌کنه طراحش سرویسش داشته می‌رفته. سریع رفته داخل سایت کامپیوترتون. بعد ورد رو باز کرده یه عکس گذاشته روش و یک متن روش نوشته.

دقیقا دو چیزی که می‌تونست به جذب آدم کمک کنه ( { سایت ، پوستر } ) به بدترین شیوه‌ی ممکن طراحی کردید.

البته این نظر شخصی خودم بود و ممکنه از نظر بقیه بهترین چیزی که باشه که تو زندگیشون دیدن

درباره ی وبسایت موافقم، استفاده های خیلی خوبی میشد ازش کرد که نشد به دلیل کمبود افراد اینکاره و گذاشتن کارای سایت تو دقیقه 90!

ولی در مورد پوستر به طور قطع میتونم باهات مخالفت کنم پویا، و میتونم بهت اطمینان بگم که فقط روی ایده ی طرح این پوستر بیشتر از یک هفته وقت گذاشته شده! و منم با مهسا موافقم که پوستر‌ ِ خوب از نظرت چه پوستریه؟ نوشتن کارگاه به حالت تاپیوگرافی و گذاشتن مثلا یک ارلن کنارش؟ کارو ساده نبینید، پشت هرچیزی ایده و منظوری هست، شاید واسه خودمم اتفاق بیفته خیلی،اگه ما نبینیم مفهومو دلیل بر نبودش نیست!

صحبت کردن در مورد اعدادم خوب نیست بچه ها :)

امیدوارم درباره ی سطح علمی پروژه ها نظری بدید از این به بعد نه ظواهر و پیدا کردن پست ِ تست از توی وبلاگ! :)

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

من نمیفهمم الان بحث سرچیه ؟
سر کارگاهی که شما هنوز ندیدیدش حتی ؟
فک نمیکنم پوستر و سایت برای نظر دادن راجبه کل کارگاه کافی باشه واقعا .
و جدا انتظار نداشتم شماکه سمپادیای کشورین راجبه پوستر همچین حرفی بزنین !
پوستر جدا ته ایدس .
شاید مثلا ایده ی جدید و خلاقانه از نظرتون اینه که یه چیز عجیب غریب باشه .
یه ذره به جای اینکه فک کنین سوتیُ اینا بگیرین از ما ، با دید خوب نگاه کنین !
دعوا که نداریم با هم ! :)

• شروع کننده موضوع

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

فكر كنم اينجا تاپيك ِ سمينار نيست و كلا بحثى ندارم قبلن راجبش صحبت كرديم !

اما راجع به كارگاه فكر ميكنم قضاوت نكنيد وقتى هنوز كارگاه ُ نديديد ُ اينا !

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

جدا انتظار نداشتم شماکه سمپادیای کشورین راجبه پوستر همچین حرفی بزنین !
پوستر جدا ته ایدس .
شاید مثلا ایده ی جدید و خلاقانه از نظرتون اینه که یه چیز عجیب غریب باشه .
---------------------
@ریحانه:دعوایی نیست...اما بحث سر اینه که پوسترتون واقعا برای"خیلیا از بیرون"دلچسن نبوده...به ادبیات خودت ارجاعت میدم ریحانه...
"خیلی ها از سمپادی ها(که خودت میدونی قصدشون دعوا و گرفتن سوتی نیست))دارن از این پوستر انتقاد میکنن...
من خودم واقعا از این پوستر خوشم نیومد...(در صورتی میتونی بگی ته ایده است و اینا که"هنر برای هنر"باشه...اینجا"هنر برای مردم"است ریحانه...اگه مردم خوششون بیاد و با وجود این پوستر یادشون بمونه که فرزانگان و با مدارس عادی میفرقه(ببخشید اما واقعا من با این پوستر یاد یه مدر3 نسبتا خوب غیرانتفاعی میافتم نه فرزانگان1...و این ذهنیت واقعا درخور مدر3 با همچین آدمایی نیست)من و دیگر سمپادی ها حتی حق حرف زدن هم نداریم...چون شما"موفق"بودین...اما من و سایرین شک داریم این پوستر بتونه تفاوت ها رو زنده کنه...)در هر حال یه خوبی عالی پوستر اینه که ویژگی اصلی فرز رو نشون میده(3رفا برداشت های خودمه و یک نظر محترم :-")که چیزی نیست جز"فرز بودن و نه 3رفا نابغه بودن"...یعنی در جمع بودن ارجح بر به تنهایی خوب بودن...یعنی اتحاد...اینا خیلی خوبه ریحانه...اما واقعا به نظرم این ایده"مصنوعی"است...
----------------------
یه ذره به جای اینکه فک کنین سوتیُ اینا بگیرین از ما ، با دید خوب نگاه کنین !
------------------------
@ریحانه:این حرفت رسما ناراحتم کرد...نیازی به تذکر نیست...امید هست خودت ویرایشش کنی...(ما نه اینجا اومدیم که سوتی بگیریم و نه اینکه به قول تو"خوب" [-(نگاه کنیم)

در هر حال اینجور که من شنیدم تا اینجای کار حداقل از نظر سازماندهی از ما خیلی خیلی بهتر بودین...و این خیلی خوبه :)...و در مورد پروژه ها و سطحشون هم با دیدم از شما چشم بسته مطمئنم خیلی خوبه...

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از زهرا.ج :
درباره ی وبسایت موافقم، استفاده های خیلی خوبی میشد ازش کرد که نشد به دلیل کمبود افراد اینکاره و گذاشتن کارای سایت تو دقیقه 90!

ولی در مورد پوستر به طور قطع میتونم باهات مخالفت کنم پویا، و میتونم بهت اطمینان بگم که فقط روی ایده ی طرح این پوستر بیشتر از یک هفته وقت گذاشته شده! و منم با مهسا موافقم که پوستر‌ ِ خوب از نظرت چه پوستریه؟ نوشتن کارگاه به حالت تاپیوگرافی و گذاشتن مثلا یک ارلن کنارش؟ کارو ساده نبینید، پشت هرچیزی ایده و منظوری هست، شاید واسه خودمم اتفاق بیفته خیلی،اگه ما نبینیم مفهومو دلیل بر نبودش نیست!

صحبت کردن در مورد اعدادم خوب نیست بچه ها :)

امیدوارم درباره ی سطح علمی پروژه ها نظری بدید از این به بعد نه ظواهر و پیدا کردن پست ِ تست از توی وبلاگ! :)
بله کاملا درسته. خب الان می‌شه ایده و خلاقیت پشت این پوستر رو بگید؟

راستی من یک نکته‌ای بگم. ببینید تاپیک درباره‌ی کارگاه هست. کارگاه از پوستر و سایت شروع می‌شه و به آدم و پروژه و برخورد با بازدید کننده می‌رسه! حالا اینجا هر کی درباره‌ی یکی از این موارد صحبت می‌کنه. پس اینکه بگیم چرا درباره‌ی سایت صحبت می‌کنی یا فلان یا فلان حرف درستی نیست. حرفم کلی بود و مخاطب خاصی نداشت.

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

پوسترتون كه خيلى خوبه اصن تو پژوهش خسروى داشت ميگف ياد بگيرين از پوستر دبيرستان؛ آدم به محض اينكه ميبيندش با اون آجراى قرمز يا دبيرستان ميفته

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

ببینید سایتو قبول دارم اگه واسه چیزیه برا بچه ها نباید تو پوستر قرار می گرفت
در مورد پوستر سلیقه ایه ولی چیزی که برا بچه ها سخ بود الان اینه که واقعا براش کار شده بود
ولی اگه بخواین این طوری فک کنید که براش کار نشده و الکی انجام شده اینه که واسه ما سخته یه کم
آقا ی پوریا مرسی از این که نظرتونو گفتید
نظرتون خیلی خوب بود به هر حال مرسی
این حرفم با همس
در مورد سمینارم بحثی نیس واقعا
مقایسش حد اقل لطفا وقتی باشه که زحمت بکشین بیان یه سری هم بزنید
بعد در موردش صحبت می کنیم :D

بالا