27مین کارگاه علوم فرزانگان 1 تهران

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : 27مین کارگاه علوم فرزانگان 1 تهران

به نقل از گاو عاشق :
@ریحانه:دعوایی نیست...اما بحث سر اینه که پوسترتون واقعا برای"خیلیا از بیرون"دلچسن نبوده...به ادبیات خودت ارجاعت میدم ریحانه...
"خیلی ها از سمپادی ها(که خودت میدونی قصدشون دعوا و گرفتن سوتی نیست))دارن از این پوستر انتقاد میکنن...
من خودم واقعا از این پوستر خوشم نیومد...(در صورتی میتونی بگی ته ایده است و اینا که"هنر برای هنر"باشه...اینجا"هنر برای مردم"است ریحانه...اگه مردم خوششون بیاد و با وجود این پوستر یادشون بمونه که فرزانگان و با مدارس عادی میفرقه(ببخشید اما واقعا من با این پوستر یاد یه مدر3 نسبتا خوب غیرانتفاعی میافتم نه فرزانگان1...و این ذهنیت واقعا درخور مدر3 با همچین آدمایی نیست)من و دیگر سمپادی ها حتی حق حرف زدن هم نداریم...چون شما"موفق"بودین...اما من و سایرین شک داریم این پوستر بتونه تفاوت ها رو زنده کنه...)در هر حال یه خوبی عالی پوستر اینه که ویژگی اصلی فرز رو نشون میده(3رفا برداشت های خودمه و یک نظر محترم :-")که چیزی نیست جز"فرز بودن و نه 3رفا نابغه بودن"...یعنی در جمع بودن ارجح بر به تنهایی خوب بودن...یعنی اتحاد...اینا خیلی خوبه ریحانه...اما واقعا به نظرم این ایده"مصنوعی"است...
----------------------
یه ذره به جای اینکه فک کنین سوتیُ اینا بگیرین از ما ، با دید خوب نگاه کنین !
------------------------
@ریحانه:این حرفت رسما ناراحتم کرد...نیازی به تذکر نیست...امید هست خودت ویرایشش کنی...(ما نه اینجا اومدیم که سوتی بگیریم و نه اینکه به قول تو"خوب" [-(نگاه کنیم)

در هر حال اینجور که من شنیدم تا اینجای کار حداقل از نظر سازماندهی از ما خیلی خیلی بهتر بودین...و این خیلی خوبه :)...و در مورد پروژه ها و سطحشون هم با دیدم از شما چشم بسته مطمئنم خیلی خوبه...
میشه بگی این خیلیا که براشون دلچسب نبوده کیان ؟!
و اینکه تعریفت از پوستر مدرسه ی غیرانتفاعیُ فرزانگان چیه واقعا ؟! ینی برچه اساسی اینُ گفتی ؟

خوب منظورم اینه که ، با این دید ببینین که برای این پوستر زحمت کشیده شده . نیاین همون اول بگین به نظر نمیاد فکری رو این باشه !!
همه ی اینا رو در نظر بگیرینُ بعد انتقاد کنین و خیلی هم خوبه انتقاد درست کردن . :)

• لایک
امتیازات: N.M

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

من نمي‌فهمم الان ديگه بحث سر چيه. وبلاگُ فك كنم قبول داشته باشيم همه، و براي پوسترم با ريحانه موافقم. الان دقيقاً چه چيزي پوستر فرزانگان و مدرسه غ انتفاعي رو جدا مي‌كنه؟ و اين‌كه خلاقيت و زيبايي پوستر كارگاه از سمينار و حتّي كارگاه فرزانگان دو به نظر من بيشتر بود.
بعد اين‌كه به نظرتون بهتر نيست اول به كيفيت نگا كرد، نه به ظاهر؟ از روي ظاهر( كه از نظر من خوب بوده و از نظر شما بد ) نمي‌شه كل كارگاه و محتواشُ زير سوال برد.

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

بنده همچنان منتظرم که یکی بگه ایده و خلاقیت پستر شما کجاست ...

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

خب آخه چه جوري مي‌شه خلاقيتُ توضيح داد؟ مثلاً بگم "ايده‌ي به كار بردن تاب براي رسوندن مفهوم، جالب و خلاقانه بود" ؟
اما مقايسه مي‌شه كرد و مي‌شه گفت كه پوستر امسال كارگاه از نظر چيزي كه مي‌خواست برسونه و زيباييش از سمينار حلي 1 و كارگاه فرزانگان 2 بهتر بود.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از نرگس² :
خب آخه چه جوري مي‌شه خلاقيتُ توضيح داد؟ مثلاً بگم "ايده‌ي به كار بردن تاب براي رسوندن مفهوم، جالب و خلاقانه بود" ؟
اما مقايسه مي‌شه كرد و مي‌شه گفت كه پوستر امسال كارگاه از نظر چيزي كه مي‌خواست برسونه و زيباييش از سمينار حلي 1 و كارگاه فرزانگان 2 بهتر بود.
این نظر شخص شماست و مسلما محترم...
به نظر من چیزی که میخواست برسونه رو خوب رسوند...
مشکل در این بود که"چیزی که میخواست برسونه"درخور توجه نبود :)

همچنان معتقدم با قیاسی کردن هر کدوم از تاپیک ها سودی برده نمیشه...

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

@نرگس: اولاً که ملاکتون واسه این مقایسه ها چیه ؟!
بعدم الان من میتونم بیام اینجا با یه لحن محکم بگم نه, پوستر فرزانگان 2 از پوستر 1 خلاقیتش بیشتر بود. هر کس نظر خودشو داره, نمیشه هی به زور بگیم نه اینی که من میگم بهتره.

بعدم این که اصن چرا دارید اینارو با هم مقایسه میکنید؟ :D
( نکنه میخواید بحث تعصب بی جایی که کیمیا نشون داد رو ماست مالی کنید؟ :)) (شوخی بودا :D :-" اصن قرار شد اون بحثو فعلاً ادامه ندیم. من شخصاً بعداً با کیمیا حرف میزنم. :D ) )

من فقط دو تا چیز بگم و برم :D
ریحانه و مهسا و اینا که میگید چه جوری وقتی کارگاهو ندید قضاوت میکنید, من که هر چی پست پویا رو میخونم قضاوت در مورد کارگاه ندیدم, صرفاً گفته نمایِ بهتری از کارگاهتون میتونستید نشون بدید! :D

دوم اینکه, کلاً بحث حلی سروره و فقط فرزانگان و از این حرفا, همیشه هست, تموم هم نمیشه اصلاً. هر چه قدر هم که در مورد اتحاد حرف بزنیم.
و خب الان مشکل توسعه پیدا کرده و سر شماره ی مراکز هم به شدت بحثه (توی تاپیک سمینار حلی هنوز یه تعدادی از پست هاش هست, عمداً پاک نکردم ! فقط بخونید ببینید آدمای 17 - 18 ساله ی نخبه ی مملکت چه جوری مالِ من بهتره مالِ من بهتره راه انداختن :|) و حتی طوریه که تو تاپیک کارگاه فرزانگان 2 , یکی برمیگرده میگه نباید سرود های ما رو بخونید (یه جوری که انگار اون سرودا رو از تو جیبش در آورده, یاد وقتایی میفتم که میرفتیم پارک, یه بچه به اون یکی میگفت تاب مگه مال توئه؟ اون میگفت آره, اون یکی میگفت سندش کو؟ :)) :-" :| ) و یا اتفاق مشابهش توی صفحه ی دوم همین تاپیک؛ من به عنوان یه فرزانگان 2 ای, با اینکه هیچ تعصبی ندارم بهم بر میخوره. اما هیچی, هیچیِ هیچی نگفتم. چون فکر میکنم این حرفا نه تموم میشن, نه به نتیجه ای میرسن. (نرود میخ آهنین در سنگ و از این حرفا)

و
دوست عزیز, ملت شهید پرور, بزرگ شدیم! بزرگ!

امیدوارم از این به بعد کلاه خودمونو بچسبیم باد نبره, به جای اینکه همش خودمونو با هم مقایسه کنیم.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

ملاكم اينه كه به نظر من مثلاً پوستر سمينار نه خلاقيت خاصي داشت و نه منظور خاصي رو مي‌رسوند و براي فرزانگان دو، خلاقيتش خيلي خوب بود امّا چيزيُ نمي‌رسوند يا من نگرفتم.
با بقيه‌ي پستت موافقم. كلاً جو خوبي نيست بين مدرسه‌هاي ما. البته درباره‌ي سرود ملّيا با كيميا موافقم. :|

oo00oo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نچ!
دانشگاه
بقیت الله
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

نمیدونم چرا بچه های فرز 1 اینقدر با تعصب دارین عمل میکنید.این اصلا تو کل تاپیک سمینار و خود سمینار معلوم بود.
یعنی نظراتی که میدادین بچه های فرزانگان 1 کاملا معلوم بود که تعصبانه و بدون هیچ دلیل قانع کننده ای هست.که نمونه هاش تو تاپیک سمینار 28 زیاد هستش و جاهای دیگه قابل گفتن نیست.
-----------
در مورد پوستر:
واقعا با پویا م موافق هستم.
یعنی در واقع میخوام بگم این نه ایده ای داشته نه اینکه خیلی واسش کار شده.
من خودم به رسمیت پوستر سمینار امسال خودمون رو قبول ندارم و اتفاقا معتقدم خیلی بد طراحی شده.
اما واقعا دوستان نظر من اینه که اگه یه کم از گرافیک سر رشته داشته باشین متوجه میشین که در این پوستر حتی ساده ترین نکته گرافیکی پوستر یعنی ترکیبات رنگی نیز رعایت نشده. خیلی راحت میتونستین برین ببینید تو یه پوستر دقیقا چه چیزایی رعایت میشه در قسمت طراحیش و شما هم مطابقت میدادین.من میتونم چندین دلیل محکم برای رد کردن طراحی پوستر ( قسمت های مختلفش از ایده ی کلیش ، طراحی و رنگ بندیش و.. و حتی جمللاتی که نوشته شده )بگم.پس دوستان واقعا منصفانه نگاه کنیم.
---------
در مورد سایت هم :
باز با پویا موافقم که میگه قسمت مهم کار و اعظمش سایت هست. نمیدونم ما کی میخواییم باور کنیم که خیلی از کار هایی که امید به انجام شدنش باید بره میتونه فقط با یه طراحی زیبا نظرات رو جلب کنه که دقیقا بهش اشاره شد.
همین هفته پیش من دنبال یه شرکت خوب میگشتم واسه یه کاری دقیقا از سایت هاشون داد میزد محتویات داخل و سطح شرکت چیست و کجا قرار داره ؟
یه شرکت یا یه موسسه اول باید بتونه یه حس امن و یه حس اطمینان در مشتری ایجاد کنه که این کارو با زرگ نشون دادن خودش میکنه که مهم ترین نکته همون طراحی گرافیکی و سایت هست. نمیدونم چرا رفتین سراغ بلاگفا مگه مثلا طراحی سایت و گرفتن هاست و .. چقدر مثلا هزینه داشت و چقدر وقت میبرد.
جدا میگم ما حلی ها هم تو زمینه سایبری نسبت به سال قبل خودمون خیلی عقبیم و پارسال طراحی سایت و پوستر خیلی خیلی بهتر بود .. که در مورد سایت ما در قیاس با سال گذشته حرفی برای گفتن نداشتیم.
-----------
در مورد طرز برخورد :
همون کسی که میاد اینجا مینویسه با من رفتار بدی شده بود. بدونه اگه با اون اکیپی که اومده بود مدرسه من اگه جلوی در بودم برای خوش آمد گویی اصلا تو مدرسه راهش نمیدادم.
چه برسه به اینکه بخواد بیاد بازدید کنه بگه 80 درصد پروژه ها تکراری بود.
حالا کاری هم ندارم کی هستش چه مسئولیتی داره چه شناختی داره و ........
یکی از دوستان نقل میکرد میگفت " به همون شخص بگو ما همونی هستیم که پارسال اومدیم تا دم در مدرستون و مارو با بد ترین لحن ممکن انداختینمون بیرون "
------
در مورد کیفیت پروژه ها :
نمیدونم چون ندیدم اما حتما میام میبینم والا اونجوری که میگین سمینار ما چرت بوده سطح علمیش پایین بوده ، تکراری بوده ... پس حتما شما چیز خیلی شاخ تری رو آماده کردین ...
نمیدونم اما من که یه چیز دیگه ای فک میکنم......که اونم نظر شخصی خودمه :|

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از نرگس² :
ملاكم اينه كه به نظر من مثلاً پوستر سمينار نه خلاقيت خاصي داشت و نه منظور خاصي رو مي‌رسوند و براي فرزانگان دو، خلاقيتش خيلي خوب بود امّا چيزيُ نمي‌رسوند يا من نگرفتم.
با بقيه‌ي پستت موافقم. كلاً جو خوبي نيست بين مدرسه‌هاي ما. البته درباره‌ي سرود ملّيا با كيميا موافقم. :|
من خودم پوسترای سمینار ( هر دو رو) لایک نمیکنم, ولی مسئله اینجاست که ملاک خاصی برای سنجش میزان خلاقیت وجود نداره ! به خاطر همین به شخصه به خودم اجازه نمیدم به فکر یه سری آدم بگم چیزِ بی خلاقیت !

(در مورد سرود ملی نظر خودتو داری. من خودم توی حلقه ها ی مدرسه حضور پیدا نمیکنم. هیچ وقت. برای همین میتونم یه کم بی طرف تر نظر بدم, و بگم این نظرت تا حدودی خودخواهانه/خودبزرگ بینانه/متعصبانه است (نمیدونم کدوم کلمه مناسب تره) :] خیلی دوستانه ها, اصلاً نمیخوام مرز های دوستیمونو زیر پا بذارم واسه چیزی که خودم دوسش ندارم ! کاملاً دوستانه دارم میگم. لطفاً مثل کیمیا که الان از من حرصش میگیره به خودت نگیر :D )

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

@ دوستان ِ حلی :
بحث ِ انتقام نیست که بچه ها ! یعنی مثلا ما شما رو راه ندادیم عه شمائم ما رو راه ندین ! خیر سرمون دو تا دبیرستان معتبر تهرانیم افتادیم به جون هم :))
بعد هم این که یکی بگه سمینار افتضاح بوده دلیل نداره که ما پروژه هاممون خیلی شاخه ( البته سطح پروژه هامون واقعا بالاس) واسه همین به مال شما میگیم افتضاح . احتمالا حلی در مقایسه با خودش بد بوده نه فرزانگان !

راجع یه سرود ملیم خودخواهی و بزرگ بینی نیست ، بچه ها وقتی واسه یه چیزی زحمت کشیدن ، دلشون میخواد همه بدونن این واسه مدرسه‌شونه ، واسه بچه هاشونه ، زائیده‌ی تفکرات و دغدغه های این مدرسه‌س ! و در کل می تونم بگم خوندن سرودای ملی ِ ما ( من با پسوند ما مشکلی ندارم چون به هر حال مدرسه ی ما درستش کرده به هر حال ) توسط بچه های فرزانگان 2 ، اگر کار ِ بد و زشت و اینا نباشه ( که نیست صد در صد) اما الزامی هم برش نیست !

oo00oo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نچ!
دانشگاه
بقیت الله
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

نه آخه میگه اینکه نمیدونم پوستر شما بدرد نمیخوره پوستر ما شاخ تره ..
میخواستم ببینم رو چه حساب کتابی این حرفو زده دوستمون... ؟
بیاد با من بگه چند تا استایل چند تا تکنیک طراحی به کار رفته که این حرفو میزنه؟؟؟
-------
در مورد سایت هم کلا نظر دوستان واقعا جالبه در نوع خودش !!!
------
سرود ملی رو هم که ناهید اشاره کرد حرف خاصی نمیمونه.
-----
برخورد رو هم میاییم و میبینم ....

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

من نه ادعايي دارم كه تكنيك طراحي پوستر بلدم نه هيچي. اگه به پستمم دقت كني مي‌بيني كه درباره‌ي نكته‌هاي گرافيكي و ...‌ش هيچي نگفتم و درباره‌ي "ايده" و "مفهوم"‌ش گفتم.

بحث سرود ملّيُ اين‌جا ادامه نديم.

× در حدّي دوست هستيم با دوستامون كه با اين بحثا، به هم نخوره :-"

ali.m

کاربر فعال

برادران، خواهران، صلوات بفرستن، تموم کنن بحث های مقایسه ای رو.
ولی انصافاً، انصافاً، انصافاً خدا سر شاهده که غرضی از حرفم ندارم، ولی اون سایت آبروریزی ست.
هاست(Host) به خدا ارزونه به نسبت بودجه هاتون، چرا دامین(Domain) گرفتین، انداختین رو هاست بلاگفا، اونم با حداقل ویرایشات قالب؟
یه آدم کاربلد کافی بود تا کارو بدین دستش براتون جور کنه با حداقل هزینه و حداکثر بازده.
اشکالی ندارد؛ این نیز بگذرد...

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به تمام بچه های حلی و فرز پیشنهاد میکنم بیخیال بشن(حتی بیخیال نقد این کارگاه)...
بذارینش بعد تموم شدن کارگاه...
چون ما هم سر سمینار اعصابمون خرد میشد که یکی همش انتقاد بکنه و بعضی وقتا هم الکی انتقاد بکنه و فرداش هم دوباره بریم سر مسئولیت هامون...

پیشنهاد میدم قفل بشه تا 26م...

لوسیفر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli tehran
شهر
تهران
مدال المپیاد
1 ترم المپیاد کامپیوتر

در یک کلمه اگه دیدین بازدید کننده ها نسبت به پارسال کم بوده بدونین به خاطره سایتت خوبتون و پوستر کاملا خلاقانه بوده و زحمت هایی که توی 2 هفته واسه کار های گرافیکی که روش انجام شده.
فک کنم تا فردا بتونم با PAINT یا COREL DRAW پوستری شبیه پوسترتون دربیارم.
الان به جرات می تونم بگم که پوسترمون با اینکه ساده بود اما مفهومو بهتر میرسوند. پوستر شما یه جورایی بچه بازی بود.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

اين حرفتون ديگه واقعاً مسخره و بي احترامي به زحمتاي يه عده‌ي خيلي زياد بود. :|
+ شك دارم بتونيد. : )

• شروع کننده موضوع

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

ببينيد من نميگم سمينار بدتر از كارگاهه كه!
ميگم سمينار نسبت به سمينار سال قبل به اون خوبى نبود!
اما كارگاه خصوصا از نظر محتوا و سطح پروژه ها نسبت به كارگاه فرزانگان خوب بود، بهتر بود!
هر جا با سال قبل ِ خودش هم مقايسه ميشه!

اين بى احتراميه :|
احترام ُ خواهشا نگه داريد !
اين پوستر ُ شما با پينت بزن من بهت جايزه ميدم .

علت بازديد كننده ى كم تاريخشه!
چون امروز ٤شنبه سورى بود.
از طرفى تعداد زيادى از آدما رفتن مسافرت!

لوسیفر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli tehran
شهر
تهران
مدال المپیاد
1 ترم المپیاد کامپیوتر

من در مورد پوستر حرف زدم وسایت که فک نکنم بیشتر از دو هفته روشون وقت گذاشته شده باشه(طبق بیانات خودفرزانگانی ها) و فک نکنم زحمتی هم براش کشیده شده باشه.چقد میدی فردا بیارم مدرستون؟؟؟همه بچه ها منو میشناسن.مبلغو تعیین کن!!
راستی چرا رنگ تاب اولیه سفیده بقیش زرد؟کامپیوتر من اشتباه نشون میده یا...!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

ايراد بني اسرائيلي شنيده بودين؟ :-" :|
تابا هرچي رفتن بالاتر محوترن، دليل فرق داشتن رنگم همون محويه.

لوسیفر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli tehran
شهر
تهران
مدال المپیاد
1 ترم المپیاد کامپیوتر

به نقل از نرگس² :
ايراد بني اسرائيلي شنيده بودين؟ :-" :|
تابا هرچي رفتن بالاتر محوترن، دليل فرق داشتن رنگم همون محويه.
فقط رنگ تاب اول با تاب سوم و چهارم فرق داره نه رنگ همه تاب ها.در واقع رنگ تاب اول کاملا سفید و رنگ تاب دوم و سوم و چهارم برابر.در مورد محو بودن هم فقط فرد و اون قسمتی که روش نشسته محوه نه خود طنابی که تا بالا اومده.بلکه نه تنها محو بودن خود طناب رعایت نشده بلکه رنگشون هم فرق داره.حتی استایل فرد در حال تاب بازی هم رعایت نشده یعنی شما 4 تا عکس گرفتین فقط تغیر زاویه بهشون دادین و بس.

بالا