پاسخ : 27مین کارگاه علوم فرزانگان 1 تهران
و اینکه تعریفت از پوستر مدرسه ی غیرانتفاعیُ فرزانگان چیه واقعا ؟! ینی برچه اساسی اینُ گفتی ؟
خوب منظورم اینه که ، با این دید ببینین که برای این پوستر زحمت کشیده شده . نیاین همون اول بگین به نظر نمیاد فکری رو این باشه !!
همه ی اینا رو در نظر بگیرینُ بعد انتقاد کنین و خیلی هم خوبه انتقاد درست کردن . :)
میشه بگی این خیلیا که براشون دلچسب نبوده کیان ؟!به نقل از گاو عاشق :@ریحانه:دعوایی نیست...اما بحث سر اینه که پوسترتون واقعا برای"خیلیا از بیرون"دلچسن نبوده...به ادبیات خودت ارجاعت میدم ریحانه...
"خیلی ها از سمپادی ها(که خودت میدونی قصدشون دعوا و گرفتن سوتی نیست))دارن از این پوستر انتقاد میکنن...
من خودم واقعا از این پوستر خوشم نیومد...(در صورتی میتونی بگی ته ایده است و اینا که"هنر برای هنر"باشه...اینجا"هنر برای مردم"است ریحانه...اگه مردم خوششون بیاد و با وجود این پوستر یادشون بمونه که فرزانگان و با مدارس عادی میفرقه(ببخشید اما واقعا من با این پوستر یاد یه مدر3 نسبتا خوب غیرانتفاعی میافتم نه فرزانگان1...و این ذهنیت واقعا درخور مدر3 با همچین آدمایی نیست)من و دیگر سمپادی ها حتی حق حرف زدن هم نداریم...چون شما"موفق"بودین...اما من و سایرین شک داریم این پوستر بتونه تفاوت ها رو زنده کنه...)در هر حال یه خوبی عالی پوستر اینه که ویژگی اصلی فرز رو نشون میده(3رفا برداشت های خودمه و یک نظر محترم )که چیزی نیست جز"فرز بودن و نه 3رفا نابغه بودن"...یعنی در جمع بودن ارجح بر به تنهایی خوب بودن...یعنی اتحاد...اینا خیلی خوبه ریحانه...اما واقعا به نظرم این ایده"مصنوعی"است...
----------------------
یه ذره به جای اینکه فک کنین سوتیُ اینا بگیرین از ما ، با دید خوب نگاه کنین !
------------------------
@ریحانه:این حرفت رسما ناراحتم کرد...نیازی به تذکر نیست...امید هست خودت ویرایشش کنی...(ما نه اینجا اومدیم که سوتی بگیریم و نه اینکه به قول تو"خوب" [-(نگاه کنیم)
در هر حال اینجور که من شنیدم تا اینجای کار حداقل از نظر سازماندهی از ما خیلی خیلی بهتر بودین...و این خیلی خوبه :)...و در مورد پروژه ها و سطحشون هم با دیدم از شما چشم بسته مطمئنم خیلی خوبه...
و اینکه تعریفت از پوستر مدرسه ی غیرانتفاعیُ فرزانگان چیه واقعا ؟! ینی برچه اساسی اینُ گفتی ؟
خوب منظورم اینه که ، با این دید ببینین که برای این پوستر زحمت کشیده شده . نیاین همون اول بگین به نظر نمیاد فکری رو این باشه !!
همه ی اینا رو در نظر بگیرینُ بعد انتقاد کنین و خیلی هم خوبه انتقاد درست کردن . :)