خب در اصل به این شکله که این ابوالهول ها نگهبان کاخ های پادشاهان بودن و از کسایی که میخواستن وارد کاخ بشن سوالی می پرسیدن و اگه بلد نبوده میکشته اونو و شاید به این دلیله که افراد نادان به شاه و اینا نزدیک نشن! (البته این اسنتباط منه، میرم از استادمون هم دربارش می پرسمبه نقل از SaϔnA.M :بعد یه چیزی ، یه جوری نیست که اسطوره ی علم و دانایی هر کیو که ندونه می کشه؟ چه تفکری پشت این هست؟
این جوری بخوایم بگیم که علی دایی و خداداد عزیزی و اینام میشن اسطوره !به نقل از zahra.kh :با تعریف اسطوره من ، کوروش و داریوش یه اسطوره بودن
خب آره بگید!!!به نقل از ارنواز :در مورد اساطیر یونان من اطلاعات کمی درباره ی زئوس و اینا دارم ... بگم ؟
در مورد اساطیر ایران کسی چیزی نمیدونه چه برسه به غرب !
میشه در مورد «تایتان ها» بگین یکم ...به نقل از no one :زئوس دو تا برادر داشت به نام پوسیدون و هیدس!! اونا رو تشویق میکنن که علیه کرونوس بجنگن!!(در ضمن کرونوس خدا نبود تایتان بودش)
بعد که پیروز میشن! به پوسیدون خدایی دریاها رو میده ولی به هیدس که قول خدایی زمین رو داده بود رو به دنیای زیر زمین(مردگان میفرسته) واسه همین هیدس دشمن خونی زئوس میشه!
به نقل از Shek8fe :خوبه ؛ امیدوارم لااقل اینجا استقبال بیشتر باشه !
نظرتون چیه با آفرودیت شروع کنیم ؟ فکر می کنم جزو اساطیر یونان باستانه. ( یا همون زئوس )
به نقل از ارنواز :میشه در مورد «تایتان ها» بگین یکم ...
خب بعد چه جوریه که زئوس باباش تایتانه خودش نیست ؟ ارثی نیست؟به نقل از no one :خوب میدونم که اونا زمینو خلق کردن! gaia طبیعت رو خلق کرد(موجودات زنده) کرونوس هم سنگها رو! و طبق گفته ها هم شک هست بعضی میگن در دوران کرونوس زئوس انسان رو خلق کرد (که منم موافقم در ادامه میگم) و عده ی کمی میگن کرونوس خلق کرده!
موجوداتی عظیم بودن و قدرتمند که حتی زئوس به تنهایی از اونا میترسید!