• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فیلم کره‌ای

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadafak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فیلم کره‌ای

من هنوز ندیدمش، فردا شاید ببینم،،ولی کلا خوبه، توی خورشید اربابم خوب بازی کرده بود

always رو دیدم خوب بود،،،ولی کلا خوبیه فیلم اینه که بد تموم نمیشه.
الان من چندتا سریال دیدم خوب تموم نشده انقده تاراحت شدم
یکیش همین امپراطریس کی که هفته پیش تموم شد...یعنی 25 قسمت اولش خوب و شاد و هیجان و غم با هم...ولی 25 قسمت دوم یه نحسی افتاد تو زندگیشون،،،کلا شده بود غمنامه،،،همش منتظر یه تحول شادی بخش بودم،،اخرش هم تو اوج غم تموم شد.
قسمت اول، 5 دقیقه اولش سکانس ملکه شدنش بود که قسمت 50 پخش شد،،،کل فیلم منتظر بودیم که حداقل ملکه مشه شاد میشه..اما انقدر عذاب کشید و تو وضعیت بدی ملکه شد که اصلا شادی نیاورد بعدش...بعدش دیگه همه اونایی که دوسشون داشت هم مردن،،،و تمام.. :-<

الان که "تو زیبایی" رو دیدم، چی سریالی رو شروع کنم ؟ :-"
تو همین ژانر باشه !
وارثان خوبه آیا ؟ :-"

به نقل از Damon :
تو همین ژانر باشه !

خوبه اما داستانش خیلی تکراریه!!!
ی دختر فقیرو ی پسر پولدار :-&
(احیانا با مبحثی ب نام امتحان نهایی آشنایی داری؟)

خودشون خسته نشدن از این موضوع !؟!؟!!؟
البته من پسر فقیر دختر پولدارم دیدم ! :‌>
(آره یکی دو هفتس رفته رو مخم :-")

من خودم از فیلم و سریالای کره ای متنفر بود. یعنی در حد مرگ!
ولی یه لیستی بود... 3 تا از فیلم هاش رو دیدم... بهترین فیلم های تاریخ هالیوود رو میشست میذاشت کنار! :-\

Oldboy، Memories of Murder،The Chaser

کل کره یه طرف این فیلم ها یه طرف! البته اگه به موضوعات عشق و عاشقی و اینا علاقه دارید طرفشون نرید. دوز خشونتشون یکم بالاست ;D

ولی مثلا من Oldboy رو در حد Fight Club دوست دارم. وقت کردید حتما اون سه تا رو ببینید حتی اگه از سینمای کره خوشتون نمیاد، از قیافه کره ای خوشتون نمیاد، از زبان کره ای خوشتون نمیاد.

به نقل از Damon :
تو همین ژانر باشه !
همه موضوعاشون تکراریه
ولی خوب playfull kiss خنده دارتره یکم..با این که دیگه موضوش خیلی تکراری اِ ولی من خوشم میاد ازش

با ژانر تو زیبایی..دقیقا همون موضوع، رسوایی سونگ کیونگ کوان هست. و فیلم به زیبایی شما
وارثانم بچه دبیرستانی اند خوشت میاد، زیاد فیلم جدی نیست

تو زیبایی رو بالاخره دیدم ! فیلم قابل پیشبینی بود ولی دوسش داشتم !
بین شخصیت هاش اول از همه هوانگ تا کیونگ ! بعد گومی نام و بعدش جرمی ! از شین وو بدم میومد :-‌""
آهنگاش هم، اون آهنگ رپه از همه قشنگ تر بود :-" اونی که میگفت آی پرامیسم قشنگ بود ...
آخرشم قشنگ تموم شد !

به نقل از Damon :
تو زیبایی رو بالاخره دیدم ! فیلم قابل پیشبینی بود ولی دوسش داشتم !
بین شخصیت هاش اول از همه هوانگ تا کیونگ ! بعد گومی نام و بعدش جرمی ! از شین وو بدم میومد :-‌""
آهنگاش هم، اون آهنگ رپه از همه قشنگ تر بود :-" اونی که میگفت آی پرامیسم قشنگ بود ...
آخرشم قشنگ تموم شد !

الان همچنان بر این نظرید که BOF قشنگ تر بود از تو زیبایی ؟ :-"
منم یادمه از شین وو بدم میومد ، دوس نداشتم با گومی نام ب هم برسن :-"
آهنگاش همش قشنگ بود :> اون آهنگه ـم که گومی نام با حس میخوندش سر اجرا ، اونم خیلی قشنگ بود :-"
آخرشم قشنگ تموم شد !

به نقل از {:zahra:} :
ولی خوب playfull kiss خنده دارتره یکم..با این که دیگه موضوش خیلی تکراری اِ ولی من خوشم میاد ازش

بوسه شیطانی رو من خوشم نیومد ازش ، خیلی دختره آویزون پسره بود ، بعد پسره ـم هیچ ابراز احساساتی بش نمی کرد ، نه؟

Back
بالا