• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فیلم کره‌ای

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadafak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فیلم کره‌ای

انصافا بحث فداکاری باشه ، جیهو بیشتر فداکاری کرد ! :-"
جیهو جاندی رو در اختیار داشت ولی خودشُ کشید کنار !
ولی شین وو تو تک تک لحظات فیلم سعی داشت که گومی نام رو بدست بیاره و آخرش نتونست !
درسته که یه سری جا ها سکوت کرد ولی سکوت هم نمیکرد گومی نام رو بدست نمیاورد چون گومی نام ، تاکیونگ رو میخواست !!
مثلا اون قسمتی که گفتی ! خُب شین وو سعیش رو کرد ولی وقتی تاکیونگ زنگ زد به گومی نام، گومی نام کاملا متحول شد ... !! اصلا کلا فراموش کرد که شین وو بهش چی گفته بود !!! همون جا واضح بود که گومی نام تاکیونگ رو میخواد ! :-"
تازه حتی وقتی فهمید که گومی نام تاکیونگ رو میخواد بازم سعی کرد گومی نام رو بدست بیاره !! اصلا این کارا تو مرامِ جیهو نبود :-"

من اصلا تو پسران برتر از گل نفهمیدم یه هو چیشد که دختره جیهو رو ول کرد رفت پیش گوجونپیو :| واقعا چی شد ؟ یه هوییی بود کاملا !

جیهو رنگ موهاش بد بود و کلا زنونه بود رفتارش

مگه پسر کره ای داریم که موهاشو رنگ نکرده باشه ؟ :))
بعضی وقتا بدون اغراق تو عکسا فک می کنم بعضیاشون دخترن !

:-?
اره جومونگ >:D<

من کلا زندگی واقعیشونم میگما :-"
ینی جومونگ رنگ نکرده ؟ ;D

بچه ها کسی آی میس یو رو دیده؟ بعد با توجه به پایان بدش ارزش دیدن داره؟
کلی فیلم کره ای میخوام به خودم جایزه بدم بعد کنکور! اول پسر زیبا رو ببینم یا آی میس یو؟ ;D

رعنا چه فیلمایی دیدی،،از کدوم بازیگرا خوشت میاد که دوست داری تو فیلم باشن? چه تیپ فیلمی دوست داری و ژانرش چی باشه...بگو من بهت معرفی کنم،،،من این مدت متخصص فیلم کره ای شدم،،البته یه ماه اخیر ندیدم ولی 2013 و اوایل 2014 رو خوب دیدم

به نقل از Damon :
ماشالا فعالیت ! :-"اف فور دو شایعه بود انگار ، خبری نشده هنوز ! [البته امیدوارم نسازن]
باو من میخواستم وارثان رو دانلود کنم ! حالم رو گرفتی :-"
سیتی هانتر اسمش خشنه ! :-" ژانرش چیه ؟ (اگه طنز و درامه برم دنبالش).
پ.ن2: شرط بستن =! شرط گذاشتن

پ.ن 1: این همه وقت رو میزاشتم رو فیزیک، دیگه فردا لازم نبود چیزی بخونم !! ;;)

اف‌فور دو رو من داستانشو کامل میدونم چیه ؛ نساختنش ینی :-؟ عجیبه :))
وارثان تهش خیلی مسخره تموم شد ؛ ینی کلاً موضوع جدیدی نبود هی الکی کشش دادن 20 قسمت ملتو علاف کردن. :/
سیتی هانتر پلیسی و اکشنه بیشتر طنز نداره خیلی :-؟ ولی خیلی قشنگه 8-> مین هو برعکس اف‌فور اینجا خیلی باهوشه :د

95579984643581843912.jpg

پ.ن 1 : من اینا رو سال اول و دوم دیدم. :-"
پ.ن 2 : خبالا همون :د :-"

+ ایمان هم قشنگه ؛ مین هو‍ام نقش اولشه :د :-" کلا هر فیلمی که لی‌مین‌هو توش بازی کنه قشنگه :-"

به نقل از معصومه :
رعنا چه فیلمایی دیدی،،از کدوم بازیگرا خوشت میاد که دوست داری تو فیلم باشن? چه تیپ فیلمی دوست داری و ژانرش چی باشه...بگو من بهت معرفی کنم،،،من این مدت متخصص فیلم کره ای شدم،،البته یه ماه اخیر ندیدم ولی 2013 و اوایل 2014 رو خوب دیدم
ژانرش و اینا زیاد مهم نیست! کره ای باشه حله! ولی خب قوی باشه! خب الان این همه فیلم دیدی شما کدوم بهتر بوده؟
از جهت بازیگرم مین هو و جانگ یونگ هوا و جانگ گیون سوک خوبن! از پارک شین هه و کیم هیون جونگ هم خوشم نمیاد! و البته بازیگراشم زیاد مهم نیست! کلا خوب باشه! مرسی از لطفت!

Back
بالا