فیلم کره‌ای

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadafak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فیلم کره‌ای

به نقل از SPECTRE :
خب شما فیلمای بچگونه و فانتزیشونو نبین! کلی فیلم جالب دارن که تو این تاپیکم اسمشونو گفتیم!

خب من چند تا فیلم مثل f4 و تو زیبایی و اینا دیدم دگ زده شدم :-"

فیلم مشکلی نیست این عشقه هم خوبه.نصفه دیدم، سیر منطقی و داستان داره، در مورد روانپزشکی هست و کنارش یه داستان عاشقانه به صورت لایت هم دنبال میشه

به نقل از Suspicious Girl :
خب من چند تا فیلم مثل f4 و تو زیبایی و اینا دیدم دگ زده شدم :-"

خب اونا آره داستانشون خیلی به هم شبیهه.
ولی دلیل نمیشه که همشون عین هم باشن.

کسی کافه پرنس دیده ؟ :-"

میشه بگین قسمت اخرش چی میشه ؟
قسمت اخر نداره این دی وی دی های من :(

دختره میره خارج و بعدش برمیگرده با تیپ دخترونه و بلوز قرمز و موهای بلند..در آغوش عشقش جای میگیره. ;))

چرا تاپیک اینقدر خوابه :-" دوستان پرنس زیر شیروونی رو کی دیده ؟:-"

کسی بزرگترین عروسی رو دیده ؟

فیلمهای جدید 2015 چی پیشنهاد میکنین ؟

پارک شین های توش باشه یا لی وان خیلی بهتره :D

پ.ن : پینوکیو دیدم فقط :x کسی نگه پینوکیو :D

باغ مخفی رو کسی دیده؟
بازیگر نقش اول مرد پینوکیو توش بازی کرده.

به نقل از شقایق خ. :
چرا تاپیک اینقدر خوابه :-" دوستان پرنس زیر شیروونی رو کی دیده ؟:-"
من دیدم
خوب بود :D

good doctor رو اخیراً دیدم ، پیشنهاد می کنم ;;)
خُب ، نمیشه گفت بی نقصه ، اما در مقایسه با خیلی سریال های نوجوان پسند و فاقد ِ فیلم نامه ی واقعا خوب ، حرف بیشتری برای گفتن داره . داستان درمورد یک پسره که مبتلا به بیماری اوتیسمه . این پسر در کودکی با یه پزشک آشنا می شه و به خاطر یه سری مسائل توی زندگیش ، تصمیم می گیره پزشک بشه . اینم بگم که به خاطر اوتیسمش نمی تونه با مردم خوب ارتباط برقرار کنه ولی در عوض خیلی باهوشه و تمام کتاب های پزشکی رو از حفظه ;;) تمام دغدغه ش جراح ِ کودکان شدن و کمک به بچه هاست . داستان از جایی شروع می شه که قهرمان ِ قصه ی ما می خواد به بیمارستان بره و دوره رزیدنتیش رو بگذرونه . بقیه داستان حول ماجراهای بیمارستان می چرخه . ضمناً اونجا یه خانم دکتری هست که دلش واسه این دکتر ِ در عین حال بیمار می سوزه و سعی می کنه کمکش کنه ولی بقیه میگن چنین شخصی لیاقت پزشک بودنو نداره و ... ;;)
این سریالُ که دیدم ، نگاهم به پزشکی عوض شُد و واقعاً دوست داشتم مثل قهرمان ِ این قصه ، می تونستم با عشق به کمک به دیگران ، برم دنبال ِ این رشته :-<

به نقل از مـیـنـا :
باغ مخفی رو کسی دیده؟
بازیگر نقش اول مرد پینوکیو توش بازی کرده.

دارم میبینم قشنگه :د

اون بزرگترین عروسیم قشنگ بود اگه فیلمهای سطح دبیرستانیا نگاه نمیکنین :D داستان یه مادره :D

من هم پرنس زیرشیروانی رو دیدم هم باغ مخفی

پیشنهاد فیلم جدید،ک لوس و تکراریم نباشه داستانش،دارید؟
+آقای دکتر :x :x
کسی فیلم اصلیشو دیده؟
خیلیشو برداشتن؟ :-/

" آقای دکتر " واقعأ خیلی فیلم خوبیه . کاملأ داره نشون میده که جون مردم چقدر واسه پزشکا مهمه و چقدر زحمت می کشن. چه خوب می شد اگه آقای مدیری به جای ساختن فیلم با اون موضوع یه همچین موضوعی رو برای فیلمشون انتخاب می کردن . هر چند که فیلمای ایشون محتوای طنز دارن.

به نقل از sadlove :
دارم میبینم قشنگه :د

اون بزرگترین عروسیم قشنگ بود اگه فیلمهای سطح دبیرستانیا نگاه نمیکنین :D داستان یه مادره :D

نظرم تغییر کرد. باغ مخفی قشنگ نبود 8-| یکم بچه گونه بود برا دبیرستان اینا خوبه :دی

به نقل از ++MaRyAm++ :
پیشنهاد فیلم جدید،ک لوس و تکراریم نباشه داستانش،دارید؟
+آقای دکتر :x :x
کسی فیلم اصلیشو دیده؟
خیلیشو برداشتن؟ :-/
من اصلشو دیدم .
خُب لباسای خانم ها رو فک کنم تو خیلی صحنه ها دستکاری کرذه باشن ، و آره ، جا داشت که حذفیات ِ زیادی داشته باشه . مثلاً چندبار جشن گرفتن دکترا و رفتن بیرون ، یـ ـه میز خاصی بود کـ ـه چندبار افراد رو نشون داد موقع بدحالی ِ روحی می رفتن اونجا می نوشیدن :D و سر همین قضیه مدیر کو ( همون که بازیگرش بازیگر ِ پادشاه ِ دیوونه توی سریال قهرمان بود و توی این سریال هم اولش نقش منفی داشت )با دکتر پارک خوب شد ، یه شب شی اون دکتر کو رو دید که اونجا نشسته بود و رفت باهاش حرف زد ، بعدم از بس خورده بود نمی تونست بره خونه ش که شی اون بردش خونه ی خودش و بعد از اون با هم خوب شدن و دکتر کو هم کم کم دکتر خوبی شد . در کل پیشنهاد می کنم اصلشو ببینید .

هیلر پیشنهاد میشود :D ببینید خوبه :-"
نظرتون در مورد "او مای گوست"و"خون"چیه؟
کسی دیده؟پیشنهاد میکنید؟

به نقل از ++MaRyAm++ :
هیلر پیشنهاد میشود :D ببینید خوبه :-"
نظرتون در مورد "او مای گوست"و"خون"چیه؟
کسی دیده؟پیشنهاد میکنید؟
اوه مای گوست رو من دیدم و خوشم اومد. بامزه بود.

+ پیشنهاد میدم she was pretty رو هم ببینید

She was prettyخیلی خوب بود!!!
تیکه های خنده دار زیاد داره،منم پیشنهاد میکنم ببینید :دی

حالا حرف از اوزیبا بود شد می تونم به شما دوستان منو بکش خلاصم کن معرفی کنم.

Back
بالا