کسی نگه پینوکیو 

من دیدمبه نقل از شقایق خ. :چرا تاپیک اینقدر خوابهدوستان پرنس زیر شیروونی رو کی دیده ؟
![]()

تمام دغدغه ش جراح ِ کودکان شدن و کمک به بچه هاست . داستان از جایی شروع می شه که قهرمان ِ قصه ی ما می خواد به بیمارستان بره و دوره رزیدنتیش رو بگذرونه . بقیه داستان حول ماجراهای بیمارستان می چرخه . ضمناً اونجا یه خانم دکتری هست که دلش واسه این دکتر ِ در عین حال بیمار می سوزه و سعی می کنه کمکش کنه ولی بقیه میگن چنین شخصی لیاقت پزشک بودنو نداره و ...

به نقل از مـیـنـا :باغ مخفی رو کسی دیده؟
بازیگر نقش اول مرد پینوکیو توش بازی کرده.
داستان یه مادره 

به نقل از sadlove :دارم میبینم قشنگه :د
اون بزرگترین عروسیم قشنگ بود اگه فیلمهای سطح دبیرستانیا نگاه نمیکنینداستان یه مادره
![]()
یکم بچه گونه بود برا دبیرستان اینا خوبه 

من اصلشو دیدم .به نقل از ++MaRyAm++ :پیشنهاد فیلم جدید،ک لوس و تکراریم نباشه داستانش،دارید؟
+آقای دکتر![]()
کسی فیلم اصلیشو دیده؟
خیلیشو برداشتن؟![]()
و سر همین قضیه مدیر کو ( همون که بازیگرش بازیگر ِ پادشاه ِ دیوونه توی سریال قهرمان بود و توی این سریال هم اولش نقش منفی داشت )با دکتر پارک خوب شد ، یه شب شی اون دکتر کو رو دید که اونجا نشسته بود و رفت باهاش حرف زد ، بعدم از بس خورده بود نمی تونست بره خونه ش که شی اون بردش خونه ی خودش و بعد از اون با هم خوب شدن و دکتر کو هم کم کم دکتر خوبی شد . در کل پیشنهاد می کنم اصلشو ببینید .
ببینید خوبه 
اوه مای گوست رو من دیدم و خوشم اومد. بامزه بود.به نقل از ++MaRyAm++ :هیلر پیشنهاد میشودببینید خوبه
نظرتون در مورد "او مای گوست"و"خون"چیه؟
کسی دیده؟پیشنهاد میکنید؟

ملکه کی عالیییییییییییییییییییییبه نقل از مـیـنـا :ملکه کی چطوره؟
هودونگ رو کسی دیده؟واقعن عالیه![]()
من عاشقش بودم، چقدر دوست داشتم هاجی وون رو،،،وای لباس سبزش
الهی قربونش بشم من