فیلم کره‌ای

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadafak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فیلم کره‌ای

یک هفته ست که شبکه پنج سریال"بیمارستان چونا" ( Brain)رو پخش می کنه.
من که خیلی خوشم اومده...
images

به نقل از Noo$hin :
یک هفته ست که شبکه پنج سریال"بیمارستان چونا" ( Brain)رو پخش می کنه.
من که خیلی خوشم اومده...
images

این دختره همون یانگومه؟؟؟؟

داستانش چیع ؟ کی ها میذاره ؟

من یه قسمتشو دیدم چیزی نفهمیدم زدم یه شبکه دیگع ;D
کره ای دوبله خوب نیست الکی هم سانسور میکنن . عادت کردم ب زبونشون الان سوندوک نگاه میکنم لب خونی میکنم ;D

نه یانگوم نیس...
یه دکتر مغرور مغز و اعصابه تو بهترین بیمارستان مغز و اعصاب کره جنوبی.آدم خوبیه اما خودشو بد نشون می ده.از طبقه فقیر هم هست و با پارتی بازی کس دیگری رو ( برادر سورو )دستیار پروفسور می کنند.همین آدم مغرور( دکتر لی )با تنها رزیدنت زن هی دعوا می کنه.اما فکر کنم دختر لی رو دوست داره اما رقیب لی ( دستیار پرفوسور )هم دختره رو دوست داره.این دو مرد هی باهم مبارزه می کنند تا هم دیگر رو خراب کنند.البته مبارزه سر دختره نستا چون لی دختره رو دوست نداره، سر موقعیت دستیار پرفوسوریه.
کتر لی بدجنس هستا اما ادم دلش براش می سوزه ...خودشو از همه برتر میدونه...
این هفته که تهران نیستم و نمی تونم ببینم :(( اما قراره امروز از بیمارستان اخراج بشه..اما همه تو بیمارستان یه جورایی دوستش دارن چون بعد از پرفوسور کیم ( افسر تو دونگ یی )که برترین فرد تو مغز و اعصاب در کره است با استعدادترینه لی هم دوست داره از کیم یاد بگیره اما کیم دستیار نمیخواد.
images

]

به نقل از sadlove :
...؟ کی ها میذاره ؟

;D

ساعت23هرشب به جز پنج شنبه ها.
تکرار روز بعد ساعت19

میدونین کیه ؟

جومونگ2 رو اگه دیده باشی(امپراطوری بادها) بازیگر یئونه . معشوقه موهیول ;D

اگه اسماشونو درست یادم مونده باشع ;D

شکارچی شهر، شبیه بتمن نبود فیلمش ؟ ;;)

به نقل از بره ناقلا :
بچه ها من به مرحله اشباع فیلم کره ای رسیدم،،دیگه خوشم نمیاد >)
حالا برو ومپایر ببین :-"

اره تو فکرشم برم انگلیسی زبان ببینم ولی کو وقت :-<شبا ساعت 8 شب میرسم خونه، جنازه 8-^

بچه ها لیمین هو سریال شروع نکرده?

خخخخخخخ کلادست ازسرلی مین هوبرنمیدارین؟
دوستایه من عزاعمومی گرفته بودن وقتی نامزدکرد ;D
ولی قبول دارین موضوع همشون یه چیزه؟یه دخترکودن ویه پسره توپ عاشق هم میشن بابدبختی بهم میرسن (:|

کی نامزد کرد
نامزد نکرده
اون قضیه پارک مین یانگ هم شایعه بود. میگن با کوهای سان یعنی نقش مقابلش در پسران فراتر از گل دوسته ولی علنی نکرده

به نقل از بره ناقلا :
اره تو فکرشم برم انگلیسی زبان ببینم ولی کو وقت :-<شبا ساعت 8 شب میرسم خونه، جنازه 8-^

بچه ها لیمین هو سریال شروع نکرده?
من چند روز پیش با یه دختر فیلیپینی آشنا شدم، بعد هیچ موضوع مشترکی نداشتیم حرف بزنیم که فهمیدم اونم سریال کره ای دوس داره، طرفدار لی مین هو عم بود! می گفت این دسامبر gangnam blues لی مین هو منتشر میشه! ;D

اره گانگنام بلوز فیلم سینماییه،،،سریال میگم بالاخره شروع نکرد?
هیون بین ، ها جی وون، پارک شین هه...هر کی خبر داره از اینا بگه

ایناکه میگین فحشن :-"؟؟؟؟

شین هه تازگیا بازی تو یه سریالو قبول کرده. پارتنرشم اگه قبول کنه اون پسره تو صداتو میشنومه

بنظرتون فیلمای کره ای یه جور داستان کلیشه ای خاصی ندارن؟
همش یکی عاشق یکی میشه بعد20 نفر عاشق اون میشن و .....
ولی خیلی قشنگن مخصوصا پسران برتر از گل

به نقل از notebook :

نه همشون اونجوری نیستن! خیلی ها فیلمنامه ی خیلی جذابی ام دارن. مثل همون "صداتو میشنوم" ، یا سریال در حال پخش "it's ok that's love" که زمینه ی علمی داره.

آره مثلا عشقِ درس هم اصلا ماجرای عشقی نداره و تلاش چند تا دانش آموز برا رفتن به دانشگاه هست

پارک شین هه حیفه،،اون پسره خیلی روی اعصاب و نوجوانانه ست

به نقل از notebook :

دقیقا... همه داستانا عین همه .. مثلا دختره اول از طرف بدش میاد بعد عاشقش میشه بعد اینا کلی رقیب عشقی دارن.. یا ثلا دوتاشون عاشق همن ولی بخاطر تفاوت موقعیت اجتماعیشون نمیتونن بهم برسن و باز هم کلی رقیب عشقی!
شاید قشنگ باشن ولی محتواشون هیچ ارزشی نداره و فقط ادمو میبره تو رویا! همین!
بعدم فیلماشون بخاطر اینکه زیاد داستانش ب واقعیت نزدیک نیس یا ثلا توش شخصیتا زیاد عکس العملای عقلانی ندارن (خنگ بازی در میارن زیاد :-" ) ادم درست نمیتونه یه ارتباط خوب باهاش برقرار کنه

به نقل از Suspicious Girl :
دقیقا... همه داستانا عین همه .. مثلا دختره اول از طرف بدش میاد بعد عاشقش میشه بعد اینا کلی رقیب عشقی دارن.. یا ثلا دوتاشون عاشق همن ولی بخاطر تفاوت موقعیت اجتماعیشون نمیتونن بهم برسن و باز هم کلی رقیب عشقی!
شاید قشنگ باشن ولی محتواشون هیچ ارزشی نداره و فقط ادمو میبره تو رویا! همین!
بعدم فیلماشون بخاطر اینکه زیاد داستانش ب واقعیت نزدیک نیس یا ثلا توش شخصیتا زیاد عکس العملای عقلانی ندارن (خنگ بازی در میارن زیاد :-" ) ادم درست نمیتونه یه ارتباط خوب باهاش برقرار کنه
خب شما فیلمای بچگونه و فانتزیشونو نبین! کلی فیلم جالب دارن که تو این تاپیکم اسمشونو گفتیم!

Back
بالا