• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد المپیاد بدیم یا زندگیمونو کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahta.k
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اگه المپیاد نشه..

• رای‌دهندگان
    174
پاسخ : المپیاد بدیم یا زندگیمونو کنیم؟

هیچی
یه کنکور عالی می دی و میری دانشگاه .
به همین راحتی !

* این همه این جا قصه حسین کرد گفتیم که المپیادیا راحت تر کنکور می دن و ...

منم موافقم
اگه واقعااون درسو دوس داشته باشی ازخوندنش خیلی لذت میبری
ولیییییییییییی خومن قبول دارم که خیلی زیبایی های دیگه به جزاون درس تو زندیگی هس(قافیه رو داشتی :-")
به نظرم قرار نی وقتی داری واسه المپیاد میخونی از زندگیت بزنیو از24 ساعت 25 ساعتشو درس بخونی
از زندگیت نهایت لذتو ببر ;)

من میتونم!
فکر کنم اینجوری شروع کنم خوب باشه! ;)
ممنون از همتون

دوستان عزیزم.
قربون شکل ماهتون بشم :دی
سیستم لایک و دیس لایک برای همین هست دیگه.
که اگر با پُستی موافقید لایکش کنید.
لزومی نداره که بیاین پست بدین خیلی لایک و این ها.
با تشکّر ;;)

جناب آقای پارسا:
گفته بودین که:
به نقل از پارسا :
خیلی مهمه که یه معلمی داشته باشید که راه و روش رو یادتون بده، و همش شما رو توی مسیر قرار بده.

شما میتونین توی رشته خودتون ، بگین که این راه و روش و مسیر چی بوده؟ ( چون میخوام این رو به رشته خودم (یا برای سایر رشته ها حتّی ) یه جورایی تعمیم بدم)

به نقل از A Retired Colonel :
شما میتونین توی رشته خودتون ، بگین که این راه و روش و مسیر چی بوده؟ ( چون میخوام این رو به رشته خودم (یا برای سایر رشته ها حتّی ) یه جورایی تعمیم بدم)

کلا یعنی یه تعادلی توی درس خوندتون ایجاد بشه. مثلا ممکنه بعضی چیزها از دید شما مهم نیاد، ولی خیلی مهم باشن. کلا راه و روش، اون تجربه ایه که طرف داشته. اینکه توی هر مرحله ای، چی مهمتر از چیه. الان روی چی باید تمرکز کرد. چه مدل تمرین هایی باید حل کرد و ...

توی کامپیوتر بخوام مثال ملموس بزنم : بچه هایی که توی دوره هستن سر امتحان های فاینال، خیلی هاشون شروع می کنن به sgu کد زدن. می رن سوال آسون هاش رو پیدا می کنند و می زنند. بعد مثلا 150 تا سوال رو حل می کنند. ولی نمی دونند که اگه 30 تا سوال حل کنند، ولی مثلا سوال شماره 1 تا 30 باشه (یعنی سخت و آسون قاطی همدیگه باشه) براشون خیلی مفیدتره تا اون 150 تا سوال آسون. به علاوه اینکه نمی دونند کدوم سوال به درد بخوره، کدوم به دردشون نمی خوره.
یا مثلا خیلی هاشون نمی دونند که کی باید usaco بزنند، کی sgu، کی سوال دوره های قبل رو حل کنند و ....

به نقل از امیر حمزه :
خوب شد این اطلاعات وسیعتون رو در اختیار ما هم گذاشتین ;D

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
دوستان عزیزم.
قربون شکل ماهتون بشم :دی
سیستم لایک و دیس لایک برای همین هست دیگه.
که اگر با پُستی موافقید لایکش کنید.
لزومی نداره که بیاین پست بدین خیلی لایک و این ها.
با تشکّر ;;)

چه خوش گفت لیدی کمیست راستگوی که پست را لایک کن ، وزآن مگوی 8-^

*lady chemist:با تشکرات فراوان از مهران. :دی
این شعر زیبا رُ باید در سر در ابنجا نصب کنیم. 8-^

این بچه های شیمی چقدر هوا همدیگرو دارن
به نظر من المپیاد را باید همانند این شعر خواند
رهرو آن نیست گهی تند وگهی خسته رود رهرو آنست که آهسته وپیوسته رود :x

بنده نظرم عوض شد
با تشکراز
به نقل از H O S E I N :
در باب المپیادی ها هم از خوب و بد خیلی حرف ها زده اند ولی آن چه جای تردید نیست و احدی انکار ندارد این است که بچه هایی هستند تیزهوش و سخت کوش و ساده پوش و زیرک و بذله گو که اگر کلاه به سر فلک میگذارند احدی نمیتوان کلاه به سرشان بگذارد . همین المپیادی ها هستند که کشور را ساخته اند.
نکته ی بسیار شگفت آنکه المپیادی ها با همه ی سودپرستی ظاهری چنانکه از عالی و دانی فقط برای گردآوردن مدال خلق شده اند و به اصطلاح مدال به جانشان بسته است با این همه هیچ گاه از یاد کنکور غافل نمی شوند و در سایه ی زیرکی و زرنگی که از خصایل فطری آن هاست در کار کنکورداری و المپیاد خواندن و جمع آوردن آن دو با هم که از دشوار ترین کار های عالم و از بغرنج ترین مسائل و غوامض بشری است به جایگاهی رسیده اند که در دنیا کمتر میتوان برای آن ها نظیر همتا پیدا کرد.
المپیادی در گشودن این گره پر پیچ و خم یعنی خواندن کنکور و المپیاد که در واقع دو هندوانه زیر بغل گرفتن است تردستی ها و استادی هایی به منصه ی ظهور میرساند که سر به شعبده و نیرنگ میزند و عقل انسانی متحیر میماند!
در سایه ی علم و فنونی که سینه به سینه و پشت اندر پشت از المپیادی های قبلی به آن ها رسیده چنان در امتحانات مدرسه موفق هستند که باورکردنی نیست و میتوان گفت اگر خداوند تار وجود آن ها را با نخ مدال و المپیاد بافته باشد پود آن را با ریسمان درس مدرسه و کنکور ساخته است.
آدم بی و سر و صدایی است که با معلم المپیاد و مشاور کنکور مدرسه هر دو کنار می آید و هر دو را بازی میدهد که شیطان ای والله میگوید و اگر یک پایش گیر مرحله دوم و دوره است پایش دیگرش گیر امتحان نهایی است.

پ.ن : جمال زاده منو ببخش !
خوب به نظر من هرکسی که واجب(واجد )شرایط زیر نیست
بره زندگیش رو بکنه

Back
بالا