سلام
بلاخره کنکور رو دادم و تموم شد #

خوب من این چند روز پست هاتون رو خوندم و انجمن رو گشتم ببینم چه تغییراتی کرده.
اول انتقاد و نظراتم رو از تاپیک های "عکس های ما" و "نقد عکس" شروع می کنم.(البته در مورد تاپیک عکس های ما از همه عذر می خوام کم کاری خودم بود).
راستش رو بخواین من با قوانین جدید عکس های ما و با هدف زدن تاپیک نقد عکس زیاد موافق نیستم.
این که عکس های ما بشه یک تاپیکی صرفا برای نمایش عکس کاربرها اونم بدون اینکه کسی بتونه تو اون تاپیک عکسی رو که می خواد نقد کنه بی معنیه چون نمایش عکس صرفا برای دانستن اشکالات عکسمون از نظر دیگران و دیدن تاثیری که روی مخاطب داره و برداشتیه که اون از عکس داره.و بدون این تاپیک بی ارزش میشه و باید حذف بشه!
تاپیک نقد عکس هم الان به نظر من در جهت درستی نیست اینکه عکاسی عکسش رو فقط برای نقد شدن بگزاره و بقیه هم نقد کنن کار درستی نیست!(این با بالا در تناقضه که!

)
منظور من از حرف بالام اینه که وقتی یک تاپیک جدا گانه برای نقد عکس می زنید یک جهت براش تعریف نکنید(چرا؟)چون این طوری :
1:پیشرفتی برای نقد کننده نیس.
2:عکاسی که می خواد الان مثلا عکسی بگذاره، رو عکس خودش فقط زوم میکنه و به نقد هایی که از عکس های قبل خودش شده توجهی نمی کنه و این باعث میشه مثلا برای یک موضوع بعد یک مدت نقد ها تکراری شه چون به نقد های قبلی توجهی نشده و عکاسان ممکنه همون اشتباه های قبلی رو پیاپی تکرار کنند.
تاپیک نقد عکس به نظر من اگه می خواد باشه باید با یک رویکرد آموزشی فعالیت کنه.باید برای آموزش نقد عکس و آموزش نقد شدن باشه نه صرفا اینکه فقط یک عکسی رو نقد کنیم منظورم اینه که باید نقد عکس ها رو هم بتونیم نقد کنیم تا پیشرفت برای نقاد هم باشه.
(شلوغ شد!

)من با اینکه گزاشتن عکس های گرفته شده با موبایل رو کلا ممنوع کردید موافق نیستم(البته با ممنوع بودن گزاشتن عکس های بی کیفیت کاملا موافقم)اینکه می گید موبایل چون تنظیمات منوآل و ... نداره نباید گزاشت منطقی نیست(البته با عرض پوزش!)یکی ممکنه یه dslr خف هم داشته باشه اما بزاره رو fullauto ،اینکه از موبایلهم بدتر میشه که! البته برای اینکه کسی بخواد تمرین کنه تا عکاسی رو در سطح پیشرفته یاد بگیره لازمه با منوآل کار کنه چون باید نور دستش بیاد. اما برای بچه های این سایت که بیشتر دانش آموزن و معمولا می خوان فعلا فقط در حد مقدماتی عکاسی رو یاد بگیرن آموزش کادر بندی هم بسه و برای این دوربین موبایل هم کار راه اندازه
ببخشید زیاد شد!