• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات، انتقادات و پیشنهادات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Zr74
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راه هایی برای بهتر و مرتب شدن انجمن

به هر حال بچه ها من از همه معذرت می خوام که مجبور شدم تند صحبت کنم ولی آدما هر از چند گاهی به حرفای خودشون هم فکر کنن اتفاقات بدی نمییفته!
و مخصوصا از ستاره و •Silmarillion• معذرت میخوام از ستاره به این دلیل که به قوانین بی توجه بودم و از •Silmarillion• به این دلیل که مزاحمشون شدم!
و البته از amparisay به این دلیل که اون اطلاعات مفیدو درباره دوربین گوشی گذاشته بودند ممنونم!

به نقل از requiem :
بابا من اصلا با پاک شدن عکسام مشکل ندارم من حواسم به قوانین نبود بعد از مدیر انجمن خواستم عکسامو پاک کنن که به قوانین احترام گذاشتم اصلا دستتون درد نکنه که عکسارو پاک کردین!مشکل من با توهین بعضی از بچه هاست کسی حق نداره به عکسای بقیه توهین کنه
منم هم اگر در نهایت مجبور شدم بگم "عکسای خودتون چندان قشنگ نیست"معذرت میخوام ولی خودتون بگید :
میاید چندتا عکس میذارید بعد می فهمید که باید اطلاعات دوربینو میذاشتید!
از مدیر انجمن درخواست می کنید شمارو برای بی توجهی به قوانین ببخشن و ارسالا رو پاک کنن چون متاسفانه خودتون قادر به اینکار نیستید!
روز بعد می بینید که کسی به شما گفته که عکساتون بی ارزشه و قوانینو رعایت نکردین و با اون حال که پستاتون پاک شده باز عکس گذاشتید و از این حرفا!
نظرتون چیه؟
اگه روز بعدش گفتم میشه بگی این نقل قول از کجا اومده؟ :) :http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14352.msg798900.html#msg798900

به نقل از پری ناز :
اگه روز بعدش گفتم میشه بگی این نقل قول از کجا اومده؟ :) :http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14352.msg798900.html#msg798900
مطمئنا بعد از ارسال من بوده من نگفتم تو روز بعدش گفتی گفتم من روز بعدش اینو دیدم!
بچه ها خیلی جالبه الان در قسمت نقد عکس خیلی قشنگ و تمیز از عکس های ما نقل قول شده و عکسا نقد شده پس من انتظار زیادی ازتون داشتم که گفتم در قسمت نقد عکس ایرادای دقیق عکسامو بهو بگین؟

من قصد رنجوندن کسیو ندارم ولی انگار خیلی برات سوال بود که چرا کسی عکساتو قبول نداره و نظرمو راحت گفتم :) ببخشید اگه با لحن مناسبی نبود!

مثل اینکه صلح برقرار شده!!!
یه نکته ای موند :
عکسی که عکس سال می شه از دیدگاه کدوم مجله یا سازمان یا ...؟ عکس سال خبری احتمال خیلی خیلی زیاد با دوربین موبایل باید باشه. چون قربونش برم هرکی یه دونه داره و اینحوریاست که تا یه چیزی می شه درش می آرن و عکس می گیرن و می شه عکس خبری!!! یه لینک معرفی کنید به ما که با دوربین موبایل مثلا از آسمون عکس گرفته باشن و اون عکس در بخش هنری شده باشه بهترین عکس سال...! :)
و اینکه فیلم یعنی تعدادی عکس که "در کنار هم بودنشون" زیبایی ایجاد می کنه. وگرنه قرار نیست یه فیلم شاهکار لزوما فریم های زیبا و هنرمندانه داشته باشه که!
بچه ها به نظرم این فرق رو بین این فروم و نقد ایجاد کنید...! اینجا شما عکس رو خیلی خیلی خیلی با احتیاط آپلود می کنید! یه دونه از هر 200 تا عکستون اونقد خوبه که بیاد اینجا! یعنی عکسی که میاد اینجا خوب باید باشه و نیازی به نقدش نباشه. نیاز به ارائه دیدگاه داشته باشه.
عکسی که می ره توی تاپیک نقد کنید عکسیه که ما می خواهیم بدونیم "ایراد" ش کجاست! دوستان اونجا باید خیلی خیلی خیلی با احتیاط نظر بدن! چون ممکنی بشه چاه نمایی! و هر عکسی رو هم نمیشه نقد کرد. نمونه اش پست آخر که دوستی عکسی گذاشته بود که اصلا (به معنی واقعی اصلا!) معلوم نبود چیه، بعد گفتن :
(مشخصات عکسو توی عکسی که توی تاپیک عکسایه ما گذاشتم نوشتم, دیگه حالشو ندارم ;D
این بعنی نقد کننده باید دنبال عکس بگرده، پیدا که کرد تازه بفهمه چیه، بعد نقد کنه...! این فلسفه نقد رو می بره زیر سوال! این رو در نظر بگیریم که کسی که داره نقد می کنه عکس ما رو یعنی داره به ما لطف می کنه و تجربه خودش رو بدون منت در اختیارمون می ذاره! پس باید بهش حداقل اونقدی احترام بذاریم که عکسمون رو در اختیارش بذاریم! نه اینکه بگیم برو اونجا عکسمون هست ببین نقد کن! و به دلایلی که گفتم هم عکسهای این دوتا تاپیک از اساس باید با هم فرق کنه!!! اینکه ما بیایم بهترین عکسمون رو توی تاپیک نقد بذاریم یعنی اگه کسی گفت اینجای عکس ایراد داره گوش نمی دیم و تازه بهمون هم بر می خوره! عکسهایی رو توی نقد بذاریم که واقعا بخواهیم مشکلش رو بفهمیم! نمونه اش یه عکسی که من می خواستم توی یه مسابقه شرکتش بدم، اول اونجا گذاشتم و دیدم کسی نظر بدی نداده (کلا زیاد نظری نداد کسی، دوستان حرفه ای تر کم کار شده بودند...!) و توی مسابفه شرکتش دادم. جنبه هم داشتم اگه کسی ایرادی می گرفت می پذیرفتم. (نه هر نقدی ها! اگه کسی می اومد و ایراد غیر منطقی می گرفت نمی پذیرفتم.) امیدوارم همگی این مسائل رو با هم قاطی نکنیم.
موفق باشید

سلام
بلاخره کنکور رو دادم و تموم شد #:-S
خوب من این چند روز پست هاتون رو خوندم و انجمن رو گشتم ببینم چه تغییراتی کرده.
اول انتقاد و نظراتم رو از تاپیک های "عکس های ما" و "نقد عکس" شروع می کنم.(البته در مورد تاپیک عکس های ما از همه عذر می خوام کم کاری خودم بود).
راستش رو بخواین من با قوانین جدید عکس های ما و با هدف زدن تاپیک نقد عکس زیاد موافق نیستم.
این که عکس های ما بشه یک تاپیکی صرفا برای نمایش عکس کاربرها اونم بدون اینکه کسی بتونه تو اون تاپیک عکسی رو که می خواد نقد کنه بی معنیه چون نمایش عکس صرفا برای دانستن اشکالات عکسمون از نظر دیگران و دیدن تاثیری که روی مخاطب داره و برداشتیه که اون از عکس داره.و بدون این تاپیک بی ارزش میشه و باید حذف بشه!
تاپیک نقد عکس هم الان به نظر من در جهت درستی نیست اینکه عکاسی عکسش رو فقط برای نقد شدن بگزاره و بقیه هم نقد کنن کار درستی نیست!(این با بالا در تناقضه که! :-")
منظور من از حرف بالام اینه که وقتی یک تاپیک جدا گانه برای نقد عکس می زنید یک جهت براش تعریف نکنید(چرا؟)چون این طوری :
1:پیشرفتی برای نقد کننده نیس.
2:عکاسی که می خواد الان مثلا عکسی بگذاره، رو عکس خودش فقط زوم میکنه و به نقد هایی که از عکس های قبل خودش شده توجهی نمی کنه و این باعث میشه مثلا برای یک موضوع بعد یک مدت نقد ها تکراری شه چون به نقد های قبلی توجهی نشده و عکاسان ممکنه همون اشتباه های قبلی رو پیاپی تکرار کنند.
تاپیک نقد عکس به نظر من اگه می خواد باشه باید با یک رویکرد آموزشی فعالیت کنه.باید برای آموزش نقد عکس و آموزش نقد شدن باشه نه صرفا اینکه فقط یک عکسی رو نقد کنیم منظورم اینه که باید نقد عکس ها رو هم بتونیم نقد کنیم تا پیشرفت برای نقاد هم باشه.
(شلوغ شد! :-?)
اول . درسته که تکنولوژی ماشالا با سرعت برق رشد می‌کنه ٬ ولی دوربین گوشی ٬ دوربین نیست . خیلی از تنظیماتی که یه عکاس برای گرفتن عکس لازم داره رو نداره . اصلا من تا حالا گوشی‌ای ندیدم که دوربینش منوآل داشته باشه . و مسلما برای عکاس ٬ تنظیمات دستی خیلی مهمه . عکاس خودش باید عکسشو بسازه ! نه این که بده دوربین براش بگیره ! دوربین گوشی ٬ آخه...؟!
دوم . ببخشید ٬ یه اشتباه لفظی بود ٬ منظورم از مشخصات دوربین ٬ مدل دوربین بود .
من با اینکه گزاشتن عکس های گرفته شده با موبایل رو کلا ممنوع کردید موافق نیستم(البته با ممنوع بودن گزاشتن عکس های بی کیفیت کاملا موافقم)اینکه می گید موبایل چون تنظیمات منوآل و ... نداره نباید گزاشت منطقی نیست(البته با عرض پوزش!)یکی ممکنه یه dslr خف هم داشته باشه اما بزاره رو fullauto ،اینکه از موبایلهم بدتر میشه که! البته برای اینکه کسی بخواد تمرین کنه تا عکاسی رو در سطح پیشرفته یاد بگیره لازمه با منوآل کار کنه چون باید نور دستش بیاد. اما برای بچه های این سایت که بیشتر دانش آموزن و معمولا می خوان فعلا فقط در حد مقدماتی عکاسی رو یاد بگیرن آموزش کادر بندی هم بسه و برای این دوربین موبایل هم کار راه اندازه
ببخشید زیاد شد! :-h

به نقل از hamidreza.sh :
سلام
بلاخره کنکور رو دادم و تموم شد #:-S
خوب من این چند روز پست هاتون رو خوندم و انجمن رو گشتم ببینم چه تغییراتی کرده.
اول انتقاد و نظراتم رو از تاپیک های "عکس های ما" و "نقد عکس" شروع می کنم.(البته در مورد تاپیک عکس های ما از همه عذر می خوام کم کاری خودم بود).
راستش رو بخواین من با قوانین جدید عکس های ما و با هدف زدن تاپیک نقد عکس زیاد موافق نیستم.
این که عکس های ما بشه یک تاپیکی صرفا برای نمایش عکس کاربرها اونم بدون اینکه کسی بتونه تو اون تاپیک عکسی رو که می خواد نقد کنه بی معنیه چون نمایش عکس صرفا برای دانستن اشکالات عکسمون از نظر دیگران و دیدن تاثیری که روی مخاطب داره و برداشتیه که اون از عکس داره.و بدون این تاپیک بی ارزش میشه و باید حذف بشه!
تاپیک نقد عکس هم الان به نظر من در جهت درستی نیست اینکه عکاسی عکسش رو فقط برای نقد شدن بگزاره و بقیه هم نقد کنن کار درستی نیست!(این با بالا در تناقضه که! :-")
منظور من از حرف بالام اینه که وقتی یک تاپیک جدا گانه برای نقد عکس می زنید یک جهت براش تعریف نکنید(چرا؟)چون این طوری :
1:پیشرفتی برای نقد کننده نیس.
2:عکاسی که می خواد الان مثلا عکسی بگذاره، رو عکس خودش فقط زوم میکنه و به نقد هایی که از عکس های قبل خودش شده توجهی نمی کنه و این باعث میشه مثلا برای یک موضوع بعد یک مدت نقد ها تکراری شه چون به نقد های قبلی توجهی نشده و عکاسان ممکنه همون اشتباه های قبلی رو پیاپی تکرار کنند.
تاپیک نقد عکس به نظر من اگه می خواد باشه باید با یک رویکرد آموزشی فعالیت کنه.باید برای آموزش نقد عکس و آموزش نقد شدن باشه نه صرفا اینکه فقط یک عکسی رو نقد کنیم منظورم اینه که باید نقد عکس ها رو هم بتونیم نقد کنیم تا پیشرفت برای نقاد هم باشه.
(شلوغ شد! :-?)من با اینکه گزاشتن عکس های گرفته شده با موبایل رو کلا ممنوع کردید موافق نیستم(البته با ممنوع بودن گزاشتن عکس های بی کیفیت کاملا موافقم)اینکه می گید موبایل چون تنظیمات منوآل و ... نداره نباید گزاشت منطقی نیست(البته با عرض پوزش!)یکی ممکنه یه dslr خف هم داشته باشه اما بزاره رو fullauto ،اینکه از موبایلهم بدتر میشه که! البته برای اینکه کسی بخواد تمرین کنه تا عکاسی رو در سطح پیشرفته یاد بگیره لازمه با منوآل کار کنه چون باید نور دستش بیاد. اما برای بچه های این سایت که بیشتر دانش آموزن و معمولا می خوان فعلا فقط در حد مقدماتی عکاسی رو یاد بگیرن آموزش کادر بندی هم بسه و برای این دوربین موبایل هم کار راه اندازه
ببخشید زیاد شد! :-h
سلام حمید جان امیدوارم کنکورت رو خوب داده باشی!
چند تا نکته :
1- من هم موافقم. یه تاپیک نظر دهید بذاریم، بحث نقد رو جدا کنیم، یه تیکه هم باشه که عکس گذاشته بشه بدون هدف نظر دادن و اینها، فقط بشه نمایش عکس و حرفهای مربوط.
2- نخوندن تاپیک ها رو به همه نسبت نده. هستند بچه هایی که همه رو می خونن.
3- بخش آموزش به زودی فعال می شه.
4- دوربین موبایل رو ممنوع کردیم چون عکاسی رو فقط کادربندی ندونستیم! اینجا توضیح دادم که چرا دوربین موبایل نه :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,89788.msg805407.html#msg805407

آموزش‌های که amparisay شروع کردن به دادنشون خیلی خوبن ولی حیفه که این آموزش‌ها در شلوغی تاپیک آموزش عکاسی کمتر جلوه کنه یا گم بشه! به نظرم یه تاپیک سوالات و نظرات بزنید و بچه‌ها درباره‌ی هر چیزی از جمله آموزش‌های عکسی، سوال دارن اونجا بپرسن
داخل تاپیک‌ آموزش عکاسی، فقط و فقط پستای آموزشی amparisay باشه. خیلی خوب و خوشگل و مرتب و تمیز و باکیفیت

به نقل از پویا م :
آموزش‌های که amparisay شروع کردن به دادنشون خیلی خوبن ولی حیفه که این آموزش‌ها در شلوغی تاپیک آموزش عکاسی کمتر جلوه کنه یا گم بشه! به نظرم یه تاپیک سوالات و نظرات بزنید و بچه‌ها درباره‌ی هر چیزی از جمله آموزش‌های عکسی، سوال دارن اونجا بپرسن
داخل تاپیک‌ آموزش عکاسی، فقط و فقط پستای آموزشی amparisay باشه. خیلی خوب و خوشگل و مرتب و تمیز و باکیفیت
به نظر من اما اینطوری بهتره، کسی اگه بخواد بخونه همه سوالایی که برای بقیه بوده رو هم می بینه.

به نقل از amparisay :
به نظر من اما اینطوری بهتره، کسی اگه بخواد بخونه همه سوالایی که برای بقیه بوده رو هم می بینه.
خب اگه یه تاپیک صرفا مخصوص به سوالات درباره‌ی آموزش عکاسی باشه چی؟ ینی داخل این تاپیک فقط سوالایی پرسیده بشه که درباره‌ی آموزش‌های عکاسی گذاشته شده هست. من هر جور فکر می‌کنم می‌بینم اینکه مرتب و تمیز باشه، واقعا چیز مهمیه.

اگه موافق نیستی، یه کار دیگه هم می‌شه کرد. داخل پست اول تاپیک، لینک بده به قسمت‌های مختلف آموزشت.

• لایک
امتیازات: N.M
Back
بالا