• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات، انتقادات و پیشنهادات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Zr74
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Zr74

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی
سلام!
توی بیشتر انجمن ها همچین تاپیکی هست احساس کردم اینجا هم لازمه که ایده ها و نظراتمونو برای بهتر شدن انجمن با هم در میون بذاریم.
اگر نظر یا پیشنهادی دارین میتونید اینجا بذارین ایشالا که مفید واقع بشه!

اول از همه خودم یه پیشنهادی داشتم. با توجه به اینکه بچه های فعال اینجا زیاد هستن و به همین نسبت تنوع عکسا هم زیاده (چه از نظر تکنیکی چه موضوعی) به نظرم بهتر می شد که به جای اینکه همه عکساشونو تو عکس های ما میذاشتن توی تاپیکای مختلفی که برای موضوعات مختلف ایجاد شده و الان داره خاک می خوره میذاشتن. اینجوری هم عکسا مرتب تر و طبقه بندی تر میشه هم میتونیم راحت تر راجع به عکسا نظر بدیم و امتیاز دهی کنیم.

با تشکر از همه ی دوستان عکاس ;D

پاسخ : راه هایی برای بهتر و مرتب شدن انجمن

واسه نقد عکس ها فک کنم اگه تاپیک هایی که هرکی واسه خودش میزنه اینکار کرد بهتر باشه
اینطوری اگه بخواد نظر بقیرو بدونه عکس رو توی تاپیک خودش قرار میده بقیم میان نقدش میکنن
بقیه تاپیکام موضوع بندی بشه اگه دوست داشت عکس رو تو تاپیک دیگه ای قرار بده
اینطوری عکس ها شاید 2 بار گزاشته بشن ولی هم ترتیبی داده میشه به انجمن هم اینکه هدف یکی از اهداف انجمن یعنی نقد عکسا بر اورده میشه

• لایک
امتیازات: N.M

نظرتون در مورد این که تاپیکای جدا برای هر موضوع یا تکنیک عکس ایجاد کنیم و عکسامونو طبق اونا طبقه بندی کنیم چیه؟
به نظرم اینجوری هم بهتر می شه نقدشون کرد و هم منظم تر میشه عکسا
هر کسی هم میتونه تو زمینه ای که بیشتر دوس داره راحت تر فعالیت کنه.
هم میتونیم بر اساس موضوع طبقه بندی کنیم (مثلا معماری، منظره،حیوانات و...) و هم بر اساس تکنیک های مختلف (مثلا ضدنور یا ماکرو و ...)

• لایک
امتیازات: dorna

به نقل از z.azin :
نظرتون در مورد این که تاپیکای جدا برای هر موضوع یا تکنیک عکس ایجاد کنیم و عکسامونو طبق اونا طبقه بندی کنیم چیه؟
به نظرم اینجوری هم بهتر می شه نقدشون کرد و هم منظم تر میشه عکسا
هر کسی هم میتونه تو زمینه ای که بیشتر دوس داره راحت تر فعالیت کنه.
هم میتونیم بر اساس موضوع طبقه بندی کنیم (مثلا معماری، منظره،حیوانات و...) و هم بر اساس تکنیک های مختلف (مثلا ضدنور یا ماکرو و ...)
این در واقع درست ترین کاریه که باید انجام بشه, ستاره هم دنبال پیگیر این بود فکر کنم, ولی یه مشکلی هست!
استقبال بچه ها اونقدر زیاد نیست از انجمن عکاسی که چنین تاپیک هایی بخواد ایجاد شه. فکر میکنم اگه ایجاد شه به جز تاپیک عکاسی طبیعت[nb]که این یه مورد هم به لطف مسافرت و ایناییه که بچه ها میرن! [/nb] تاپیک های دیگه خاک بخورن.

• لایک
امتیازات: dorna

به نقل از Nahid :
این در واقع درست ترین کاریه که باید انجام بشه, ستاره هم دنبال پیگیر این بود فکر کنم, ولی یه مشکلی هست!
استقبال بچه ها اونقدر زیاد نیست از انجمن عکاسی که چنین تاپیک هایی بخواد ایجاد شه. فکر میکنم اگه ایجاد شه به جز تاپیک عکاسی طبیعت[nb]که این یه مورد هم به لطف مسافرت و ایناییه که بچه ها میرن! [/nb] تاپیک های دیگه خاک بخورن.
اتفاقا به نظر من اگه تاپیکای مختلف ایجاد بشه ممکنه (امیدوارم) بچه ها بیشتر تشویق بشن که غیر از منظره عکس های دیگه ای هم بگیرن. چون تاپیکایی که قبلا ایجاد شده بود و الان دارن خاک میخورن قبلا ازشون استقبال میشد ولی الان چون همه توی عکس های ما، عکساشونو میذارن هیچکی نمیره اون تاپیکارو ببینه در صورتی که خیلی از عکس ها هستن که می تونن اونجا گذاشته بشن.

به نقل از z.azin :
اتفاقا به نظر من اگه تاپیکای مختلف ایجاد بشه ممکنه (امیدوارم) بچه ها بیشتر تشویق بشن که غیر از منظره عکس های دیگه ای هم بگیرن. چون تاپیکایی که قبلا ایجاد شده بود و الان دارن خاک میخورن قبلا ازشون استقبال میشد ولی الان چون همه توی عکس های ما، عکساشونو میذارن هیچکی نمیره اون تاپیکارو ببینه در صورتی که خیلی از عکس ها هستن که می تونن اونجا گذاشته بشن.
حالا این نظر شمائه, من هنوز مثل پست قبلم فکر میکنم ;D حتی اگه توجه کنید, تعداد کسایی که عکس هاشونو به جای عکس های ما, توی نقد عکس میذارن خیلی کمن! ;D

باز اگه با دوستان دیگه و ستاره به توافق رسیدید, این تاپیک ها رو ایجاد کنید, من تابع جمعم همکاری هم میکنم ;D ولی خب بازم نظرم اینه که خیلی جواب نمیده.[nb] مگر اینکه یه کاری کنید, عکس های ما رو قفل کنید! :-" آدما تو عمل انجام شده قرار میگیرن اینجوری :-" که این خیلی خبیثانه است البته و ترجیحاً این کارو نکنید ;D [/nb]

به نقل از Nahid :
حالا این نظر شمائه, من هنوز مثل پست قبلم فکر میکنم ;D حتی اگه توجه کنید, تعداد کسایی که عکس هاشونو به جای عکس های ما, توی نقد عکس میذارن خیلی کمن! ;D

باز اگه با دوستان دیگه و ستاره به توافق رسیدید, این تاپیک ها رو ایجاد کنید, من تابع جمعم همکاری هم میکنم ;D ولی خب بازم نظرم اینه که خیلی جواب نمیده.[nb] مگر اینکه یه کاری کنید, عکس های ما رو قفل کنید! :-" آدما تو عمل انجام شده قرار میگیرن اینجوری :-" که این خیلی خبیثانه است البته و ترجیحاً این کارو نکنید ;D [/nb]

درسته که کسایی که توی نقد عکس، عکس میذارن کمن ولی به هر حال از وقتی این تاپیک ایجاد شده خیلی از بچه ها فعالانه تر شرکت میکنن و سعی می کنن عکسای بهتری بگیرن یا حداقل راجع به عکساشون فکر کنن. در ضمن نقد عکس با عکس های ما فرق داره خب همه ممکنه نخوان عکسشون نقد بشه ولی ممکنه با طبقه بندی شدن عکساشون موافق باشن.
حالا لازم هم نیست که یه دفعه چندتا تاپیک ایجاد بشه که انجمن هم شلوغ بشه. میتونیم با درست کردن 1 یا 2 تاپیک و تشویق بچه ها به گذاشتن عکساشون تو اونجا شروع کنیم. اگه دیدیم استقبال خوبه ادامه میدیم.

اتفاقا من فقط در صورتی تاپیک موضوعی ایجاد میکنم که یه بلایی سر عکس های ما بیارم ٬ درش رو تخته کنن بره دیگه٬ ملت اگه خواستن تو تاپیک های موضوعی بذارن ٬ اگه نخواستن هم تو نقد عکس بذارن!
فقط من نمیدونم دقیقا چه موضوع هایی باید ایجاد کرد ٬ اگه موضوعی به نظرتون رسید که خوب بود ٬ بگید ٬ یا اگه به نظرتون خیلی لازم بود بزنید تاپیکش رو ! :د
فکر کنم اول باید به یه نتیجه ای برسیم که میخواین تاپیکا رو بر چه اساسی طبقه بندی کنید.
بسته به این که موضوعی باشه یا تکنیکی فرق می کنه. البته من خودم با موضوعی موافق ترم چون فکر میکنم هنوز اونقدر همه ی عکسا حرفه ای نیست که بخوایم سر تکنیکش بحث کنیم :-"

• لایک
امتیازات: nahid

سلام
شرمندم که کم سر میزنم امسال کنکوریم،برام دعا کنید:)
زدن تاپیک جدا گانه کار خوبیه اما مشکلی که داره ممکنه هنگام دسته بندی برای کاربرا مشکل ایجاد بشه.مثلا یکی یک عکس مفهومی-اجتماعی میگیره و هنگام ارسال تو مشکل گیر میکنه که تو مفهومی بگذاره یا تو اجتماعی.
به نظر من به کاربر های فعال انجمن که عکس های خوبی هم میگذارن یک تاپیک جداگانه برای نمونه آثارشون هدیه کنید.

به نقل از ستـاره :
به هرحال سیاست جدید اینه که هرعکسی که قرار می‌گیره توی این تاپیک ٬ باید مشخصات عکس ( دیافراگم ٬ سرعت شاتر ٬ اگه استفاده کردین نوع فلاش ٬‌ ) و مشخصات دوربین (دوربین گوشی هم پذیرفته نیست ٬ می‌خواد حالا آیفون باشه! :د) حتما ٬ حتما ذکر بشن وگرنه عکس پاک می‌شه ٬ بدون اخطار .
در ابتدا نهایت تشکراتم را اعلام میدارم, سپس, میگم یه فرجه ای هم بذاری که عکس های قبلی رو هم گیرنده هاشون مخشصاتشو بگن و بعد اونایی که پشتیبانی نمیکنن چیزایی جدید خواسته شده پاک شن, بد نباشه.

به نقل از پری ناز :
حواستون به خودِ دوربین هم نبوده.(دوربین گوشیه)بعدم اون عکسای تار یا مثلا عکسی که از ماشین گرفتی چه ارزشی داشته که گذاشتیش اینجا؟
اگه میخوای نقد بشن باید تو نقد عکس بذاری راستی
lمتاسفانه شما به تنها نکته ای توجه می کنید کیفیت عکسه که اون هم چون ریسایز کرده بودم پایین اومده بود!
عکسی که از ماشین گرفته بودم به نظر خودم البته بی هدف نبود! ولی خوب همه که هدف آدمو نمی فهمن مثلا به نظرم همیشه جالب نیست که سوژه عکس تکراری باشه مثلا از دوباره از کفشدوزک حالا با هر دوربینی عکس بگیریم که شما دوست دارید ولی به نظر من تکراریه!
عکسی که از لای سیمای کتاب فیزیکم گرفته بودم عکس بدی نبود تار هم نبود ایده اش هم تکراری نبود ولی شما بیشتر به دیسلایک و نقاط منفی اهمیت می دین تا نقاط مثبت! البته که من عکاس حرفه ای نیستم هیچ کدوم شما نیستید حتی شما! ما همه اینجاییم که پیشرفت کنیم نه اینکه اینطور بی رحمانه همدیگرو بکوبیم و قلب همدیگرو بشکنیم و اینطوری نظر بذاریم!
من بعد از این که عکسامو گذاشتم فهمیدم که دوربین گوشی ممنوعه به همین دلیل به •Silmarillion• پیغام فرستادم که متاسفم حواسم به قوانین نبود و ازشون خواستم که عکسا رو پاک کنن که بعدش فهمیدم ایشون مدیر این قسمت نبودند و من اشتباهی پیغام فرستاده بودم!
هر چند مطمئنم که این ارسال پاک میشه ولی ازتون خواهش میکنم به این حرفا فکر کنید! و مثلا وقتی از سینما خارج میشین اگه از فیلم خوشتون نیومد سریع به کارگردانو بازیگر ناسزا نگین به این هم فکر کنید که شاید باید بیشتر به فیلم دقت می کردین!

Back
بالا