- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 97
پاسخ : Game of Thrones
به نظرتون mountain نقش تأثیرگذاری در فصل بعد داره؟
به نظرتون mountain نقش تأثیرگذاری در فصل بعد داره؟
اگه هموني باشه كه قسم خورده بود تمامه دشمنايه سرسيو بكشه بعد حرف بزنه ارهبه نقل از پــَـــرن :به نظرتون mountain نقش تأثیرگذاری در فصل بعد داره؟
به نقل از دایان :یکی از توییت هاش:[ltr] My name isn't George PG13, PG13, Martin.
به نقل از فافا خانوم :من نفهمیدم این چی بود
چیه خب اینگیلیشم فوول نیس
+ دایان: پست متوالی بود. ادغام کردم.
جا داره در دقیقه ی 3:42 مراتب اشک و آه خودم رو ابراز کنم...
8:26 مردک وایساده داره چرت و پرت میگه خجالت هم نمیکشه!
13:00 هنگام ورود به آب یخ شنل خود را بالا بگیرید تا بعدا یه لباس خشک داشته باشید. و پس از خروج از آب یخ لباس های خیس خود را درآورده تا دمای بدنتان از این پایینتر نرود. #survival101
22:30 تمام بنیان و اساس "مگه خودت خوارمادر" نداری میره زیر سوال که...
24:15 اینم که چیز جدیدی نیست. هر روز خودمون داریم میبینیم.
27:45 :-فاتحه حالا لنیسترا با مارتل ها از این طرف باید بجنگن با بولتون اینا هم از اون طرف. آدم عاقلشون هم که به رحمت الهی رفته. (یه فاتحه هم واسه تایوین ختم بفرمایید.)
28:55 من حقیقتا به این شیوه ی نمایش سند اسنیکز اعتراض دارم. اه. یعنی چی که "You're a greedy bitch." ؟ نه خیر! سند اسنیک ها یه مشت دختر تین ایجر ننر نبودن که هی به هم بگن هور و اسلت و فلان! هشت تا دختر عاقل و بالغ بودن. قادر به بحث و گفت و گو ، جنگجوهای فهمیده ای بودن. اچ بی او دیگه شورش رو درآورده. صرفا catfight قاطیش کرده و اینا رو این مدلی کرده که... :/
36:47 دوستان اظهار فضل کردن! خوب گفت گفت گفت... آخرش گفت مگه ما سگیم؟ اممم. یو آر.
48:30 این یکی رو دیگه انتطار نداشتم. واقعا انتظار نداشتم. هیچی دیگه. احتمالا اپیزود آخر این سیزن باید لوکیشنش برزخ باشه.
در واقع اسم اصلیش نغمه آب وآتش است.به نقل از Nirmanov :خب این علامت (( => )) رو جلوش گذاشتم و نوشتم به پارسی"
این یعنی معنیشو نوشتم نه اسمشو.
اسمش هم به چند صورت در میاد:
نبرد تخت ها،نبرد پادشاهان و ...
فیلنامه ها رو مارتین ننوشته.مارتین کلا از سریال کنار کشیده و تمام وقت و تمرکزش رو روی کتاب باد های زمستان گذاشته.به نقل از مهدی :نوپ. منظورم رو بد متوجه شدی.
من نمیگم بده نمیبینم. به عنوان یه تماشاگر در مورد فیلنامه ای که جورج آر آر مارتین نوشته نظرم رو گفتم.
سوالت حل شد دایان؟