خب، من میخواستم اینو خودم بنویسم. اما خواهربزرگتر پیشدستی کرد و طبق معمول بهتر و منسجمتر و کلا آدموارتر از من گفتش. بفرمایید:
توی کتاب اوبارا ، نیمریا و تیهن سَند سه شخصیت متفاوت و منحصر به فردن. هر سه تاشون روحیه جنگجوی پدرشون رو دارن ولی متشخص و موقرن. اوبارا لباس مردونه می پوشه و با نیزه آدم می کشه، ولی مردم عادی مثل یه رهبر نگاش می کنن. نیمریا لباس زنونه و جذاب می پوشه ولی همیشه چندتا خنجر آمادهی استفاده داره. تیهن سلاح اصلیش ظاهر معصوم و زبونشه ولی به روش خودش خطرناکه. هر سه تاشون می خوان انتقام پدرشونو بگیرن و با عموشون سر مسائل سیاسی اختلاف نظر دارن ولی امکان نداره با اون یا با همدیگه با ادبیات غیر فاخر حرف بزنن. امکان نداره تو این راه شرافتشونو زیر پا بذارن و آدم بی گناهیو بکشن. در نهایت هم عموشون نقشه هایی که سالها داشته می کشیده رو باهاشون در میون می ذاره و هرکدومشون رو به عنوان یه مهره مهم و توانا تو بازی می فرسته ماموریت.
ولی نویسنده های سریال تصمیم گرفتن به جای سه شخصیت زن که می تونن تو داستان نقش مثبت داشته باشن و تحسین بشن، سه تا دختر لات و کله خراب و تشنه خون تحویل مخاطب بدن که نه توی کارهای مهم، بلکه فقط توی آدم کشتن می شه روشون حساب کرد. اونم با خنجر از پشت و غافلگیر کردن آدمای بی سلاح و کارایی که اگه شخصیت های توی کتاب می شنیدن که بهشون نسبت داده شده خجالت می کشیدن. تا کی می خوایم به دخترامون یاد بدیم که اگه خواستی قوی و با عرضه باشی باید قید ظرافت و نزاکت و دامن و گیس بلند رو بزنی و موهات رو کوتاه کنی و پسرا رو از پشت بکشی؟
#ضمنابایدحواستباشهلباسمردونهایکهپوشیدیروازویکتوریازسیکرتخریدهباشی
تا کی می خوایم به دخترامون یاد بدیم که اگه خواستی قوی و با عرضه باشی باید قید ظرافت و نزاکت و دامن و گیس بلند رو بزنی و موهات رو کوتاه کنی و پسرا رو از پشت بکشی؟