چرا مارک؟

artemis ej

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٢
شهر
مشهد
مدال المپیاد
داشتيم يه زماني...
پاسخ : چرا مارک؟

دیدم بحثه مار ک و ایناس!
خوب اول بگم بعضی اوقات واقعن جنسی که مارکه به درد بخوره!بعضی اوقات هم افتضاح!!!!!!!!
و اما این که بعضیا فک می کنن اگه مثلا آدیداس رو کفش باشه اون دیگه اصله و این حرفا یه چیزیو میگم!
ما یکی از بچه ها بود تو مدرسمون،طی کنجکاوی من و دوستم دم در نمازخونه!روی کفش گپ بود توی کفش آدیداس!بعد خودم چن وقت پیش رفته بودیم بندر ترکمن داشتیم می گشتیم به کفش بود بخدا 3 تا مارک داشت!بعد مثلا این دیگه برند نیس! :D

Dawn

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
تهران

یه سوال الان از کجا تشخیص بدیم یه چیز واقعا اصله؟

نيـــــاىْ

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Dawn :
تو ایران بخری دیگه؟
میتونی بری سایت اون مارکی که خریدی ببینی همچین محصولی دارن یا نه. بعدم اکثرن خود چیزایی که میخری یه چیزی اون کنار دارن مث شناسنامه که کد محصول و... داره

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

مخصوصا" الان که کپي کيفيت بالاي جنس هاي اصل زياد شده تشخيص اصلي از تقلبي خيلي سخت شده .

alireza1975

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

الان روی هر جنسی هر مارکی رو بخوان میزنن کی به کیه

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

به نقل از Dawn :

برای چیزایی مثل کفش و اینا، کار سختی نیست. اصلاً یک دلیل اینکه این همه جنس تقلبی داریم اینه که کار برند‌های بزرگ نخوابه، همیشه کیفیت بدتر رو وارد بازار می‌کنن تا مقامِ کیفیت برتر خودشون حفظ بشه. کافیه یکی از کفش‌های آدیداس رو با نمونه تقلبیشون مقایسه کنین، تفاوت دوخت و جنس و کیفیت کاملاً مشخصه

N!00sha

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
Bodapes
دانشگاه
Makdonald
رشته دانشگاه
پزشکی

من می دونم شاید این اخلاقم بد باشه ولی وقی یه چیزو بدون مارک می پوشم حس می کنم چیز اشقالی تنم کردم هم چنین حس می کنم شخصیت یه انسان علاوه بر این که به چیزای مختلفی بستگی داره به لباسم بستگی داره و باید با وسواس لباس انتخاب کرد

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

این یه مساله ی روانشناختیه ... :-/

یه حس درونی
و یا ناشی از محیط
و چه بسا متآثر از هر دو

خواهر و برادری دو قلو
از آشنایان
که در این مورد ... دقیقآ متضاد
این اونوری ... اون اینوری

بعد شما ببین خیلی از ماها به یه سری چیزا علاقه داریم

کتاب , موزیک , بازی های رایانه ای , ورزش , تلویزین , فیلم , نت , وسایل تزییناتی , جواهرآلات و ...
خب یکی هم دوست داره لباس مارک دار بپوشه
ادکلن معروف بزنه
ساعتشو که نگاه میکنه این مارک ِ ساعتشو که میبینه ... جیگرش حال میاد (;

ضمن اینکه
اصولآ زمانی که یک برند , معروف میشه ... ناشی از کیفیت برتر اون بوده "استثنا هم داریم البته"
خب اگر بودجه یاری میکنه ... چرا نخریم آخه ... :rolleyes:

بعدشم بنده شخصآ اگه حال کنم با یه چیزی ... خیلی بهتره تا حتمآ مارک باشه
ولی خب بعضیا اگه مارک باشه حال میکنن
خیلیم خوب ...

ki miya

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگـان یــک
شهر
اراک

من یکی بیشتر ب قشنگی لباسم اهمیت میدم ولی خب چیزی ک خوشم اومده اگه مارک باشه بیشتر به دلم میشینه :)
اینم به خاطر جو موجود تو هم سن وسالامه.البته آدم وقتی مارک میپوشه حس میکنه عضو یه گروه خاصی شده که اون برند واس مشتریاش ارزش قایل میشه.

ShiNinG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد

خوب حقیقتا درست ِ که خیلی ها مارک رو برای پرستیژش میخوان ولی خوب خیلی مهم ِ ...
من خودم وقتی یه لباس ِ مارکدار میگیرم خیلی بشتر برام کار می کنه ( :D ) تا وقتی که یه لباس ِ معمولی می خرم ...
هرچقدر پول بدی آش می خوری ...
اما از طرفیم نباید آدم مد گرا باشه ... مثلا صرفا به خاطر اینکه یه کفشی آدیداس ِ نباید اون و خرید ... ملاک های دیگه ای هم باید در نظر گرفت ...

N.Y.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
TEH
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

حرفشو قبول دارم
من کتونی هام نهایتا 3 ماه دووم میاره واس همین فقط مارک میپوشم(اونم فقط 2 تا مارک) که نه خراب میشه نه کمر درد میگیرم خوب مخم تاب نداره که مثلا چون ی چی مده اونو بخرم به ضررمه .
درسته که پوله مارک باید بدی ولی جنس داره و جدا کار میکنه .
تولید کننده های دیگه یاد بگیرن تا جنسشون فروش بره ادم از ی سوراخ ی بار گزیده میشه نه صد بار

HGJKUFHFH

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
kerman
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
شهید باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

خب طراحی و جنس لباسای مارک بهتره اگه ایران 1 برند معروف یا 1 مارک خوب داشت جوونایی ایرانیم از اون استفاده میکردن اما... :-<

igin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شاهرود
دانشگاه
صنعتي شاهرود
رشته دانشگاه
حسابداري _روان شناسي

به خاطر کیفیتشون قطعابهترن

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

خوب اکثرا چیزایی که مارک داشته باشه با کیفیت تره :D :D
مارک ایرانی؟؟؟عاغا تولید کنن وسایلاتی با مارکای ایرونی ولی با کیفیت چرا ک ن :D

Passenger.

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394

.

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-&quot; 1 مرحله 2 :-&quot;

اقا شما یه مارک ایرانی مثلا یگید ک بهتر باشه ما مرض نداریم ک بریم ادیداس و... بخریم
واقعن کیفیتشون تو خیلی از موارد بهتره +طرحشونم جذاب تره
ه ایران هم مارک های خوبی داره مثلا چرم مشهد و...

fa_t

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانـــــــــــگان
شهر
نجف آباد

ما یه بار که رفته بودیم تهران با اقوام رفتیم بالا شهر بعدش گفتیم بریم تو یکی از این پاساژا ببینیم
پاساژ بالا شهر چطوریه و اینا رفتیم تو انگار که متروکه بود نه صدایی نه چیزی
یه چند تا مغازه هاشم خالی بود خلاصه یکی از این فروشگاهاش که زن توش بود و
پیش گرفتیم رفتیم تو منم که کلا نمی تونم خودمو نگهدارم از خانومه پرسیدم چرا اینجا
انقدر خلوته و اینا گفت مشتریا ما اکثرشون دائمین از همین آدم پولدارا بالا شهر یه
چند هفته یه بار میان اینجا یه دو سه تومنی خرید میکنن بعد فهمیدیم که نمایندگی
یکی از برندهای زنونه ی اسپانیاست میگفت اگه بخوای با این برند مثلا یه ست لباس شب بخری
یه نمونه هم نشونمون داد یه نهصد تومنی درمیاد حالا کیف دستی و روسری و بقیه چیزاش به کنار.
ولی خداییش این روسریا ابریشم بودن یه چیزی بودنا روسری به این نرمی به زندگیم لمس نکرده بودم
اسم برندشم درست یادم نیست
بعد ما فهمیدیم اینا که ما میپوشیم اصلا نمیشه اسمشو گذاشت مارک یا اگرم مارکه اصل نیستن
والا ما هم وقتی نمیتونیم بریم بالا شهر خدا تومن بدیم یه ست کژوآل با یه مارک اصل بزنیم
تو همین پایین شهر همون مارک و ست می پوشیم ولی خب هرچند اصل نیست اما خداییش خوب کار میکنه
یه یکی دو سالی میشه ازش استفاده کرد. :D
.
.
به نظر منم مارک پوشیدنو این حرفا بستگی به خود شخص و روحیات و طرز فکرش درباره چیزی که میخواد بپوشه داره.

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

واسه من فقط بحث مارك بودنش نيس، كيفيتش مهمه كه عموما برند هاي معتبر كيفيت بهتري هم دارن!
و به نظرم اهميت كيفيت واسه كفش از همه بيشتر چون تنها پوشيدني اي كه ميتونه رو سلامتي تاثير بذاره كفشه! واسه همين من ترجيح ميدم هميشه آديداس يا نايكي بخرم!‌ چون هم راحتن و آدم ميدونه كه درست طراحي شدن و فاتحه ي پاي آدم بعد از نيم ساعت راه رفتن خونده نميشه! و اكثرا هم دير خراب ميشن! من پارسال يه كفش آديداس از فروشگاه آديداس تهران (اين فروشگاه هاي معتبرم خيلي مهمن!) خريدم كه فك كنم 20% آف خورده بود و شده بود 120 تومن و واقعا هنوز كار ميكنه فقط چون ازش خسته شدم ديگه پام نميكنم! ظاهرشونم مهمه البته! :-" به نظرم طراحي اديداس واقعا هركسيو جذب ميكنه! 8->
اما واسه چيزاي ديگه مارك به نظرم زياد مهم نيس! مثلا چند وقت پيش رفتم شال بخرم و طرف يه شال گذاشته جلوم و ميگه 98 تومن چون مال فلان مارك تركيه ست...! خوب من عمرا نميرم حدود 100 تومن پول يك روسري يا شال بدم به خاطر اينكه صرفا فلان ماركو داره! ولي خيليا بيش از حد به اين قضيه اهميت ميدن كه مثلا تمام هيكلشون مارك باشه...! به نظرم خيلي مسخرس چون فقط پول خرج كردن اضافي و البته فاتحه خوندن به توليد داخل كشوره! :-"

hich

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
اراک
رشته دانشگاه
الهیات

ما که اینطور نیستیم! اصلا مارک دار نمیپوشیم.

استادمون میگفت تو کشورای دیگه پول میدن به بعضی ها تا با یک تابلونوشته تو خیابون راه برن و تبلیغ شرکتشونو بکنن (اینو حدود 10-15 سال پیش گفت) حالا ما مجانی که نه بلکه پول بدیم تا تبلیغشونو بکنیم؟!

برا همین سر کلاسش که میرفتیم باید لباس مارک دار نمیپوشیدیم چون بدش می اومد (کلاس تکواندو/لباس تکواندو)

هنوزم بدون مارک با کیفیت سعی میکنم بپوشم

Marjan.N

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
اگر لباس من مارک نباشه در و همسایه چی میگن؟!

چقدر براتون مهمه که لباستون مارک باشه؟ اینطوری سطح کلاس و پرستیژتون میره بالاتر؟ باشخصیت تر به نظر میرسین؟ وقتی لباستون مارکه با وقتی که نیست حستون فرق میکنه؟ چقدر به اجناس مارک که تو ایران هست اطمینان دارین؟ آیا کالاهای مارک دار ارزش هزینه ای که بابتشون میپردازین دارن؟ نمیشه از اون پول استفاده های بهتری کرد؟
چند وقت پیش یه مستند دیدم دم یه فروشگاه بزرگ مخصوص پوشاک یه مارک خاص با کسی که بار آورده بود مصاحبه میکردن میگفت اینا رو میبریم ناصرخسرو! مارکشو میچسبونن میاریم اینجا و تو همون مستند بود که یه پسر جوونی گفت اگه لباسام مارک دار نباشن در و همسایه چی میگن؟!

بالا