نقد عکس

• شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
حلی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
برنز شیمی
دانشگاه
علوم پزشکي تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام
پاسخ : نقد عکس

به نقل از F@|-|!mEh :
با این توضیحاتی که گفتی , به نظر اگر قایق رو با جیب مینداختی خیلی سوژه قشنگی میشد ! دیگه اون ساختمون رو نمینداختی و تمرکزت رو روی جیب و قایق میذاشتی !

خب نه ، این قایقه که همش اون پشت وصل نبود که ، شبا ساعت 9 اینا که هوا تاریک بود این قایقه رو وصل می کردن به این میبردنش از آب بیرون که اونموقع هم هوا تاریک بود متعسفانه !

Manfred

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
دانشگاه
هنر تبریز
رشته دانشگاه
معماری

به دليل كمبود امكانات اين عكس به روش مسخره اي كوچيك شده بسيار كيفيتش پايين اومده. هيچ گونه اديتي هم نداره.
nikon d3100
MOON2.jpg

• لایک
امتیازات: HHH

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

یه‌مسئله‌ایکه کلاً تو عکّاسی باید رعایت‌بشه، اینه که از هیچ جسمِ‌منیری -خورشید، ماه، چراغ‌قوّه حتّا- نباید مستقیماً عکس‌گرفت. چون نورِشدید، عکس رو خراب می‌کنه و یه‌لکّه‌ای تویِ عکس به‌وجود می‌آره/تویِ عکس نویز ایجاد می‌شه. این‌ایراد تویِ عکس‌شما هم وجود داره. اگه دقّت‌کنید، لکّه‌های نور رو می‌تونید توی عکس‌تون ببینید.
یکی دیگه از نکاتِ منفی‌ش هم اینه که اون قسمتِ درِ پشت‌بوم «کاملاً»، «کاملاً»، و «کاملاً» اضافه‌ست تویِ عکس! اگه یه‌کم می‌رفتید اون‌ورتر تا این‌قسمت تویِ عکس نیفته، عکس واقعاً بهتری‌داشتید.
درهرصورت، سوژه‌ی‌خوبی داره عکس‌تون. طرزِ قرارگرفتن ماه بین ابرها هم قشنگه.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از ش. :
یه‌مسئله‌ایکه کلاً تو عکّاسی باید رعایت‌بشه، اینه که از هیچ جسمِ‌منیری -خورشید، ماه، چراغ‌قوّه حتّا- نباید مستقیماً عکس‌گرفت. چون نورِشدید، عکس رو خراب می‌کنه و یه‌لکّه‌ای تویِ عکس به‌وجود می‌آره/تویِ عکس نویز ایجاد می‌شه. این‌ایراد تویِ عکس‌شما هم وجود داره. اگه دقّت‌کنید، لکّه‌های نور رو می‌تونید توی عکس‌تون ببینید.
یکی دیگه از نکاتِ منفی‌ش هم اینه که اون قسمتِ درِ پشت‌بوم «کاملاً»، «کاملاً»، و «کاملاً» اضافه‌ست تویِ عکس! اگه یه‌کم می‌رفتید اون‌ورتر تا این‌قسمت تویِ عکس نیفته، عکس واقعاً بهتری‌داشتید.
درهرصورت، سوژه‌ی‌خوبی داره عکس‌تون. طرزِ قرارگرفتن ماه بین ابرها هم قشنگه.

فکر کنم این مشکلات رو بشه با ادیت درست کرد نه؟

Manfred

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
دانشگاه
هنر تبریز
رشته دانشگاه
معماری

ولي من فك ميكردم اون لكه ها حسن محسوب ميشه!! چون هم يجا خوندم و هم بنظر خودم افكت خوبي به كار ميده. حتي تو فوتوشاپ هم يه قسمت واسه اضافه كردن اين لكه ها وجود داره. در مورد پشت بوم هم قبول دارم كه "در حال حاضر" بده. ولي با مقداري اديت رنگ و رفع كجي عكس به بهتر شدن عكس كمك هم ميكنه. ضمنا اون قسمت از عكس كاملن سياهه و حذف كردنش مثل آب خوردنه ولي من اديت رو ترجيح ميدم.

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

عکس گرفتن از خورشید به صورت مستقیم برای سنسور مشکل ایجاد می کنه و می تونه باعث خرابیش بشه. اما در مورد ماه اینطوری نیست.
قسمت سمت راست عکس که یه ساختمونه کلا اضافیه توی عکس. با اون آنتن روی سقفش که به سوژه نزدیک شده، کلا عکس رو نابود کرده.
سوژۀ خاصی هم من توی عکست نمی بینم. ماه پشت یه سری ابر نه چندان جذاب که به صورت یه لکۀ کاملا سفید در اومده. از طرفی کادربندی هم بسیار ضعیفه و سوژۀ وسط کادر کلا نشون دهندۀ ضعف عکس هست. اون لکۀ سبز پایین تر از خود ماه هم بهش میگن Flare که از ایرادات لنز هست و زمانی خودش رو نشون میده که نور مستقیم می افته توی لنز. کلا نقطۀ قوتی توی عکست من به شخصه نمی بینم.
کجی یی رو که می گی میشه رفع کنی و رنگی که می گی رو ادیت کنی که ببینیم چطوری به بهتر شدن عکست کمک می کنه؟
و اینکه می گی مثل آب خوردنه رو هم میشه اجرا کنی ببینیم چطوری میشه حذف کرد به این سادگی که تو می گی؟

shatoonak

Tulip
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ن.ج.ب.ا.د
سال فارغ التحصیلی
94

حداقل لامپ توی ساختمونو خاموش میکردی!ببینم اصن عمدا این ساختمونو تو عکست انداختی یا فضا نداشتی؟ببخشید میدونم سواله مسخره ایه! :-"

Manfred

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
دانشگاه
هنر تبریز
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از amparisay :
عکس گرفتن از خورشید به صورت مستقیم برای سنسور مشکل ایجاد می کنه و می تونه باعث خرابیش بشه. اما در مورد ماه اینطوری نیست.
قسمت سمت راست عکس که یه ساختمونه کلا اضافیه توی عکس. با اون آنتن روی سقفش که به سوژه نزدیک شده، کلا عکس رو نابود کرده.
سوژۀ خاصی هم من توی عکست نمی بینم. ماه پشت یه سری ابر نه چندان جذاب که به صورت یه لکۀ کاملا سفید در اومده. از طرفی کادربندی هم بسیار ضعیفه و سوژۀ وسط کادر کلا نشون دهندۀ ضعف عکس هست. اون لکۀ سبز پایین تر از خود ماه هم بهش میگن Flare که از ایرادات لنز هست و زمانی خودش رو نشون میده که نور مستقیم می افته توی لنز. کلا نقطۀ قوتی توی عکست من به شخصه نمی بینم.
کجی یی رو که می گی میشه رفع کنی و رنگی که می گی رو ادیت کنی که ببینیم چطوری به بهتر شدن عکست کمک می کنه؟
و اینکه می گی مثل آب خوردنه رو هم میشه اجرا کنی ببینیم چطوری میشه حذف کرد به این سادگی که تو می گی؟
ساختمون و حتي اون ميله بنظرم هيچ مشكلي ايجاد نميكنن اگه كمي اصلاح بشن. در حال حاضر پاور كامپيوترم سوخته و دارم با كامپيوتر قديمي كار ميكنم كه تحمل فوتوشاپو نداره. سعي مي كنم هرچه زود تر درستش كنم و اين كارو انجام بدم. ضمنا وقتي ميگم آسونه مطمئن باش دروغ نميگم :). البته نيازي به اثبات نميبينم ولي چشم اونم انجامش ميدم.
"سوژه خاص" نميدونم به چي ميگي همچنين "ابر جذاب" و تعجب مي كنم كه تو عكسي با اين ميزان نور مي خواي گودال هاي ماهو هم ببيني. ماه بايد هم سفيد باشه ولي "لكه" برميگرده به نگاه شما. "سوژۀ وسط کادر کلا نشون دهندۀ ضعف عکس هست" مي توني اين حرفو ثابت كني؟ براي اين عكس بهترين جا براي سوژه وسط صفحس. به اين دليل ميگن سوژه رو وسط شيت نندازين كه چشم اون وسط متوقف نشه و كل عكسو بگرده كه اينجا اطراف عكس سياهيه و لازم نيست اين اتفاق بيفته. و فلر مطمئني از "ايرادات" لنزه؟ عكساي عاليي هستن كه از اين ويزگي استفاده كردن. البته قبول دارم كه تو عكس من مقدارش كمه و چندان جالب نشده.

به نقل از Believe :
حداقل لامپ توی ساختمونو خاموش میکردی!ببینم اصن عمدا این ساختمونو تو عکست انداختی یا فضا نداشتی؟ببخشید میدونم سواله مسخره ایه! :-"
ساختمون و تبعا لامپش مال همسايس و من نميتونستم چنين كاري بكنم ولي اگه ميتونستم هم نميكردم. سوالتم اصلن مسخره نيست. نميتونستم ساختمونو حذف كنم ولي بازم اگه ميتونستم هم اين كارو نميكردم!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از amparisay :
از طرفی کادربندی هم بسیار ضعیفه و سوژۀ وسط کادر کلا نشون دهندۀ ضعف عکس هست. ا
الان برای من سوال پیش اومده که مشکل وسط بودن سوژه تو عکس چیه دقیقا؟! سوژه یا تو کادر طلایی یا وسط باید باشه دیگه !!! :-??

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

الان اینجا تاپیک "نقد عکس" هست یا "تایید کنید عکس من رو"؟ من ایرادات این عکس رو اینهایی که گفتم دیدم. اینکه شما چیزی توی یک کادر کاملا سیاه انداختی به اسم ماه و به عنوان سوژه، اما یه جسم خارجی که هیچ جذابیت بصری یی هم نداره، هیچ مفهوم خاصی نداره، هیچ کمکی به هدایت چشم بیننده نمی کنه و کلا دلیلی نمیشه برای حضورش داشت، اما از سوژه خیلی بزرگتره، نگاه بیننده رو می دزده، توی کادر کجه، سوژه هم فقط یه نقطۀ کاملا اوراکسپوز هست. این عکست به نظر خودت خوبه که داری اینطوری ازش طرفداری می کنی؟
من نگفتم اثبات کن، بحثم این بود که بالا و پایین عکست دوتا رنگ مختلف داره، پس با ابزارهای روتین فوتوشاپ نمیشه برش داشت. چون به لبۀ کادر چسبیده با پچ هم به آسونی نمیشه برش داشت و اثرش میمونه. باید کلی وقت بذاری روش.
سوژۀ خاص به چیزی میگم که یا یه "مفهوم خاص" برسونه، یا یه "فکر" رو برانگیخته کنه، یا "جذابیت بصری" داشته باشه (مثل دیتیل خاص(مثلا عکس ماکرو)، یا تضاد(مثلا نمونه های مینیمال) یا ساختار زیبا (عکسای ابسترکت)، نورپردازی خاص(مثلا در پرتره)، رنگ خاص (مثلا در لنداسکیپ)) و... عکس شما از نظر بنده فاقد یک سوژۀ مناسب هست.
فلر به تصویر ناخواسته ای میگن که واقعا وجود نداره و بخاطر شکست توی عدسی های لنز اتفاق می افته. اینکه گاهی برای کاهش کنتراست عکس استفاده میشه یا در بعضی جاها برای رویایی جلوه دادن عکس به کار میره، جای خود داره. شما اینجا نه باهاش کنراست رو کم کردی، نه چیز رویا گونه درست کردی به نظر من. صرفا یه لکۀ سبز وسط عکس افتاده.
من نگفتم چرا توی این عکس با این نور ماه سفیده. اتفاقا میگم چرا طوری نور رو گرفتی که ماه سفید شه؟!؟! می تونستی روی پایه، دوتا عکس بگیری یا سه تا، با اکسپوژر های مختلف، و ار ترکیبشون یه عکس با داینامیک رنج بالا داشه باشی که توش هم لکه های ماه معلوم باشه، هم لکه های ابرها به خاطر افزایش کنتراست بیشتر معلوم بشه، و هم آسمون رو میشد توش سیاه تر کرد که نویزی که الان داره رو هم نداشته باشه. با یه تیر چندتا نشون می زدی.
پرسیدی می تونی این حرفت رو ثابت کنی؟ والا با این لحنی که تو می پرسی نه، ثابت نمی کنم :) بهترین جای سوژه وسط کادره! (; من نگفتم در همۀ عکسها سوژه وسط کادر نشون دهندۀ ضعف عکسه. جمله ام رو اینطوری اصلاح کن : در عکس شما، وسط بودن سوژه، یعنی ضعف عکس شما. به صورت خاص این عکس رو داشتم صحبت می کنم. یک ماه اوراکسپوز، وسط کادر. نمی دونم، شاید اگه یه ماه اوراکسپوز توی نقطۀ طلایی داشته باشیم، بشه به چشم مینیمال بهش نگاه کرد و برای هر نقطۀ طلایی یه تفسیری آورد (نقاط طلایی با هم فرق دارن و قدرت و تفسیر متفاوتی دارن هرکدوم توی هنر) اما الان که وسط کادره با هیچ نگاهی نمی تونم توجیهش کنم. به خاطر همین هم گفتم ادیت کن شاید بشه یه کاریش کرد.
دلیل اینکه میگن سوژه توی نقطۀ طلایی باشه هم اینی که شما گفتی نیست فقط. دلایل دیگه ای داره که باعث میشه توی یه عکس که مثلا یه آسمون یه دست آبی داره، یه بادبادک نارنجی رو اگه بندازی توی نقطۀ طلایی بالا سمت چپ بهترین عکسه، خورشید نقطۀ بالا سمت راست بهترینه، توی یه دریا که یه دسته، قایق خراب سمت راست پایین بهترینه، قایق سالم سمت چپ پایین بهترینه برای یه عکس مینیمال. یه کمی راجع بهشون بخون، دقیقا یادم نیس تو کدوم کتاب راجع بهش خونده بودم. امی مثلا یه کادر که یک سوم هاش با آسمون و زمین پر شده، تک درختی که وسط بیفته بهترین عکسه.
فلر هم بله از ایرادات لنز های واید هست و شاید توی ژانر پرتره بشه براش کاربردهایی داشت، که البته لنزهای پرتره هیچکدوم واید نیستن. برای پرتره از رنج نرمال تا تلۀ کوتاه معمولا استفاده میشه که لنزها معمولا هودهای خیلی خیلی بزرگی دارن که فلر نداشته باشن.
رضا جان، من قبلا هم این رو گفتم، باز هم میگم. این که شما بپذیرید ایرادات عکستون رو یا نه چه فرقی داره برای من آخه؟! :) اینکه الان تو 4تا چیز از من یاد بگیزی، من 4تا چیز از تو، به نظرت بهتره یا اینکه من بگم این ایراد رو داره و تو بگی همینه که هست، من می تونسنم هم تغییر نمیدادم؟! یه کم نوشته های من رو با لحن دوستانه تر بخون، و البته قبلش یادت بیاد که نوشته بودیم که آپلود عکس توی این تاپیک، یعنی شما پذیرفتید که عکستون نقد بشه. حالا اینکه شما با پشت دست می زنی توی دهن افرادی که اینجا حرف میزنن راجع به عکست، به نظر خودت اخلاق خوبیه؟ من ایرادات عکست رو رک و راست گفتم. نه هندونه ای زیر بغلت زدم و نه الکی پدرکشتگیم رو سرت خالی کردم. رضا جان، من در مورد شخص تو و تواناییت در عکاسی چیزی ننوشتم، اما قبول کن که "این عکسی که گذاشتی" عکس ضعیفیه. پس باید گوش کنی به افرادی که میگن اینطوریه اون طوریه و سعی کنی عکاسیت رو ارتقا بدی. وگرنه اینکه بشینی اینجا و بگی عکس من شاخه، شماها همه نفهمید که دردی رو از کسی دوا نمی کنه که! :)

Manfred

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
دانشگاه
هنر تبریز
رشته دانشگاه
معماری

البته كه من عكسمو واسه تاييد اينجا نذاشتم و فكر هم نميكنم تاييد يا لايك اينجا روزي به كارم بياد. هدف از اين كار ديدن و استفاده از كامنتاييه كه بعد گذاشتن عكس بچه ها ميذارن و بحث هاييه كه از پٍيٍش مياد. من نظرات رو مي خونم و در موردشون فكر ميكنم. اگه بنظرم خوب باشن سعي ميكنم هميشه تو خاطرم بمونه و ازشون استفاده كنم ولي در اين مورد خاص بر حسب قضا يا هر چيزي كه اسمشو بذارين من با اكثر نظر ها موافق نبودم. بهرحال هنر و قضاوت در مورد اون از شخصي به شخص ديگه فرق ميكنه. رياضي نيس كه فقط يه جواب درس داشته باشه. من معماري ميخونم. پيش اومده كه حجمي رو پيش دو استاد ببرم و يكي بگه عاليه و اون يكي بگه افتضاحه.
وختي شما اينطوري داري در مورد چيزي صحبت ميكني:
" هیچ جذابیت بصری یی هم نداره، هیچ مفهوم خاصی نداره، هیچ کمکی به هدایت چشم بیننده نمی کنه و کلا دلیلی نمیشه برای حضورش داشت"
نشون دهنده ي نظرته و نظر من يه چيز ديگست و اين وسط هيچ درست و غلطي در كار نيست. ما ميگيم بوي آشغال بده ولي يه مگس همچين نظري نداره. حالا اينجا حق با ماست يا جناب مگس؟!
چيزايي كه در مورد نقاط طلايي گفتي مثلا اين كه بهترين جاي خورشيد فلان جاست شايد حرف هاي يه فرد بسيار با تجربه تو عكاسي باشه و مطمئنن چيزاي زيادي هست كه ميشه ازش ياد گرفت ولي به نظر من اين دليل نميشه كه ما هم موقع عكاسي اون نقطه رو براي خورشيد به نقاط ديگه ترجيح بديم. تو اين يك سالي كه مباحث مقدماتي معماري رو مي خوندم مطالب ضد و نقيض زيادي رو در مورد شيت بندي و نقاط طلايي و ... شنيدم و خوندم ولي در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه بايد تجربه كرد و موقع عمل بدون در نظر گرفتن هيچ قانون از
پيش تعيين شده اي تصميم گرفت كه چه كاري بهتره. در كل من در هنر به قانون اعتقاد چنداني ندارم.
در مورد hdr گفتي كه در اين مورد كاملن موافقم باهات ولي تو اون شرايط امكانش نبود چون ابرا به سرعت در حركت بودن و دوربين منم hdr اتوماتيك نداشت. اديتي هم كه من مي خواستم بكنم به نوعي فيك hdr بود كه فك كنم ميكردم بازخوردا مثبت تر ميشدن!
و در آخر من فك نميكنم حرف غير محترمانه اي زده باشم و به قول شما تو دهن كسي زده باشم. با اين وجود اگه حرفام كسي رو ناراحت كرده بسيارر عذر ميخوام ازش و اميدوارم منو ببخشه.

• لایک
امتیازات: nahid

سعید الوند

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
دانشگاه
امیرکبیر - دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

میشه لطفا نظرتون رو در باره اینم بگید

n1497_DSCF9196.jpg

fujifilm f500
iso-100
f/5.6
1/280 sec

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

عکس اصلی رو ببینید لطفا

q1653_.jpg

با گوشی vivaz گرفته شده
عکس پاناروما
نوروز 91 - شوشتر
ادیت نشده، فقط این عکسی که اینجا گذاشتم کوچیک شده و ابعاد عکس بهم ریخته، عکس اصلی رو ببینین

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

عکس S@ene : شدت نور تو بعضی قسمت های نور خیلی زیاده , اگر تنظیم میکردی اون سفیدی ها نبود بهتر میشد !
در مورد کادر به نظر من خوبه ! در کل اگر نور عکس بیشتر کار میکردی به نظر من یه عکس خیلی خوب بود!

عکس پـــــــت : در مورد نقد عکس ها پانوراما من چیز زیادی نمیدونم ولی در کل بد نیست , ولی خوب هم نیست , میتونست سوژه بهتری رو در نظر میگرفتی ! در مورد کادر بندی هم به نظرم کادر رو بالاتر بگیری که هم از بالا نصفه نیوفته خونه ها هم از پایین اون قسمت خاکی نیوفته بهتر میشد ! ( حالا من مطمئن نیستم ) :-"

نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از S@ene :
میشه لطفا نظرتون رو در باره اینم بگید

fujifilm f500
iso-100
f/5.6
1/280 sec
به نظر من بهتر بود هدفت رو گلی باشه که زنبور روش بود ولی خوب بد نی
البته اطرافش زیاد بازه یا باید زوم میکردی یا این که تو فتوشاپ کات میکردی تا چشم مخاطب به جاهی دیگه نره

به نقل از Manfred :
به دليل كمبود امكانات اين عكس به روش مسخره اي كوچيك شده بسيار كيفيتش پايين اومده. هيچ گونه اديتي هم نداره.
nikon d3100
یا تو فتوشاپ کات کن یا موقع عکس گرفتن زوم

به نقل از محمّد عرفانـــــ :

با دوربین موبایل galaxy s3​
از همه لحاظ عالی ولی چیز اصلی یادت رفته یعنی هدف!!!!!

به نقل از F@|-|!mEh :
الان برای من سوال پیش اومده که مشکل وسط بودن سوژه تو عکس چیه دقیقا؟! سوژه یا تو کادر طلایی یا وسط باید باشه دیگه !!! :-??
نه همیشه

نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ش. :
خب؛عکس ِ اوّل که کادربندی ِ جالبی نداره.چندتا شاخه‌ی درهمُ برهم,دور ِ یه قورباغه افتادن که زیاد کادر ِ جالبی دُرُس نکرده . درضمن؛ سر ِ ظهر عکس گرفتین که سایه‌های ِ تندی دُرُس کرده.
عکس ِ دوّم؛خیلی به‌هم‌ریخته‌س! یــَـنی چندتا شاخه افتادن اینورُ اونورُ کادربندی خاصّی نداره,و اینکه سوژه‌تون تو موقعیّت ِ جالبی قرار نگرفته برای ِ عکس.
عکس ِ اوّل بهتر از دوّمیه .
دوست عزیز بلد نیستی الکی اشکال نگیر
اولی خیلی عالیه دومی یه ذره کادرش بده بعد اگه تو تونستی با قورباقه حرف بزنی معجزه کردی اون بیچاره که نمیتونه به قورباقه بگه یه جا وایسا پس الکی از عکس مردم اشکال نگید مگه باهاشون پدر کشتگی داری؟؟؟ L-: L-: :-$ :-$ X-( [-( :-w :-w

به نقل از amparisay :
عکست چندتا ایراد اساسی داره:
1- سایزش کوچیکه! چیزی توش پیدا نیست.
2- هیچ ادیتی فکر کنم انجام ندادی. این خیلی بده. ادیت جزوی از عکاسی هست.
3- سر ظهر کی میره عکاسی آخه دختر خوب؟! بچه ها توروخدا... سر ظهر از خیلی چیزها نمیشه عکس گرفت...!
مشکلات فنی :
1- کادربندی که خودت هم اشاره کردی
2- کادرت کج نیست، اون جدول هم که کجه مال پرسپسکتیوه. اون تابلوی پشت سر صافه.
3- اون تابلوی پشت سر باید حذف بشه. نگاه رو به سمت خودش می کشه.
4- باز هم تاکید می کنم، اینکه شرایط عکاسی بد بوده، دلیل نمیشه که عکسی که بده یهویی به خوب تغییر ماهیت بده... مگر در شرایط عکاسی خبری که وجود یک عکس بد از یک مساله بهتر از نبود عکس ازش هست. توی عکسهای اینچنینی، نباید با بهونۀ اینکه سوژه تکون می خورد یا مثلا جای من بد بود، یک عکس نصفه و نیمه گرفت و بعدش هم بهونه آورد. عکسی که خوب نیست، خوب نیست آقا جان، خوب نیست. (روی سخنم با تو نبودا شکیبا! خیلی از عکسهای اینجا این مشکل رو دارن. عکس تو الان عکس خوبی نیست، اما عکس بدی هم نیست.)
عکست هم با دوربین نیکون D3100 با لنز 55-18 روی فاصله کانونی 50 میلیمتر و اف 8 گرفته شده.

ببین آقای مدیر ادیت جزو عکاسی نیست هرنر مند اون که بدون ادیت و ... عکس خیلی زیبا بگیرهــــــــــــ

مثل این :

Picture_011.jpg

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از علــــــــــــیـ رضـا :
دوست عزیز بلد نیستی الکی اشکال نگیر
اولی خیلی عالیه دومی یه ذره کادرش بده بعد اگه تو تونستی با قورباقه حرف بزنی معجزه کردی اون بیچاره که نمیتونه به قورباقه بگه یه جا وایسا پس الکی از عکس مردم اشکال نگید مگه باهاشون پدر کشتگی داری؟؟؟ L-: L-: :-$ :-$ X-( [-( :-w :-w
نقدی که شکیبا کرده نقد کاملا درستیه. عکس اول اصلا عکس خوبی نبوده، به دلیل:
1- آفتاب ظهر که سایۀ تند درست کرده.
2- قورباغه پشتش به عکسه، برای حس پویایی بهتر باید توی نقطۀ طلایی پایین سمت راست قرار می گرفت.
3- اون چوبی که اون پایین عکسه از خود سوژه بزرگتره و چشم رو به نقطۀ درستی هدایت نمی کنه.
این عکس نقاط قوتی هم داره، اما ایراداتی که شکیبا گرفت درست بودن.

اینکه می گی نمیشه به قورباغه گفت چیکار کنه هم حرفت رو قبول دارم. اما بحثی که هست اینه که من از دیوار عکس می گیرم میذارم اینجا. بعد هم بهونه ام برای اینکه بگم عکسم خوب بوده اینه که من که نمی تونم دیوار رو تغییر بدم که! جوابی هم که می گیرم اینه که خوب مگه مجبوری عکسش رو بذاری؟! عکس که خوب نیست، خوب نیست. چه دلیل و توجیه داشته باشه، چه نداشته باشه. اینکه قورباغه سر جاش وایساده و تکون نمی خوره، دلیل اینکه این عکس رو بخوایم عکس خوبی بدونیم نیست.
به نقل از علــــــــــــیـ رضـا :
ببین آقای مدیر ادیت جزو عکاسی نیست هرنر مند اون که بدون ادیت و ... عکس خیلی زیبا بگیرهــــــــــــ

مثل این :

Picture_011.jpg
ممنون از مثالی که زدی علیرضا جان
شما یک رفرنس بیار که ادیت رو در عکاسی دیجیتال جزو عکاسی ندونن.
هرنر مند هم اگه منظورت هنرمنده، کسیه که بتونه عکسی بگیره که بدونه با ادیت می تونه ازش شاهکار در بیاره. ادیت جزوی از عکاسیه.
در مورد اینکه می گی عکس زیبا هم واقعا برام جای سوال وجود داره! :))
مالتیپل اکسپوژر رو تازه یاد گرفتی؟! :)) به قول خودت هدف از این عکس چیه؟! نویزی که اینقد زیاده برای چیه؟! این ته رنگ آبی که حذف نشده برای چیه؟! عکست چرا اگزیف نداره؟ اون واترمارک اسمت چرا اونقد بزرگه؟! واترمارکت چرا اینقد فونتش ساده است؟! خوشحال میشم عکس زیبات رو برامون اینجا یه تفسیر بکنی و ما رو از اشتباه در بیاری. :)

نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام

ببین ادیت داریم تا ادیت ادیتی که فقط برا کات کردن و وصل کردن عکس برای پاناروما و اینا بله ادیت نست ولی ائنی که عکی رو کلا عوض میکنه و یا نور رو دست کاری میکنه عکس نیست اون میشه حرفه ی گرافیک

نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از amparisay :
نقدی که شکیبا کرده نقد کاملا درستیه. عکس اول اصلا عکس خوبی نبوده، به دلیل:
1- آفتاب ظهر که سایۀ تند درست کرده.
2- قورباغه پشتش به عکسه، برای حس پویایی بهتر باید توی نقطۀ طلایی پایین سمت راست قرار می گرفت.
3- اون چوبی که اون پایین عکسه از خود سوژه بزرگتره و چشم رو به نقطۀ درستی هدایت نمی کنه.
این عکس نقاط قوتی هم داره، اما ایراداتی که شکیبا گرفت درست بودن.

اینکه می گی نمیشه به قورباغه گفت چیکار کنه هم حرفت رو قبول دارم. اما بحثی که هست اینه که من از دیوار عکس می گیرم میذارم اینجا. بعد هم بهونه ام برای اینکه بگم عکسم خوب بوده اینه که من که نمی تونم دیوار رو تغییر بدم که! جوابی هم که می گیرم اینه که خوب مگه مجبوری عکسش رو بذاری؟! عکس که خوب نیست، خوب نیست. چه دلیل و توجیه داشته باشه، چه نداشته باشه. اینکه قورباغه سر جاش وایساده و تکون نمی خوره، دلیل اینکه این عکس رو بخوایم عکس خوبی بدونیم نیست.ممنون از مثالی که زدی علیرضا جان
شما یک رفرنس بیار که ادیت رو در عکاسی دیجیتال جزو عکاسی ندونن.
هرنر مند هم اگه منظورت هنرمنده، کسیه که بتونه عکسی بگیره که بدونه با ادیت می تونه ازش شاهکار در بیاره. ادیت جزوی از عکاسیه.
در مورد اینکه می گی عکس زیبا هم واقعا برام جای سوال وجود داره! :))
مالتیپل اکسپوژر رو تازه یاد گرفتی؟! :)) به قول خودت هدف از این عکس چیه؟! نویزی که اینقد زیاده برای چیه؟! این ته رنگ آبی که حذف نشده برای چیه؟! عکست چرا اگزیف نداره؟ اون واترمارک اسمت چرا اونقد بزرگه؟! واترمارکت چرا اینقد فونتش ساده است؟! خوشحال میشم عکس زیبات رو برامون اینجا یه تفسیر بکنی و ما رو از اشتباه در بیاری. :)
ببین اولی گفته بود کادر بندیش بده در حالی که من میگم کادر بندیش خوبه و شاید چیزای بد دیگه ای داشته باشه که به نظر من خوبه و من میگم این که گفته کادر بندیش بده رو رد میکنم
عکس دومی بله کادرش بده ولی این جا هر کی هر عکسی میگذارد تا نقد شه حتی اگه بدترین عکس دنیا باشه

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از @REZ!|@ :
ببین ادیت داریم تا ادیت ادیتی که فقط برا کات کردن و وصل کردن عکس برای پاناروما و اینا بله ادیت نست ولی ائنی که عکی رو کلا عوض میکنه و یا نور رو دست کاری میکنه عکس نیست اون میشه حرفه ی گرافیک
اونی که عکس رو رنگش رو ادیت می کنه، صورت رو رتوش میکنه، نور رو ادیت می کنه، حتی بک گراند رو عوض می کنه هم جزو عکاسیه. عکاس اگه از دید تو یه هنرمنده، باید بتونه هنرش رو به نمایش بذاره. نمایش هم یعنی خلاقیت داشتن توی عکاسی، بعدش هم ادیت. بله ادیت هایی هم داریم که "عکاسی" رو می برن زیر سوال! اما باید یادمون باشه که ادیت هم جزوی ار عکاسیه.

اون قورباغه هه هم خیز عزیز من، کادرش خوب نیست. همون عکس رو اگه کادربندی بهتری می تونست بکنه، عکس قوی تری میداشت. کمی مبانی گرافیک بصری بخون، برای دانش و اطلاعاتت خوبه.
ما هم نگفتیم کسی عکس رو گذاشته که نقد نشه. نقدی که شکیبا آورد نقد درستی بود. ایرادی که تو به نقد شکیبا گرفتی نه لحنش درست بود و نه موضوعش و نه متنش.

بالا