پاسخ : نقد عکس
به نقل از فاطمه م. :
سلام
خب، من هیچّی [دقیقا هیچّی :د] از عکاسی نمیدونم، در این حد که حتی راجع به مشخصات دوربین و آیتم هاشم هیچی نمیدونم، این بار هم برای اولین بار دوربین دستم گرفتم، اونم بواسطه ی این بود که توی همین انجمن و این تاپیک به عکاسی علاقه پیدا کردم، امیدوارم بتونم با کمک همین انجمن کمی عکاسی یاد بگیرم.
احتمالا عکس ها پر از ایراد باشن و یا حتی ارزشی از لحاظ عکاسی نداشته باشن، اما ممنون میشم نقد کنید.
فک کنم فقط بتونم مدل دوربینمو بگم! چیز دیگه ای نمیدونم راجبش، Canon A550.
ممنون.
سلام
هیچ کس اول کار چیزی از عکاسی نمی دونه، هر کسی اگر چیزی بلده از یه جایی شروع کرده. پس دلسرد نشو، و سعی کن هر بار عکس های بهتری بگیری.
اولین مشکل تمام عکسهات، نداشتن سوژه هست. سوژه یعنی چیزی که توی عکس نگاه رو به خودش جلب می کنه، و باعث میشه بیننده چشمش روی عکس سرگردون نشه و اینور اونور نره. عکس چهارمت شاید با تخفیف بشه گفت سوژه داره، که خوب سوژه اش اصلا جذاب نیست...
دومین مشکل همۀ عکسات، انتخاب ساعت نامناسب برای عکاسی هست. سر ظهر، سایه های خیلی تندی تشکیل میشه، و توی شب نور کافی وجود نداره برای عکس مناسب گرفتن. همۀ عکسهات این مشکل رو دارن.
سومین مشکل همۀ عکسهات، کادری هست که دورشون انداختی. چیه آخه آدم یاد عکسهای ختم می افته؟! کادر باید به عکس جلوه بده، که خوب متاسفانه این اتفاق نیافتاده.
چهارمین مشکل همۀ عکسهات، ادیت نامناسب هست. (حدس می زنم ادیت جزئی روشون انجام دادی. مثل اضافه کردن وینیت به عکس اول، گذاشتن کادر دور عکسها) میشد با ادیت عکساهی بهتری از همۀ این عکسها بدست آورد. کمی اصلاح رنگ و نور و کمی افکت های دیگه.
عکس اول، با یه وینیت سنگین نمی دونم چشم رو می خواستی به چه چیزی هدایت کنی. عدم وضوح مناسب و نویز داشتن به صورت خاص از مشکلات این عکس هست.
دومین عکس، با یه کادربندی بهتر میشد مفهوم یک جاده رو رسوند. که این اتفاق نیفتاده.
سومین عکس هم نمی دونم دقیقا هدفت چی بوده...
چهارمین عکس توی این مجموعه از همه بهتره به نظرم. سایۀ درخت اما خیلی لطمه زده به عکس. ابرها هم کامل می افتادن توی کادر بهتر بود.
پنجمین عکس از نگاه پرسپکتیو دارت خوشم اومد. اما اجرای عکست خوب نیست. اگه همین رو HDR می گرفتی شاید میشد از توش یه چیزایی در آورد. کادربندیت هم چه از راست و چه از پایین خوب نیست. یه کم باید سمت چپ رو کراپ می کردی، و از پایین دوربین رو می آوردی پایین تر.
ششمین عکست هم خیلی خیلی پتانسیل داشت که عکس خوبی بشه. یه کم زاویۀ بازتر و یه ادیت خیلی خوب میشد این عکس رو تبدیل به یه عکس خیلی خوب بکنه. الان هم با ادیت میشه ازش یه کار بالاتر از حد معمولی در آورد، اما الان در همون سطح معمولی باقی مونده!
ای کسانی که نظر نمی دهید و نقد نمی کنید! سر پل صراط یقه تون رو یکی گرفت نذاشت رد شید، بدونید اون یه نفر
.
.
.
.
.
من نیست بابا چرا جو می دی؟ اما خیلی ضایعی که می خونی و یه چیزی از عکاسی هم حالیته اما نظر نمی دی!
دوستانی هم که توی عکاسی هنوز حرفه ای نیستن، سعی کنن و تلاش کنن. با کتاب خوندن و عکس خوب دیدن می تونید پیشرفت کنید و یاد بگیرید.
فقط تو رو جون هرکی دوس دارید، تا از چیزی مطمئن نیستید نظر ندید، جای راهنمایی چاهنمایی می کنید چون.
به نقل از ش. :
آه، خدایِمن. چارساعت نشستم راجب عکسیکه دوستتون گرفته، حرفزدم. راجب عکسیکه شما دارین میگیرین باید نظر میدادیم؟ :س
یهنفر روشنسازی کنه لطفاً. :د
من که نمی بینم حرفی زده باشی که!
مگه من عکسی که خودم از گله گرفتم رو گذاشتم که بخوای راجع بهش نظر بدی؟! خوب نظرتو بگو دیگه! همۀ عکسها نقد پذیر هستن. عکس غیرقابل نقد نداریم.