نقد عکس

• شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع

pershia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
UT\AUT
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : نقد عکس

در مورد عکسی که آقای پریسایی گذاشتن:
با کاتی که فهیمه انجام داده تا حدودی موافقم ولی شاید باید از اطراف هم یه کراپ دوباره داشته باشه ...
در مورد عکس اصلی: اگه عینک نبود بهتر بود ... (میدونم که چیزی چیده نشده ... در کل میگم) اون شخصی که سمت چپ ایستادن اولش زیاد تو چشم نیستن ولی یه کم که توجه رو عکس بالاتر بره خیلی تمرکز رو بهم میزنه ... ولی اینکه دوربین راه رو نشون میده رو دوست دارم و سیاه سفید بودنش هم کاملا مناسبه و به نظرم افکت رنگی احتیاج نداره

عکس فاطمه م. :
اول بگم که دلم گوجه سبز خواست :D
نور کمه ... بعد از فلاش استفاده کردی شما و این شده که یه جا خیلی نور داره و یه جا خیلی تاریکه ... بعد به نظرم عکس یکم زیادی پُره و زیادی سبز ...
شاید اگه یه کادر بازتر دشتی بهتر میشد :)

Manfred

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
دانشگاه
هنر تبریز
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از فاطمه م. :
0.jpg
یاد مستند هایی افتادم که شبا از گله ی شیرا فیلم میگیرن. این عکس به هیچ صراطی مستقیم نیست. دیدن شاخه ای که تا این حد پرباره حس خوبی به آدم میده ولی این دلیل نمیشه که عکسش هم همین حسو بده. اگه به گوجه سبزا نزدیک تر میشدی، رو جای مشخصی فوکوس میکردی و نور رو هم هم کنترل میکردی (از نور مستقیم فلش استفاده نمیکردی یا حداقل با دسمالی چیزی یکم تلطیفش میکردی) عکس خیلی بهتری میشد. یه آب هم اگه قبل عکس گرفتن رو سورژه میگرفتی گرد روی میوه ها و برگا پاک میشد و عکس جذاب تر میشد.

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

@پریسا،
نمیدونم این ایراد محسوب میشه یا نه، اما اتفاقا یکی از چیزایی که توی این عکس دوس داشتم این بود که هم قسمت خیلی تاریکی درش وجود داره هم پرنور. و البته به خاطر شاخه های دور و بر هم کادر باز تر این فضا رو که باز هم نمیدونم درسته یا نه اما خودم خوشم اومد ازش رو ایجاد نمیکرد.
البته ممنون از نقد : )

@Manfred،
البته من نمیدونم چرا یاد مستند گله ی شیرا تو شب افتادید : | و البته منظورتون رو هم از به هیچ صراطی مستقیم نبودن نفهمیدم : |
اما میدونم طبیعی بودن عکس بهتر از شستن میوه و برگ در حالی که روی درخت هست، هست.
ممنون به هرصورت. : )

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از فاطمه م. :
@پریسا،
نمیدونم این ایراد محسوب میشه یا نه، اما اتفاقا یکی از چیزایی که توی این عکس دوس داشتم این بود که هم قسمت خیلی تاریکی درش وجود داره هم پرنور. و البته به خاطر شاخه های دور و بر هم کادر باز تر این فضا رو که باز هم نمیدونم درسته یا نه اما خودم خوشم اومد ازش رو ایجاد نمیکرد.
البته ممنون از نقد : )

@Manfred،
البته من نمیدونم چرا یاد مستند گله ی شیرا تو شب افتادید : | و البته منظورتون رو هم از به هیچ صراطی مستقیم نبودن نفهمیدم : |
اما میدونم طبیعی بودن عکس بهتر از شستن میوه و برگ در حالی که روی درخت هست، هست.
ممنون به هرصورت. : )
تا زمانی که این روشنی و تاریکی مال چیزی باشه که "خودش" ذاتا روشنه و ذاتا تاریکه (مثل آسمون و زمین) اشکالی نداره. اما اینکه فلاش بزنید تو صورت چیزی که می خواید ازش عکس بگیرید بعد بگید این تاریکی و روشنی رو دوست دارم، این به نظر من پذیرفته شده نیست...
این جملۀ شما هم بسیار از لحاظ زبان پارسی قابل تقدیره : :D : "و البته به خاطر شاخه های دور و بر هم کادر باز تر این فضا رو که باز هم نمیدونم درسته یا نه اما خودم خوشم اومد ازش رو ایجاد نمیکرد." لزومی نداره کادر بازتر. همین کادر رو اگه درست می گرفتید می شد ازش یه چیزایی در آورد.
طبیعی بودن عکس هم همیشه خوب نیست. شما زمانی که می تونید عکس بهتری بگیرید، باید عکس بهتری بگیرید. اینکه بگیم اینطوری طبیعیه این درست نیست. نه اونقدر مصنوعی که بیاریمش توی ژانر عکاسی کارگردانی شده، نه اونقدر طبیعی که خراب کنه عکس رو...
در هر حال استفاده از فلاش دوربین به صورت مستقیم برای نورپردازی اشتباه هست. سایه های تندی که ایجاد می کنه،همه جا گفته شده که اشتباهه و به عکس لطمه می زنه.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

پارک‌قیطریه ؛ تهران.
معذرت می‌خوام که مشخّصاتِ‌دوربین رو نمی‌ذارم؛ ولی واقعاً دوربین مالِ خودم نبوده، به اون دوستِ‌عزیزِ دوربین‌دار هم دست‌رسی ندارم، و فقط در این‌حد ازش می‌دونم که اس‌ال‌آرِ نیکون بوده. شرمنده‌م واقعاً. :-"""

DSC_0286_480x320_.jpg

این بچّه‌هه رویِ‌تاب وایساده‌بود، هی وول‌وول می‌زد؛ به‌خاطرهمین خیلی‌سخت بود که ازش بخوام عکس‌بگیرم. واسه‌همین اون جدولِ پشت‌پسره کج‌افتاده تویِ عکس، پسره هم یه‌مقدار از سمتِ‌چپ عکس زده بیرون، که خب این‌م ببخشید دیگه. :-" نقدکنید و این‌ـا. :D
پی‌نوشت. آقای پریسای، جوابِ دوتا‌پست شما رو هم بعداً می‌دم. فعلاً در این‌حد بگم که با مسابقه‌ی‌عکّاسی موافق‌م. :D

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ش. :
پارک‌قیطریه ؛ تهران.
معذرت می‌خوام که مشخّصاتِ‌دوربین رو نمی‌ذارم؛ ولی واقعاً دوربین مالِ خودم نبوده، به اون دوستِ‌عزیزِ دوربین‌دار هم دست‌رسی ندارم، و فقط در این‌حد ازش می‌دونم که اس‌ال‌آرِ نیکون بوده. شرمنده‌م واقعاً. :-"""

DSC_0286_480x320_.jpg

این بچّه‌هه رویِ‌تاب وایساده‌بود، هی وول‌وول می‌زد؛ به‌خاطرهمین خیلی‌سخت بود که ازش بخوام عکس‌بگیرم. واسه‌همین اون جدولِ پشت‌پسره کج‌افتاده تویِ عکس، پسره هم یه‌مقدار از سمتِ‌چپ عکس زده بیرون، که خب این‌م ببخشید دیگه. :-" نقدکنید و این‌ـا. :D
پی‌نوشت. آقای پریسای، جوابِ دوتا‌پست شما رو هم بعداً می‌دم. فعلاً در این‌حد بگم که با مسابقه‌ی‌عکّاسی موافق‌م. :D
عکست چندتا ایراد اساسی داره:
1- سایزش کوچیکه! چیزی توش پیدا نیست.
2- هیچ ادیتی فکر کنم انجام ندادی. این خیلی بده. ادیت جزوی از عکاسی هست.
3- سر ظهر کی میره عکاسی آخه دختر خوب؟! بچه ها توروخدا... سر ظهر از خیلی چیزها نمیشه عکس گرفت...!
مشکلات فنی :
1- کادربندی که خودت هم اشاره کردی
2- کادرت کج نیست، اون جدول هم که کجه مال پرسپسکتیوه. اون تابلوی پشت سر صافه.
3- اون تابلوی پشت سر باید حذف بشه. نگاه رو به سمت خودش می کشه.
4- باز هم تاکید می کنم، اینکه شرایط عکاسی بد بوده، دلیل نمیشه که عکسی که بده یهویی به خوب تغییر ماهیت بده... مگر در شرایط عکاسی خبری که وجود یک عکس بد از یک مساله بهتر از نبود عکس ازش هست. توی عکسهای اینچنینی، نباید با بهونۀ اینکه سوژه تکون می خورد یا مثلا جای من بد بود، یک عکس نصفه و نیمه گرفت و بعدش هم بهونه آورد. عکسی که خوب نیست، خوب نیست آقا جان، خوب نیست. (روی سخنم با تو نبودا شکیبا! خیلی از عکسهای اینجا این مشکل رو دارن. عکس تو الان عکس خوبی نیست، اما عکس بدی هم نیست.)
عکست هم با دوربین نیکون D3100 با لنز 55-18 روی فاصله کانونی 50 میلیمتر و اف 8 گرفته شده.

شیـوا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
یه سری خاطرات سبز شیمیایی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

اول بگم ک من چیزی از عکاسی نمیدونم ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم ! این عکسو هم از تو ماشین ِ در حال حرکت گرفتم :D فقط یه کم ادیت شده.

o3681_99.jpg

دوربین : canon PC1339, 12.1 MP

pershia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
UT\AUT
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

شیوا:
اول از همه بگم که از توی ماشین عکس نگیرید ... این نظر منه البته!
1. چون شیشه ی ماشین روی عکس کلی تاثیر بد میذاره.
2. اگر هم شیشه بازه، با حرکت ماشین (البته این به سرعت شاتر هم بستگی داره) اون تصویری رو که میخواستید ازش عکس بگیرید همون نخواهد شد و یا در اثر تکون های ناگهانی عکس شدیدا خراب میشه!!
دوم اینکه اون خطی که واسه آسفالته و بر خلاف جریان عکسه ینی از چپ به راست میره و نه از راست به چپ، باید کات بشه حتما!
شما که ادیت کردی خب اونم ادیت میکردی :)
بالا سمت چپ اسمون هم باید ادیت بشه ...
سمت چپ هم یکم باید کات بشه ...
سمت راست هم اون خونه هه یهو کلش رو آورده تو عکس :D خب نباید اینطوری میشد
و اینکه ... ایا از پشت شیشه عکس گرفتی حتی؟ اون حاله ی سیاه چیه تو عکس؟! (سمت راست)

شیـوا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
یه سری خاطرات سبز شیمیایی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Paris.A :
شیوا:
اول از همه بگم که از توی ماشین عکس نگیرید ... این نظر منه البته!
1. چون شیشه ی ماشین روی عکس کلی تاثیر بد میذاره.
2. اگر هم شیشه بازه، با حرکت ماشین (البته این به سرعت شاتر هم بستگی داره) اون تصویری رو که میخواستید ازش عکس بگیرید همون نخواهد شد و یا در اثر تکون های ناگهانی عکس شدیدا خراب میشه!!
دوم اینکه اون خطی که واسه آسفالته و بر خلاف جریان عکسه ینی از چپ به راست میره و نه از راست به چپ، باید کات بشه حتما!
شما که ادیت کردی خب اونم ادیت میکردی :)
بالا سمت چپ اسمون هم باید ادیت بشه ...
سمت راست هم اون خونه هه یهو کلش رو آورده تو عکس :D خب نباید اینطوری میشد
و اینکه ... ایا از پشت شیشه عکس گرفتی حتی؟ اون حاله ی سیاه چیه تو عکس؟! (سمت راست)

بله خب درسته ولی صحنه ی جالبی بود نمیشد بگم وایسین من عکس بگیرم آسفالتشم خوب بود تکون نخوردیم :D شیشه هم باز بود.
بر خلاف ِ جریان ِ عکس یَنی چی؟ ب نظر خودم یه حالت پرسپکتیو ِ باحالی ایجاد کرده اون خطه :-"
اِدیت در عرض ِ یه مین تازه اونم با گوشی فقط کراپ+ریسایز + کالر بوست ، اونارو با فتوشاپ درست می کنم.
هاله هم نمی دونم والا :D
در کل مرسی از راهنماییت ;;)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

شیوا : تو ادیتت به نظرم اون آسفالت پایینش رو هم حذف کن

pershia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
UT\AUT
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

شیوا: اون چیزایی که در مورد عکاسی از توی ماشین بود رو کلی گفتم.
دلایل ادیتت رو هم قبول ندارم راستش ... البته ببخشید :)
یکم ارجاع میدم به اقای پریسایی و چیزایی که به شکیبا گفتن (چند تا پست پایین ترِ! بخونش)... و چیزایی که در مورد اون گوجه سبزا به فاطمه گفتن ...
- باز هم تاکید می کنم، اینکه شرایط عکاسی بد بوده، دلیل نمیشه که عکسی که بده یهویی به خوب تغییر ماهیت بده... مگر در شرایط عکاسی خبری که وجود یک عکس بد از یک مساله بهتر از نبود عکس ازش هست. توی عکسهای اینچنینی، نباید با بهونۀ اینکه سوژه تکون می خورد یا مثلا جای من بد بود، یک عکس نصفه و نیمه گرفت و بعدش هم بهونه آورد.
اینارو :
gzzbm1jezlpvdyj9rmk.jpg

منطورم از جریان عکس همون پرسپکتیوِشه ... :-"
و خواهش میکنم (;

pershia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
UT\AUT
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

هر چه دل تنگتان میخواهد نقد کنید.
با تشکر فراوان.
rc785m073als8k80xy1.jpg

دوربین مبایل n5800 :-"
* عکسی صرفا جهت نقد!!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

پریسا : کادرت مشکل داره به نظرم , از اون بالا ظرف قند یکمش نیوفتاده , از پایین هم این طرف میز که فضای اضافه س افتاده که خوب نیست

اون بالا نورش زیاده , جلوه خوبی به لیوان نداده

شب بو

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4|فرزانگان1تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
انسان‌شناسی

به نقل از Paris.A :
هر چه دل تنگتان میخواهد نقد کنید.
با تشکر فراوان.

دوربین مبایل n5800 :-"
* عکسی صرفا جهت نقد!!

عکس یه کراپ درست حسابی میخواد ! هم از بالا ، هم از پایین . فهمیه هم گفت نوری زیادی که از بالا میاد زیاد حس خوبی نداره .

ولی راستش کلا عکس خوب گرفته نشده . میتونستی ظرف قند رو بیاری نزدیک تر و دوربین ـو بیاری پایین تر ؛ لیوان چایی نزدیک باشه و ظرف

قندهم نیمه ش معلوم شه. [ منظورمو خوب فهموندم آیا ؟ ]

× من تاحالا خودمو در حدی نمیدیدم که نقد عکس کنم ! الان هم در اون حد نیستم ، فقط چیزایی رو که به نظرم اومد گفتم . همین. با تچکّر !

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از شـب بو :
عکس یه کراپ درست حسابی میخواد ! هم از بالا ، هم از پایین . فهمیه هم گفت نوری زیادی که از بالا میاد زیاد حس خوبی نداره .

ولی راستش کلا عکس خوب گرفته نشده . میتونستی ظرف قند رو بیاری نزدیک تر و دوربین ـو بیاری پایین تر ؛ لیوان چایی نزدیک باشه و ظرف

قندهم نیمه ش معلوم شه. [ منظورمو خوب فهموندم آیا ؟ ]

× من تاحالا خودمو در حدی نمیدیدم که نقد عکس کنم ! الان هم در اون حد نیستم ، فقط چیزایی رو که به نظرم اومد گفتم . همین. با تچکّر !
عکس از بالا دیگه چه کراپی بشه؟!؟!
اتفاقا فضای خالی پایین هم به عکس کمک کرده. به شرطی که این فضا مثل اینجا باعث نشه همه چیز بچسبه به بالای عکس. اتفاقا من به نظرم فضای پایین خوبه، فضای بالا کمه...
این عکس اگر با دوربین بهتری گرفته میشد و میشد عمق میدان کمتری توش ایجاد کرد، نتیجۀ بهتری حاصل میشد.
حس صمیمیت رو با کادر شلوغ نمی تونی القا کنی. باید یه کم عکس رو خلوت می کردی. روی کادربندیت بیشتر کار کن.
عکست اگر کمی روش بهتر فکر می کردی، می تونست یه عکس خیلی خیلی قوی بشه. سوژۀ اتفاقا خوبی انتخاب کردی.
دستۀ لیوان اگه پیدا بود، میز اگه خیس نبود، اون یکی لیوان اگه تضاد خوبی نشون میداد، اگه روی اون یکی لیوان خیس نبود، قندون اگه کامل پیدا بود، و یه کمی به یه "مفهوم" فکر می کردی، عکس قوی تری ایجاد میشد. و صد البته نقش ادیت رو هم نباید نادیده گرف که به نظرم اشتباه بزرگیه که تقریبا همۀ بچه های فروم ازش غافل هستن.
به نقل از Sh!va :
بله خب درسته ولی صحنه ی جالبی بود نمیشد بگم وایسین من عکس بگیرم آسفالتشم خوب بود تکون نخوردیم :D شیشه هم باز بود.
بر خلاف ِ جریان ِ عکس یَنی چی؟ ب نظر خودم یه حالت پرسپکتیو ِ باحالی ایجاد کرده اون خطه :-"
اِدیت در عرض ِ یه مین تازه اونم با گوشی فقط کراپ+ریسایز + کالر بوست ، اونارو با فتوشاپ درست می کنم.
هاله هم نمی دونم والا :D
در کل مرسی از راهنماییت ;;)
یه سر به بخش آموزش منظم ادیت بزن و پست آخر رو بخون. در کل روی ادیت عکس هات هم بیشتر کار کن.
و باز هم تکرار می کنم : مهیا نبودن شرایط برای عکس خوب، اصلا توجیه نمی کنه عکس خوب نگرفتن رو.
سعی کنید دید خودتون رو به عکاسی عوض کنید.

نام مرکز سمپاد
حلی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
برنز شیمی
دانشگاه
علوم پزشکي تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

59874861359862252841.jpg

با دوربین موبایل galaxy s3​

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از محمّد عرفانــــــ :
با دوربین موبایل galaxy s3
عکس‌ت کلّاً فضایِ‌خوبی داره. با این‌که سوژه‌ش یه‌کم کلیشه‌ایه، ولی درکل جالبه. نورخورشیدِ درحال‌غروب، حسّ‌خوبی به‌بیننده می‌ده؛ به‌خصوص که مستقیماً از خورشید هم عکس‌نگرفتی. :د
ماشین تویِ قسمت‌خوبی از کادر قرارگرفته، رنگِ‌ زردِجیب بین شن‌های تیره‌رنگ هم یه‌تضادِجالبی ایجادکرده به‌نظرِمن؛ مث تضادّ رنگِ‌نارنجی و آبیِ تو آسمون. :-? فقط یه‌ایرادی که داره، اینه که اون قسمتی از عکس که توش چندتا خونه‌ودرخت‌و... معلوم‌هستن، یه‌مقدار اضافیه تویِ‌عکس. :-? به‌شخصه احساس می‌کنم که این‌قسمت از عکس اضافه‌ست. :D
ولی درکل، عکسِ‌خوبیه. من خوش‌م اومد نسبتاً. :D

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از ش. :
عکس‌ت کلّاً فضایِ‌خوبی داره. با این‌که سوژه‌ش یه‌کم کلیشه‌ایه، ولی درکل جالبه. نورخورشیدِ درحال‌غروب، حسّ‌خوبی به‌بیننده می‌ده؛ به‌خصوص که مستقیماً از خورشید هم عکس‌نگرفتی. :د
ماشین تویِ قسمت‌خوبی از کادر قرارگرفته، رنگِ‌ زردِجیب بین شن‌های تیره‌رنگ هم یه‌تضادِجالبی ایجادکرده به‌نظرِمن؛ مث تضادّ رنگِ‌نارنجی و آبیِ تو آسمون. :-? فقط یه‌ایرادی که داره، اینه که اون قسمتی از عکس که توش چندتا خونه‌ودرخت‌و... معلوم‌هستن، یه‌مقدار اضافیه تویِ‌عکس. :-? به‌شخصه احساس می‌کنم که این‌قسمت از عکس اضافه‌ست. :D

البته تو کادر بندیش تو قسمت اون جیب , یه قسمتیش از کادر زده بیرون , اون رو هم دقت میکرد خیلی خوب میشد !

نام مرکز سمپاد
حلی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
برنز شیمی
دانشگاه
علوم پزشکي تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

به نقل از ش. :

قشنگه اون ساختمونا و درختا که :-" اصن خودم جوری تنظیم کردم که بیان تو کادر . به نظرم اگه اینا نبودن می شد یه عکس ساده از ساحل و یه ماشین توش که این زیادی یکنواخته !

به نقل از F@|-|!mEh :
البته تو کادر بندیش تو قسمت اون جیب , یه قسمتیش از کادر زده بیرون , اون رو هم دقت میکرد خیلی خوب میشد !
آره ولی اگه می خواستم جیپ رو کامل بیارم تو تصویر یه سری چیزای اضافه ی دیگه ناخواسته وارد عکس می شدن!
این به دمش یه سری چیزای دراز وصل بود وصلش می کردن به قایق بعد از آب می کشیدنش بیرون

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از محمّد عرفانــــــ :
قشنگه اون ساختمونا و درختا که :-" اصن خودم جوری تنظیم کردم که بیان تو کادر . به نظرم اگه اینا نبودن می شد یه عکس ساده از ساحل و یه ماشین توش که این زیادی یکنواخته !
آره ولی اگه می خواستم جیپ رو کامل بیارم تو تصویر یه سری چیزای اضافه ی دیگه ناخواسته وارد عکس می شدن!
این به دمش یه سری چیزای دراز وصل بود وصلش می کردن به قایق بعد از آب می کشیدنش بیرون

با این توضیحاتی که گفتی , به نظر اگر قایق رو با جیب مینداختی خیلی سوژه قشنگی میشد ! دیگه اون ساختمون رو نمینداختی و تمرکزت رو روی جیب و قایق میذاشتی !

بالا